antonio_r Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Παντως το δικο μου, δεν εχει καμμια πτωση.. Και το'χω συνεχεια και σε θηκη.. Αρα, ειναι απ'τη μανα του ετσι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospir Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Διάβασα μεγάλο μέρος του θέματος και συμπεραίνω ότι είμαι από τους λίγους που είναι απογοητευμένοι από το κινητό. Τελικά υπάρχει λόγος να πάρεις κάτι τόσο ακριβό?:wacko: Παράθεση Από πείσμα θα ζω στην έρημη χώρα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Αυτό είναι θέμα του καθενός ξεχωριστά. Εσύ μπορεί να μην βρίσκεις ότι υπάρχει, εγώ μπορεί να βρίσκω... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsioutas Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Διάβασα μεγάλο μέρος του θέματος και συμπεραίνω ότι είμαι από τους λίγους που είναι απογοητευμένοι από το κινητό. Τελικά υπάρχει λόγος να πάρεις κάτι τόσο ακριβό?:wacko: 1. ματαιότητα 2. γιατί αγοράζουμε κοσμήματα? 3. γιατί αγοράζουμε luxury brand products? ενώ με όλα κάνουμε την ίδια δουλειά/ 4. γιατί να ταξιδεύουμε 1η θέση ενώ και η business είναι το ίδιο καλή, ενώ πάμε στο ίδιο σημείο με την οικονομική? 5. γιατί θέλουμε σπίτι στο Πανόραμα, στην Καλαμαριά, στο Ψυχικό και στην Εκάλη, ενώ και στο Δενδροπόταμο ή το Ζεφύρι την ίδια δουλειά θα έκανε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balix Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 Καλημέρα σε όλους, είμαι νέο μέλος κ παραγγέλνω μέσα στις επόμενες μέρες το κινητό του τίτλου (γνήσιο μέσω alpha copy).. ¨Έστω κ τελευταία στιγμή θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτησούλες: έχει βγάλει τίποτα προβλήματα? έχει ράδιο? υποστηρίζει ελληνικά μνμ? γιατί στο scirocco που έχω πρέπει να γράφω greeklish, αλλιώς με ελληνικούς χαρακτήρες 1 μνμ στέλνεται σε περίπου 3!! τι γλώσσες υποστηρίζει? μπορώ, δηλαδή, να έχω ισπανικό μενού κ γλώσσα μηνυμάτων ελληνικά? Ελπίζω να έκανα το ποστ στο σωστό μέρος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Αλέξανδρος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 Καλημέρα σε όλους, είμαι νέο μέλος κ παραγγέλνω μέσα στις επόμενες μέρες το κινητό του τίτλου (γνήσιο μέσω alpha copy).. ¨Έστω κ τελευταία στιγμή θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτησούλες: έχει βγάλει τίποτα προβλήματα? έχει ράδιο? υποστηρίζει ελληνικά μνμ? γιατί στο scirocco που έχω πρέπει να γράφω greeklish, αλλιώς με ελληνικούς χαρακτήρες 1 μνμ στέλνεται σε περίπου 3!! τι γλώσσες υποστηρίζει? μπορώ, δηλαδή, να έχω ισπανικό μενού κ γλώσσα μηνυμάτων ελληνικά? Ελπίζω να έκανα το ποστ στο σωστό μέρος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Αλέξανδρος Δεν έχει ράδιο !! Από ποιότητα είναι κορυφαίο , τόσο κατασκευαστικά όσο και από ακουστική Υποστηρίζει ελληνικά μηνύματα βεβαίως Για το τέταρτο δεν είμαι 100% σίγουρος αλλά νομίζω ότι γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsioutas Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 ισπανικό μενού λίγο δύσκολο, καθώς τα "ελληνικά μοντέλα" έχουν αγγλικά, ελληνικά, γερμανικά και γαλλικά. Μπορείς βέβαια να επιλέγεις άλλη γλώσσα μενού και άλλη γραφής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balix Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 Ευχαριστώ πολύ παιδιά, έγινε η παραγγελία..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 Στο Nokia pc suite αν πάτε στην ενημέρωση λογισμικού θα σας προτείνει την V10.00/28-4-09 thn οποία και πέρασα στο τηλέφωνο και μου φαίνεται πιο γρήγορο καιπιο σταθερό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boubeto Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 Έκανες back-up πρώτα; Ξέρεις αν χάνονται και ποια δεδομένα; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 Έκανες back-up πρώτα; Ξέρεις αν χάνονται και ποια δεδομένα; Ευχαριστώ Πάντα κάνω back up στο pcsuite αλλά δεν χάνεται τίποτα στην αναβάθμιση οπότε δεν χρειάζεται να κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boubeto Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 Πάντα κάνω back up στο pcsuite αλλά δεν χάνεται τίποτα στην αναβάθμιση οπότε δεν χρειάζεται να κάνεις. Ευχαριστώ πολύ. Να σαι καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnly Δημ. July 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2009 Γεια σας...ήθελα να ρωτήσω για τη συμβατότητα του Bluetooth BH-903 με το Carbon Arte.Στο site της Nokia λέει πως δεν είναι συμβατό αλλά είναι δυνατόν να είναι συμβατό το κανονικό Arte και να μην είναι το Carbon;Το έχει δοκιμάσει κανείς να μου πει,γιατι πολλές φορές δεν ξέρουν τι τους γίνεται στη Nokia... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Summer has just come! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnly Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 Γεια σας...ήθελα να ρωτήσω για τη συμβατότητα του Bluetooth BH-903 με το Carbon Arte.Στο site της Nokia λέει πως δεν είναι συμβατό αλλά είναι δυνατόν να είναι συμβατό το κανονικό Arte και να μην είναι το Carbon;Το έχει δοκιμάσει κανείς να μου πει,γιατι πολλές φορές δεν ξέρουν τι τους γίνεται στη Nokia... Κανείς δεν ξέρει ρε παιδιά?Σε σας στηρίζομαι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Summer has just come! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balix Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 Καλημέρα παιδιά. ξέρει κανείς πώς μπορώ να φορτώσω ισπανικό μενου στο 8800 carbon arte?? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_pan Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 Γεια σας παιδες. ξερει κανεις πως μπορω να βαλω την Ελληνικη γλώσσα στο 8800 Carbon? Παράθεση http://www.audi-club.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaZzzZ Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 Παιδια να ρωτησω κατι. Επεσε στα χερια μου το Νokia 8800 Sapphire Arte. Και εχω ενα μικρο προβλημα. Στα μηνυματα οταν μου στελνουνε κανα 2-3-4 γραμματα τα βγαζει με κουτακια, πως διορθωνετε αυτο γνωριζει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 Αναβαθμιση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaZzzZ Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 Πως θα το κανω αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANASTASIO Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 Καλημερα. Μηπως γνωριζει καποιος να μου πει , εαν αναμμενεται διαδοχος του arte ? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 4, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 Καλημερα. Μηπως γνωριζει καποιος να μου πει , εαν αναμμενεται διαδοχος του arte ? Ευχαριστω! Καλημερα! Δεν εχει ακουστει ακομα κατι ... Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios256 Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Χαιρετε.Κατοχος του λατρεμενου κατα τα αλλα 8800 arte,εχω παραπονο και εγω απο το ακουστικο.Την εχω 2 χρονια κοντα την συσκευη και το εχω παρατηρησει τωρα τελευταια το προβλημα.στην αρχη ειχα την εντυπωση οτι ηταν ιδεα μου,αλλα οποιος χρησιμοποιησε το κινητο μου απορησε με το ποσο χαμηλα ακουγεται ο συνομιλητης.και εγω με την σειρα μου οταν μιλησα με αλλες συσκευεσ επαθα πλακα απο τα ακουστικα τους και στην συνεχεια ξενερωσα με το δικο μου.η ενταση ειναι στο τερμα φυσικα,αλλα σε εξωτερικους χωρους με φυσιολογικη φασαρια,δυσκολευομαι να ακουσω.Τα παλιοπ μου το 8800 ακουγονταν καλυτερα απο το arte.Λετε να απευθυνθω στο service?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Ενα απο τα κυρια χαρακτηριστικα και προτερηματα του arte, ειναι ο κρυσταλλινος, διαυγης και πεντακαθαρος ηχος του ακουστικου του. Οπότε. Ή το πας για σερβις γιατι εχεις πεσει σε ελαττωματικη συσκευη εξ'αρχης, ή του κανεις μια αναβαθμιση μπας και φτιαξει.. (που δεν το νομιζω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsioutas Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Η λύση είναι πολύ απλή και έχει αναφερθεί: αφαίρεσε από το ακουστικό με το νυχι ή 1 συνδετηρΑ μια πλαστική μαύρη μεμβράνη που έχει επάνω και θα ακούς κρυστάλλινα και δυνατά. Απλά με το χρόνο και τη θερμότητα «λιωνει» Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios256 Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Ενα απο τα κυρια χαρακτηριστικα και προτερηματα του arte, ειναι ο κρυσταλλινος, διαυγης και πεντακαθαρος ηχος του ακουστικου του. Οπότε. Ή το πας για σερβις γιατι εχεις πεσει σε ελαττωματικη συσκευη εξ'αρχης, ή του κανεις μια αναβαθμιση μπας και φτιαξει.. (που δεν το νομιζω). Και εγω ετσι ξερω,οτι ειναι ευρεως γνωστο το ποσο καλο ακουστικο εχει. Η λύση είναι πολύ απλή και έχει αναφερθεί: αφαίρεσε από το ακουστικό με το νυχι ή 1 συνδετηρΑ μια πλαστική μαύρη μεμβράνη που έχει επάνω και θα ακούς κρυστάλλινα και δυνατά. Απλά με το χρόνο και τη θερμότητα «λιωνει» Το διαβασα αρκετες σελιδες ποιο πισω απο ενα παλικαρι που το εκανε στο arte του,και ειπε οτι ειναι η μερα με την νυχτα αλλα δυστηχως φαινεται αηδια.Arte ειναι ρε παιδια,το λυπαμαι να το κανιβαλισω ετσι!Με κοβω για επισκευη.Και ας πουμε οτι βγαζω την μεμβρανη,μετα μπορω να την αντικαταστησω για να μην φαινεται χαλια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts