Jump to content

copypastexD

Members
  • Δημοσιεύσεις

    60
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About copypastexD

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

copypastexD's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Δηλαδή μιλάμε για μεγάλο τζόγο στο κινητό αυτό? :mad: Σκέφτομαι να το πάρω :worry:
  2. Το κουτί του τι περιλαμβάνει? Επίσης η αναπαραγωγή με ακουστικα είναι καλή? Τι κάρτα μνήμης παίρνει?
  3. Σκέφτομαι να αγοράσω το 3600φ. Αξίζει τα λεφτά του? Η κάμερα 3,2 ΜΠ είναι καλή ή μόνο στα νούμερα φαίνεται καλή? Το μιούσικ πλάιερ με ακουστικά παίζει καλή μουσική? Έχει κάποια μικροπροβλήματα? :!:
  4. To 5220 τι κάρτα μνήμης παίρνει? Έχει μέσα η συσκευασία και αν ναι πόσο? Το Νοκια μάπς πως λειτουργεί? Θέλει ίντερνετ? Επίσης η μουσική με ακουστικά μπορεί να ανταγωνιστέι τη μουσική ενος εμ πι 3? Η κάμερα είναι αρκετά καλή?
  5. Στην συσκευασία έχει και κάρτα μνήμης? Αν ναι πόσο? Παίζει καλύτερη μουσική από το ΣΕ κ550? Επίσης το βιντεο είναι βι τζι ει? Ειναι χάλια:(?
  6. Παιδιά έχω κ550 και σκέφτομαι να το πάρω... αξίζει? Θέλω 1.πολύ καλή αναπαραωγή 2. Αρκετά καλή κάμερα και βίντεο 3. Εφαρμογές απλές όπως το κ550 (παιχνίδια, ξυπνητήρι, αριθμομηχανή κ.α.)
  7. οσον αφορα τη λειτουργια say and play..λες το ονομα του τραγουδιου η του καλλιτεχνη αλλά πρέπει να το έχεις ηχογραφήσει (αν θυμάμε καλά) όσον αφορά την τιμή... δεν ξέρω :) Παιδιά έχω κ550 και σκέφτομαι να το πάρω... αξίζει? Θέλω 1.πολύ καλή αναπαραωγή 2. Αρκετά καλή κάμερα 3. Εφαρμογές απλές όπως το κ550 (παιχνίδια, ξυπνητήρι, αριθμομηχανή κ.α.) Υ.Γ. το 5220 δεν υποστηρίζει 3Δ εφαρμογές? Τι θα χασω από αυτό το (-)?
  8. Έχουμε πληροφορίες για την τιμή των νέων αι πόουντ? Αν και δεν μου φαίνονται και τόσο όμορφα... ποτέ δεν ξέρεις όμως:rolleyes: Στην συσκευασία (του αι πόουντ Νανο) έχει φορτιστή, ακουστικά, γιου εζ μπι, το αι πόουντ, θήκη για αι πόουντ και οδηγίες? Το αι πουντ με επαγγελματικά ακουστικά παίζει παρόμοια μουσική με Α816?
  9. Ελληνικό είναι? Τα άι πόουντ που δίνει είναι καινούρια?Έχεις παραγγείλει? Σε πόσο έρχονται?
  10. Εντάξει τότε σόρυ. Παιδιά στον γερμανό έχει προσφορά το iPod Nano 4GB και δεν έχει το Α816. Σε άλλα καταστήματα (π.χ. Κωτσόβολος) το Α816 έχει 121. Ποιό να παρω? :p Δεν μπορω να αποφασίσω. Δεν ξέρω γιατί αλλά το Α816 δεν μου φένεται όμορφο αλλά λέτε πως υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε Νάνο και Α816:X
  11. Στο skroutz ξέρω πόσο κάνει. Εγώ εννοώ σε όχι ον λάιν καταστήματα.
  12. Στο iPod υπάρχει μια λειτουργία (όνομα δεν ξέρω) στην οποία εμφανίζονται τα εξώφυλλα των άλμπουμς και διαλέγεις κάποιο. Αν δεν υπάρχει εικόνα σε κα΄ποιο τραγούδι από το εξώφυλλο του άλπμου, μπορώ εγώ να την προσθέσω μετά? Υ.Γ. Πόσο κάνει το Α816 τώρα?
  13. Εδώ νομίζω πως μου είπατε ότι το Α816 έχει drag and drop. Και αν κάποιος έχει τον χρόνο και έχει δοκιμάσει και τα δύο μπορεί να μου πει τα "+" και τα "-". Ευχαριστώ
  14. Παιδιά είμαι ανάμεσα σε iPod nano 4GB και Sony NWZ-A816. Δεν ξέρω γιατί αλλά το iPod δεν μπορώ να το απορίψω, ίσως γιατί είναι όμορφο, ίσως γιατί το έχουν όλοι? Δεν ξέρω αλλά μ'αρέσει. Από την άλλη άκουσα μουσική από το iPod Classic 80ΓB ενός φίλου μου και η μουσική που έπαιζε δεν είχε μεγάλη διαφορά σε σχέση με την μουσική που παίζει το δικό μου Osio. Από το Sony NWZ-A816 αντιθέτως δεν έχω ακούσει μουσική και ακούω από όλους πως τα Sony έχουν πολύ καλή ποιότητα αναπαραγωγής. Δηλαδή μιλάμε για ΜΕΓΑΛΗ διαφορά? Μόλις ακούσω μουσική από το Sony NWZ-A816 θα πω σίγουρα αυτο θα πάρω!?. Διαφωτίστε με με τις γνώσεις σας γιατί δεν έχω δοκιμάσει και πολλά mp3s/mp4s στην ζωή μου και δεν θέλω να δώσω τα λεφτά μου τζάμπα για ένα iPod nano 4GB το οποίο με ικανοποιεί εξωτερικά αλλά δεν κανει την δουλειά του:(:mad: :thanks:
  15. :thanks: μάλλον θα περιένω;) Άλλα έχω ένα Osio mp4. Ένα γουόκμαν ή αι πόουντ θα παίζει πολύ καλύτερη μουσική?
×
×
  • Create New...