Jump to content

manos_hellas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About manos_hellas

  • Ημ. Γέννησης Σεπτέμβριος 14

manos_hellas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Δηλαδή, για να καταλάβω, η συγκεκριμένη συζήτηση αφορά το πώς μπορο΄θμε να κάνουμε κλήσεις μέσω Ιντερνετ έχοντας κλειστό τον υπολογιστη? μπορείς να κάνεις PC--->PC and PC-->telephone με κλειστό τον υπολογιστή, με χρήση ΜΟΝΟ του οντεμ/ρουτερ σου? Και αν ναι, παρακαλω, διευκρινει΄στε μου ποια προγραματα, μπορω να χρησιμοποιήσω για την επικοινωνία?
  2. Παιδιά η ερωτησή μου αν παρεισ απο κάποιο παροχο πρόγραμμα απεριορίστων κλήσεων σε εθνικο δικτυο (σταθερά τηλέφωνα) ισχύει για τηλέφωνα σταθερά ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΧΟΥΣ? Π.χ. αν πάρεις το πρόγραμμα σταθερησ τηλεφωνια + internet με πάγεια χρέωση 27 Ευρώ το μήνα της Tellas, θα μπορείς να κάνεισ απεριόριστα, και χωρίς επιπλέον χρέωση κλήσεις σε σταθερά τηλεφωνα του ΟΤΕ, ή της Vivodi, forthnet? Μου είπαν ότι το ΟΤΕ talk στο πρόγραμμά του δεν περιλαμβλανει τα σταθερά αλλων παρόχων για απεριόριστες κλήσεις, και αυτό πρέπει να ισχύει λογικά και για τισ άλλες εταιρείες! Μας κοροϊδεύουν τελείως?
  3. Παιδιά η ερωτησή μου αν παρεισ απο κάποιο παροχο πρόγραμμα απεριορίστων κλήσεων σε εθνικο δικτυο (σταθερά τηλέφωνα) ισχύει για τηλέφωνα σταθερά ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΧΟΥΣ? Π.χ. αν πάρεις το πρόγραμμα σταθερησ τηλεφωνια + internet με πάγεια χρέωση 27 Ευρώ το μήνα της Tellas, θα μπορείς να κάνεισ απεριόριστα, και χωρίς επιπλέον χρέωση κλήσεις σε σταθερά τηλεφωνα του ΟΤΕ, ή της Vivodi, forthnet? Μου είπαν ότι το ΟΤΕ talk στο πρόγραμμά του δεν περιλαμβλανει τα σταθερά αλλων παρόχων για απεριόριστες κλήσεις, και αυτό πρέπει να ισχύει λογικά και για τισ άλλες εταιρείες! Μας κοροϊδεύουν τελείως?
  4. Παιδιά είμαι σε δίλλημα, να χρησιμοποιήσω ή οχι την προσφορά της Vivodi με 2 τηλεφωνικά νουμερα και απεριόριστο χρόνο ομιλίας για 33 Ευρώ/μήνα??? Με ενδιαφέρει να έχω αξιόπιστη τηλεφωνική γραμμή (για τους δικούς μου) και internet (πάνω απο 2 mb) (για μένα)... Ακούω παράπονα για έλλειψη εξυπηρέτησης σε περίπτωση βλάβης... Πόσο συχνά τυχαίνουν βλάβες. καί πόσο καθυστερούν οι άρσεις τους από την Vi?
×
×
  • Create New...