mol Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 αναλογως... σε καταστημα νοκια ειναι πιο ακριβα. αν παρεις καποια no-name μαρκα προσοψης θα σου βγει πολυ φθηνοτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 pedia kalispera na sas rotiso kati pios ine o kodikos asfalias o tipikos kai an ton exo ksexasi ginete na kano kati na ton alakso Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 ο default ειναι 12345 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 ego pou ton exo alaksi ti kano twra kai den ton 8imame? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skous Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 ego pou ton exo alaksi ti kano twra kai den ton 8imame? Πιθανολογώ οτι έαν περάσεις καινούργιο firmware από πάνω γίνεται reset Παράθεση 111s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Μπα, μην το κάνεις τζάμπα. Αν ήταν έτσι, θα ξεκλειδώνανε τόσο απλά όλοι τα κινητά... Νομίζω στη ΝΟΚΙΑ αν το πας θα σε φτιάξουν! :) + δε θα χάσεις και τα δεδομένα σου! Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 @andreas443 Δοκιμάζεις και αυτό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staggarhs Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Παιδιά το μενού πως σας φαίνεται ; Αργό/γρήγορο; Ρωτάω επειδή ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμένο κινητό επειδή έχω τώρα το 2610 το οποίο είναι απελπιστικά αργό, ειδικά όταν έχει αρκετά μηνύματα στη μνήμη... Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
o_gayros Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Παιδιά το μενού πως σας φαίνεται ; Αργό/γρήγορο; Ρωτάω επειδή ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμένο κινητό επειδή έχω τώρα το 2610 το οποίο είναι απελπιστικά αργό, ειδικά όταν έχει αρκετά μηνύματα στη μνήμη... Ευχαριστώ... το έχω περί τις 20 μέρες στα χέρια μου και μπορώ να πω ότι έχω μείνει αρκετά ικανοποιημένος.καλή μπαταρία,αρκούντως γρήγορο μενού παρά τα ήδη παρα πολλά μηνύματα που εχω μέσα,αρκετές λειτουργίες,καμερα συμπαθητική για τα δεδομένα του,βολικός player για τα αρχεία μουσικής,αρκετά καλός ήχος,πολυ βολικό λόγω του μικρού του μεγέθους,στο πακέτο περιλαμβάνονταν όλα οσα χρειάζεται κανεις(ακουστικα,καρτα μνήμης,καλώδιο για σύνδεση με υπολογιστή,ακόμα και μίνι ηχεία με μπαταρίες),ε τι άλλο να ζητήσει κανείς για αυτά τα λεφτά?160€ απο ιντερνετική παραγγελία στο Πλαίσιο.νομιζω είναι value for money τηλέφωνο. Δεν ξέρω τι λεει το 2610 αλλα το 5310 μου φαίνεται πιο πλήρες απο το 6131 που είχα πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staggarhs Δημ. January 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 το έχω περί τις 20 μέρες στα χέρια μου και μπορώ να πω ότι έχω μείνει αρκετά ικανοποιημένος.καλή μπαταρία,αρκούντως γρήγορο μενού παρά τα ήδη παρα πολλά μηνύματα που εχω μέσα,αρκετές λειτουργίες,καμερα συμπαθητική για τα δεδομένα του,βολικός player για τα αρχεία μουσικής,αρκετά καλός ήχος,πολυ βολικό λόγω του μικρού του μεγέθους,στο πακέτο περιλαμβάνονταν όλα οσα χρειάζεται κανεις(ακουστικα,καρτα μνήμης,καλώδιο για σύνδεση με υπολογιστή,ακόμα και μίνι ηχεία με μπαταρίες),ε τι άλλο να ζητήσει κανείς για αυτά τα λεφτά?160€ απο ιντερνετική παραγγελία στο Πλαίσιο.νομιζω είναι value for money τηλέφωνο. Δεν ξέρω τι λεει το 2610 αλλα το 5310 μου φαίνεται πιο πλήρες απο το 6131 που είχα πριν. Ευχαριστώ για την απάντηση, άν και το έχω ήδη παραγγείλει από προχθές από το πλαίσιο και γώ μέσω ίντερνετ. Το περιμένω απο βδομάδα...:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 ρε παιδια μπορει καποιος να μ πει πως βαζω την καρτα σιμ??? προσπαθω να την βαλλω αλλα στην νμια πλευρα εχει ενα σιδερακι που φερνει αντισταση & φοβαμαι μην το σπασω αν πιεσω την καρτα να μπει... (οκτο βρηκα,επρεπε να βγαλω την μπαταρια...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 υπαρχει τροπος στο κεντρικη οθονη αναμονης,να αλλαχτει το αναλογικο ρολοι σε ψηφιακο?? επισης οταν επιλεγω να αποθηκευτουν οι επαφες μ εχω 3 επιλογες,μνημη τηλεφωνου,σιμ,& τα δυο. πως μπορω να αποθηκευσω τις επαφες μ στην καρτα μνημης??? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Ρυθμίσεις - Γενικές - Ημερ και ώρα - Τύπος ρολογιού - ψηφιακό. Οι επαφές δουλεύονται μόνο απο την μνήμη τηλεφώνου και όχι απο την κάρτα μνήμης. Απλά, μπορείς να τις αντιγράψεις στην κάρτα μνήμης σαν backup. Πας επιλογή όλων και αντιγραφή στην κάρτα μνήμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitrous Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 υπαρχει καμια εφαρμογη για το κινητο για την καμερα? και κανα θεμα που να εχει σχσεη με ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 ουτε μια βδομαδα χρησης,& με το που εβαλα καποια τραγουδια στην καρτα μνημης,αρχισαν τα σβησιματα... μηπως να παω να αγορασω μια αλλη καρτα,η θα πεταξω τζαμπα τα λεφτα μ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 21, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 μηπως να παω να αγορασω μια αλλη καρτα,? Νομιζω οτι ειναι το καλυτερο που εχεις να κανεις.. Αναλογες περιπτωσεις εχουν εμφανιστει και με αλλες συσκευες.. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 καλησπέρα, έχω το κινητό με vodafone έκδοση και θέλω να το κάνω απλό. πάω να αλλάξω τον κωδικό τηλεφώνου με το nss τελευταία έκδοση και δεν το αναγνωρίζει. να σημειώσω ότι το κινητό το έχω συδέσει άπειρες φορές με το pc suite. έχετε να προτείνετε κάτι; ευχαριστώ Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberrobots Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 ουτε μια βδομαδα χρησης,& με το που εβαλα καποια τραγουδια στην καρτα μνημης,αρχισαν τα σβησιματα... μηπως να παω να αγορασω μια αλλη καρτα,η θα πεταξω τζαμπα τα λεφτα μ? Εννοειται οι τιμες ειναι γελοιες στην χειροτερη αφου μια καρτα 2GB κοστιζει περιπου 5 ευρω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberrobots Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Τι ειναι το nss για βοηθα λιγο!!!???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 http://www.b-phreaks.co.uk/index.php?main_page=page_2 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
herr_than Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 geia sas! tha h8elana sas rothsw ean to 5310 parousiazei akoma ta provlhmata pou parousiaze prin apo kapoio kairo.. ti gnwrizete gia to thema? exei antiometopisthei h akoma dn "vgainoun" provlhmatika kommatia? euxaristw ek twn proterwn:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberrobots Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 http://www.b-phreaks.co.uk/index.php?main_page=page_2 Και τι κανει αν επιτρεπεται?!??!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitrous Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 γιατι οταν μενω απο μπαταρια μετα χανονται ολες οι ρυθμισεις μου αλλαζει το θεμα αλλαζει ο ηχος κλησης και κατι τετοια τρελα. ????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adompros Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 Εχω ένα πρόβλημα... Εχω κάτι παλιά μηνύματα SMS αποθηκευμένα στην κατηγορία "Μηνύματα>Αποθ.στοιχ." και δεν μπορώ να τα μεταφέρω στο καινούργιο μου NOKIA 5800. Όταν τα ανοίγω με το PC Suite δεν εμφανίζει το περιεχόμενο τους. Γνωρίζει κανείς κάτι σχετικό? Παράθεση η δύναμη της βλακείας είναι ακατανίκητη... :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skous Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Δοκίμασε να τα μεταφέρεις στο Inbox και μετά ξανα-σύνδεσε το κινητό με το PC Suite Παράθεση 111s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts