Jump to content

Περί...digital gadgets γενικά


ipparxos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • 3 weeks later...
  • Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γεια σας παιδιά αγόρασα μια action camera και έχω το εξής πρόβλημα:

 

Το βίντεο στην κάμερα όταν το βλέπω παίζει καλά. Όταν βάζω την κάρτα μνήμης στο κινητό παίζει κανονικά. Επίσης όταν κάνω την κάμερα, κάμερα του υπολογιστή και με καταγράφη το βίντεο παίζει καλά.

 

Το πρόβλημα που είναι όταν μεταφέρω τα βίντεο που βγάζω απο την κάμερα στον υπολογιστή.Το βίντεο κολλάει χαλάει η εικόνα του καμιά φορά βγάζει μια πράσινη γραμμή που καλύπτει το μισό βίντεο και άλλα τέτοια.

 

Πιστεύω οτι κάτι δεν πάει καλά κατα την διάρκεια της αντιγραφής

 

Έχετε κάτι να προτείνεται;

 

Η κάμερα έιναι η 4Κ Sencor 4K03WR και η κάρτα μνήμης είναι microsd HCI V30 A1 32gb. Στην αρχή είχα μια πολύ απλή και το πρόβλημα ήταν το ίδιο.

 

Ο υπολογιστής είναι καινούργιος Windows 10

Κάρτα Γραφικών Graphics Chipset AMD Radeon Vega 8 Graphics

Τύπος СPU AMD Ryzen 3 2200G with Radeon Vega Graphics

Memory Bit Rate 2.13 Gbps

Total Memory Bandwidth 17 GByte/s

Καρανίκος Ιωάννης Chocolatier-Patissier E-mail: karanikosjohn@gmail.com Site:https://johnnyssweet.blogspot.com/
Link to comment
Share on other sites

Πω ρε φίλε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω βρήκες τελικά καμια λύση;

Πιστεύω οτι κάτι δεν πάει καλά κατα την διάρκεια της αντιγραφής

 

 

 

Ο υπολογιστής είναι καινούργιος Windows 10

Κάρτα Γραφικών Graphics Chipset AMD Radeon Vega 8 Graphics

Τύπος СPU AMD Ryzen 3 2200G with Radeon Vega Graphics

Memory Bit Rate 2.13 Gbps

Total Memory Bandwidth 17 GByte/s

Καρανίκος Ιωάννης Chocolatier-Patissier E-mail: karanikosjohn@gmail.com Site:https://johnnyssweet.blogspot.com/
Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα.Ανοιγω θεμα σχετικα με Samsung Dex Station.Περιπου 3 μερες τωρα εντελως ξαφνικα σταματησε να φορτιζει το κινητο,Το βαζω επανω και βγαζει τον χαρακτηριστικο ηχο συνδεσης ,παει να φορτισει αλλα κοβει.Εχεις καποιος φιλος εδω καμια ιδεα τι γινετε?
[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Καλησπέρα.

Ενδιαφέρομαι το τοποθετήσω ένα tracker σε μηχανή. Χωρίς να γνωρίζω και πολλά με αυτά, ψάχνω κάποια συσκευή η οποία να έχει την δυνατότητα να δίνει στο στίγμα ζωντανά μέσω εφαρμογής στο κινητό και να καταγράφει την διαδρομή, να με ειδοποιεί σε περίπτωση μετακινήσεις της μηχανής. Να υποθέσω οτι θα ήταν καλό να υποστηρίζει τουλάχιστον Η+(?). Όποιες επιπλέον πληροφορίες σχετικά με το θέμα θα μου ήταν χρήσιμες.

 

Πολλά ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Εν όψει DVB-T2 και από το ότι η τηλεόραση μου δεν το υποστηρίζει, σκεφτόμουν μήπως συνδυαστεί το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

 

Long-shoot, αλλά υπάρχει Chromecast ή παρόμοια συσκευή, Amazon, TV Box, που να μπορεί αποκωδικοποιηστής DVB-T2 και smart app device?

 

Τεχνικά και εμπορικά το βλέπω αδύνατον, αλλά είπα να ρωτήσω μπας και, μιας και έχω πολλά χρόνια να ασχοληθώ...

Από το Ericsson GF768, στο 12 Pro Max, μια αιωνιότητα

Highlights: Nokia E66, HTC HD2, iPhone 4, LG G3, Xiaomi Mi Max

 

http://mowned.com/sig/george_soutzouk.smart.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Ξεκίνησα από εποχές πικάπ και πέρα. Τώρα που έφτασα και πέρασα τα 50, κάθε άλλο παρά όρεξη και αντοχή έχω να τρέχω για να ακολουθώ το τραίνο της εξέλιξης.

Δυστυχώς όμως η ανάγκη για αγορά νέας πηγής ήχου hi fi είναι επιτακτική. Οι παλιές πηγές, όπως έχει αναφερθεί πολλές φορές, "εκεί που <πάσχουν> είναι οι μηχανισμοί ανάγνωσης γιατί έχουν κινητά μέρη που είτε φθείρονται,είτε χαλάει το ίδιο το laser".

Το βίωσα κατ επανάληψη με το τελευταίο μου cd player, όπου κουράστηκα κάθε τρεις και λίγο να πρέπει να διαχειριστώ φθαρμένους ιμάντες και laser, ενώ διαπίστωσα ότι είναι και ευαίσθητο σε υγρασία, καπνό τσιγάρου, ψηλές θερμοκρασίες, συνθήκες που επιτείνουν τη φθορά του. Δοκίμασα με 2 πολύδισκα, changer sony των 400 cds που δεν απέφυγαν το γιατρό εντός διετίας. Έχω πάρει εφεδρικούς ιμάντες και τους διατηρώ στο σακουλάκι συσκευασίας τους με πούδρα μέσα κατά της υγρασίας αλλά, παιδιά, έχω κουραστεί.

Τεχνολογίας επιτρέποντος ψάχνω στέγη για τα αρχεία wav, flac και mp3, προϊόντα ripping από original cd δεκαετιών, από τότε που πρωτοκυκλοφόρησε το μέσο.

Ονομάζονται music servers, music controllers, συσκευές αναπαραγωγής ήχου, hdd players, usb players και συναφείς ονομασίες αλλά, όπως και να λέγονται, βασίζονται στην ανέπαφη τεχνολογία των sd cards, ssd, σκληρών δίσκων εύκολα αντικαταστίσιμους. Δεν υπάρχουν μηχανικά μέρη κι αυτό μου δωσε πάλι πίσω τη χαμένη μου ελπίδα να μπορέσω να διατηρήσω και να απολαμβάνω τη μουσική μου, τουλάχιστον όσο ζήσω (οι απόγονοι ας κάμουν το κουμάντο τους). Ορίστε, αυτή τη στιγμή που γράφω ετούτες τις γραμμές, το sony cdp-cx 450 αρνείται να διαβάσει μένοντας σε shuffle loop.

Ειπώθηκε επίσης ότι σήμερα η τεχνολογία είναι φθηνότερη και ο ήχος είναι καλύτερος από πσλιά. Ναι, επί το πλείστον, ναι. Δείτε όμως τι γίνεται στο άνω , πολλά υποσχόμενο, νέο μέσο αναπαραγωγής:

Η αγορά μας έχει φορτώσει μπιμπελό mp3 players, φορητά των 8 gb μέχρι, το πολύ, 32gb. Ενώ τα hi fi components σπανίζουν και είναι πανάκριβα και,σαν να μην έφτανε αυτό, αποσύρονται ταχύτατα και μυστηριωδώς από την παραγωγή, δείτε:

 

https://www.sony.gr/electronics/eksartimata-ixou/hap-z1es

https://www.heavenaudio.gr/111-music-server.html?skr_prm=WyI1ZWExNjQ2NC04MjkyLTRiMTktYj hlNC1jODAyZjYzMjRlYjYiLDE1NjMwMjA2NTA5NDAseyJhcHBf dHlwZSI6IndlYiIsInRhZ3MiOiIifV0

 

Την εξωφρενική τιμή τους δεν θα την σχολιάσω. Πάντως αυτό το μέσο μοιάζει να είναι ο διάδοχος. Αλλά αργεί μυστηριωδώς όπως προανέφερα.

 

Κι έτσι τώρα είμαι αναγκασμένος να ξαναβγάλω τα 400 δισκάκια από το πολύδισκο και να το ετοιμάσω να δει το γιατρό του που βρίσκεται κάπου 38 χλμ μακριά

 

Κάθε πληροφορία πολύτιμη.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Το πρώτο video στο οποίο δείχνω τη φάτσα μου, οπότε παρακαλώ για επιείκεια :P

 

Αν σας αρέσει κάντε ένα subscribe στο κανάλι μιας και έχω σκοπό να ετοιμάσω και πολλά άλλα εκτός από reviews όπως tutorials προγραμματισμού και θέματα σχετικά με startups κτλ.

 

Η σταθεροποίηση εικόνας είναι απλά τρομερή (ουσιαστικά δεν υπάρχει ανάγκη για gimbal), Η μπαταρία είναι ικανοποιητική όμως έχω ερωτηματικά για την αδιαβροχοποίηση της (δεν ρίσκαρα να την ρίξω στη θάλασσα μέχρι να ξεκαθαριστεί πλήρως) και αναρωτιέμαι το πότε θα δοθεί η δυνατότητα για εξωτερικό μικρόφωνο. Η ποιότητα εικόνας είναι πραγματικά κορυφαία και τραβάει αξιοπρεπώς και σε χαμηλό φωτισμό.

 

Δείτε το review :

 

 

Προφανώς κάθε σχόλιο, παρατήρηση και υπόδειξη δεκτή.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα. Στο σπίτι μου υπάρχει μία κατηφορική ράμπα που καταλήγει στο υπόγειο. Πριν την είσοδο στο υπόγειο έχει τοποθετηθεί μία σχάρα όπου συγκεντρώνονται τα νερά της βροχής τα οποία αντλούνται και απομακρύνονται από ένα βατραχάκι. Καμμιά φορά το βατραχάκι κολλάει με αποτέλεσμα το υπόγειο να πλημμυρίζει. Ψάχνω για έναν αξιόπιστο και σχετικά οικονομικό αισθητήρα πλημμύρας που να με ειδοποιεί και στο κινητό με σχετική εφαρμογή. Με λίγο ψάξιμο βρήκα αυτήν https://www.youtube.com/watch?v=0Un5U9cMO24.

 

Έχεις κανείς σας γνώμη για την παραπάνω ή να μου προτείνει κάτι που έχει δοκιμάσει;

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Το έχω αρκετούς μήνες και είναι σχεδόν άψογο. Κρατάει άνετα και βαριές συσκευές και προσφέρει πολλές δυνατότητες που δεν τις συναντάμε σε άλλα παρόμοια gimbals όπως π.χ.τη ροδέλα που επιτρέπει το zoom & Focus.

 

Φυσικά το έκανε και review στο κανάλι μου :

(Κάντε Subscribe για περισσότερα)

 

Subscribe από εδώ

Link to comment
Share on other sites

20190420191453_49475.jpg

 

παιδιά βρήκα αυτή τη σκούπα και φαίνεται πάρα πολύ καλή

στα + της, οτι σφουγγαρίζει και είναι και Xiaomi

τι λέτε?

Link to comment
Share on other sites

Και εγω την κοιτουσα αλλα εινςι πολλς τα χρηματα.επισης αν επερνα θα επερνσ απο banggood αλλα δυστηχως την πληοψηφια δεν την στελνει με καποια ασφαλη μεθοδο αλλα με την express που σημαινει dhl και θα σου βγει το τελωνειο διπλα χρηματα...οποτε για την ωρα μενω στην ilife μου που ειναι σκυλι και ας κανει μια ωρα να καθαρισει το Σπιτι, ετσι και αλλιωε στην δουλεια ειμαι

 

Στάλθηκε από το W2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φιλικά Γιώργος

Link to comment
Share on other sites

η αλήθεια είναι οτι εγώ την πήρα με EU Priority Line το οποίο αυτή τη στιγμή δεν είναι διαθέσιμο.

αλλά η σκούπα σφουγγαρίζει κιόλας και πραγματικά τα σπάει

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Καλησπερα παιδια. Θελουμε να αγορασουμε μια camera για τον πολιτιστικο μας συλλογο εδω στο Birmingham της Αγγλιας.Βασικα διεξαγουμε συχνες ομιλιες και σεμιναρια και θελουμε μεσω της camera να προβαλλουμε σε live streaming την εκαστοτε εκδηλωση (ειτε μεσω FB ειτε μεσω Youtube) ουτως ωστε να μπορουν να την παρακολουθουν και οσοι δεν μπορουν να παραστουν αλλα και να υποβαλλουν live τα ερωτηματα τους.Eπειδη ειμαστε παντελως ασχετοι μηπως το κατεχει καποιος το θεμα για να μας δωσει τα φωτα του?

http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002

 

Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Χαιρετε , εχω μια απορια σχετικα με τα παρακατω ακουστικα sennheiser hd 4.40 bt .

Λιγο πριν φυγω απο καναδα πηγα σε μαγαζι να παρω ακουστικα , και μεσα στην πληθώρα απο αυτα που ειχε , ξεχωρισα αυτα .

Οταν τα εβαλα στο κεφαλι ακουσα πολυ καθαρο ηχο , πολυ δυνατο και με αρκετα καθαρο και δυνατο μπασω !

Γύρισα Ελλάδα , τα συνδεσα στον υπολογιστη (καρτα ηχου μητρικης Asus M5A97 EVO R2.0) που υποτίθεται έχει 192kHz - 24 bit εξοδο , τα συνδεσα σε κινητο LG G6 σε Samsung s7 plus και σε Xiaomi redmi note 2 .

Αποτελεσμα , ο ηχος πολυ πολυ χαμηλότερος , υποδεέστερος ( δεν εχω αυτι audiophile , αλλα η διαφορα χαοτική ) και καμμια σχεση με εκεινα τα μπασα (δυνατα και καθαρα) που ειχα ακουσει εκει .

Τα δοκιμασα και με bluetooth και με καλωδιο !

Τη ακριβως παιζει ?

Καμμια ιδεα ?

Ευχαριστω !

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα σε όλους.

Θέλω την βοήθεια σας σχετικά με την αγορά μιας 43αρας. Νομίζω έχω καταλήξει σε samsung αλλά βλέπω ότι έχει αρκετά μοντέλα και δεν βγάζω άκρη. Το budget είναι 300-350€.

Εχω μπερδευτεί και εκεί που δεν βγάζω άκρη είναι εάν αξίζει να έχει λογισμικό tizen

ή όχι : https://www.skroutz.gr/c/12/television/m/28/Samsung.html?keyphrase=43%22&o=Samsung+43%22&price_max=400.001

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα,

 

εχω το raspberry pi3 και εχω περασει σε retropie emulator διαφορα παιχνίδια απο Atari εως Nintendo ας πούμε χρονολογικα.

 

εμενα με καιει να περάσω παιχνιδια και απο sega dreamcast, και συγκεκριμένα την σειρα virtual striker.

 

απο διαφορα βιντεο εχω δει οτι καποιοι παιζουν σε raspberry ακομα και ως ps1.

 

γνωρίζει κανεις να μου πει τα βηματα ακριβώς για να περασω τα παιχνιδια αυτα?

Hyper82!
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Καλησπέρα. Σήμερα αγόρασα το Magicsee N5 NOVA. Μετά από 3 ώρες ευχαριστημένης χρήσης, ξαφνικά σταμάτησε να τρέχει και να κολλήσει στο λογότυπο Magicsee! Ξέρει κάποιος τί μπορώ να κάνω; Γίνεται reset; Ευχαριστώ.
Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα σας, θα ήθελα υα φώτα σας αν γνωρίζει κάποιος.

 

Έχω την τηλεόραση της Philips 55oled754 η οποία έρχεται με την Alexa. Κατεβάζω και την εφαρμογή στο κινητό. Ακολουθώ τα βήματα και μου λέει κάποια στιγμή να ενεργοποιησω το skill saphi voice control, το οποίο δεν υπάρχει μέσα στα skills της εφαρμογής. Το βρίσκω από Google αλλά οτνα το κάνω enable και μου εμφανίζει κλείσε το παράθυρο και συνέχισε δεν με Βάζει μέσα στην εφαρμογή κ; θως το έχω ενεργοποιήσει από Chrome.

 

Εδώ να σημειώσω ότι αν βάλω; πο το κινητό να παίξει ράδιο μέσω της αλεξα στην τηλεόραση παίζει.

 

Αγόρασα λοιπόν το eco dot της αλεξα μπας κια καταφέρω να την ελέγξω με φωνητικές εντολές, βρίσκει την τηλεόραση συνδεεται και όταν της λέω Alexa close tv (έτσι την έχω ονομάσει καθώς και στην ασύρματη προβολή όταν συνδέω το κινητό με την τηλεόραση ετισ βλέπω το όνομα) μου λέει οκ αλλ; δεν κάνει τπτ.

 

Έχει καταφέρει κάποιος να δουλέψει με φωνητικές εντολές Philips tv?

 

Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Καλημερα ειμαι αναμεσα σε αυτες τις ψηφιακες,γερνω λιγο ποιο πολυ προς panasonic αλλα θελω και τα φωτα τα δικα σας και αν καποιοι ειχαν τις συγκεκριμενες θα ηθελα την αποψη τους:)
Link to comment
Share on other sites

Την αγόρασε φίλος και μου την έδωσε για να την δοκιμάσω εκτεταμένα, οπότε την έκανα και ένα όσο πιο αναλυτικό review μπορούσα με δείγματα από εικόνα και ήχο.

 

Το review είναι εδώ (αν το βρήκατε χρήσιμο κάντε και ένα like... για την ηθική ικανοποίηση) :

 

Γενικά έχει καλή κατασκευής, τρομερή ποιότητα εικόνας (την ημέρα), πάρα πολύ καλός ήχο, μέτρια αυτονομία, όχι συμβατότητα με παλιότερες gopro αλλά γενικά πρόκειται για μια κορυφαία επιλογή. Μεγάλο αρνητικό ότι δεν αλλάζει καπάκια στον φακό.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ένα από τα πιο όμορφα smartwatches που κυκλοφορούν με άριστη ποιότητα κατασκευής, πολύ καλή οθόνη, τεράστια αυτονομία μπαταρίας αλλά και αρκετούς περιορισμούς. Με τιμή πλέον περίπου στα 100 ευρώ αποτελεί μια καλή επιλογή από κάποιον που θέλει τις βασικές δυνατότητες ενός smartwatch το οποίο θα το φοράει καθημερινά και σε κάθε περίσταση χωρίς να αγχώνετε για το αν θα τον φτάσει η μπαταρία. Αρνητικό είναι το ότι δεν μπορείς να εγκαταστήσεις επιπλέον εφαρμογές και να απαντήσεις σύντομα σε κάποιο μήνυμα (τουλάχιστον για εμένα).

 

Αν σας άρεσε το review ένα like ή/και subscribe θα εκτιμηθεί

 

Εδώ το review μου :

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Περί...digital gadgets γενικά
  • The topic was pinned

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...