ankostas333 Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Μπορείς να δεις εδώ τι μου έχουν στείλει και τι φαίνεται στον λογαριασμό μου στο Amazon. Στο web banking φαίνεται ότι έχουν πάρει τα λεφτά και μετά από επικοινωνία μου με την τράπεζα μου είπαν ότι προσπάθησαν αρχικά να πάρουν τα λεφτά, απέτυχαν και μετά ξαναέκαναν την συναλλαγή επιτυχώς. Μου ήρθε και επιβεβαιωτικό sms από την τράπεζα ότι τράβηξαν τα λεφτά. Παράθεση Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Μπορείς να δεις εδώ τι μου έχουν στείλει και τι φαίνεται στον λογαριασμό μου στο Amazon. Στο web banking φαίνεται ότι έχουν πάρει τα λεφτά και μετά από επικοινωνία μου με την τράπεζα μου είπαν ότι προσπάθησαν αρχικά να πάρουν τα λεφτά, απέτυχαν και μετά ξαναέκαναν την συναλλαγή επιτυχώς. Μου ήρθε και επιβεβαιωτικό sms από την τράπεζα ότι τράβηξαν τα λεφτά. Προφανως τωρα ολα καλά; Το αμαζον κάνει κατι τέτοια πολλές φορές, ειναι συνηθισμένο, μην ανησυχείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas333 Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 (edited) Να ξαναβάλω δηλαδή τα στοιχεία της κάρτας μου; Ποιος μου λέει ότι δεν θα με χρεώσει ξανά; Δεν είναι μικρό ποσό. Και όχι, δεν λύθηκε το πρόβλημα. Παραμένει... Edited January 31, 2017 by ankostas333 Παράθεση Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Πήγαινε στην τράπεζα ζήτα κίνηση της κάρτας. Αν και κατά 99% δεν έχει ολοκληρωθεί η συναλλαγή. Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas333 Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 (edited) Μου έχει πει ότι τα λεφτά έχουν δεσμευτεί και δεν μπορούν να κάνουν κάτι από την μεριά τους. Οι ίδιοι μάλιστα μου είπαν πως αν ξαναβάλω τα στοιχεία της κάρτας κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει ξανά η συναλλαγή. Εκτός αν παίζει κάτι με refund που είναι νωρίς για να φανεί. Edited January 31, 2017 by ankostas333 Παράθεση Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 Μπορεί να γίνει αγορά με χρεωστική κάρτα όπου το όνομα που αναγράφεται στην κάρτα είναι διαφορετικό από το όνομα του λογαριασμού στο eBay? Sent from my TbooK 16 Pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas333 Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 Πριν 1 χρόνο έκανα επιτυχώς τέτοια συναλλαγή στο ebay.de. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο και ο πωλητής σε αυτο. Παράθεση Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 Ebay και θα δώσεις αμεσα χρεωστικη? Γιατι οχι paypal? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daospi Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 Ebay και θα δώσεις αμεσα χρεωστικη? Γιατι οχι paypal? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk 1-2 φορές που το έχω κάνει, δεν είχα κανένα πρόβλημα. Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 Συμφωνώ. Ασφαλέστατα και τα δύο. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Πριν 1 χρόνο έκανα επιτυχώς τέτοια συναλλαγή στο ebay.de. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο και ο πωλητής σε αυτο. Thanks, πληροφοριακά να αναφέρω ότι τελικά έγινε η πληρωμή κανονικά. Ebay και θα δώσεις αμεσα χρεωστικη? Γιατι οχι paypal? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Έχει το ebay τη δική του ασφάλεια, όπως ανέφεραν και τα παιδιά, όταν τη χρειάστηκα δεν είχα πρόβλημα και οι διαδικασίες επιστροφής χρημάτων ήταν πολύ πιο άμεσες. Επίσης πληροφοριακά, όταν δίνεις τα στοιχεία της κάρτας, η πληρωμή σου αναφέρει ότι γίνεται με διαμεσολαβητή το PayPal έστω και αν δεν έχεις λογαριασμό. Τώρα αν έχεις και την ασφάλεια του PayPal δεν γνωρίζω, θα το κοιτάξω. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Καλημέρα στην παρέα. Θέλω να πάρω ένα κινητό από ebay μέσω bid και θα έρθει από αμερική. Στο checkout λέει import duties περίπου 80€(+20 που είναι τα μεταφορικά). Θέλω να μάθω όταν έρθει ελλάδα θα πληρώσω και άλλα χρήματα στο τελωνείο ή μόνο για αυτά που χρεώνομαι? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Οχι. Αμα τα πληρωνεις τελος. Τιποτα αλλο. Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Οχι. Αμα τα πληρωνεις τελος. Τιποτα αλλο. Οπότε τσιμπάω σουπερ κινητάκι χωρίς άλλα κερατιάτικα. Σε ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Καλημέρα στην παρέα. Θέλω να πάρω ένα κινητό από ebay μέσω bid και θα έρθει από αμερική. Στο checkout λέει import duties περίπου 80€(+20 που είναι τα μεταφορικά). Θέλω να μάθω όταν έρθει ελλάδα θα πληρώσω και άλλα χρήματα στο τελωνείο ή μόνο για αυτά που χρεώνομαι? Ευχαριστώ. Είσαι σίγουρος ότι θα παίζει Ελλάδα; Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyr13 Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Θελω να κανω bid σε auction που ληγει σε λιγες ωρες. Επειδη ομως ειμαι καινουργιος χρηστης του ebay δεν ξερω πως δουλευουν τα πραγματα. Συγκεκριμενα σκεφτομαι να δωσω προσφορα λιγο πριν ληξει η δημοπρασια για να "κερδισω" εαν φυσικα ο πωλητης δεν εχει βαλει υψηλη reserve price. Αυτο που με απασχολει ειναι πως θα γινει σιγουρα δεκτη η προσφορα μου αφου δεν εχω ξαναγορασει απο το ebay; Πρεπει να εχω προσθεσει καποιο λογαριασμο paypal ή καποια καρτα στο λογαριασμο μου;; Εαν κερδισω, τοτε μου στελνει ο πωλητης να πληρωσω;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Θελω να κανω bid σε auction που ληγει σε λιγες ωρες. Επειδη ομως ειμαι καινουργιος χρηστης του ebay δεν ξερω πως δουλευουν τα πραγματα. Συγκεκριμενα σκεφτομαι να δωσω προσφορα λιγο πριν ληξει η δημοπρασια για να "κερδισω" εαν φυσικα ο πωλητης δεν εχει βαλει υψηλη reserve price. Αυτο που με απασχολει ειναι πως θα γινει σιγουρα δεκτη η προσφορα μου αφου δεν εχω ξαναγορασει απο το ebay; Πρεπει να εχω προσθεσει καποιο λογαριασμο paypal ή καποια καρτα στο λογαριασμο μου;; Εαν κερδισω, τοτε μου στελνει ο πωλητης να πληρωσω;; 1. Δεν ειναι και τοσο απλο, στα τελευταια δευτερολεπτα πονταρουν σχεδον ολοι οσοι ενδιαφέρονται 2. Ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Θελω να κανω bid σε auction που ληγει σε λιγες ωρες. Επειδη ομως ειμαι καινουργιος χρηστης του ebay δεν ξερω πως δουλευουν τα πραγματα. Συγκεκριμενα σκεφτομαι να δωσω προσφορα λιγο πριν ληξει η δημοπρασια για να "κερδισω" εαν φυσικα ο πωλητης δεν εχει βαλει υψηλη reserve price. Αυτο που με απασχολει ειναι πως θα γινει σιγουρα δεκτη η προσφορα μου αφου δεν εχω ξαναγορασει απο το ebay; Πρεπει να εχω προσθεσει καποιο λογαριασμο paypal ή καποια καρτα στο λογαριασμο μου;; Εαν κερδισω, τοτε μου στελνει ο πωλητης να πληρωσω;; Πολύ εύκολα θα σου λυνόταν η απορία, αν χτυπούσες στην τωρινή τιμή την δημοπρασία. Αν είναι κάποιο ενδιαφέρον προϊόν, αποκλείεται να κερδίσεις εφόσον έχει ακόμα ώρες μέχρι την λήψη της, οπότε θα τσεκάρεις και αν σε δέχεται το σύστημα για να κάνεις bid. Πάντως και με paypal και με κάρτα μπορείς να πληρώσεις. Σου προτέινω όμως να το κάνεις με Paypal. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyr13 Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 (edited) 1. Δεν ειναι και τοσο απλο, στα τελευταια δευτερολεπτα πονταρουν σχεδον ολοι οσοι ενδιαφέρονται 2. Ναι Πολύ εύκολα θα σου λυνόταν η απορία, αν χτυπούσες στην τωρινή τιμή την δημοπρασία. Αν είναι κάποιο ενδιαφέρον προϊόν, αποκλείεται να κερδίσεις εφόσον έχει ακόμα ώρες μέχρι την λήψη της, οπότε θα τσεκάρεις και αν σε δέχεται το σύστημα για να κάνεις bid. Πάντως και με paypal και με κάρτα μπορείς να πληρώσεις. Σου προτέινω όμως να το κάνεις με Paypal. Ευχαριστω για τις απαντησεις! Δεν θελω να "πονταρω" αρκετη ωρα πριν το τελος της δημοπρασιας διοτι απο οτι ξερω ενημερωνονται οι υπολοιποι biders και εχει πολλες ωρες να γινει bid. Δεν ξερω εαν εγινα κατανοητος. Συνδεσα το Paypal μου και ελπιζω να γινει δεκτη η προσφορα μου. Edited March 20, 2017 by lyr13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Μια βοηθεια Ειχα στο paypal μου μια καρτα της πειραιως webcard για να ψωνιζω απο ebay οταν ξεκινησαν τα capital control δε ξαναψωνισα και πριν μια βδομαδα μπηκα στο paypal αλλα η καρτα μου ειχα μεσα περασμενη δεν υπηρχε εκτος αν την ειχα διαγραψει εγω και δε θυμαμαι τωρα παω να περασω τη καρτα ξανα και δε με αφηνει πρεπει να εχει μεσα χρηματα για να την περασει μεσα ?γιατι στη καρτα εχω μηδεν υπολοιπο εντωμεταξυ στο bank account εβαλα το λογαριασμο τραπεζης και τον πηρε κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Ναι πρέπει να έχει χρήματα μέσα. Τουλάχιστον 2-3 ευρώ ώστε δηλώνοντας τη στο paypal και να σου στείλει τον τετραψήφιο κωδικό επιβεβαίωσης. Μετά στα επιστρέφει. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manasta Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 (edited) Καλημέρα. Για πρώτη φορά έβαλα για πώληση στο ebay κάτι (ένα χαλασμένο κινητό) και κάποιος το αγόρασε (από Αγγλία). Σαν τρόπο πληρωμής έβαλα paypal. Θα ήθελα βοήθεια για δυο απορίες: Πρώτον, στο ebay φαίνεται σαν Sold αλλά όχι πληρωμένο (awaiting for payment). Από το paypal δεν έχω πάρει κάποιο μήνυμα ακόμα. Πως μπορεί να το αγόρασε και να μη πλήρωσε; Εγώ όσες φορές έχω αγοράσει κάτι, πληρώνω με Paypal εκείνη τη στιγμή. Και δεύτερον, η διεύθυνση που θα του το στείλω, είναι η διεύθυνση που θα δω στο paypal όταν πληρώσει; Ευχαριστώ! Edited April 1, 2017 by manasta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Για να πληρωσει αμέσως απαιτούνται α) Να μην είναι δημοπρασία αλλά πώληση με σταθερή τιμή. β) Να έχεις επιλέξει άμεση πληρωμή με paypal πριν τελειώσει την αγορά. Αλλιώς περιμένεις να πληρώσει. Την διευθηνση θα την δεις και στο paypal και στο ebay όταν πληρώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manasta Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Σε ευχαριστώ πολύ. Πράγματι δεν είναι δημοπρασία, αλλά πώληση με σταθερή τιμή. Συνεπώς, πρέπει να περιμένω να δω την πληρωμή στο paypal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Αν παραλάβω κάτι το οποίο δε δουλεύει αλλά ο πωλητής έχει στο listing του ότι δεν δέχεται επιστροφές, μπορώ να το επιστρέψω ; Επίσης επειδή βλέπω στο dispute που άνοιξα δεν υπάρχει κάπου να ανεβάσω βίντεο αλλά φωτογραφίες μόνο, πως μπορώ να αποδείξω ότι δεν δουλεύει κάτι με φωτογραφίες ; :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts