Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι..

μετά και την τελευταία αναβάθμιση στο firmware 20.0.0.15 όταν συνδέω το κινητό σαν usb device και όχι μέσω Pc suite, μετά από περίπου ένα λεπτό το κινητό κλείνει και εμφανίζεται το λογότυπο της nokia και μένει κολημένο εκεί.. μόνο εάν αφαιρέσω την μπαταρία ξαναξεκινάει κανονικα..

συμβαίνει και σε κάποιον άλλο αυτό ή μόνο σε μένα?

ευχαριστώ...

δεν ειναι λογικο αυτο δοκιμασε να το ξανακανεις

αναβαθμιση.

και μετα ξαναδοκιμασε το.:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Που εχεις ρυθμισει να αποθηκευονται τα μηνυματα ,στην καρτα μνημης ?

Εαν ναι ,τοτε ο λογος μαλλον ειναι αυτος .

Μάλλον δεν ισχύει αυτο που λές γιατι και γω στην κάρτα μνήμης τα αποθηκεύω και δεν έχω αυτό το πρόβλημα...
Ισχύει, για να συνδεθείς σε Data mode δεν πρέπει τα μηνύματα να αποθηκεύονται στην microSD.. Εγώ που τ'αποθηκεύω εκεί πρέπει να αλλάζω προσωρινά τη ρύθμιση κάθε φορά που συνδέομαι σε Data mode, δηλ. να το βλέπει σαν δίσκο, όχι για χρήση PC Suite.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif

Nokia Series 60 forum moderator (Ret.)

Ισχύει, για να συνδεθείς σε Data mode δεν πρέπει τα μηνύματα να αποθηκεύονται στην microSD.. Εγώ που τ'αποθηκεύω εκεί πρέπει να αλλάζω προσωρινά τη ρύθμιση κάθε φορά που συνδέομαι σε Data mode, δηλ. να το βλέπει σαν δίσκο, όχι για χρήση PC Suite.

Σωστό. Τα Μηνύματα είναι εφαρμογή κι απ' την στιγμή που αποθηκεύονται στην κάρτα μνήμης, είναι λογικό να υπάρχει πρόβλημα με την USB που δεν θέλει την κάρτα απασχολημένη με εφαρμογές (σε data mode)

kserete an iparxei i dinatotita na paizei diaforetiko video san ixos klisis,analoga me to poios me kalei?

Υποθέτω πως ναι (όπως και με τον ήχο κλήσης).

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Παιδια καλησπερα.Ειμαι ενας ευτυχησμενος κατοχος Ν73 music edition, και σκεφτομαι να προχωρησω στην αγορα ενος Ν95.Τι έχετε να μου προτείνετε?αξίζει τον κοπο και τα λεφτα?Εγω δεν χρειάζομαι ουτε gps ουτε κανενα τρελο χαρακτηριστικο.wifi spania, μηνυματα τηλεφωνο και καμερα.Ολα αυτα τα αναφέρω σχετικά με την μπαταρία. Κάθε σας αποψη θα με βοηθήσει, ευχαριστω πολύ

www.tplanet.eu

Ελληνικά Tutorials και Video Tutorials για web και όχι μόνο

εγω φιλε τα ειχα και τα 2(χθες εδωσα το 73)η τιμη του 95 ειναι προσιτη πλεον και το τελαιυταιο f/w πεταει.η μεγαλη οθονη ειναι ολα τα λεφτα,ταχυτητα τρομερη διαφορα,επιπλεον το 73 εχει αρχισει να γερναει,νομιζω δεν θα απογοητευτεις σε κανενα τομεα!

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

kserete an iparxei i dinatotita na paizei diaforetiko video san ixos klisis,analoga me to poios me kalei?

παιδια τι μορφες video υποστηριζει σαν ringtone γιατι ακομα δε το εχω δοκιμασει?σε τι διαστασεις πρεπει να ειναι και σε ποιο φακελο για αν τα δει?

Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

Δηλαδή με το τελευταιο f/w διορθώνονται και τα προβληματα με την μπαταρία?Αναβαθμιση ο καθενας μπορει να κανει σωστα?εαν γινεται ενημερωστε με γιατι ναι μεν ασχολουμε πολυ με τα κινητά, αλλα δεν έτυχε πολλες φορες να κρατήσω καποιο τοσο πολυ ετσι ωστε να σκεφτω να το αναβαθμισ

www.tplanet.eu

και εγω 3 μηνες ειχα το 73,και δεν σκοπευω να κρατησω και το 95 παραπανω αντε μεχρι το fp2 αν δεν πεσει το8gb,αναβαθμιση ευκολα και γρηγορα,μπαταρια απο 1μιση μερα τωρα κραταει 2-3 αξιζει χωρις κουβεντα update στην τελeυταια πολυ ευχαριστημενος σε ολα.

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Μηπως χαλασε;;;

Σε οτι εφαρμογη και να βαλω μου λεει πως η ταδε εφαρμογη.sis δεν υποστηριζεται. Μιλαω για την smartmovie 3.41 και αλλες αρκετες.

Μηπως εχει προβλημα και επαθε κατι;

Δυστυχως δεν εχει να κανει με τα μηνυματα, (δυστυχως γιατι θα το ειχα φτιαξει δηλαδη), τα εχω ορισει να αποθηκευονται στο τηλεφωνο. Μαλλον θα βγαλω 2-3 εφαρμογες (τις τελευταιες που εβαλα δηλαδη), και αν δεν λειτουργησει ουτε αυτο παω για φορματ. Η να δοκιμασω πρωτα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων? Με αυτο τι ακριβως χανω (μαλλον τιποτα απ΄ο,τι θυμαμαι αλλα ας ρωτησω καλυτερα) και ο κωδικος ποιος ειναι?

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

ΖΗΤΩ το βρηκα!!! Λοιπον σε περιπτωση που καποιος αποκτησει το ιδιο προβλημα, η εφαρμογη που μου το μπλοκαρε ειναι η ActiveLock_v1.0 (ειναι μια εφαρμογη για να κλειδωνεις αλλες εφαρμογες) η οποια αν και κλειστη δημιουργουσε προβλημα. Ευχαριστω οσους ασχοληθηκαν :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

εμένα που μου παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα (η κάρτα χρησιμοποιείται) και δεν έχω περάσει καμία εφαρμογή τέτοια τι θα κάνω? αναγκάζομαι να κάνω backup μόνο το τηλέφωνο στο pcsuite
savras is here:lol:

Παιδια καλησπερα.Ειμαι ενας ευτυχησμενος κατοχος Ν73 music edition, και σκεφτομαι να προχωρησω στην αγορα ενος Ν95.Τι έχετε να μου προτείνετε?αξίζει τον κοπο και τα λεφτα?Εγω δεν χρειάζομαι ουτε gps ουτε κανενα τρελο χαρακτηριστικο.wifi spania, μηνυματα τηλεφωνο και καμερα.Ολα αυτα τα αναφέρω σχετικά με την μπαταρία. Κάθε σας αποψη θα με βοηθήσει, ευχαριστω πολύ

Αν δε θες GPS, αλλά μόνο Wi-Fi υπάρχουν και άλλες λιγότερο "εξωτικές" λύσεις. Ανάλογα με το budget και τα γούστα σου, και με μια πρόχειρη ματιά WiFi έχουν τα εξής Nokia (χαμηλότερης τιμής): E61i, N800, E65 και μπορεί να υπάρχουν και άλλα.

EvEn DeAtH MaY DiE

εμένα που μου παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα (η κάρτα χρησιμοποιείται) και δεν έχω περάσει καμία εφαρμογή τέτοια τι θα κάνω? αναγκάζομαι να κάνω backup μόνο το τηλέφωνο στο pcsuite

Δοκιμασε να απεγκαταστησεις οποιες εφαρμογες εβαλες απο τη στιγμη που διαπισωσες το προβλημα και μετα. Κατα πασα πιθανοτητα θα δουλεψει (τουλαχιστον σε μενα ετσι λυθηκε το προβλημα). Τσεκαρε μηπως χρησιμοποιεις την καρτα μνημης για αποθηκευση μηνυματων βεβαια. Εναλλακτικα φορματ (οσο αβολο κ αν ειναι)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Αν δε θες GPS, αλλά μόνο Wi-Fi υπάρχουν και άλλες λιγότερο "εξωτικές" λύσεις. Ανάλογα με το budget και τα γούστα σου, και με μια πρόχειρη ματιά WiFi έχουν τα εξής Nokia (χαμηλότερης τιμής): E61i, N800, E65 και μπορεί να υπάρχουν και άλλα.

Μαλλον εννοεις Ν80, γιατι το Ν800 ειναι internet tablet.

Κι εγω συμφωνω οτι αν το θες μονο για μηνυματα και τηλεφωνα παρε κατι αλλο. Οχι οτι το Ν95 θα σε δυσαρεστησει, το αντιθετο. Κατα τη γνωμη μου ειναι η καλυτερη επιλογη αυτη τη στιγμη στην αγορα. Ειναι καταπληκτικο τηλεφωνο απλως δεν το χρειαζεσαι. To E65 απο την αλλη ειναι μικροτερο και ειναι πολυ καλυτερο στην κατασκευη. Βεβαια αν θες ενα κινητο που απλως να κανει τη δουλεια σου, το Ν73 δεν εχει κατι κακο.

Δικη σου αποφαση.

Ναι δεν αντιλεγω...αλλα θελω ρε παιδι μου το Ν95...αλλαζω κινητα παρα πολυ συχνα..και θελω να τεσταρω και το Ν95...εχω και το Κ850 (ο αδερφος δηλαδη) και θελω να το παρω να ασχοληθω μαζι του...αξιζει?η θα σπαστω με την μπαταρια?

www.tplanet.eu

Δεν νομιζω να σου τη δωσει η μπαταρια. Αν οπως λες δεν χρησιμοποιεις gps και wifi πολυ τοτε θα ειναι σε λογικα επιπεδα η μπαταρια (μου εχει αντεξει μεχρι και 3 μερες και αυτο πριν το update).

