Livas Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 γυρω στα 60 ευρω αγορα υπολογιζε.αν αξιζει λεει???ωραιος τυπος ο φιλος σου :cool:!!! στα 60€ για μια οθονη μονο???! θα τον ενημερωσω εγω παντως...και δεν πιστευω να μην δεχτει...! θα ναι πολυ χαζος τοτε....! :p Εγω τον ειχα πει περιπου στα 150-200 € θα κοστιζε..! και τον σκεφτοτανε...! τωρα που θα τον πω οτι ειναι πολυ πιο λιγο...θα δεχτη στα σιγουρα...!!! Και ευχαριστω ολους...για τις γρηγορες απαντησεις σας...!!! Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper_gts_gr Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Βρηκα ποιο προγραμμα εκανε το κινητο μου να κανει restart οταν βαζω τα ακουστικα. Ηταν το vboy, ο emulator για game boy color.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
h1963 Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Θελω να κανω back up την καρτα μνημης μεσω content copier, pc suite. Αφου εχει προσωρησει στο 80% μου βγαζει μηνυμα οτι η καρτα μνημης χρησιμοποιειται απο αλλη εφαρμογη, να περιμενω να τελειωσει η αλλη εφαρμογη κλπ και το back up ακυρωνεται. Εκανα reset το τηλεφωνο. format την καρτα, τα ξαναπερασα ολα, μα τιποτα. Το back up παλι ακυρωνεται στο 80% παντα. Back up εχω ξαναπαρει στις 2/12 πληρες και τηλεφωνου και καρτας, δεν θυμαμαι αν ηταν πριν ή μετα την αναβαθμιση στην V20 μηπως παιζει καποιo ρολο κι αυτο...? Κανεις καποια λυση παρακαλω!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Φιλε μου ευχαριστω για την απαντηση. Τα εχω κανει αυτα, εχω ακολουθησει πιστα τις οδηγιες του φυλαδιου, ομως δεν το "βλεπει" το τηλεφωνο. Δεν το βρισκει στην ανιχνευση που κανω:worry: Τι να φταει σπαω το κεφαλι μου.... Μήπως είχες συνδέσει το bluetooth με άλλο κινητό προηγουμένως; Τα περισσότερα bluetooths μπορούν να συνδεθούν (pair) μόνο με μια συσκευή. Σε κάθε περίπτωση κάνε reset στο bluetooth (το πως, λογικά αναγράφεται στις οδηγίες). Επιπροσθέτως (αν και δεν πρέπει να φταίει αυτό), διέγραψε από το κινητό σου και την όποια ενεργή σύνδεση ενδεχομένως έχεις με άλλο bluetooth handsfree. Αφού τα κάνεις αυτά, ακολούθησε την διαδικασία που σου είπε ο tzanabetis_. Δεν ξέρω αν έχει σημασία, αλλά η σάρωση και η σύνδεση με το δικό μου bluetooth (Sony Ericsson) γίνεται αντίστροφα. Δηλαδή, ενώ έχω ανοιχτό το bluetooth κινητού, βάζω το bluetooth handsfree να κάνει την σάρωση. Αφού εντοπίσει το κινητό μου (Nokia) εμφανίζεται στην οθόνη του κινητού η προτροπή για εισαγωγή κωδικού (0000). Δοκίμασέ το κι αυτό. Δεν έχεις να χάσεις κάτι. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
h1963 Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Μήπως είχες συνδέσει το bluetooth με άλλο κινητό προηγουμένως; Τα περισσότερα bluetooths μπορούν να συνδεθούν (pair) μόνο με μια συσκευή. Σε κάθε περίπτωση κάνε reset στο bluetooth (το πως, λογικά αναγράφεται στις οδηγίες). Επιπροσθέτως (αν και δεν πρέπει να φταίει αυτό), διέγραψε από το κινητό σου και την όποια ενεργή σύνδεση ενδεχομένως έχεις με άλλο bluetooth handsfree. Αφού τα κάνεις αυτά, ακολούθησε την διαδικασία που σου είπε ο tzanabetis_. Δεν ξέρω αν έχει σημασία, αλλά η σάρωση και η σύνδεση με το δικό μου bluetooth (Sony Ericsson) γίνεται αντίστροφα. Δηλαδή, ενώ έχω ανοιχτό το bluetooth κινητού, βάζω το