Jump to content

michalokostas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About michalokostas

  • Ημ. Γέννησης 11/03/1983

michalokostas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα σε όλη την παρέα .... Προσπάθησα μήπως βρω κάτι μόνος μου στο forum αλλά χάθηκα μέσα σε τοοόσες σελίδες. Ισως δεν ειναι το σωστό topic αλλά έχω ανάγκη να πω τον πόνο μου! Αγόρασα για το αυτοκίνητό μου μια οθόνη 7'' alpine ics-x8 που διαφήμιζε πως παίζει αυτόματα με τα κινητά note 2 και galaxy s3 & πως χειρίζεται εύκολα τα κινητά απο την οθόνη(full mirroring klp) Με μεγάλη μου απογοήτευση όμως δε δουλεύει τπτ και δεν υπαρχει mirrorlink και drive link. Κατεβασα ενα πρόγραμμαdrive link στοnote αλλά σταματάει να λειτουργεί αμέσως. Μήπως υπάρχει κάποιος που να μπορεί να με βοηθήσει;;;;
  2. Όπως είπα bill_thes .... δε με άφηνε απο το itunes να κάνω update ... (μου έβγαζε "the device isn't eligible for the requested build) το έλυσα...... έπρεπε να κάνω restore ta hosts στο pc μου γιατί για κάποιο λόγο δεν υπήρχε επικοινωνία με τους servers τησ apple!!
  3. Καλημέρα σε όλη την παρέα.... όπως είπα έχω το iphone 5 6.1 jailbroken και θέλω να το πουλήσω μιας και πήρα το 32άρι. Το πρόβλημα που αντιμετοπίζω είναι πως επειδή δεν είχα σώσει τα blobs δεν με αφήνει να πάω σε 6.1.2 αλλά ούτε σε 6.1.3 (μιας και το new byer δεν τον ενδιαφέρει το jailbreak! Από το itunes δε με αφήνει να κάνω update (μου βγάζει "the device isn't eligible for the requested build) τι κάνω λάθος ? Επίσης ούτε με redsnow μπορώ να κάνω δουλειά γιατί δεν υποστιρίζεται για iphone 5? Δεν με απασχολεί τόσο να χάσω το jailbreak όσο το να κάνω factory reset το iphone για να το δώσω σαν φρέσκο! Ευχαριστώ προκαταβολικά!!
  4. michalokostas

    iPhone 4

    Παιδια καλησπερα...... Μηπως θα μπορουσε καποιος να μου δωσει τα φωτα του;;; Εχω στα χερια μου ενα iphone4 με ios 4.0 και ειναι και unlocked με ultrasnow!!! TΑ shsh blobs που εχω ειναι μονο για την 4.0 εκδοση!! Μπορω να του κανω αναβαθμιση στην 6.0.1 η 6.1.2;;; Ευχαριστω εκ των προτερων!!
  5. Παιδιά καλσπέρα ,ειλικρινά δεν ξερω αν επαναλαμβάνομαι αλλά θα ήθελα λίγο τα φώτα σας! Έχω ένα 3g 16 αρι από vodafone. Καταλάθος έγινε update os 4 και τώρα που θέλω να ξαναβάλω την 3.1.2 έκδοση.......ενώ ξεκινάει να κάνει το restore λίγο πριν το τέλος μου βγάζει το μην an error occured and the restore stoped! Tι ίδιο μην μου εμφανίζει και για την έκδοση 3.1.2 & 3.1.3. Πρέπει μήπως να βάλω την 4 ξανά και με κάποιο άλλο τρόπο να κάνω downgrade σε άλλη εκδοση?? Δεν με απασχολεί και πολύ το jailbreak αλλά μου φαινόταν πως με τισ παλιές ελδόσεισ ήταν πιο γρήγορο..... Ευχαριστώ εκ των προταίρων.
  6. κι εμένα ακριβώς τα ίδια προβλήματα μου παρουσιάζει...εδω και ένα μήνα συνεχώς κόβεται η σύνδεση.Λίγο να μετακινηθώ παει...κόπηκε. Ας ελπίσουμε σε κάποιο update ..
  7. Λοιπον με windows Xp και ενα update στο λογισμικό του kies software... ολα δούλεψαν κανονικά...μετεφερα 1000 επαφες .. το κακό είναι οτι δεν μπορείς να αποθηκεύσεις στο microSD οπότε σε αφήνει μόνο μέχρι 1000 επαφές στη συσκευή.
  8. Kαλησπέρα στην παρέα κι απο εμένα....σήμερα μολις παρέλαβα το καινούργιο παιχνιδάκι ,αλλά έχω ένα προβληματάκι.... δεν μου το αναγνωρίζει το pc.Μήπως φταίει ότι έχω vista? Δεν μπορώ να περάσω επαφές από το outlook ούτε τίποτα?? any help?
  9. Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ.Όλα μια χαρά πλεον. Ευχαριστώ
  10. Ok. Μακριά,!!! Αλλά το mobileinstallation πωσ το κάνουμε 2.1 όπωσ κάποιοι λένε πιο πριν???
  11. έκανα ότι ακριβώς έλεγε εδώ http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=1880 μετά πέρασα τα ελληνικά. δεν ξ΄ρω τι είναι το mipatch ούτε ξέρω πως να περνάω σπασμένες εφαρμογές .Τα έκανα όλα απο τον installer.Τώρα τα έκανα μέσω του cydia.
  12. έχεις δίκιο & πάλι συγνώμη. Το iphone το έχω από πέρυσι τον Οκτόβρη,είναι jalebroken & είχα το firmware 1.1.1 . Ακολούθησα όλες τις οδηγίες σύμφωνα με τον οδηγό και έκανα ξαιρβρεακ με το quickPwn. Όλα μου δουλεύουν μία χαρα.& τα ελληνικά & τα logo. To μόνο πρόβλημα που έχω είναι το ότι δεν μπορς να το συνδέσω με το iTunes , μου βγάζει could not back up the iphone because the iphone is disconnected. To mobileinstallation δεν ξέρω τι είναι καν. Υπάρχει μήπως κάτι που μπορώ να κάνω?
  13. Έχω κάνει update το τηλεφωνάκι και δουλεύει άψογα,όμως ρε παιδιά με το itunes δεν έχω καταφέρει τίποτα...μου βγάζει could not back up the iphone because the iphone is disconnected
  14. το κουτί έγραφε egsm 900/1800/1900 όταν κάνει χειροκίνητη εύρεση δικτύου βρίσκει το ΑΤ&Τ αλλά δεν μπορεί να την συνδέσει.Τι εννοείς μόνο σε gsm?
  15. Καλησπέρα και απο μένα.Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση. Έχω το 5310 εδω και αρκετό καιρό και επειδή είμαι πολύ ευχαριστημένος το έκανα δώρο και σε μία ξεδέλφη μου. Το θέμα είναι πως η ξαδέλφη μου έφυγε για Αμερική πριν μερικές μέρες. Είχα ρωτήσει από το Γερμανό αν το κινητό θα έπαιζε εκεί και μου είχαν πει ναι. Εδώ η αμερικάνικη κάρτα δούλευε μία χαρά,όμως μόλις έφτασε στο Ohio για κάποιο λόγο δεν έχει δίκτυο. Μήπως έχετε καμία ιδέα?Το κινητό είναι άχρηστο εκεί? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...