Jump to content

Τηλεφωνία και internet εναλλακτικών: Ποιόν πάροχο;

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας,

Είμαι από Θεσσαλονίκη και θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια εταιρεια ώστε ν'αντικαταστήσω τον ΟΤΕ και να χρησιμοποιώ το δίκτυό της μόνο για σταθερή τηλεφωνία (αστικές-υπεραστικές). Ποια θεωρείτε την πιο συμφέρουσα;

Ευχαριστώ

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Γεια σας,

Είμαι από Θεσσαλονίκη και θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια εταιρεια ώστε ν'αντικαταστήσω τον ΟΤΕ και να χρησιμοποιώ το δίκτυό της μόνο για σταθερή τηλεφωνία (αστικές-υπεραστικές). Ποια θεωρείτε την πιο συμφέρουσα;

Ευχαριστώ

Σε ενδιαφέρουν τα απεριόριστα πακέτα ή μιλάς κάτω από 16 ευρώ τον μήνα και ενδιφέρεσαι για την φτηνώτερη χρέωση ανα λεπτό ?

Σας ευχαριστώ για τη γρήγορη και λεπτομερέστατη απάντηση σε όλες τις ερωτήσεις μου!!

Δέσμιος του ΟΤΕ λοιπόν πάλι......πάω για μεταφορά της ISDN μου από Θεσ/νίκη στις Σέρρες μάλλον.....

Kαλησπέρα.

Τελικά έκανα διακοπή σύνδεσης ISDN στην παλιά πόλη (επιστρέφοντας το NetMod) και έκανα νέα σύνδεση PSTN στην νέα πόλη που πήγα.

Το πιο αξιοθαύμαστο της υπόθεσης είναι πως έκανα αίτηση τη Δευτέρα 25/6 στις 12:30 και ο τεχνικός για τη σύνδεση ήρθε την επομένη μέρα Τρίτη 26/6 στις 09:30!!:blink: :blink: :blink:

ΥΓ: Κάτι άλλαξε στον ΟΤΕ???:wacko:

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Σε ενδιαφέρουν τα απεριόριστα πακέτα ή μιλάς κάτω από 16 ευρώ τον μήνα και ενδιφέρεσαι για την φτηνώτερη χρέωση ανα λεπτό ?

Mιλάω κάτω από € 16 / μήνα κι ενδιαφέρομαι για τη φθηνότερη χρέωση. Παρ'όλα αυτά άκουσα κάτι για € 15 / μήνα χωρίς ΟΤΕ :blink: Ισχυει κάτι τέτοιο; :worry:

Βασικά θα πρότεινα HOL διότι χρεώνει ανά δευτερόλεπτο αστικά υπεραστικά και έχει από τις καλύτερες τιμές όπως και τέλεια ποιότητα ομιλίας Επίσης χρεώνει αστικές τις υπεραστικές κλήσεις.

Υπαρχουν καπου οι χρεωσεις των αλλων εταιριων εκτος οτε να τις δουμε? Ευχαριστω

http://www.eett.gr/opencms/sites/EETT/CostumerInformation/telephonyPnoneListPrecentation/index.html

όσο ενημερωμένο μπορεί να είναι...

Kαλησπέρα.

Τελικά έκανα διακοπή σύνδεσης ISDN στην παλιά πόλη (επιστρέφοντας το NetMod) και έκανα νέα σύνδεση PSTN στην νέα πόλη που πήγα.

Το πιο αξιοθαύμαστο της υπόθεσης είναι πως έκανα αίτηση τη Δευτέρα 25/6 στις 12:30 και ο τεχνικός για τη σύνδεση ήρθε την επομένη μέρα Τρίτη 26/6 στις 09:30!!:blink: :blink: :blink:

ΥΓ: Κάτι άλλαξε στον ΟΤΕ???:wacko:

Μαλλον εισαι τυχερος...ολοι πηγαν για διακοπες! :)

Παιδια ενας φίλος μπήκε στο ιδιοκτητο δίκτυο της teledome και τώρα του ζητάνε κόστος αποσύνδεσης 190€!!! Ξέρει κανείς τίποτα? Είναι δυνατόν να είναι τόσα πολλά???

Παιδια ενας φίλος μπήκε στο ιδιοκτητο δίκτυο της teledome και τώρα του ζητάνε κόστος αποσύνδεσης 190€!!! Ξέρει κανείς τίποτα? Είναι δυνατόν να είναι τόσα πολλά???

Στον τιμοκαταλογο αναφερουν 99€ αν η διακοπη γινει μεσα στον πρωτο χρονο.

Ας κοιταξει και τους ορους της συμβασης οπου σιγουρα γινεται αναφορα.

190€ παντως ειναι παρα πολλα!

Kαλημερα ειναι καλλιτερα να ενεργοποιηθη καποιος σε ενα 2play η 3 play κ.λ.π. και να εχει ενα παγιο για ολα μαζι internet και τηλεφωνια με απεριοριστες κλησεις σε ολη την Ελλαδα, παρα να ειναι σε καποιον εναλλακτικο,σημερα εχουν βελτιωθη οι κλησεις με την Voip τηλεφωνια. :)

Kαλημερα ειναι καλλιτερα να ενεργοποιηθη καποιος σε ενα 2play η 3 play κ.λ.π. και να εχει ενα παγιο για ολα μαζι internet και τηλεφωνια με απεριοριστες κλησεις σε ολη την Ελλαδα, παρα να ειναι σε καποιον εναλλακτικο,σημερα εχουν βελτιωθη οι κλησεις με την Voip τηλεφωνια. :)

Tι εννοεις; :confused:

Οι εναλλακτικοι προσφερουν 2play και 3play, και δεν δινουν ολοι VoIP!

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Παιδιά η ερωτησή μου αν παρεισ απο κάποιο παροχο πρόγραμμα απεριορίστων κλήσεων σε εθνικο δικτυο (σταθερά τηλέφωνα) ισχύει για τηλέφωνα σταθερά ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΧΟΥΣ? Π.χ. αν πάρεις το πρόγραμμα σταθερησ τηλεφωνια + internet με πάγεια χρέωση 27 Ευρώ το μήνα της Tellas, θα μπορείς να κάνεισ απεριόριστα, και χωρίς επιπλέον χρέωση κλήσεις σε σταθερά τηλεφωνα του ΟΤΕ, ή της Vivodi, forthnet?

Μου είπαν ότι το ΟΤΕ talk στο πρόγραμμά του δεν περιλαμβλανει τα σταθερά αλλων παρόχων για απεριόριστες κλήσεις, και αυτό πρέπει να ισχύει λογικά και για τισ άλλες εταιρείες! Μας κοροϊδεύουν τελείως?

Παιδιά η ερωτησή μου αν παρεισ απο κάποιο παροχο πρόγραμμα απεριορίστων κλήσεων σε εθνικο δικτυο (σταθερά τηλέφωνα) ισχύει για τηλέφωνα σταθερά ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΧΟΥΣ? Π.χ. αν πάρεις το πρόγραμμα σταθερησ τηλεφωνια + internet με πάγεια χρέωση 27 Ευρώ το μήνα της Tellas, θα μπορείς να κάνεισ απεριόριστα, και χωρίς επιπλέον χρέωση κλήσεις σε σταθερά τηλεφωνα του ΟΤΕ, ή της Vivodi, forthnet?

Μου είπαν ότι το ΟΤΕ talk στο πρόγραμμά του δεν περιλαμβλανει τα σταθερά αλλων παρόχων για απεριόριστες κλήσεις, και αυτό πρέπει να ισχύει λογικά και για τισ άλλες εταιρείες! Μας κοροϊδεύουν τελείως?

O OTE ναι, μας κοροιδευει. Οι υπολοιπες εταιριες που δινουν απεριοριστες κλησεις μεσω ιδιοκτηκτου δικτυου ισχυουν για ολα τα σταθερα τηλεφωνα στην Ελλαδα ανεξαρτητου εταιριας που ανοικουν . Οποτε ναι, τα 27 Ευρω της Τελλας ειναι για κλησεις προς ολους.

• 2 weeks later...

Ως τώρα χρησιμοποιούω το Altec σταθερή διάρκεια με τα 0.10€/κλήση σε συνδυασμό πάντα με κάποια άλλη εταιρεία για τις πολύ σύντομες κλήσεις. Πλέον όμως, όσο φίλοι και γνωστοί μεταφέρονται από τον ΟΤΕ σε εναλλακτικούς, η altec παύει να με συμφέρει, αφού για κλήσεις προς εναλλακτικούς έχει κανονικά χρονοχρέωση.

Υπάρχει αντίστοιχο πρόγραμμα που να αφορά κλήσεις προς αριθμούς όλων των παρόχων; Ακόμα, υπάρχει από κάποια εταιρεία πρόγραμμα απεριόριστων κλήσεων, επίσης προς όλους τους παρόχους;

Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν!

Υπάρχει αντίστοιχο πρόγραμμα που να αφορά κλήσεις προς αριθμούς όλων των παρόχων;

Μόνο η Telepassport είχε αντίστοιχο πρόγραμμα, δεν θυμάμαι αν περιλάμβανε άλλους παρόχους και πιθανόν να μη διατίθεται πλέον

Ακόμα, υπάρχει από κάποια εταιρεία πρόγραμμα απεριόριστων κλήσεων, επίσης προς όλους τους παρόχους;

Cosmoline / Forthnet / HOL / Tellas (αυτά με μηνιαίο πάγιο €15-€18) νομίζω ότι προς όλους τους παρόχους καλύπτουν. Επιβεβαίωσέ το με την εταιρεία που σε ενδιαφέρει.

Μακριά από hol 2play. Το εχω περίπου δυο μήνες και είμαι απογοητευμένος. συνεχεια επανεκινήσεις το router ωρες χωρίς τηλέφωνο, τεχνική υποστήριξη μετά απο μια ωρα αναμονή και εαν. Το χειρότερο είναι όταν καλείς τεχνική υποστήριξη και στο δεκάλεπτο σοθ κλείνει το τηλέφωνο και ξανά απο την αρχή

• 2 weeks later...
Μακριά από hol 2play. Το εχω περίπου δυο μήνες και είμαι απογοητευμένος. συνεχεια επανεκινήσεις το router ωρες χωρίς τηλέφωνο, τεχνική υποστήριξη μετά απο μια ωρα αναμονή και εαν. Το χειρότερο είναι όταν καλείς τεχνική υποστήριξη και στο δεκάλεπτο σοθ κλείνει το τηλέφωνο και ξανά απο την αρχή

τελικά τί έφταιγε? το πρόβλημα εντοπιζόταν στην τηλεφωνία ή στο internet?

είχε πρόβλημα το router?

συνεχίζει το πρόβλημα ή λύθηκε?

σε ποια περιοχή μένεις και διαπίστωσες το πρόβλημα?

Υπάρχει κάποιος άλλος που έχει βάλει hol 2play και είχε πρόβλημα? γιατί σκέφτομαι αύριο να τους κάνω αίτηση στην Καλαμαριά...

• 4 weeks later...
τελικά τί έφταιγε? το πρόβλημα εντοπιζόταν στην τηλεφωνία ή στο internet?

είχε πρόβλημα το router?

συνεχίζει το πρόβλημα ή λύθηκε?

σε ποια περιοχή μένεις και διαπίστωσες το πρόβλημα?

Υπάρχει κάποιος άλλος που έχει βάλει hol 2play και είχε πρόβλημα? γιατί σκέφτομαι αύριο να τους κάνω αίτηση στην Καλαμαριά...

an exei valei kapoios hol 2 play giati endiaferomai kai ego na valo stin kalamaria :)

Έχετε να μου προτείνετε κάτι για μόνο τηλέφωνο στο εξοχικό μου χωρίς ούτε adsl ούτε τίποτα άλλο?

Θέλω να διώξω τον ΟΤΕ και σκέφτομαι τι επιλογές έχω και ποιά είναι η φθηνότερη...

Ευχαριστώ!

"Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett

Έχετε να μου προτείνετε κάτι για μόνο τηλέφωνο στο εξοχικό μου χωρίς ούτε adsl ούτε τίποτα άλλο?

Θέλω να διώξω τον ΟΤΕ και σκέφτομαι τι επιλογές έχω και ποιά είναι η φθηνότερη...

Ευχαριστώ!

συμφωνω και εγω. για την ακριβεια 12,5€ + φορο κινητης τηλεφωνιας= 14,8€

η καλυτερη λυση.

Paideia o kollhtos mou ebale Hol thessaloniki me tous idious!Pws paei apo poiothta?

ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG

vodafone σταθερη 14,5 με 500 λεπτα ομιλιας μεσα στην τιμη ανα μήνα

και οι 3 πρωτοι μηνες δωρεάν

συμφωνω και εγω. για την ακριβεια 12,5€ + φορο κινητης τηλεφωνιας= 14,8€

η καλυτερη λυση.

Ευχαριστω παιδιά!

Θα το κοιτάξω!

"Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett

an exei valei kapoios hol 2 play giati endiaferomai kai ego na valo stin kalamaria :)

κι εγω ενδιαφερομαι...κανα νεοτερο υπαρχει?καποια αλλη καλη επιλογη παιζει?