bluetooth handsfree να κάνει την σάρωση. Αφού εντοπίσει το κινητό μου (Nokia) εμφανίζεται στην οθόνη του κινητού η προτροπή για εισαγωγή κωδικού (0000). Δοκίμασέ το κι αυτό. Δεν έχεις να χάσεις κάτι. Το handsfree ειναι καινουργιο, υποθετω λοιπον πως δεν εχει συνδεθει με αλλο τηλεφωνο. Το δικο τηλεφωνο Ν95 δεν ειχε ποτε αλλο handsfree bluetooth συνδεδεμενο. Αυτο που ειπες, οτι βαζεις το handsfree να βρει το τηλεφωνο (και οχι το τηλ. το handsfree) πως το κανεις? To δικο μου handsfree einai to i-teck clip V και δεν μπορω να φανταστω με ποιο τροπο μπορω να το κανω αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Το handsfree ειναι καινουργιο, υποθετω λοιπον πως δεν εχει συνδεθει με αλλο τηλεφωνο. Το δικο τηλεφωνο Ν95 δεν ειχε ποτε αλλο handsfree bluetooth συνδεδεμενο. Αυτο που ειπες, οτι βαζεις το handsfree να βρει το τηλεφωνο (και οχι το τηλ. το handsfree) πως το κανεις? To δικο μου handsfree einai to i-teck clip V και δεν μπορω να φανταστω με ποιο τροπο μπορω να το κανω αυτο. Δυστυχώς δεν γνωρίζω το bluetooth σου. Στο δικό μου πατάω παρατεταμένα το κουμπάκι της ενεργοποίησης κι αρχίζει και ψάχνει το κινητό μου με το οποίο έχει «ζευγαρώσει» με τον τρόπο που ανέφερα πριν. Αφού το βρει, συνδέεται αυτόματα. Αν δεν το πήρες σφραγισμένο το bluetooth σου, καλό θα είναι να το κάνεις reset. Είναι πολύ πιθανόν, ο πωλητής να το είχε συνδέσει με κινητού κάποιου προηγούμενου υποψήφιου πελάτη, για να το δοκιμάσει. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
h1963 Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Δυστυχώς δεν γνωρίζω το bluetooth σου. Στο δικό μου πατάω παρατεταμένα το κουμπάκι της ενεργοποίησης κι αρχίζει και ψάχνει το κινητό μου με το οποίο έχει «ζευγαρώσει» με τον τρόπο που ανέφερα πριν. Αφού το βρει, συνδέεται αυτόματα. Αν δεν το πήρες σφραγισμένο το bluetooth σου, καλό θα είναι να το κάνεις reset. Είναι πολύ πιθανόν, ο πωλητής να το είχε συνδέσει με κινητού κάποιου προηγούμενου υποψήφιου πελάτη, για να το δοκιμάσει. Ηταν σφραγισμενο το κουτι, 1 αυτοκολλητο δηλαδη, μη φανταστεις και κανα λουκετο...:p Τελος παντων, εκανα κι αυτο το reset οπως το περιγραφει το manual του δικου μου, αυτο που δεν εκανα ακριβως οπως το περιγραφουν οι οδηγιες ηταν η φορτιση. Αντι για 3 ωρες το ειχα φορτισει 2, βεβαια το λαμπακι εδειχνε πληρη φορτιση και στις 2 ωρες. Το κανω τωρα κι αν δεν παιξει και με αυτο αυριο θα το δοκιμασω με κινητο φιλου. Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvasilis Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 ενδιαφέρων νομιζετε οτι εχετε δει ολες τισ χρησεις του gps του n95?deite ayto... http://navball.wordpress.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brave Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Τι ήθελα και ένακα αναβάθμιση!! Πάνω που νόμιζα οτί έλυσα όλα τα προβλήματα σήμερα ανακαλυψα ότι δε δουλεύουντα κουμπιά του μικροφώνου των ακουστικών.. ούτε κλήσεις απαντάει, ούτε τραγουδια αλλάζει.. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το λύσω? Αν είναι εύκολο όχι format, όχι ξανα αναβάθμιση απο την αρχή!