Jump to content

tolisB

Members
  • Δημοσιεύσεις

    50
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

tolisB's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα. Ψάχνω κινητό με τα εξής χαρακτηριστικά: 5g, 128gb, πολύ καλή camera, τιμή έως 320 ευρώ. Τί προτείνετε; Ευχαριστώ πολύ!
  2. Καλησπέρα. Το κινητό τελικά έχει tempered glass ή πρέπει να βάλουμε;
  3. Καλημέρα. Στην ειδοποίηση κλήσεων, μηνυμάτων κ.λ.π., έχει ηχητική ειδοποίηση ή μόνο δόνηση; Και μια δεύτερη ερώτηση. Με ανοιχτό το bluetooth σε t-rex, ασύρματα ακουστικά και κινητό, μπορώ να μιλάω στις κλήσεις του κινητού από τα ακουστικά ή τα μπλοκάρει; Ευχαριστώ.
  4. Σε ευχαριστώ πολύ. Ξέρεις ποια είναι η διαφορά με το TP-LINK EAP245 v3 ;
  5. Απλά με το TP-LINK Deco M4 v1 θα καλύψω 2 ορόφους στην ίδια τιμή με τα υπόλοιπα.
  6. Ακριβώς αυτό που αναφέρεις Manolog3. Σκέφτομαι να πάω στη λύση TP-LINK EAP245 v3, για το σαλόνι και αν δεν με καλύψει στο 2ο όροφο αναγκαστικά θα παρω και και δεύτερο. Αξίζει; Τα TP-LINK Deco M4 v1 κάνουν για τη δουλειά που τα χρειάζομαι;
  7. Καλησπέρα. Στο σπίτι μου (μονοκατοικία 3 ορόφων), έχω τοποθετήσει το router της Cosmote speedport plus (με 50αρα ταχύτητα) στο υπόγειο και από εκεί μέσω δικτύου μεταφέρω το internet σε 4 σημεία του σπιτιού (σαλόνι και 3 υπνοδωμάτια)σε ethernet (στα 2 είναι κουμπωμένοι σταθεροί υπολογιστές των παιδιών και τα άλλα 2 είναι ελεύθερα). Θέλω να τοποθετήσω στα 2 ελεύθερα σημεία από ένα μηχάνημα, πιθανολογώ Αccess Point wifi, για να έχω wifi και στο υπόλοιπο σπίτι. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο Αccess Point wifi (αν αυτό χρειάζεται); Ευχαριστώ.
  8. Δοκίμασα και άλλο φορτιστή και καλώδιο και με κλειστό τηλέφωνο και hard reset έκανα, αλλά τίποτα!!!! Αύριο πάει στο Γερμανό.... Μάλλον για αστοχία υλικού το βλέπω.
  9. Μετά από 5 ώρες φόρτιση 40% και μετά έως το 49% σε άλλες 5 ώρες.
  10. Καλησπέρα. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος πρόβλημα με φόρτιση;
  11. Το έκανα ήδη και ελπίζω να φανώ τυχερός. Εκτός από τα ακριβούτσικα Beelink GT-KING (103 ευρώ με priority line)και Magicsee N6 Plus (αν και το βρήκα στο gearbest 95 ευρώ με priority line!!!), έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο πιο φτηνό android tv box με Amlogic (με ενδιαφέρει να τρέχει ''απροβλημάτιστα'' ErionTV και CyberflixTv); Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...