Jump to content

vasilisme

Members
  • Δημοσιεύσεις

    56
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

vasilisme's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. θα το δοκιμασω αυτο οπωσδηποτε. τον χαρτη Αναβασις θα το περασω μεσα μετα απο αυτη τη διαδικασια η απο πριν?
  2. εχω δωσει ακριβως τα ιδια ονοματα σε καθε προσπαθεια που εχω κανει. αλλα δυστυχως δεν ανταποκρινεται. μεχρι και καρτα μνημης αλλαξα χωρις αποτελεσμα βεβαια. μονο στην εκδοση 4.10.60 μου ετρεχαν ολοι οι χαρτες. τωρα εχω την 4.20.20
  3. Απο την εκδοση 4.10.80 καιμετα οτικαι να κανω, το garmin δουλευει μονο τον autodrive. μολις βαλω μεσα τον Αναβασις ή τον bluechart ή και τους δυο μαζι με πεταει αμεσως εξω. αν και εχω διαβασει ολο το φορουμ απο την αρχη και εχω ακολουθησει καθε ενδυκνειομενη λυση δεν εχω καταφερει να το κανω να δουλεψει. Ο Αναβασις ειναι ιδιαιτερα χρησιμος χαρτης. εχει αντιμετωπισει κανεις κατι παρομοιο?
  4. Καλησπερα. μηπως ξερει καποιος πως μπορω να βλεπω τα email μου στο Hotmail?? μεσω του WIND PLUS βεβαια. και υπαρχει αντιστοιχη λυση για χρηση του MSN Μessenger παλι με χρηση του WIND PLUS??
  5. το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι το εξης. μετα απο format καταφερα τελικα να εγκαταστισω την εκδοση 10.80. ο χαρτης Autodrive λειτουργει μια χαρα. τα προβληματα αρχιζουν μολις εγκαθιστώ τον χαρτη της Αναβασης! μου βγαζει μονο την αρχικη εικόνα του προγραμματος και μετα κλείνει! οταν αφαιρω το χαρτη λειτουργει παλι μια χαρα. επειδη τα εχω παιξει, κανω ολα τα βηματα σωστα, και το προγραμμα δεν ανταποκρινεται, μηπως εχει συμβει το ιδιο και σε καποιον αλλο?? εκτος αν η μονη λύση πλεον ειναι το hard format του κινητου, που δεν νομιζω ομως να προσφερει και πολλα.
  6. μαλον δεν εχει καποιος απαντηση σε αυτο . εντυπωση μου κανει παντως. με το 10.60 λειτουργουσε αψογα.
  7. oxi, δεν εχω τον bluechart. εχω μο ο τον βασικο, της αναβασης και τον autodrive. το εχς δοκιμασει παρα πολλες φορεσ, δεν μπορω να βρω τι φταει.
  8. Απαπητε moderator, προφανως και κοιταξα. Περασα τον χαρτη Αναβασης αφου ειχα συνδεθει μια φορα με το GPS του Ν95. Καμμια αλλη ιδεα??
  9. Λοιπον, το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι το εξης. μετα απο format καταφερα τελικα να εγκαταστισω την εκδοση 10.80. ο χαρτης Autodrive λειτουργει μια χαρα. τα προβληματα αρχιζουν μολις εγκαθιστώ τον χαρτη της Αναβασης! μου βγαζει μονο την αρχικη εικόνα του προγραμματος και μετα κλείνει! οταν αφαιρω το χαρτη λειτουργει παλι μια χαρα. καμμια ιδεα??
  10. η ακριβεια για την οποια λες μαλλον ειναι μειωμενη σε σχεση με την προηγουμενη εκδοση. σε εμενα αργει ακομα και ο επανυπολογισμος διαδρομης που με την 1.25 γινοταν γρηγορα. μπορει να φταιει ομως οτι εχω ακομα την εκδοση 10.60 εγκατεστημενη.
  11. Καλημερα, μου κανει και εμενα ακριβως το ιδιο. διαβασα πισω και δοκιμασα να το περασω επανειλημενως αλλα τιποτα. υπαρχει καποιος τροπος? δεν ανοιγει καθολου, παρα μονο η οθονη υποδοχης τοθ Garmin.
  12. και μια τελευταια ερωτηση: αντικατεστησες και τους υπολοιπους φακελους ή μονο το φακελοGARMIN? απο οτι εχω διαβασει καποιοι τα εχουν αντικαταστησει ολα και καποιοι μονο τα περιεχομενα του GARMIN.
  13. εκανα ακριβως αυτη την απη διαδικασια, αλλα το προγραμμα ενω ξεκινα δεν ανοιγει. υπαρχει περιπτωση να φταιει ο χαρτησ 3 σε 1 που εχω? μηπως βλεπει μονο τους κανονικους αυτονομους χαρτες?
  14. Η μεγαλη δαφορα στην καμερα ειναι οτι εχει επιτελους auto focous στην νυχτερινη ληψη. οσο για την αυτονομια δεν εχω ακομα αποψη.
  15. το βρηκα τελικα με τη βοηθεια ενος φιλου απο το forum. το μονο που χρειαζεται ειναι εγκατασταση πανω απο το 10.60? η επαναληψη ολης της γνωστης διαδικασιας?
×
×
  • Create New...