viper_gts_gr Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 Σε μενα δουλεψε κανονικα. Και απ' οτι θυμαμαι και η βετα2 εκανε auto-start. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 και σε εμενα η beta3 δουλευει χωρις προβληματα,οσο για την προσοψη βγαινει 42-44 ευρω με μεταφορικα για ελλαδα,αυτη που χτυπησα στην δημοπρασια εγραφε color:black material:titanium, 44 ευρω κατα τη γνωμη μου ειναι καλα εφοσον ειναι μεταλλικα κομματια,full set και οχι μονο προσοψη/πισω,κινεζικα ειναι ολα ετσι και αλλιως!δεν νομιζω τα εργοστασιακα πλαστικα να φτιαχνονται φιλανδια,ακομα και να ειναι ετσι ομως σαν κινεζικα δεν ειναι και αυτα:lol:? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanoss Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 eixa na sxoli8w kairo me to forum kai simera ipa na dw ti legate :P ksekinisa apo tin arxi tou post mexri pou eftasa sto simio pou legate oti 8a bgei neo update :P me agonia diabaza ti egine ktlp ;p katebasa kai egw to update to ebala . diapistosa oti paei arketa pio grigora kai fotografizei pio grigora :p aftes tis dio simadikes alages mazi me To Ngage software tora kati mou fenete oti diabasa gia gps kaliterepsi kai bataria eksikonomisi den isxioune e? και σε εμενα η beta3 δουλευει χωρις προβληματα,οσο για την προσοψη βγαινει 42-44 ευρω με μεταφορικα για ελλαδα,αυτη που χτυπησα στην δημοπρασια εγραφε color:black material:titanium, 44 ευρω κατα τη γνωμη μου ειναι καλα εφοσον ειναι μεταλλικα κομματια,full set και οχι μονο προσοψη/πισω,κινεζικα ειναι ολα ετσι και αλλιως!δεν νομιζω τα εργοστασιακα πλαστικα να φτιαχνονται φιλανδια,ακομα και να ειναι ετσι ομως σαν κινεζικα δεν ειναι και αυτα:lol:? den mas eipes akoma pos 8a tis baloume :P sto nokia club tis bazoune? Παράθεση Manager at http://www.mikesirishbar.com and http://www.oldithaki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Ρε παιδιά, κάποιος (νομίζω ο nervous) είχε ποστάρει κάποτε ένα link με από ένα internet shop με service kit (κατσαβιδακια κλπ) για το κινητό μας. Θυμάται κανείς το link ή ξέρει κάποιος από που μπορούμε να προμυθευτούμε τέτοια προϊόντα; Έψαξα στο topic (και σε αυτό και στο παλιό) αλλά δεν κατάφερα να το βρω. Επίσης έχω βρει αυτό αλλά δεν ξέρω αν κάνει. http://shop.brando.com.hk/prod_detail.php?prod_id=01425&dept_id=059&cat_id=0307 Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanouilps Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Να ρωτήσω κατι που ισως έχει απαντήθει..κανοντας την αναβαθμιση χανεται τιποτα απο το κινητό? π.χ μυνηματα ή επαφες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Ναι βεβαια πρεπει να παρεις backup σιγουρα... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Να ρωτήσω κατι που ισως έχει απαντήθει..κανοντας την αναβαθμιση χανεται τιποτα απο το κινητό? π.χ μυνηματα ή επαφες? Χάνεις ότι υπάρχει στη μνήμη του τηλεφώνου, δηλαδή μηνύματα, επαφές, ημερολόγιο κλπ. Καλό είναι να πάρεις ένα back up μέσω του Nokia PC Suite πριν κάνεις την αναβάθμιση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HIEND Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΒΑΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΤΗΛ. ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ rotateMe_2_0_beta3 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΤΗΝ rotateMe_2_0_beta2 ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΗΝ 1 ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΩΝ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppavlou Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Δυστυχώς η εφαρμογή δεν δουλεύει. Την έκανα sign, την εγκατέστησα αλλά όταν πατάω το εικονίδιο για να ανοίξει δεν γίνεται τίποτα. Η beta 2 πάντως δουλεύει πολύ καλά (και με το τηλέφωνο συνδεδεμένο σε usb). Θα ήθελα όμως να φορτώνει όταν ανοίγει το κινητό. Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να αναλαμβάνει να φορτώσει άλλες όταν το κινητό κάνει boot? h**p://www.series60v3.com/index.php?categoryid=32&p13_sectionid=2&p13_fileid=1336 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikk Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Παιδιά έχω μία ερώτηση να σας κάνω γιατί αυτό που μου είπε ένας φίλος δεν το έχω ξανά ακούσει μέχρι τώρα!!!!:!: Ένας φίλος μου έχει το Ν95 !!! Όταν ήταν στην Αττική οδό έκανε αναζήτηση μέσο WIFI για ασύρματο δίκτυο και του εμφάνισε speed cam !!!!!!!! Τι λέτε να είναι αυτό?:wacko::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Ναι, ακριβώς αυτό. Νickvog, στο δικό μου Ν95 επανήλθαν, μετά τη διαδικασία, το Factbook και το nsysinfo. Είναι πάντως κουραστικό να επανεγκαθιστάς τις εφαρμογές. Απαιτείται αρκετός χρόνος. Ευτυχώς δεν είναι ικανός για να με αποτρέψει από το να εκτελέσω την αναβάθμιση. Καθόλου αρκετός χρόνος. Το 90% των εφαρμογών που είχα πριν περασμένες, τις βρήκα μετά την αναβάθμιση στη διαχείρηση εφαρμογών με κάτι 10ψήφια ακαταλαβίστικα ονόματα και μόνο που χρειάστηκε ήταν να πατήσω εγκατάσταση.Τίποτα άλλο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 ενώ βάζω το wep key του router μου δεν μου βγάζει την εντολή εντάξει για να κάνω confirm.κάποια λύση; Όλοι οι χαρακτήρες του κλειδιού πρέπει να είναι γράμμενοι στα αγγλικά!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Καθόλου αρκετός χρόνος. Το 90% των εφαρμογών που είχα πριν περασμένες, τις βρήκα μετά την αναβάθμιση στη διαχείρηση εφαρμογών με κάτι 10ψήφια ακαταλαβίστικα ονόματα και μόνο που χρειάστηκε ήταν να πατήσω εγκατάσταση.Τίποτα άλλο. Σε μένα δυστυχώς δε συνέβη κάτι τέτοιο. Μόλις 2-3 εφαρμογές παρέμειναν στη μνήμη του τηλεφώνου. Όσον αφορά τη φωνητική κλήση, αν αντιγράψω τις επαφές από τον υπολογιστή στο Ν95 μετά το hard format και δε χρησιμοποιήσω το back up, το πρόβλημα θα συνεχίσει να υφίσταται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Παιδιά έχω μία ερώτηση να σας κάνω γιατί αυτό που μου είπε ένας φίλος δεν το έχω ξανά ακούσει μέχρι τώρα!!!!:!: Ένας φίλος μου έχει το Ν95 !!! Όταν ήταν στην Αττική οδό έκανε αναζήτηση μέσο WIFI για ασύρματο δίκτυο και του εμφάνισε speed cam !!!!!!!! Τι λέτε να είναι αυτό?:wacko::wacko: oraio ayto... mporeis se parakalo na mou peis pou akrivos egine ayto? Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanoss Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 pssssss oreaa :D :P ekana tin anaba8misi alla den ekana format stin karta mnimis kai eixa kati games kai programata kai merika den borousa na ta aniksw oute kai na delete . checkara tin ram itane 17 elefteri ekana hard format kai tora einai 29,4 . eleos bravo stin nokia afto mono skeftomouna na dosw afto kai na parw to 8gb alla meta apo afto mono 1 prosopsi mabri 8elw kai bataria kai tipt alo :) blakia ekane oi nokia tora sigoura poloi pou eixan to kanoniko n95 den 8a paroune to 8gb alla etsi edikse sobarotita bravo. Παράθεση Manager at http://www.mikesirishbar.com and http://www.oldithaki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CLAIRELAD Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Καλησπέρα σε όλους Θα ήθελα να μάθω πως μπορώ να ελέγξω την διαθέσιμη ram του τηλεφώνου? Το κάνει κάποια εφαρμογή ή μπορώ να το δω απο το ίδιο το τηλέφωνο? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Καλησπέρα σε όλους Θα ήθελα να μάθω πως μπορώ να ελέγξω την διαθέσιμη ram του τηλεφώνου? Το κάνει κάποια εφαρμογή ή μπορώ να το δω απο το ίδιο το τηλέφωνο? Ευχαριστώ καλησπερα! μπορεις μεσο του handy taskman. θα το βρεις στα γνωστα μερη.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CLAIRELAD Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Ευχαριστώ.... Ποια πρέπει να είναι η λογική τιμή που πρέπει να έχει μετα την αναβάθμιση ?