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanoss Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Τραγικό τουλάχιστον :happy: Η ιδέα ξεκίνησε ως εξής... "Χμμμ... για να σκεφτούμε κάτι που θα είχε ως target group 15χρoνα με N95.... χμμμ! Το βρήκα!..." :p Ειδικά στην Ελλάδα δε θα είχε καμμία ελπίδα, καλύτερα να βγάλουν ένα που να πρέπει να ευθυγραμίζεις τους καφέδες και το τάβλι και να σε checkάρει ο δορυφόρος...:D + mfonwwwwwwwwwwww. Τι ήθελα και ένακα αναβάθμιση!! Πάνω που νόμιζα οτί έλυσα όλα τα προβλήματα σήμερα ανακαλυψα ότι δε δουλεύουντα κουμπιά του μικροφώνου των ακουστικών.. ούτε κλήσεις απαντάει, ούτε τραγουδια αλλάζει.. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το λύσω? Αν είναι εύκολο όχι format, όχι ξανα αναβάθμιση απο την αρχή!!! kala sobarologis nomizeis oti fteei to update epidi xalasan ta akoustika su? ti na pw.. :P Παράθεση Manager at http://www.mikesirishbar.com and http://www.oldithaki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brave Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 kala sobarologis nomizeis oti fteei to update epidi xalasan ta akoustika su? ti na pw.. :P Μα τα ακουστικά δούλευαν μιά χαρά και τώρα ακούγεται βέβαια.. απλά δε πατιούνται τα κουμπιά τα οποία μέχρι πριν την αναβάθμιση δούλευαν κανονικά.. Έχει κανείς να προτείνει κάτι..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper_gts_gr Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Εμενα δεν δουλεψαν ποτε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros125 Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Μα τα ακουστικά δούλευαν μιά χαρά και τώρα ακούγεται βέβαια.. απλά δε πατιούνται τα κουμπιά τα οποία μέχρι πριν την αναβάθμιση δούλευαν κανονικά.. Έχει κανείς να προτείνει κάτι..? εχει ενα κουμπακι στα πλαγια που τα "κλειδωνει" για τσεκαρε το καλυτερα :P Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brave Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 δεν είναι από το κουμπάκι.. κάποιος για άλλη βοήθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros125 Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 δεν είναι από το κουμπάκι.. κάποιος για άλλη βοήθεια? λογικα ειναι στην εγγυηση γιατι δεν πας σε ενα νοκια store να το δουν ? Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brave Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 απλά λέω να αποφύγω το να φύγει το κινητό από τα χέρια μου... Σίγουρα κάποιο από τα πολύ τσακάλια του forum θα έχει κάποια λύση!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 απλά λέω να αποφύγω το να φύγει το κινητό από τα χέρια μου... Σίγουρα κάποιο από τα πολύ τσακάλια του forum θα έχει κάποια λύση!!! Λοιπόν τσάκαλε, άκου τι γίνεται. Το θέμα το έχουμε συζητήσει πολλές φορές.Σε σένα σταμάτησαν να παίζουν ξαφνικά, σε μένα και άλλους δεν έπαιξαν από την αρχή.Δεν φτιάχνονται αυτά και πάνε για αντικατάσταση μόνο. Εγώ προσωπικά τα έστειλα για αλλαγή 2 φορές.Με τη 2η μου ήρθαν τα σωστά. Σιγά μη χρειάζεται να στείλεις όλο το κινητό πίσω για να αλλάξουν τα ακουστικά.Μόνο την απόδειξη χρειάζεσαι και τα πας για αλλαγή από εκεί που τα πήρες. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brave Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Αυτό είναι το περίεργο της υπόθεσης όμως.. οτί από την αρχ'η π'αιζανε και μετά την κ**οαναβαθμιση δε κάνουν τα κοθμπιά τίποτα.. ήχος παίζει.. κανονικά... έχει συμβεί σε κανέναν αυτό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisme Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 xerei kaneis to link gia to n series pc suite? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 xerei kaneis to link gia to n series pc suite? δες εδω http://www.nokia.com/betalabs/nseriespcsuite :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termi21 Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Λοιπόν τσάκαλε, άκου τι γίνεται. Το θέμα το έχουμε συζητήσει πολλές φορές.Σε σένα σταμάτησαν να παίζουν ξαφνικά, σε μένα και άλλους δεν έπαιξαν από την αρχή.Δεν φτιάχνονται αυτά και πάνε για αντικατάσταση μόνο. Εγώ προσωπικά τα έστειλα για αλλαγή 2 φορές.Με τη 2η μου ήρθαν τα σωστά. Σιγά μη χρειάζεται να στείλεις όλο το κινητό πίσω για να αλλάξουν τα ακουστικά.Μόνο την απόδειξη χρειάζεσαι και τα πας για αλλαγή από εκεί που τα πήρες. Εγώ πάντως που είχα πάει σε Alpha Copy (εντός εγγύησης) για αλλαγή του handsfree(το οποίο δε δούλευε από την αρχή εντομεταξύ) μου είπαν ότι η εγγύηση δε καλύπτει τα αξεσουάρ!!:mad::mad: Παράθεση EvEn DeAtH MaY DiE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andr3as Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Εγώ πάντως που είχα πάει σε Alpha Copy (εντός εγγύησης) για αλλαγή του handsfree(το οποίο δε δούλευε από την αρχή εντομεταξύ) μου είπαν ότι η εγγύηση δε καλύπτει τα αξεσουάρ!!:mad::mad: Τα αξεσουάρ (handsfree κλπ όπως και οι μπαταρίες) έχουν 6 μήνες εγγύηση, εκτός αν έχει υποστεί κάποιο σφάλμα από δικό σου λάθος. 7 χρόνια σε αντιπροσωπείες δούλευα (3 απ'αυτά σε ΝΟΚΙΑ Shop). H ήδια η NOKIA (ALPHA COPY) μας είχε ενημερώσει γι'αυτό. Τα συμπεράσματα δικά σας.... Σιγά μη χρειάζεται να στείλεις όλο το κινητό πίσω για να αλλάξουν τα ακουστικά.Μόνο την απόδειξη χρειάζεσαι και τα πας για αλλαγή από εκεί που τα πήρες. Ο φίλος έχει απόλυτο δίκιο. Άντε στην χειρότερη περίπτωση να πας για να το τεστάρουν και καλά με την συσκευή σου ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΝΟ που λειτουργούν κανονικά με δική τους συσκευή. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=2659&dateline=1197043663 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brave Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 andr3as Πιστεύεις δηλαδή ότι μπορεί να φταίνε τα ακουστικά? Δεν τους συνέβη κάτι, τα είχα στο κουτί και μετά από μία εβδομάδα που έτυχα να θέλω να τα χρησιμοποιήσω άκουγα ήχο, αλλά δε δούλευαν τα κουμπάκια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidas1902 Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 PAIDIA GEIA SAS:PROTA MOU ANABOSBINE TO LAMPAKI TO MPLE POU EXEI TO KINITO MOU NOKIA N95 KAI N73 KAI TORA DEN ANABOZBINI:PAIZH KAPIO ROLO AFTO TO FOTAKI TO MPLE? POS MPORO NA TO KANO NA ANABI PALH?EYXARISTO POLY Παράθεση xilia signomi pou grafo me aglika alla den exo ellinika sto pc mou. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper_gts_gr Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Εννοει οτι επρεπε να ψαξεις λιγο. Εχει απαντηθει 10 φορες αρα ηταν ευκολο να το βρεις. Το μπλε λαμπακι ηταν χαρακτηριστικο της εκδοσης 12. Στην 20 το εβγαλαν. Σταματα σε παρακαλω πολυ να γραφεις με κεφαλαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts