Jump to content

liapos7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    786
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by liapos7

  1. liapos7

    iPhone 11

    Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά!
  2. liapos7

    iPhone 11

    Καλησπέρα παιδιά, ας μου πει την γνώμη του οποίος μπορεί για το ois της κάμερας σε εγράφη βίντεο! Καλό, μέτριο, τι παίζει γιατί με ενδιαφέρει σαν συσκευή! Επίσης, τα 12 + 12 mp της κάμερας θα εχουν καλύτερη ανάλυση από τα 48 που έχει το Huawei p30 lite που έχω τώρα στα χέρια μου; Σας ευχαριστώ πολύ!
  3. Μόνο ένα από τα καταστήματα μου είπε πως μπορεί να το φέρει την Τετάρτη, εάν πάω από εκεί και δώσω μια προκαταβολή, η τιμή όμως μου είπε ότι δεν θα είναι της προσφοράς αλλά στα 390€! Δεν θυμάμαι πιο κατάστημα ήταν, κάποιο στην Ηλιούπολη! Ένα άλλο κατάστημα με ενημέρωσε ότι μπορεί να το φέρει, αλλά σε ένα μήνα, ενώ στα κεντρικά που πήρα τηλέφωνο και ρώτησα για την συσκευή, μου είπαν ότι δεν θα την ξαναφερουν!
  4. οντως, δεν υπαρχει σε πανω απο 10 καταστηματα που πηρα τηλεφωνο! ελατε να αγορασετε την προσφορα που δεν υπαρχει :angry:
  5. Ας δοκιμάσουμε την τύχη μας! Καλό καλοκαίρι σε όλους!
  6. Εεελααααααα κι έχει τα αρχικά μου... Καλή μου τύχη!!!
  7. liapos7

    Sony Xperia Z3

    update! βρηκα τι εφταιγε! με ολα αυτα που εγιναν ειχα ξεχασει να σας πω οτι καθε φορα που εβαζα τον φορτιστη στο κινητο επαιζε ενα βιντεακι (διαφημιση και καλα του κινητου) με τις λειτουργιες κλπ που εχει και εκει πανω που επαιζε το βιντεακι εχανα ολες τις ρυθμισεις! πηγα λοιπον στις εφαρμογες και βρηκα ενα αρχειο σε λειτουργια, το retail demo το οποιο μολις εκανα διακοπη δεν επαιζε το βιντεο και δεν χαλαγαν οι ρυθμισεις! με βαση το retail demo on xperia βρηκα εναν κωδικο σε καποιο φορουμ ( *#*#73556673#*#* ) και μολις τον πληκτρολογησα το αρχειο σβηστικε! εκανα επανεκκινηση το κινητο μηπως και ξαναπαιξει το βιντεο, τιποτα! ολα καλα! εκανα κι επαναφορα ρυθμισεων πουθενα το βιντεο! θα δοκιμασω να ξανακανω εγκατασταση απο πανω την λολιποπ με το pc companion (να βεβαιωθω οτι σε μελοντικη αναβαθμιση δεν θα παιξει καποιο βιντεο παλι) κι αν ολα καλα το κινητο θα μου κανει παρεα για πολυ καιρο! σας ευχαριστω ολους και παλι!
  8. liapos7

    Sony Xperia Z3

    Έκανα εγκατάσταση με το pc companion ξανά από πάνω, έκανα και επαναφορά ρυθμίσεων αλλά τπτ! Θα δοκιμάσω το βράδυ επιδιόρθωση κι αν δεν φτιάξει θα ξαναπάω μια βόλτα από το πλαίσιο στο κέντρο για αντικατάσταση! Ελπίζω μόνο να έχουν φέρει κάποιο άλλο κομμάτι γιατί πήρα το τελευταίο! Σας ευχαριστώ όλους, αν έχετε κάποια άλλη ιδέα εδώ είμαστε!
  9. liapos7

    Sony Xperia Z3

    ακουστε κι αυτο! πηρα την συσκευη την παρασκευη και εκανα εγκατασταση την lolipop ota μιας και ηταν διαθεσημη! απο τοτε μου κανει το εξης: κανω απενεργοποιηση την συσκευη και οταν την ανοιξω, μου ενεργοποιει τα δεδομενα το bluetooth την τοποθεσια το nfc και τερμα δυνατη την φωτεινοτητα κι ας τα εχω απενεργοποιημενα απο πριν!! επισης, στην αρχικη οθονη μου εμφανιζει παλι τα πλακακια what's new παρ'ολο που τα εχω διαγραψει! τα απενεργοποιω παλι απο την αρχη ολα αυτα κι αν σβησω (τελειως) το κινητο και το ξανανοιξω θα τα ενεργοποιησει απο μονο του! ειπαμε ειναι smart phone, περνουν πρωτοβουλιες απο μονα τους αλλα οχι κι ετσι :p εκανα ξανα την εγκατασταση μεσω του pc companion αλλα τπτ, παλι τα ιδια! καμια ιδεα/προταση;
  10. liapos7

    Sony Xperia Z3

    καλημερα παιδια, σημερα ξυπνησα αποφασισμενος να το παρω κι εγω, το σκεφτομαι πολλες μερες και σημερα ειπα να το παρω! αν το αγορασω απο πλαισιο θα ειναι ελληνικη η συσκευη; ρωταω γιατι θελω να αποφυγω διαδικασιες με φλασαρισμα κλπ...υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω στην αγορα του; αν δεν μπορειτε να απαντησετε εδω εστω και με pm... σας ευχαριστω εκ των προταιρων!
×
×
  • Create New...