(v20) Ή εξαρτάται απο τα πόσα προγράμματα έχει φορτώσει ο καθένας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogr Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Εξαρτάται απο τα προγράμματα που τρέχουν εκείνη την στιγμή, απο το πόσα προγράμματα έχεις βάλει... Κάνε τις δοκιμές σου, δηλαδή κλείσε το τηλέφωνο, ανοιξέ το, και άνοιξε το πρόγραμμα και δές πόση RAM έχει διαθέσιμη. Παράθεση Ericsson PH388, Ericsson T29, Panasonic GD35, Panasonic GD87, Nokia 8210, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 3410, Nokia 7250i, Nokia 6100, Nokia 6510, Nokia N-Gage, Mitsubishi M341i, Sharp GX-17, Nokia 6020, Nokia E50, Nokia 6120 Classic, Nokia 5800XM, Nokia N900, Huawei Ideos X5 Pro, Acer Liquid E2, Lenovo K3 Note, Xiaomi Mi A1, Nokia 7.2, Poco F3 and counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aponia1 Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Δυστυχώς η εφαρμογή δεν δουλεύει. Την έκανα sign, την εγκατέστησα αλλά όταν πατάω το εικονίδιο για να ανοίξει δεν γίνεται τίποτα. Η beta 2 πάντως δουλεύει πολύ καλά (και με το τηλέφωνο συνδεδεμένο σε usb). Θα ήθελα όμως να φορτώνει όταν ανοίγει το κινητό. Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να αναλαμβάνει να φορτώσει άλλες όταν το κινητό κάνει boot? Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με την beta 3. Αν μπορεί κάποιος ας μας πει που μπορούμε να βρούμε την beta 2 ή έστω κάποια προηγούμενη έκδοση που δουλεύει με το Ν95. Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bugyman Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με την beta 3. Αν μπορεί κάποιος ας μας πει που μπορούμε να βρούμε την beta 2 ή έστω κάποια προηγούμενη έκδοση που δουλεύει με το Ν95. Ευχαριστώ πολύ! Μήπως το πρόβλημα με την beta3 του rotateme2 υπάρχει μόνο με το νέο firmware? Δεν το είχα δοκιμάσει πριν κάνω αναβάθμιση.... Επίσης με το νέο firmware η εφαρμογή googlemaps2 (αυτή με τον εντοπισμό θέσης και από τις κεραίες) δουλεύει άψογα με μία εξαίρεση. Έτσι και πατήσω το κουμπί *+ η εφαρμογή crashαρει και το τηλέφωνο κάνει restart... κανένας άλλος με το ίδιο πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aponia1 Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Μήπως το πρόβλημα με την beta3 του rotateme2 υπάρχει μόνο με το νέο firmware? Δεν το έιχα δοκιμάσει πριν κάνω αναβάθμιση.... Same here...v20 firmware.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Έκανα hard reset στο Ν95 και το πρόβλημα με τις φωνητικές κλήσεις κυριολεκτικά εξαφανίστηκε. Επιτέλους μπορώ να χρησιμοποιήσω τη συγκεκριμένη λειτουργία. Πλέον, μόνο το φλας με προβληματίζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper_gts_gr Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Μήπως το πρόβλημα με την beta3 του rotateme2 υπάρχει μόνο με το νέο firmware? Δεν το είχα δοκιμάσει πριν κάνω αναβάθμιση.... Επίσης με το νέο firmware η εφαρμογή googlemaps2 (αυτή με τον εντοπισμό θέσης και από τις κεραίες) δουλεύει άψογα με μία εξαίρεση. Έτσι και πατήσω το κουμπί *+ η εφαρμογή crashαρει και το τηλέφωνο κάνει restart... κανένας άλλος με το ίδιο πρόβλημα? Μπα εμένα δεν κρασαρει με αυτό το κουμπί αλλά απ' την άλλη δεν κάνει και τίποτα. Καλά αυτή τη φορά το στίγμα μου το έβγαλε στην άλλη άκρη της πόλης. Δεν είμαι καν στον μπλε κύκλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brave Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 παιδιά έχω ένα πρόβλημα μετά την αναβάθμιση του firmware 20 στο Ν95 μου.. όλα τα java παιχνίδια δεν μπορούσαν να τρέξουν ο΄θτε όμως και να σβηστούν.. τα βρήκα όλα και έτσι δεν έχω κανένα πρόβλημα.. Εκτός από ένα το CAll of duty 4.. το οποίο παρόλο που το ξαναβρήκα δεν το περνάει από πάνω.. έτσι έχω το εικονίδιο νεκρό στο μενού μου.. *Εχει κανένας κάποια ιδέα για το πως μπορώ να το σβήσω μέσω κάποιου file explorer? Έστω με κάποιο τρόπο να φύγει το εικονίδιο από το μένου... plz help!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts