h1963 Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Λυστε μου παρακαλω την εξης απορια. Το τηλεφωνο οταν ανοιγεις το κουτι μετα την αγορα, εχει επανω στην οθονη κολλημενη προστατευτικη ζελατινα, την οποια αφαιρεις? Αυτο το ειχαν παλαιοτερα μοντελα NOKIA. Το Ν95 την εχει????? Επισης η λευκη αυτοκολλητη ταινια ασφαλειας ΝΟΚΙΑ που ειναι κολλημενη στο κουτι, σε διασφαλιζει απολυτα αραγε οτι το τηλεφωνο ειναι ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ??? Ας μου απαντησει καποιος στην παραπανω ερωτηση μου το συντομοτερο δυνατον παρακαλω. Θα το αγορασω σημερα και θα ηθελα να ξερω αυτη την λεπτομερεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Κι εγω μολις εκανα την αναβαθμιση. Το θεμα ειναι οτι ακριβως μολις τελειωσε επαιξα λιγο με το κινητο και ειδα πολυ ωραια εικονιδια για τους καινουριους φακελους. Εκανα την επαναφορα απο την καρτα μνημης και τα εικονιδια χαθηκαν. Ολα τα υπολοιπα ειναι φυσιολογικα (απ' οσο ξερω τουλαχιστον). Υπαρχει κανενας τροπος να ξαναεμφανιστουν? Δεν ειναι σημαντικο αλλα ηταν ομορφα... Πιθανώς κάποια πληροφορία που βρίσκεται στο backup που είχες πάρει πριν την αναβάθμιση μπλοκάρει την εμφάνιση των συγκεκριμένων εικονιδίων. Δοκίμασε να κάνεις hard format και να μην επαναφέρεις το backup από την κάρτα, απεναντίας να επαναφέρεις χειροκίνητα μόνο τα σημαντικά αρχεία σου, όπως π.χ. τις επαφές κλπ. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper_gts_gr Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Πιθανώς κάποια πληροφορία που βρίσκεται στο backup που είχες πάρει πριν την αναβάθμιση μπλοκάρει την εμφάνιση των συγκεκριμένων εικονιδίων. Δοκίμασε να κάνεις hard format και να μην επαναφέρεις το backup από την κάρτα, απεναντίας να επαναφέρεις χειροκίνητα μόνο τα σημαντικά αρχεία σου, όπως π.χ. τις επαφές κλπ. Το σκεφτηκα αυτο. Απλα ηθελα να αποφυγω την φασαρια να εγκαθιστω παλι τις εφαρμογες. Απ' την αλλη βλεποντας οτι παραπανω απο τις μισες εφαρμογες πρεπει να τις εγκαταστησω παλι, ισως να ειναι καλη ιδεα. Να κανω ενα φορματ και την καρτα. Χμμ δεν ξερω θα δω.:ninja::ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chresto Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Καλημέρα, Έχω το εξής πρόβλημα : ό,τι και να κάνω, δν μπορώ να πετύχω το νέο firmware update.. μου βγάζει συνέχεια το nokia updater, ότι έχω την τελευταία έκδοση λογισμικού, η οποία είναι η 11.0.026 :blink: Τί ακριβώς να κάνω ; edit : Επίσης, δοκίμασα να γράψω τον αριθμό μοντέλου στο αγγλικό site (UK) της nokia, να δω αν έχω διαθέσιμη αναβάθμιση για το κινητό, και μου δίνει την 12.0.013.. περίεργα πράματα.. edit 2 : Πάρτε και το product code μου αν βοηθήσει επειδή μου φαίνεται ότι δν είναι ελληνικό -> 0548359 ! δώστε ό,τι πολύτιμη πληροφορία έχετε και οποιονδήποτε τρόπο αντιμετώπισης. Παράθεση το ταξίδι ως τώρα : nokia 3510 -> sony ericsson t310 -> siemens sx1 -> nokia n95 -> iPhone 3GS -> iPhone 4S (16g black) :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Το σκεφτηκα αυτο. Απλα ηθελα να αποφυγω την φασαρια να εγκαθιστω παλι τις εφαρμογες. Απ' την αλλη βλεποντας οτι παραπανω απο τις μισες εφαρμογες πρεπει να τις εγκαταστησω παλι, ισως να ειναι καλη ιδεα. Να κανω ενα φορματ και την καρτα. Χμμ δεν ξερω θα δω.:ninja::ninja: Απλά είναι συνήθως προτιμότερο να ξαναξεκινάς με "καθαρό" από εγκαταστάσεις τηλέφωνο μετά από αναβάθμιση. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper_gts_gr Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Οσοι το ψαχνετε για flash videos ξεχαστε το. Flash lite 2.0 εχει το καινουριο firmware. Κατι μου λεει οτι αυτο δεν ειναι το τελευταιο firm για το Ν95. Γενικα ειναι πολυ καλο το firm. Τα video tones ηταν τελειως εκπληξη αλλα πολυ ευχαριστη. Ακομα προσπαθω να καταλαβω τι ειναι αυτο το κρυφο προγραμμα "Ζωντανη TV". Οτι και να κανω δεν συνδεεται στο ιντερνετ. Παντως εχει προοπτικες.. Επισης εξαφανιστηκε η επιλογη "δημιουριγια muvee". Ε, ενταξει σοβαρο πραγμα θα μου πειτε. Μια φορα το χρησιμοποιησα και μου αρεσε πολυ. Γιατι το εβγαλαν? Η επεξεργασια βιντεο παντως υπαρχει ακομα σε αντιθεση με το Ν95 8GB:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Εκανα και εγώ την αναβάθμιση χωρίς κανένα πρόβλημα. Απ'οτι βλεπω πάει σφαίρα τώρα άρα αξίζει! Από την άλλη η πολύ χαμηλή ΄ένταση από τα ηχεία της συσκευής όταν ακούς ράδιο δεν άλλαξε και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί επιτέλους δε φτιάχνουν την ένταση! ΦΤΟΥ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Λυστε μου παρακαλω την εξης απορια. Το τηλεφωνο οταν ανοιγεις το κουτι μετα την αγορα, εχει επανω στην οθονη κολλημενη προστατευτικη ζελατινα, την οποια αφαιρεις? Αυτο το ειχαν παλαιοτερα μοντελα NOKIA. Το Ν95 την εχει????? Επισης η λευκη αυτοκολλητη ταινια ασφαλειας ΝΟΚΙΑ που ειναι κολλημενη στο κουτι, σε διασφαλιζει απολυτα αραγε οτι το τηλεφωνο ειναι ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ??? Για τη ζελατίνα δεν ξέρω σίγουρα να σου πω αλλά διαβάζοντας κάπου αλλού υποθέτω ότι έχει και αυτό. Οσον αφορά το κουτί, το άσπρο αυτοκόλλητο σου διασφαλίζει ότι είναι καινούριο το κινητό. ΑΛΛΑ δεν σου διασφαλίζει ότι το κινητό ήταν προορισμένο για Ελλάδα. Κοιταξε στα πλαϊνά αυτοκόλλητα να βρεις κάπου το GR. Επίσης πρόσεξε το αυτοκόλλητο να είναι Νοκια. Δεν μας γράφεις από που θα το αγοράσεις. Θα το αγοράσεις από ιδιώτη και προβληματίζεσαι? Αν το αγοράσεις από κατάστημα δεν νομίζω ότι θα έχεις κάποιο πρόβλημα σε αυτό το θέμα αρκεί να μην είναι ο μαστρομήτσος της γειτονιάς ο πωλητής. Αν το αγοράσεις από επίσημο κατάστημα θα είσαι σίγουρα οκ... Καλή αγορά και με το καλό να το χαρείς ... Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Από όσο θυμάμαι, χωρίς να είμαι σίγουρος το κινητό αυτοκόλλητη ζελατίνα πάνω στην οθόνη δεν έχει, γιατί καθώς το ανοίγεις έχει ένα πλαστικό κάλυμα. Μπορείς φαντάζομαι να βρείς βιντεάκια στο youtube που δείχνουν το άνοιγμα της συσκευασίας και τι περιέχει μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 σχετικα με την κρυφη εφαρμογη ζωντανης τηλεορασης καταφερα να την ανοιξω αλλα δε καταλαβα πως και αν δουλευει... Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 -Καταρχήν καλή μαγκιά το search στην αρχική οθόνη, αν και πλέον η διαθέσιμη οθόνη έχει μικρύνει επικίνδυνα. -Που είναι τα 29-30 mb της free ram που λένε?Μετά από την αναβάθμιση και χωρίς να έχω περάσει τίποτα, το free ram είναι στα 22 χτες που το είδα και σήμερα (μετά από το άνοιγμα της συσκευής) στα 26,5mb.Είδε κανείς τα 30? -Πιο γρήγορο το κινητό δε μου φαίνεται κάπου.Εσείς πού το βλέπετε να είναι πιο γρήγορο? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kinitomanis Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 κατι καινουργιο(?????) Hidden TV application on N95 new firmware!! To open this app you need to install Nstarter (Unsigned) Now start the Nstarter and set one of the shortcuts to Live TV Now use this shortcut and it`s done! Που βρίσκουμε το Nstarter? :O Παράθεση http://xs136.xs.to/xs136/09092/singature_sml667.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 -Καταρχήν καλή μαγκιά το search στην αρχική οθόνη, αν και πλέον η διαθέσιμη οθόνη έχει μικρύνει επικίνδυνα. -Που είναι τα 29-30 mb της free ram που λένε?Μετά από την αναβάθμιση και χωρίς να έχω περάσει τίποτα, το free ram είναι στα 22 χτες που το είδα και σήμερα (μετά από το άνοιγμα της συσκευής) στα 26,5mb.Είδε κανείς τα 30? -Πιο γρήγορο το κινητό δε μου φαίνεται κάπου.Εσείς πού το βλέπετε να είναι πιο γρήγορο? επειδη μια εικονα ειναι χιλιες λεξεις δες το screenshot.και σκεψου οτι ειναι λιγο παραπανω απο την εικονα γυρω στα 29900 σε μενα γιατι ετρεχα και το προγραμμα για τα screenshot οποτε μου μειωσε λιγο τη ram.εχω και πολλα εγκατεστημενα απλα φροντιζω να μη βαζω πολλα προγραμματα που να τρεχουν στo backgroundχρειαζεται να κανεις ισως fresh restart..και το κινητο ειναι πιο γρηγορο φυσιολογικο με τοσο πιο ελευθερη ram Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Που βρίσκουμε το Nstarter? :O xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 επειδη μια εικονα ειναι χιλιες λεξεις δες το screenshot.και σκεψου οτι ειναι λιγο παραπανω απο την εικονα γυρω στα 29900 σε μενα γιατι ετρεχα και το προγραμμα για τα screenshot οποτε μου μειωσε λιγο τη ram.εχω και πολλα εγκατεστημενα απλα φροντιζω να μη βαζω πολλα προγραμματα που να τρεχουν στo backgroundχρειαζεται να κανεις ισως fresh restart..και το κινητο ειναι πιο γρηγορο φυσιολογικο με τοσο πιο ελευθερη ram Μα σου είπα ότι από fresh ξεκίνημα μέτρησα τόσο.Και δεν έχω εγκαταστήσει τίποτα και ούτε έτρεχε τίποτα στο background. Τώρα πώς γίνεται σε άλλους να έχει 30Mb και σε άλλους 26 δεν το καταλαβαίνω. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Tin ekana kai ego tin anaba8misi xtes to bradi,estiti beltiosi stin taxitita kai stin ram :) Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Μα σου είπα ότι από fresh ξεκίνημα μέτρησα τόσο.Και δεν έχω εγκαταστήσει τίποτα και ούτε έτρεχε τίποτα στο background. Τώρα πώς γίνεται σε άλλους να έχει 30Mb και σε άλλους 26 δεν το καταλαβαίνω. παντως απο τα 16 περιπου που ηταν μεγαλωσε σε ολους.:O Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvasilis Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 μπορεις να βαλεις φωτος και videos σε φακελους που εσύ δημιουργείς τώρα με την νέα αναβάθμηση και να μην είναι χήμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Γενικα ειναι πολυ καλο το firm. Τα video tones ηταν τελειως εκπληξη αλλα πολυ ευχαριστη. Το θεμα ειναι ομως αν δουλευει... εγω εβαλα ενα βιντεο για ηχο κλησης και δεν κανει τιποτα... μονο δονειτε.. πρεπει να κανω καποια ρυθμιση? -Καταρχήν καλή μαγκιά το search στην αρχική οθόνη, αν και πλέον η διαθέσιμη οθόνη έχει μικρύνει επικίνδυνα. -Που είναι τα 29-30 mb της free ram που λένε?Μετά από την αναβάθμιση και χωρίς να έχω περάσει τίποτα, το free ram είναι στα 22 χτες που το είδα και σήμερα (μετά από το άνοιγμα της συσκευής) στα 26,5mb.Είδε κανείς τα 30? -Πιο γρήγορο το κινητό δε μου φαίνεται κάπου.Εσείς πού το βλέπετε να είναι πιο γρήγορο? εγω εχω απο 24 εως 28,5 με ενα δυο προγραμματα ανοιχτα, οσο για την ταχυτητα απλα σφαιρα, 15-20 δευτερολεπτα για να ανοιξη το κινητο και καθε κλικ σε μενου αμεση αποκριση. οντος μια καλη προσπαθεια απο την ΝΟΚΙΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiagos Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 πριν να κανω hard format τι πρεπει να προσεξω. πρεπει να κανω κατι backup? (hard format ειναι *#7370#?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Κι εγω μολις εκανα την αναβαθμιση. Το θεμα ειναι οτι ακριβως μολις τελειωσε επαιξα λιγο με το κινητο και ειδα πολυ ωραια εικονιδια για τους καινουριους φακελους. Εκανα την επαναφορα απο την καρτα μνημης και τα εικονιδια χαθηκαν. Ολα τα υπολοιπα ειναι φυσιολογικα (απ' οσο ξερω τουλαχιστον). Υπαρχει κανενας τροπος να ξαναεμφανιστουν? Δεν ειναι σημαντικο αλλα ηταν ομορφα... Παραθέτω αυτό που βρήκα για τη νέα αναβάθμιση: After updating your device software to 20.0.015, and restoring your personal data, you can optimise the menu layout by installing the New_Menu_Structure.SIS file. This file will rearrange your menu layout specifically for SW 20.0.015. Reboot your device to see the menu changes. Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 πριν να κανω hard format τι πρεπει να προσεξω. πρεπει να κανω κατι backup? (hard format ειναι *#7370#?) κανε ενα backup μεσο pc suite. ολα για διαγραφουνε μολις κανεις format.(ναι αυτο ειναι.) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Εξηγείστε μου αυτό το κουλό. Μετά από την αναβάθμιση στη 20, πάω στη διαχείριση εφαρμογών και βλέπω το παρακάτω: -Άλλα προγράμματα όπως το Route66 είναι κανονικά εγκατεστημένο και στη διαχείρηση και βρίσκεις και το εικονιδιάκι κανονικά στο μενού.Η εφαρμογή δουλεέυι κανονικά. -Άλλα προγράμματα, με όνομα ένα δεκαψήφιο που γράφει στη διαχείρηση, μη εγκατεστημένο και άρα δεν υπάρχει εικονίδιό του στο μενού.Αν πατήσεις εγκατάσταση θα σου βγάλει τα στοιχεία του κανονικού προγράμματος, πχ Εγκατάσταση του Spmark και μετά εγκαθιστάται κανονικά. -Άλλα προγράμματα (όλα games) που στη διαχείρηση τα εμφανίζει ως εγκατεστημένα με 1 μπλε κουτάκι, με τα εικονίδια να υπάρχουν κανονικά στο μενού, αλλά να μη δουλεύει τίποτα από αυτά. Και ερωτώ εγώ..Πώς στο καλό αποφασίζει το κινητό, ποια προγράμματα θα δουλεύουν μετά την αναβάθμιση ακριβώς όπως και πριν (βλέπε route), ποια θα μπορούν να γίνουν αμέσως εγκατάσταση μέσα απο το κινητό (αφού τα βρίσκεις έτοιμα προς εγκατάσταση στη διαχείρηση) και τέλος, γιατί όλα τα games τα επέλεξε να βγαίνουν στο μενού με εικονίδια, στη διαχείρηση να τα λέει εγκατεστημένα, αλλά να μη δουλεύει κανένα από αυτα και επίσης να μην μπορείς να τα κάνεις εγκατάσταση έτσι εύκολα, όπως τα προγράμματα της 2ης περίπτωσης. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Το θεμα ειναι ομως αν δουλευει... εγω εβαλα ενα βιντεο για ηχο κλησης και δεν κανει τιποτα... μονο δονειτε.. πρεπει να κανω καποια ρυθμιση? Δεν χρειαζεται καμια ρυθμιση. Εγω εβαλα ενα Video .mp4 σαν ηχο κλησης απο το προφιλ και χτυπαει κανονικα και παιζει το Video. Δεν πειραξα τιποτα απο τις ρυθμισεις. Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HIEND Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ VIDEO TONES ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΥΘΕΝΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts