zananiro Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Χρειάζομαι κάποια βοήθεια. Κέρδισα ένα κινητό από Ebay Γερμανίας, που κανονικά δεν το στέλνει εκτός Γερμανίας. Μίλησα όμως με τον πωλητή και συμφώνησε για έξτρα 15€ να μου το στείλει. Για να τον πληρώσω, μου έδωσε PayPal account. Πήγα να βάλω το ποσό και βγάζει έξτρα προμήθεια 6.72€. Μπορώ κάπως να την αποφύγω; Όταν είναι μέσω εβαυ δεν έχει προμήθεια. Δεν μπορεί να αλλάξει αυτός το συνολικό ποσό στο ebay, ώστε να το κάνουμε χωρίς προμήθεια; Sent from my m1 note using Tapatalk Πας να πληρώσεις με κάρτα? Μου φαίνεται μεγάλη η προμήθεια για 15€. Μέσω PayPal balance η μεταφορά χρημάτων από balance σε balance είναι δωρεάν εντός Ευρώπης. Οπότε αν έχεις συνδεδεμένο λογαριασμό τραπέζης μεταφέρεις το ποσό στο PayPal balance σου Με προμήθεια από την Τράπεζα 1€ και μεταφέρεις τα χρήματα χωρίς χρέωση στο balance του πωλητή. Εναλλακτικά, για να γλιτώσεις την προμήθεια, μπορείς να επιλέξεις μία εταιρία να σου κάνει forward το δέμα από Γερμανία στη χώρα που θες. Δηλαδή πληρώνεις τον πωλητή στο eBay, στο στέλνει σε γερμανική διεύθυνση που θα σου δώσει η εταιρία η οποία μετά θα στο κάνει forward στη χώρα που θες. Αν το κόστος δεν ξεπερνά τα 15€ που ζητάει ο πωλητής, σε συμφέρει. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Πας να πληρώσεις με κάρτα? Μου φαίνεται μεγάλη η προμήθεια για 15€. Μέσω PayPal balance η μεταφορά χρημάτων από balance σε balance είναι δωρεάν εντός Ευρώπης. Οπότε αν έχεις συνδεδεμένο λογαριασμό τραπέζης μεταφέρεις το ποσό στο PayPal balance σου Με προμήθεια από την Τράπεζα 1€ και μεταφέρεις τα χρήματα χωρίς χρέωση στο balance του πωλητή. Εναλλακτικά, για να γλιτώσεις την προμήθεια, μπορείς να επιλέξεις μία εταιρία να σου κάνει forward το δέμα από Γερμανία στη χώρα που θες. Δηλαδή πληρώνεις τον πωλητή στο eBay, στο στέλνει σε γερμανική διεύθυνση που θα σου δώσει η εταιρία η οποία μετά θα στο κάνει forward στη χώρα που θες. Αν το κόστος δεν ξεπερνά τα 15€ που ζητάει ο πωλητής, σε συμφέρει. Sent from my Huawei Mate S using TapatalkΔεν είναι η προμήθεια 15€. 15€ έξτρα είναι για την αποστολή του κινητού. Το σύνολο είναι 335€. Η προμήθεια έβγαινε 6.72€, όπως ανέφερα νωρίτερα. Επίσης δεν σε αφήνει να επιλέξεις balance, bank account ή κάτι άλλο. Το δοκίμασα και μόνο μέσω κάρτας γίνεται. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Δεν είναι η προμήθεια 15€. 15€ έξτρα είναι για την αποστολή του κινητού. Το σύνολο είναι 335€. Η προμήθεια έβγαινε 6.72€, όπως ανέφερα νωρίτερα. Επίσης δεν σε αφήνει να επιλέξεις balance, bank account ή κάτι άλλο. Το δοκίμασα και μόνο μέσω κάρτας γίνεται. Sent from my m1 note using Tapatalk Α οκ, τώρα εξηγείται το ποσό της προμήθειας. Στο balance σου έχεις χρήματα? Αν δεν έχεις πρέπει να μεταφέρεις πρώτα μέσω τραπεζικού λογαριασμού τον οποίο έχεις συνδέσει στο PayPal ώστε να στη δώσει την επιλογή. Αν δεν βγάζεις άκρη κοίτα και τη λύση με forward package, ειδάλλως πλήρωσε τα 6.72€ να τελειώνεις μία ώρα νωρίτερα χωρις κόπο και μην πας για 2 καφέδες να τα βγάλεις. Στάλθηκε από το ONDA A9 Core4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Α οκ, τώρα εξηγείται το ποσό της προμήθειας. Στο balance σου έχεις χρήματα? Αν δεν έχεις πρέπει να μεταφέρεις πρώτα μέσω τραπεζικού λογαριασμού τον οποίο έχεις συνδέσει στο PayPal ώστε να στη δώσει την επιλογή. Αν δεν βγάζεις άκρη κοίτα και τη λύση με forward package, ειδάλλως πλήρωσε τα 6.72€ να τελειώνεις μία ώρα νωρίτερα χωρις κόπο και μην πας για 2 καφέδες να τα βγάλεις. Στάλθηκε από το ONDA A9 Core4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤελικά το έφτιαξε ο πωλητής. Προσαρμοσε το invoice μέσα από το ΕΒΑΥ και όλα έγιναν χωρίς προμήθεια. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Τελικά το έφτιαξε ο πωλητής. Προσαρμοσε το invoice μέσα από το ΕΒΑΥ και όλα έγιναν χωρίς προμήθεια. Sent from my m1 note using Tapatalk Κομπλέ! Άντε μεγεια το κινητό! Ελπίζω να πήρες τίποτα καλό :cool: Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Κομπλέ! Άντε μεγεια το κινητό! Ελπίζω να πήρες τίποτα καλό :cool: Sent from my Huawei Mate S using TapatalkOneplus 3T μεταχειρισμένο σε άριστη κατάσταση! Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Παιδιά θέλω την γνώμη σας... Εκανα παραγγελία από ebay UK και ενώ το αντικείμενο έκανε 15 λίρες και 1,8 λίρες μεταφορικά ο λογαριασμός μου χρεώθηκε 18 ευρώ για το αντικείμενο και 5 ολόκληρα ευρώ για τα μεταφορικά... Τι κάνω λάθος;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Παιδιά θέλω την γνώμη σας... Εκανα παραγγελία από ebay UK και ενώ το αντικείμενο έκανε 15 λίρες και 1,8 λίρες μεταφορικά ο λογαριασμός μου χρεώθηκε 18 ευρώ για το αντικείμενο και 5 ολόκληρα ευρώ για τα μεταφορικά... Τι κάνω λάθος;; Βάλε λινκ από το αντικείμενο Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Παιδιά θέλω την γνώμη σας... Εκανα παραγγελία από ebay UK και ενώ το αντικείμενο έκανε 15 λίρες και 1,8 λίρες μεταφορικά ο λογαριασμός μου χρεώθηκε 18 ευρώ για το αντικείμενο και 5 ολόκληρα ευρώ για τα μεταφορικά... Τι κάνω λάθος;;Ανέβασε και μια εικόνα από το Order details του Ebay, που αναφέρει τις χρεώσεις. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Παιδιά θέλω την γνώμη σας... Εκανα παραγγελία από ebay UK και ενώ το αντικείμενο έκανε 15 λίρες και 1,8 λίρες μεταφορικά ο λογαριασμός μου χρεώθηκε 18 ευρώ για το αντικείμενο και 5 ολόκληρα ευρώ για τα μεταφορικά... Τι κάνω λάθος;; Πρώτον εχεις βάλει να κανει την μετατροπή του νομίσματος το παυπαλ, δεύτερον πρεπει να ξέρουμε με ποια κάρτα πληρωσες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Πρώτον εχεις βάλει να κανει την μετατροπή του νομίσματος το παυπαλ, δεύτερον πρεπει να ξέρουμε με ποια κάρτα πληρωσεςΚαι πάλι δεν γίνεται το 1.8£ να μετατράπηκε σε 5€' Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Ας μας πει και την κάρτα και θα στο εξηγήσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Το ποιο πιθανό είναι ότι 1.8 είναι τα ταχυδρομικά για U.K. Ενώ 5 τα ταχυδρομικά για Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Καλημέρα σε όλους.. Μετατροπή έχω βάλει να μην κάνει το PayPal. Το μεσημέρι που θα σας δώσω περισσότερες λεπτομέρειες για την παραγγελία.. Πληρωμή έγινε με χρεωστική κάρτα visa Πειραιώς συνδεδεμένη με το paypal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Μπορει ενας seller, να ζητησει -με τη συγκαταθεση μου-, αλλαγη (αρνητικης προφανως) κριτικης; Εγω ως αγοραστης, γιατι να το κανω αυτο, ακομη κι αν μου κανει refund? Μηπως υπαρχει καμια 'μπανανοφλουδα';;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Μπορει ενας seller, να ζητησει -με τη συγκαταθεση μου-, αλλαγη (αρνητικης προφανως) κριτικης; Εγω ως αγοραστης, γιατι να το κανω αυτο, ακομη κι αν μου κανει refund? Μηπως υπαρχει καμια 'μπανανοφλουδα';;; Ναι μπορει. Για παραδειγμα να του έβαλες κακή κριτική για κάτι που δεν παρέλαβες και ξαφνικά παραλαμβάνεις και εκεινος σου ζητάει να αλλάξεις το feedback. Δεν υπαάρχει καμιά μπανανόφλουδα σε αυτή ή σε παρόμοια περίπτωση. Το σωστό είναι αν υπάρχει αδικία να αλλάζει η κριτική. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_24 Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 καλησπερα παιδια,ειχα αγορασει ενα usb fan απο ebay τον ιουλιο και θελω να κανω ενα feedback για το προιον αλλα δεν βρισκω πουθενα αυτην την επιλογη. Μηπως μπορειται να με βοηθησετε? Στο Purchase History μονο τις επιλογες follow kai contact seller δειχνει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 καλησπερα παιδια,ειχα αγορασει ενα usb fan απο ebay τον ιουλιο και θελω να κανω ενα feedback για το προιον αλλα δεν βρισκω πουθενα αυτην την επιλογη. Μηπως μπορειται να με βοηθησετε? Στο Purchase History μονο τις επιλογες follow kai contact seller δειχνει..Μάλλον έληξε η περίοδος που ήταν ανοιχτό το feedback. Δεν μένει για πολλούς μήνες. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_24 Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 ευχαριστω junglist Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekgr Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Γεια σε όλους. Από σήμερα το ebay, παντού μου βγάζει τις τιμές μόνο σε ευρώ...! Και φυσικά μιλάω και για το γενικό ebay.com Συμβαίνει και σε εσάς? Βρήκες τρόπο το ebay να μας τα πάρει και από εκεί? ( currency exchange ). Σας παρακαλώ δείτε κι εσείς και απαντήστε μου. Υ.Γ. Μέχρι χθες έβλεπα τις τιμές όπως τις έβαζε ο πωλητής π.χ. από Κίνα σχεδόν πάντα σε δολάρια Αμερική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Όχι , σε δολάρια τα βλέπω όσο είμαι στο ebay.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Παιδιά το ebay πόσες μέρες σου δίνει περιθώριο να ανοίξεις case σε περιπτώσει που δεν παραλάβεις;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Παιδιά το ebay πόσες μέρες σου δίνει περιθώριο να ανοίξεις case σε περιπτώσει που δεν παραλάβεις;;Μέσα σε 30 ημέρες από τη στιγμή που περάσει το estimated delivery date. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Μέσα σε 30 ημέρες από τη στιγμή που περάσει το estimated delivery date. Sent from my Huawei Mate S using TapatalkΕυχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Γεια σε όλους. Από σήμερα το ebay, παντού μου βγάζει τις τιμές μόνο σε ευρώ...! Και φυσικά μιλάω και για το γενικό ebay.com Συμβαίνει και σε εσάς? Βρήκες τρόπο το ebay να μας τα πάρει και από εκεί? ( currency exchange ). Σας παρακαλώ δείτε κι εσείς και απαντήστε μου. Υ.Γ. Μέχρι χθες έβλεπα τις τιμές όπως τις έβαζε ο πωλητής π.χ. από Κίνα σχεδόν πάντα σε δολάρια Αμερική. Όχι , σε δολάρια τα βλέπω όσο είμαι στο ebay.com δολλαρια βλεπω και γω, ακριβως απο κατω τιμη σε ευρω δειχνει, οπως παντα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts