Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5310 XpressMusic

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα και απο μένα.Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση.

Έχω το 5310 εδω και αρκετό καιρό και επειδή είμαι πολύ ευχαριστημένος το έκανα δώρο και σε μία ξεδέλφη μου.

Το θέμα είναι πως η ξαδέλφη μου έφυγε για Αμερική πριν μερικές μέρες.

Είχα ρωτήσει από το Γερμανό αν το κινητό θα έπαιζε εκεί και μου είχαν πει ναι.

Εδώ η αμερικάνικη κάρτα δούλευε μία χαρά,όμως μόλις έφτασε στο Ohio για κάποιο λόγο δεν έχει δίκτυο.

Μήπως έχετε καμία ιδέα?Το κινητό είναι άχρηστο εκεί?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• Απαντήσεις 419
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα και απο μένα.Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση.

Έχω το 5310 εδω και αρκετό καιρό και επειδή είμαι πολύ ευχαριστημένος το έκανα δώρο και σε μία ξεδέλφη μου.

Το θέμα είναι πως η ξαδέλφη μου έφυγε για Αμερική πριν μερικές μέρες.

Είχα ρωτήσει από το Γερμανό αν το κινητό θα έπαιζε εκεί και μου είχαν πει ναι.

Εδώ η αμερικάνικη κάρτα δούλευε μία χαρά,όμως μόλις έφτασε στο Ohio για κάποιο λόγο δεν έχει δίκτυο.

Μήπως έχετε καμία ιδέα?Το κινητό είναι άχρηστο εκεί?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Regional Availability:

Asia-Pacific

CHINA

Europe

Latin America

Middle East

Frequency Band:

GSM 900

GSM 1800

GSM 1900

το αμερικανικο 5310 "παιζει" με Frequency Band:

GSM 850/1800/1900 MHz

http://www.nokiausa.com/A4835715

μηπως το εχει μονο σε gsm η αδελφη σου?

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

το κουτί έγραφε egsm 900/1800/1900 όταν κάνει χειροκίνητη εύρεση δικτύου βρίσκει το ΑΤ&Τ αλλά δεν μπορεί να την συνδέσει.Τι εννοείς μόνο σε gsm?

epidis den gnorizo aglika mipos mporis na me bohthisis? EYXARISTO POLY

Να σε βοηθήσω εγώ με τα Αγγλικά για δες εδώ

Να ρωτήσω και κάτι. Επειδή το έχω παραγγείλει αξίζει ή να δω κάποιο άλλο, στην περίπτωση αυτή έχετε να προτείνετε κάτι με τις ίδιες δυνατότητες??

.

Πέρασα σήμερα την έκδοση 7, Δεν παρατήρησα κάποια αλλαγή προς το παρόν, αν και το χρησιμοποιώ μόνο για SMS και τηλέφωνα.

Η ένταση μου έδωσε την εντύπωση ότι αυξήθηκε αν και όταν έχεις συνδεμένο BT hands free είναι ποιο μειωμένη.

Θέλει προσοχή μόνο γιατί επαναφέρει το τηλέφωνο στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και τα χάνεις όλα ότι έχεις στην συσκευή … πάλη καλά που είχα κάνει backup χθες !!!

εχω 1 πολυ περιεργο προβλημα με το 5310 που εχω εδω κ 2 μηνες περιπου

εδω κ κανα 20ημερο παρατηρησα στο αρχειο κλησεων κλησεις που δεν τις εχω κανει εγω αλλα ουτε κ καποιος αλλος απο το τηλ. μου.

ειπα μηπως κ απο λαθος ξεκλειδωσε το πληκτρολογιο κ εγινε η κληση,αλλα μια φορα το ειδα να κανει κληση μονο του στα καλα καθουμενα!!!!

χτες το βραδυ καθομουν στη ΤV κ το κιν. αραγμενο στη θηκη του,πριν πεσω για υπνο τσεκαρα τις κλησεις κ ειδα 3 !!!! εξερχομενες κλησεις!!!!! ολες οι κλησεις να πω οτι εγιναν προς καταχωρημενες επαφες.

ιο εχει????

σημερα πηρα την αποφαση να ανοιξω την συσκευη με στοχο να αλλαξω χρωμα στο πληκτρολογιο.πως εγινε αυτο;καποιος ειχε δωσει ενα λινκ στις προιγουμενες σελιδες με φωτο που εδειχναν πως να κανουμε την συσκευη μας χιλια κομματια,ακολουθησα κι εγω τα πρωτα βηματα μεχρι το σημειο που βγαζεις το πληκτρολογιο,το γυρισα αναποδα,εβαλα κοκκινη ταινια,το εκλεισα και το αποτελεσμα ηταν αρκετα ικανοποιητικο!παραθετω μερικες φωτο με τα βηματα!

τα μαχαιρια δεν εχουν δουλεια στο project απλα ''ετυχε'' να βοσκουν εκει διπλα!

http://img175.imageshack.us/img175/4917/29607729je7.th.jpg

...στην πισω πλευρα η ταινια...

http://img355.imageshack.us/img355/1700/20264532wm3.th.jpg

κι εδω το αποτελεσμα,οσο λιγοτερο φως υπαρχει τριγυρω τοσο πιο κοκκινα ειναι τα γραμματα!

http://img397.imageshack.us/img397/63/17099817ec4.th.jpg

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg

Παιδια πήρα πριν απο μια εβδομαδα το 5310 και εχω να πω οτι στην εκδοση 5,81 εχει καλο σχετικά ηχειο.. Όμως, δυστυχώς δεν με βολεύει καθόλου το player που έχει. δεν μποορω να ταξινομήσω τα τραγουδια μου (παρα μονο αν τα περασω σε playlist) και επειδη τα περισοτερα ειναι "κατεβασμενα", σε άλλα μου βγαζει το ονομα του τραγουδιου, σε άλλα του αρχείου κτλ. Μπορεί να γίνει τίποτα ή μηπως μου διαφεύγει κάτι? μπορώ να εγκαταστήσω αλλο player?? (το προηγούμενο είχε realplayer). Ευχαριστώ:)

πήρα χτες το κινητό από το Microland και μόλις του έβαλα το Nokia PC Suite & έκανα και αναβάθμιση του κινητού έχασα τελείως τα ελληνικά!!!!

επειδή είμαι τρελός σοβινιστής με τα ελληνικά στα ηλεκτρονικά υπάρχει πουθενά τρόπος να τα βρούμε ή πρέπει να πάω από κανένα μαγαζί ΝΟΚΙΑ?

Γεια σας παιδια ειμαι ειμαι ψιλο ασχετος απο κινητα και θέλω τα φώτα σας, λοιπον

απεκτησα και εγώ λοιπόν το ομορφο nokia5310xpressmusic με επιδοτηση απο την wind

πριν απο 2 μερες και παρατηρισα οτι οταν τραβαω φοτο ειπαρxει ενα ελαφρυ pixeliasma..

απο τι καταλαβα δν ειναι προβλημα οθονης αλλα της καμερας γιατι μονο εκει εμφανιζει random pixels εχετε ιδεα τι προβλημα ειπαρχει και αν θελει service ι αλλαγη?

και κατι αλλο ειμαι καινουριος στο φορουμ και βλεπω διαφορες λεπτομερειες

πχ εκδοση αναβαθμισεις κλπ που δν ειχα ιδεα απο αυτα ... αυτα απο που μπορω να τα τσεκαρω για να δω δλδ μην πηρα τπτ γουρουνι στο σακι :p

ευχαριστω εκ των προτερων

την πέρασα την νέα έκδοση... αλλά δεν είδα κάποια εμφανής διαφορά.. μάλλον 8α διόρθωσαν κάποια bugs, οπότε η διαφορά ελπίζω να είναι λιγότερα κολλήματα...
η δύναμη της βλακείας είναι ακατανίκητη... :confused:

Τα χανεις ολα εκτος απο αυτα που εχεις στην καρτα μνημης.Γι'αυτο κανεις ενα back-up με το Νοκια Pc Suite και τα επαναφερεις μετα την αναβαθμιση

Τα χανεις ολα εκτος απο αυτα που εχεις στην καρτα μνημης.Γι'αυτο κανεις ενα back-up με το Νοκια Pc Suite και τα επαναφερεις μετα την αναβαθμιση

και τα Ελληνικά θα παίξουν κανονικά;

111s

ρε παιδια ειμαι χαζος?? μαλλον...αν μπορειτε βοηθηστε λιγο...ψαχνω εδω και μια ωρα να δω σε τι εξυπηρετει αυτο το αξεσουαρ που εχει μεσα η συσκευασια που μπαινει μεταξυ του κινητου καi του hands free...δεν μπορω να καταλαβω δυστυχως...νομισα οτι πατωντας το κουμπακι αλλαζει τους προεπιλεγμενους σταθμους στο ραδιοφωνο αλλα τιποτα..το παταω το πατω αλλα τιποτα.....:cry::cry::cry: καμια βοηθεια????

καλησπερα παιδια, επειδη ενδιαφερομαι να αγορασω το κινητακι εχω να σας κανω μερικες ερωτησουλες..:rolleyes:

1. κατα τη κληση ο ηχος του ακουστικου ειναι καλος? δηλαδη ακουγεται αθαρακαι δυνατα ο συνομιλητης σου?

2. εχει καθολου κολληματα, bugs κτλ?

3. ειναι καλα τα υλικα κατασκευης του? δηλαδη ακουγεται αυτο το ενοχλητικο τριξιμο του πισω καλυμματος μετα μερικες βδομαδες χρησεις?

4. γενικα αξιζει σαν αγορα?

ευχαριστω πολυ

Έχω βάλει στα μηνύματα περιορισμένους χαρακτήρες αλλά τόσο στα Αγγλικά όσο και στα Ελληνικά (που με ενδιαφέρει) οι χαρακτήρες παραμένουν 70!!Τι άλλο χρειάζεται;

Αυτό συμβαίνει στο στιγμιαίο μήνυμα..Τι διαφορά εχει απο το κανονικο μήνυμα;

Παιδιά έχω κ550 και σκέφτομαι να το πάρω... αξίζει?

Θέλω

1.πολύ καλή αναπαραωγή

2. Αρκετά καλή κάμερα και βίντεο

3. Εφαρμογές απλές όπως το κ550 (παιχνίδια, ξυπνητήρι, αριθμομηχανή κ.α.)

Για μουσικη το κινητο ειναι τελειο με κορυφαια ποιοτητα ηχου (εχει αλλωστε εξειδικευμενο chip ηχου).Η καμερα ειναι πολυ μετρια και αργη (π.χ για αποθηκευση εικονας στις καλυτερες ρυθμισεις κανει 13sec),το ιδιο και το βιντεο.Οσο για εφαρμογες μπορεις να βαλεις java.Σε αυτη τη τιμη ειναι γενικα πολυ καλο παντως και θα αντικαταστησει εξ ολοκληρου το mp3 σου (εχει και καρτα μνημης 2GB στην συσκευασια).