Είμαι κι εγώ ένας κάτοχος του Ν95. Όταν το πήρα το πρώτο που δοκίμασα ήταν το WiFi στην δουλειά . Όλα ΟΚ μπήκε στο Free Wlan της δουλείας μόνο πρόβλημα ήταν ότι που και που ξεσινδεόταν! Όταν γύρισα σπίτι δοκίμασα να συνδεθώ με το Wlan που έχω στημένο σπίτι μου, χωρίς επιτυχία . Δοκίμασα να απενεργοποιήσω την προστασία ( encryption ) του Router μου αλλά τα ίδια.Διάβασά μερικά κόλπα στο ιντερνέτ αλλά τίποτα. Το μόνο που μάλλον ( δεν το δοκίμασα αρκετά) που διορθώθηκε , ήταν η αποσύνδεση στο WLAN της δουλειάς με το κολπάκι που βρήκα στο ιντερνέτ (να απενεργοποιήσω την εξοικονόμηση ενέργειας του Wlan).

Γενικά όμως αντιμετωπίζω και προβλήματα με τα αλλά free WiFi στον δρόμο , που μερικές φορές, βρίσκει 1 άλλες 2 άλλες 4 άλλες κανένα, στο ίδιο σημείο , ακίνητος! Αντιμετωπίζει κανείς αντίστοιχα προβλήματα;

Ένα άλλο θέμα είναι η ποιότητα κλήσης , είναι και σε εσάς με ένα ελαφρύ μονότονο παράσιτο; Με λίγα λόγια όχι πολύ καλή η ποιότητα κλήσης.

Αξίζει να το πάω στην ΝΟΚΙΑ;

Έκανα μια ταινία (300) με το nero recode με τις διαστάσεις της οθόνης του κινητού.

Αλλά δεν παίζει! Ποιος είναι ο σωστότερος τρόπος να κάνουμε ταινίες για το κινητό μας για να έχουμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα!

Επίσης, στον φάκελο εφαρμογές έχω ένα εικονίδιο SQliteServer(με εικονίδιο ένα κομμάτι πάζλ) τι είναι αυτό και πως μπορώ να το βγάλω(γιατί δεν βγαίνει)

Επίσης, το Fring που έχω εγκαταστήσει μετά από κάθε εκκίνηση του κινητού μου , φορτώνει χωρίς την άδεια μου. Πως μπορεί να σταματήσει?

So this is how liberty dies, with thunderous applause

Αυτο που σου ειπε ο φιλος Viper το δοκιμασες? Δηλαδη πριν συνδεσεις το usb πατα το πληκτρο on/off και την επιλογη αφαιρ. Καρτας μνημης. Θα σε ρωτησει να κλεισει ολες τις ανοιχτες εφαρμογες και μολις τις κλεισει βαλε το usb. Εννοειται πως την καρτα μνημης τελικα δεν θα την βγαλεις. Δοκιμασε το και ελπιζω να πετυχει. Και εγω ετσι το συνδεω.
Λεωνίδας

Παιδια δεν μπορώ να δω βίντεο στο κινητό. Μου λέει κάτι για φλας πλέιερ δεν ξέρω όμως από που να το κατεβάσω.αν ξέρετε πείτε μου ακριβώς την διεύθυνση γιατί μπαίνω από το κινητό στο ίντερνετ μέσο όπερα κ γενικά πως να το κάνω εγκατάσταση.ευχαριστώ

Στο ίντερνετ βίντεο εννοώ δεν μου το φορτώνει κ μου βγάζει το μήνυμα για φλας αντομπ.το κινητό είναι ενός φίλου κ θα το κάνω εγώ απλά όλα θα γίνουν μέσω κινητού

HAVE FUN AND ENJOY LIFE

Παιδια δεν μπορώ να δω βίντεο στο κινητό. Μου λέει κάτι για φλας πλέιερ δεν ξέρω όμως από που να το κατεβάσω.αν ξέρετε πείτε μου ακριβώς την διεύθυνση γιατί μπαίνω από το κινητό στο ίντερνετ μέσο όπερα κ γενικά πως να το κάνω εγκατάσταση.ευχαριστώ

Στο ίντερνετ βίντεο εννοώ δεν μου το φορτώνει κ μου βγάζει το μήνυμα για φλας αντομπ.το κινητό είναι ενός φίλου κ θα το κάνω εγώ απλά όλα θα γίνουν μέσω κινητού

Εννοείς video τύπου youtube κλπ...

Τα βίντεο αυτά (flv) δεν υποστηρίζονται ακόμη από το κινητό. Με την έλευση το Flash Player Lite 3 θα έχουμε αυτή τη δυνατότητα.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Εχει παρατηρήσει κάποιος καθυστέρηση των εφαρμογών java μετά την αναβάθμηση?

Μέσα στα μηνύματα έχω εγκαταστήσει mail account gmail, αλλά θέλω να το βγάλω... Πως μπορεί να γίνει αυτο?

http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif