Jump to content

TSIGASDIM

Members
  • Δημοσιεύσεις

    33
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by TSIGASDIM

  1. 3G + LTE Επιπρόσθετα, το iPad υποστηρίζει τα νέα δίκτυα LTE της Αμερικής για ταχύτητες μέχρι 72Mbps. Για τον υπόλοιπο κόσμο η συσκευή διαθέτει dual-carrier HSDPA για ταχύτητες μέχρι 42Mbps. Επειδή τα δίκτυα LTE δεν είναι ευρέως διαδεδομένα θα κυκλοφορήσουν δύο εκδόσεις iPad στις ΗΠΑ. Και τα δύο μοντέλα, όμως, θα είναι συμβατά με τα δίκτυα 3G του υπόλοιπου πλανήτη.
  2. 3G + LTE Επιπρόσθετα, το iPad υποστηρίζει τα νέα δίκτυα LTE της Αμερικής για ταχύτητες μέχρι 72Mbps. Για τον υπόλοιπο κόσμο η συσκευή διαθέτει dual-carrier HSDPA για ταχύτητες μέχρι 42Mbps. Επειδή τα δίκτυα LTE δεν είναι ευρέως διαδεδομένα θα κυκλοφορήσουν δύο εκδόσεις iPad στις ΗΠΑ. Και τα δύο μοντέλα, όμως, θα είναι συμβατά με τα δίκτυα 3G του υπόλοιπου πλανήτη.
  3. Αν θέλετε λοιπόν να βλέπετε κι εσείς flash στο iPad αρκεί να κατεβάσετε τον browser Puffin.Όταν συνδέεστε σε ένα site που έχει flash, ο Puffin το εντοπίζει και συνδέεται με τους servers της εταιρείας που είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη και κυκλοφορία του. Οι servers αυτοί κατεβάζουν εκείνοι το αρχείο flash και στη συνέχεια το εμφανίζουν κανονικά στις σελίδες που επισκέπτεστε.
  4. live τηλεόραση-βιντεο-μουσική κ.λ.π απο τον υπολογιστη στο κινητό.Το πρόγραμμα ειναι το orb και το κατεβαζουμε δωρεάν απο http://www.orb.com Κανουμε εγκατασταση και οι ρυθμισεις για τον realplayer του n95 είναι:κατ.θυρα:6970 αν.θυρα:32000 ρυθμ.μεσολαβητη αρ.θυρας_:555 προεπιλεγμενο σημειο προσβασης:wlan.Η εισοδος στο οrb μέσω 3G.tim plus.
  5. γεια σας.τον κωδικο συνολικου χρονου ομιλιας για n95
  6. καλησπερα για φορματ της μνημης τηλεφωνου τι κωδικο βαζουμε
  7. καλημΞ*ΟΞ±.΀ο rotateMe ΟΟΡια΢ΡΟΞ±ΞΉ ΟΟΞΏΞ³ΟΞ±ΟΞ? ΞΞΉΞ±ΟΞ― ΞΌΞΏΟ Ξ²Ξ³Ξ±ΞΆΞ΅ΞΉ ΟΟαλμα ΟΞΉΟΟΞΏΟΞΏΞΉΞ·ΟΞΉΞΊΞΏΟ.ΞΟΟΞ±ΟΞΉΟΟΟ.
×
×
  • Create New...