Jump to content

word1983

Members
  • Δημοσιεύσεις

    286
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About word1983

  • Ημ. Γέννησης 26/01/1983

word1983's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Με αυτό το πρόγραμμα που δοκίμασα αλλάζει η ποιότητα τους !! θέλω τα αρχεία να τα αντιγράφει όπως είναι από το κινητό χωρίς να αλλάζει την ποιότητα !! Κάποιο άλλο πρόγραμμα μήπως ?? :rolleyes:
  2. Καλησπέρα !! θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση ! Οταν μεταφέρω τα video μου από το κινητό στο pc μεταφέρει μόνο ένα και μετά βγάζει πρόβλημα ! πρέπει να κλείνω και να ξανά ανοίγω την συσκευή για να μεταφέρω το επόμενο βίντεο ! κάτι παίζει με το iTunes σαν πρόγραμμα υποθέτω ! αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να θέλω να σπάσω το τηλέφωνο ! :) Υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα που μπορώ να μεταφέρω τα video στο pc μου με την μια !?? :worry:
  3. word1983

    Phone 8 Plus

    τέλεια ! οποτε το πάω κάποια στιγμή που θα βολέψει και ο θεός βοηθός :)
  4. word1983

    Phone 8 Plus

    Aν κατάλαβα καλά δηλαδή να μην κάνω από αντίγραφο αλλα σαν καινούργια συσκευή απλά για δοκιμη ! Δεν νομίζω να έχει νόημα γιατί αλλιώς και στο 6s θα είχα πρόβλημα με τον ήχο ! Κάτι παίζει με τι συσκευή . Δε νομίζω να επηρεάζει καμια εφαρμογή ! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από ότι είδα στο google το συγκεκριμένο κατάστημα θεσσαλονίκη δεν υπάρχει ! Οποτε με βλέπω για istorm
  5. word1983

    Phone 8 Plus

    θα το πάω istorm απότι το κόμπο :( Εχει κανεις εμπειρία από istorm μήπως ? Κάνουν test την συσκευή επιτόπου η πρέπει να την αφήσω για το test ? Kαι από θέμα τιμών είναι σε φυσιολογικά πλαίσια η γδέρνουν ! Aσε που φοβάμαι μην το κάνουν και καμία γρατζουνιά ! :rolleyes:
  6. word1983

    Phone 8 Plus

    1 με 2 φορες τον χρόνο κάνω διαγραφή τα πάντα από το τηλ και το ξανά σεταρο από την αρχή με το αντίγραφο ασφαλείας ! οποτε και αυτό το αποκλείω ! αρ ναι το service δεν το γλιτώνω ! πφφφφ :(
  7. word1983

    Phone 8 Plus

    Οι τρύπες το μικρόφωνο δεν είναι κλειστές ! επίσης έκανα δοκιμές με iPhone 6S και σε σημεία που δεν έχω καλή επικοινωνία με το 8 plus με το 6S με ακούνε και πιο δυνατά και χωρίς διακοπές τώρα το wifi call δεν ξέρω που το βλέπω αυτό?? Είναι ικανό το wifi call na επηρεάσει τις απλές τηλεφωνικές κλήσεις ?? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το έψαξα στο internet που βρίσκεται η επιλογή wifi call Και είναι απενεργοποιημένη !
  8. word1983

    Phone 8 Plus

    Δυστυχώς ναι ! μου το έχουν κάνει πολλά άτομα παράπονο :( . Κρίμα ! άρα το service δεν το γλιτώνω :cry::cry::cry::cry::cry: ----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- :cry::cry::cry::cry: Και όσο το προσέχω ! ούτε μια φορα δεν μου έπεσε !
  9. word1983

    Phone 8 Plus

    Καλησπέρα ! θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με ένα θέμα που έχω με το τηλ μου ! Έχω το 8plus με 256 μνήμη αγορασμένο τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας. Αντιμετωπίζω πρόβλημα όταν μιλάω στο τηλέφωνο με κανονική κλήση ! έχω την εντύπωση ότι αυτό γίνετε ένα χρόνο τώρα !! Μου παραπονιούνται ότι δεν με ακούν καλά ως και σχεδόν καθόλου μερικές φορές ή ότι ακούγομαι λες και έχω μακριά το τηλέφωνο !! Έκανα δοκιμές με τα μικρόφωνα με κάμερες σε εγγραφές βίντεο και με την μπροστινή αλλά και με την πίσω κάμερα ! αλλά και με εγγραφή φωνής και όλα είναι ok και με τα 3 μικρόφωνα! Ξέρει κανείς τι μπορεί να παίζει ? ή αν έτυχε και σε κάποιον άλλον και τι έκανε ? Ευχαριστώ προκαταβολικά !!
  10. κατάλαβα ! θα το πάω σε apple service kaι ο θεός βοηθός με το κόστος αλλα και για το αν επισκευάζουν !:cry:
  11. προτιμώ να είναι το πρόβλημα με το ic παρα να είναι χαλασμένη η μητρική :happy:
  12. όχι ποτε δεν το είχα άνοιξη για μπαταρία ! με την δικια του είναι από τότε που το αγόρασα. το άνοιξα τώρα για να αλλάξω την οθόνη ! Mητρική ?????? :cry:
  13. Kαλησπέρα σε όλους σας !! Hθελα να ρωτήσω αν έχει συμβεί σε κάποιον το πρόβλημα που έχω ! Kαι πως το έλυσε ! Άρχισε να κάνει κάτι νερά η οθόνη με τρεμόπαιγμα τον χρωμάτων ! να μαυρίζει και να επανέρχεται κανονικά η οθόνη αφού πρώτα κλειδώσω και ξεκλειδώσω το τηλέφωνο . Yπέθεσα πως το πρόβλημα το εχει η οθόνη. Nα σημειώσω ότι το τηλέφωνο ήταν πάντα σε θήκη και ζήτημα να έχει πέσει 3 φορες από μικρή απόσταση στα τοσα χρονια. Το κινητό έχω να το χρησιμοποιήσω αρκετό καιρό . Το βάζο να φόρτιση πλέον δεν ανάβει καθόλου η οθόνη ούτε κάνει δόνηση να καταλάβω ότι ανοίγει, η συσκευή όμως φορτίζει γιατί είναι λίγο χλιαρό το τηλέφωνο . Παρήγγειλα οθόνη από ebay μου ήρθε την άλλαξα αλλα και πάλι δεν ανάβει η οθόνη ούτε κάνει δόνηση ότι έχει άνοιξη το κινητό ! Γνωρίζει κανεις τι μπορεί να φταίει ? Ευχαριστω προκαταβολικά παιδιά :rolleyes:
  14. Θυμόμουν ότι το είχα δοκιμάσει στο παρελθόν αυτό και δεν γινόταν. Το έκανα για σιγουριά πάλι όπως μου έγραψες να το κάνω αλλά δεν γίνετε ! Δεν μου δίνη αυτή την επιλογή !!
×
×
  • Create New...