Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νομίζω πως το κάναν επίτιδες. Προσωπικά πιστεύω πως είναι καλύτερα έτσι. Το μενού ανοίγει ούτως η άλλως με το multimedia key. Γιατί να ανοίγει και με το slide? Προτιμώ με το slide να γυρνάει απλά σε landscape όπως τώρα.

Παρεπιπτόντως, όλα καλά με την αναβάθμηση και από μένα:D

Τελικά ισχύει αυτό;Γιατί και εγώ το ιδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω με το slide.Δεν αλλάζει παρά με το multimedia key

"LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!"

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Nokia N95 - 1 Firmware Coming Soon?

izmoratty πανω σε N95Users εχει συμπληρωσει μας για μια αναμενομενη αναθεωρηση του firmware για το N95 - 1. The new firmware, labeled v21.0.001, has been released to Web Runtime Developers and adds what appears to be several new enhancements -one being better YouTube playback. Το νεο υλικολογισμικο, χαρακτηρισμενα v21.0.001, εχει κυκλοφορησει στην Runtime Web Developers και προσθετει, τι φαινεται να ειναι πολλες νεες βελτιωσεις - η μια ειναι καλυτερη YouTube αναπαραγωγη.

Version date for the firmware is 16-10-07, so we could be seeing this any day now. Ημερομηνια για την εκδοση του firmware ειναι 16-10-07, οποτε θα μπορουσαμε να βλεπουμε αυτη την οποιαδηποτε ημερα τωρα. Please note that this upcoming revision is for the N95-1 (EURO) model, and not supported under the N95-3 US Edition or the N95 8GB. Παρακαλω σημειωστε οτι αυτη η επερχομενη αναθεωρηση ειναι για το N95 - 1 (ΕΥΡΩ) μοντελο, και δεν υποστηριζονται στο πλαισιο του N95 - 3 των ΗΠΑ Edition η το N95 8 GB. Here is a quick glance at noted improvements: Εδω ειναι μια γρηγορη ματια στο σημειωθει βελτιωσεις:

* Φρεσκα εκκινησης Αρχη δινει περιπου 28MB ελευθερης RAM (ζητηση σελιδοποιησης;)

* Search Application accessible via the Standby Screen Αναζητηση Application προσβασιμη μεσω της ετοιμοτητας της οθονης

* YouTube Playback (for real this time) YouTube Playback (για την πραγματικη αυτη τη φορα)

* Grid view added to camera options Grid αποψη προστιθεται στην καμερα επιλογες

* Music Store and Podcasts implemented in Music Folder Music Store και Podcasts υλοποιουνται στο Music Folder

* Camera can now be opened with 'Capture' button Camera, μπορει τωρα να ανοιξει με "Συλληψη" κουμπι

[ATTACH]10860[/ATTACH]

[ATTACH][ATTACH]10860[/ATTACH][/ATTACH]

telika o monos pou eixe provlima me to update kai to kolise to N95 eimoun ego e?

kai na po oti to kano proti fora??? ti na po? den xero...

ftaiei pou exo allaxei 3-4 fores product code?

den xero...

to NSU to xrhshmopoio prin akoma vgei epishma kai den eixa pote provlima

update kano apo to phoenix polu kairo, polles fores pali xoris provlima...

anyway to thema einai oti lithike tora xarh sthn polu kalh exupirethsh :rolleyes: tou nokia shop sthn 3hs septemvriou... tous to piga xtes 8:00 kai shmera 10 to phra... ( afou mou edose ena nokia n80 gia na exo oles autes tis ores, eixe kai mou edose alios oxi)

Εγώ φίλε μου πέρασα τρείς φορές την αναβάθμιση και μου παρουσίαζε το εξής κουφό: μόλις έβγαζα το τηλ. απο το USB κόλλαγε τελείως και έκανε μόνο του επανεκινήσεις. Όσο το είχα στο USB (και με κλειστό το PC) δούλευε άψογα. Το πήγα σήμερα σε Nokia Servis και μόλις πήγε να βάλει εκεί την αναβάθμιση παρέδωσε πνεύμα το τηλ. Τελικά το έστειλα Αθήνα (οχι στη Nokia) για να το ¨γαργαλήσουνε¨ μπας και το πάρω πιο γρήγορα πίσω.

αν θυμαμαι καλα γυρω στα 44 ευρω κομπλε με μεταφορικα περιμενω παραδοση,η δημοπρασια εχει τελειωσει και το link δεν ισχυει αλλα να η φωτογραφια.αν ενδιαφερεστε θα ψαξω το μαγαζι εχει απο πλαστικο/αλουμινιο/τιτανιο(προσοψη/πλατη/σασι μεταλλικα)πισω covers πλαστικα σε ολα.

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Μπορεί κάποιος να μου πει πως θα δω το product code του κινητού?
Nokia N95, SonyEricsson W960i, HTC TyTN II, HTC Touch Dual, Nokia N95 8 GB, HTC Touch Diamond, SE C902, Samsung SGH i-900 Omnia, HTC Touch HD, SE Xperia X1, LG Arena, SE W995, Samsung i8910 HD, Samsung i8000 Omnia II, iPhone 3GS, HTC HD2, iPhone 4, Xperia Mini, iPhone 4S, Galaxy Note II, Sony Xperia S, Galaxy S4, Galaxy Note3, LG Nexus 5, Galaxy Note 8, Galaxy Note 10.1 LTE 2014 Edition, LG G3, Galaxy Note 4, iPhone 6S Plus, iPhone 7 Plus.

Μπορεί κάποιος να μου πει πως θα δω το product code του κινητού?

Αναγράφεται στην ετικέτα πίσω από τη μπαταρία. Είναι ένας επταψήφιος κωδικός.

Code: XXXXXXX

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Λοιπόν, επειδή με το NSU δεν βγάζω πλέον άκρη, μπορεί κάποιο παιδί να μου δώσει links όλων των πραμάτων που χρειάζομαι (κ αν γίνεται, και τα αντίστοιχα κράκς τους) για να κάνω την εγκατάσταση manually ;
το ταξίδι ως τώρα : nokia 3510 -> sony ericsson t310 -> siemens sx1 -> nokia n95 -> iPhone 3GS -> iPhone 4S (16g black) :love:

αν θυμαμαι καλα γυρω στα 44 ευρω κομπλε με μεταφορικα περιμενω παραδοση,η δημοπρασια εχει τελειωσει και το link δεν ισχυει αλλα να η φωτογραφια.αν ενδιαφερεστε θα ψαξω το μαγαζι εχει απο πλαστικο/αλουμινιο/τιτανιο(προσοψη/πλατη/σασι μεταλλικα)πισω covers πλαστικα σε ολα.

Πολυ ωραια, οταν την βαλεις στειλε φωτο, πρεπει να ειναι φανταστικο.

Ξέρετε τι παίζει με τους χάρτες του smart2go μετά την αναβάθμιση?

Εμένα παίζει κανονικά το nokia maps με τους χάρτες που είχα από πριν περασμένους στην κάρτα μνήμης.

Μήπως έχουν βγει νεώτεροι χάρτες που να παίζουν με τη νέα έκδοση?

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

ενταξει ρε παιδια το φιδακι χαθηκε δεν τρεχει και τιποτα.εδω χαθηκε ο φακελος θεματα.το podcast τι ειναι??ξερει κανεις??

μπορειτε να το βαλετε μετα υπαρχει και σε sis..

το μαγαζι ειναι ελληνικο?πληρωνεις μεσω paypal ή και με αντικαταβολη?

Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

Ρε παιδια ποια είναι η τελευταία έκδοση που έχει βγει για το Ν95?
iPhone 2G 16GB - iPhone 3G 16GB - iPhone 3Gs 32GB - iPhone 4 16GB -iPhone 4s 16GB - iPhone 5 16GB - iPhone 5s 64GB - iPhone 6 Plus 128GB - iPhone 7 Plus 256GB

Ρε παιδια ποια είναι η τελευταία έκδοση που έχει βγει για το Ν95?

Διαβασε λιγο τα προηγουμενα ...

Nokia N95 Software version 20.0.015 released - 26 November 2007

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Έχω το τηλέφωνο n93 και θέλω να πάρω το n95. Μήπως μπορεί κάποιος φίλος να με ενημερώσει αν τελικά ποιοτικά έχει βελτιωθεί το τηλέφωνο.Αν το έχει πάρει κάποιος πρόσφατα να μου πει αν εμφανίζει φαινόμενα "τζόγου" που είχε αρχικά στο άνοιγμα και στο κλείσιμο?

Τι χωρητικότητας κάρτα SD περιλαμβάνει η συσκευασία του Ν95?

Τι χωρητικότητας κάρτα SD περιλαμβάνει η συσκευασία του Ν95?

δεν περιλαμβανει.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν περιλαμβανει.:)

Ευχαριστώ...πάω για ψώνια.

Θέλω να βάλω 2BG κάρτα...γνωρίζει κάνεις κάποια "καλή" κάρτα ώστε να μη κολλάει κλπ...από κάποια συγκεκριμένη εταιρία δηλαδή? Στο πλαίσιο θα πάω μάλλον...

Θέλω να βάλω 2BG κάρτα...γνωρίζει κάνεις κάποια "καλή" κάρτα ώστε να μη κολλάει κλπ...από κάποια συγκεκριμένη εταιρία δηλαδή? Στο πλαίσιο θα πάω μάλλον...

εγω δουλεψα με αυτην και δεν ειχα κανενα προβλημα.

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=923745

[sIGPIC][/sIGPIC]

το μαγαζι ειναι ελληνικο?πληρωνεις μεσω paypal ή και με αντικαταβολη?

ειναι καταστημα αγγλιας με paypal θα ψαξω να το βρω μολις μπορεσω

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Σκέφτομαι να κάνω την αναβάθμιση (με βαριά καρδιά για να πω την αλήθεια, γιατί δεν μπορώ να πω ότι έχω πρόβλημα με την 11).

Το θέμα όμως είναι το εξής: Αν και η συσκευή έχει τα ελληνικά και λειτουργεί χωρίς πρόβλημα, δεν έχει το ελληνικό product code, αλλά κάποιον άλλο που δεν μπορώ να βρω και σε ποια χώρα ανήκει.

Στην σελίδα της Νόκια, αν βάλω το product code που έχει τώρα η συσκευή μου βγάζει σαν τελευταία αναβάθμιση την 12, ενώ αν βάλω το ελληνικό product code μου βγάζει την 20.

Θα πρέπει υποχρεωτικά να αλλάξω το product code με το Nemesis (και πόσο επικίνδυνο είναι αυτό; ), ή μπορώ να επιχειρήσω την αναβάθμιση που υπάρχει για το ελληνικό product code πάνω στο δικό μου;

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Γιατι δεν μπορω να μπω στο internet ενω πριν την αναβαθμιση εμπαινα κανονικα και τωρα μου λεει οτι για την συγκεκριμενη σελιδα θελω flash lite και που το βρισκω αυτο????Καθε βοηθεια δεκτη :D
Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements

Σκέφτομαι να κάνω την αναβάθμιση (με βαριά καρδιά για να πω την αλήθεια, γιατί δεν μπορώ να πω ότι έχω πρόβλημα με την 11).

Το θέμα όμως είναι το εξής: Αν και η συσκευή έχει τα ελληνικά και λειτουργεί χωρίς πρόβλημα, δεν έχει το ελληνικό product code, αλλά κάποιον άλλο που δεν μπορώ να βρω και σε ποια χώρα ανήκει.

Στην σελίδα της Νόκια, αν βάλω το product code που έχει τώρα η συσκευή μου βγάζει σαν τελευταία αναβάθμιση την 12, ενώ αν βάλω το ελληνικό product code μου βγάζει την 20.

Θα πρέπει υποχρεωτικά να αλλάξω το product code με το Nemesis (και πόσο επικίνδυνο είναι αυτό; ), ή μπορώ να επιχειρήσω την αναβάθμιση που υπάρχει για το ελληνικό product code πάνω στο δικό μου;

Θα πρέπει να αλλάξεις το product code και να κάνεις αναβάθμιση αν δεν θέλεις να χάσεις τα ελληνικά.

Η διαδικασία με το NSS δεν επικίνδυνη... την έχουν κάνει τόσα άτομα εδώ μέσα...

Αν το πάρεις απόφαση και προχωρήσεις κατέβασε το NSS από εδώ και οδηγό με αναλυτικά βήματα από εδώ.

Το ελληνικό product code είναι αυτό 0534854.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Πλέον και οι 4αρες παίζουν σε πολύ φτηνές τιμές, ειδικά από Ebay.

Εμπιστέυσου επωνυμες μάρκες όπως Sandisk, Kingston και Transcend και δε θα έχεις πρόβλημα.

Amazon Fire stick 4k max

Αν διαβάσεις καλά τη διαδικασία, μετά είναι πανεύκολο να το κάνεις.Και μην ανησυχείς την έχουμε κάνει τη διαδικασία πολλοί από εμάς (και γω μέσα!).

Amazon Fire stick 4k max