Jump to content

herr_than

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by herr_than

  1. h mpataria se kanonikh xrhsh krataei 2-3 meres.. ama xrhsimopoieis 3G kai mpaineis st net teleiwnei se liges wres :( Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα greeklish και να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες.
  2. εμενα προς το παρον εχει σταματησει να το κανει.. τωρα ομςσ εχω αλλο προβλημα.. χθες το βραδυ εκει που τα πινα με κατι φιλαρακια με ειδαν να ξκλειδωνω το κιν μ και οποτε αλλαξα το κωδικο ασφαλειας.. το θεμα ειναι οτι θυμαμαι στο περιπου το κωδικο αλλα οχι ακριβως.. στο γερμανο γινεται να τον βρουν?
  3. συνεχιζει να εχει το προβλημα το κινητο μου.. αν το παω στον ΟΤΕ απ οπου το πηρα πριν μια βδομαδα λετε να μου το αλλαξουν?
  4. μονο σε τραγουδια το εχω προσεξει.. σημερα το εκανε λιγακι το πρωι αλλα μετα σταματησε.. δεν εχει λογικη:blink:
  5. εμενα μονο απο το ηχειο το κανει.. ακομη και στην μεγαλη ενταση απλα δν γινεται αντιληπτο ευκολα:(
  6. ρε παιδια εχει ενα μικρο προβλημα με τον ηχο... κανει κατι "σκασιματα" οταν παιζει σε μετρια ενταση.. το χει κανεις αλλος αυτο το προβλημα?
  7. ευχαριστω φιλε varsami θα το επιχειρησω:P
  8. καλησπερα! χθες πηρα το κινητακι και μου φαινεται αρκετα καλο.. σκεφτομαι να του βαλω μια καρτουλα 8Gb.. τι λετε? να το κανω η μηπως αρχισει αν μου κανει νουμερα?
  9. παιδια.. υπαρχει δυνατοτητα σ αυτο το κινητο να κλειδωνει με κωδικο ασφαλειας το πληκτρολογιο?
  10. :lol: καταλαβα:P thank u!
  11. paidia ti leei auto to kinitaki? einai argo se shmeio na ginetai kai eknevristiko..?:wacko:
  12. geia sas! tha h8elana sas rothsw ean to 5310 parousiazei akoma ta provlhmata pou parousiaze prin apo kapoio kairo.. ti gnwrizete gia to thema? exei antiometopisthei h akoma dn "vgainoun" provlhmatika kommatia? euxaristw ek twn proterwn:)
×
×
  • Create New...