Jump to content

Wind ADSL & σταθερή τηλεφωνία

kateriniotis
 Κοινοποίηση

Είστε ευχαριστημένοι από την Tellas;  

72 members have voted

1. 1. Είστε ευχαριστημένοι από την Tellas;

• Απόλυτα
      22
    • Αρκετά
      17
    • Όχι τόσο πολύ
      14
    • Καθόλου
      19

Recommended Posts

xanete prota to tilefono kai meta to internet kai epanerxonte se merikes ores.....

Αυτό είναι για την ενεργοποίηση της επιλογής φορέα; :rolleyes: ή παίζει κάτι για ιδιόκτητο (:rotfl:) και δεν το ξέρουμε; μας είπες τη διαδικασία αλλά δεν μας είπες πακέτα και τιμές...

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

• Απαντήσεις 863
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ma meso zisto tha parexete stis perioxes pou iparxei kalipsh....

avrio methavrio paralamvanoume modem

kai simera paralavame diafimistika mpalonia....pou lene adsl,kiniti,statheri

tha episinapsw fotos argotera.....

erxonte ta poli perisotera....

be ready :P

Ma to paidi to anefere idi oti stis perioxes pou kalyptei i tellas tha dwthei mesw zisto... (An katalaba kala!)

مفاجأة

Στις σημερινές εφημερίδες υπάρχουν 3 ανακοινώσεις της WIND.

α) Πρόγραμμα και Υπηρεσίες ΣΤΑΘΕΡΗΣ τηλεφωνίας WIND με ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗ ΦΟΡΕΑ

B) Πρόγραμμα Ευρυζωνικής Πρόσβασης WIND ADSL

γ) Νέα οικονομικά πακέτα δεδομένων ADSM

για περισσότερες πληροφορίες αναφέρει καλέστε 13833 (τμήμα εξυπηρέτησης WIND ADSL) όπου εκεί δεν γνωρίζουν ΤΙΠΟΤΑ επίσημο!!! :lol:

Βασικά σημεία για ΣΤΑΘΕΡΗ:

- Πανάκριβες κλήσεις προς εναλλακτικούς (0,0580 ευρώ/λεπτό)

+ Wind Σταθερή 500 (440' αστικές+υπεραστικές,60' κινητά WIND) 12,50 ευρώ

+ Wind Σταθερή Απεριόριστα (περιλαμβάνει και 60' προσ WIND) 17,95

Βασικά σημεία για ADSL:

Μέσω TELLAS 12Mbps/1Mbps 18,95 ευρώ το μήνα

Μέσω ΟΤΕ 1Mbps/256kps >>

για shared LLU πάντα

για περισσότερες πληροφορίες αναφέρει καλέστε 13833 (τμήμα εξυπηρέτησης WIND ADSL) όπου εκεί δεν γνωρίζουν ΤΙΠΟΤΑ επίσημο!!! :lol:

Kαι βεβαια δεν σου λενε τιποτα, μιας και δεν εχει γινει *επισημα* η αρχη...αυτες τις οδηγιες εχουν, αυτα κανουν! :worry:

WIND ADSL - 24/10/2007

Η WIND ΕΛΛΑΣ Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.Β.Ε ανακοινώνει ότι από την Πέμπτη 25-10-2007 σε συνεργασία με το δίκτυο της TELLAS A.E θα διαθέτει εμπορικά το πρόγραμμα, WIND ADSL, ένα νέο πρόγραμμα ευρυζωνικής πρόσβασης, το οποίο παρέχει γρήγορη, συνεχή και απεριόριστη πρόσβαση στο διαδίκτυο. Τα πρόγραμμα WIND ADSL μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε πρόγραμμα κινητής ή και σταθερής τηλεφωνίας WIND, σε ένα κοινό λογαριασμό. Οι χρεώσεις και τα βασικά χαρακτηριστικά του WIND ADSL έχουν ως εξής:

Πρόγραμμα ADSL

Ταχύτητα

Μηνιαία Συνδρομή

WIND ADSL (μέσω δικτύου Tellas) 12 Mbps / 1 Mbps € 18,95

WIND ADSL (μέσω δικτύου ΟΤΕ) 1 Mbps / 256K bps € 18,95

Στις παραπάνω χρεώσεις περιλαμβάνεται τόσο το κόστος της γραμμής ADSL όσο και το κόστος της ταχύτητας πρόσβασης. Ο συνδρομητής εξακολουθεί να λαμβάνει λογαριασμό με τα βασικά τέλη της γραμμής ΟΤΕ. Η διάρκεια της σύμβασης WIND ADSL είναι 12μηνη. Πέραν των 12 μηνών η σύμβαση μετατρέπεται σε αορίστου χρόνου. Σε περίπτωση διακοπής της σύμβασης από το συνδρομητή πριν την παρέλευση του 12μήνου, θα υπάρχει χρέωση 11,40€ για κάθε υπολειπόμενο μήνα έως την λήξη του 12μήνου.

Προαιρετικές Υπηρεσίες

Μηνιαίο πάγιο

1 Static IP € 5,95

Extra Web Space 100MB € 17,85

Για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας απαιτούνται: Eνεργή τηλεφωνική γραμμή ΟΤΕ & Ηλεκτρονικός υπολογιστής με θύρα Ethernet ή USB.

Ο συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας WIND (ατομικών συμβολαίων, εταιρικών συμβολαίων, WIND Family) μπορούν να εντάξουν στον ίδιο λογαριασμό έως και δύο συνδέσεις WIND ADSL.

Για συνδυασμό WIND ADSL με οποιοδήποτε εμπορικά διαθέσιμο πρόγραμμα συμβολαίου κινητής WIND, παρέχεται έκπτωση 5% στο μηνιαίο πάγιο του WIND ADSL, εάν το μηνιαίο πάγιο του συμβολαίου κινητής WIND είναι από 20€ έως και 35€ και 10% εάν το μηνιαίο πάγιο του συμβολαίου κινητής WIND είναι μεγαλύτερο από 35€. Για συνδυασμό με WIND Family και εταιρικά προγράμματα BBest, η αντίστοιχη έκπτωση στο πάγιο του WIND ADSL είναι 5% εάν το σύνολο των μηνιαίων παγίων των συνδέσεων συμβολαίου κινητής τηλεφωνίας στο WIND Family ή WIND BBest λογαριασμό είναι μικρότερο ή ίσο των 50€ και 10% αν είναι μεγαλύτερο των 50€.

Για την απόδοση των εκπτώσεων που παρέχονται σε περιπτώσεις συνδυασμού προγραμμάτων κινητής τηλεφωνίας WIND και WIND ADSL απαραίτητη προϋπόθεση είναι να τιμολογούνται στον ίδιο λογαριασμό Οι εκπτώσεις θα εμφανίζονται στον κοινό λογαριασμό ως «Έκπτωση Ενιαίου Λογαριασμού».

Σε περίπτωση νέας σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας WIND ή και νέας σύνδεσης WIND ADSL, η εκπτώση που παρέχεται από την εταιρεία στα μηνιαία πάγια του WIND ADSL (στις περιπτώσεις συνδυασμού και τιμολόγησης στον ίδιο λογαριασμό), ειδικά για τον πρώτο λογαριασμό που θα εκδοθεί θα αποδίδονται μόνο στο αναλογικό πάγιο κινητής ή και ADSL και όχι στα πάγια που προπληρώνονται. Από το δεύτερο λογαριασμό και στο εξής οι εκπτώσεις θα αποδίδονται κανονικά στα μηνιαία πάγια WIND ADSL.

Οι συνδρομητές WIND ADSL μπορούν να καλούν Τμήμα Εξυπηρέτησης και Τεχνικής Υποστήριξης WIND ADSL στο

13833 από σταθερό τηλέφωνο OTE 24 ώρες το 24ωρο, κάθε μέρα, με ενιαία χρέωση, 0,046€/λεπτό και χρέωση ανά δευτερόλεπτο για όλη την Ελλάδα και χρέωση 0,24€ ανά κλήση από κινητό τηλέφωνο WIND

Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 19%

Πηγή: http://www.wind.com.gr/Listing.fds?langid=1&pageID=410&tablePageID=195&rec=191

ph4nt0m.is.a.hero.who.lives.southern.sun.to.an.

ocean.of.blue.with.his.supergirl.that.stings.him.red

Συγνώμη, αλλά το τμήμα εξυπηρέτησης επιμένει ότι δεν έχει ενημέρωση!!!

Πως γίνεται να βλέπω το δελτίο τύπου για την ανακοίνωση των προγραμμάτων, και το 1260 να με βγάζει τρελή; Παιδιά μήπως ξέρετε αν έχω κάνει προεπιλογή και θέλω να καλέσω κάποιον που επίσης έχει κάνει προεπιλογή στην Wind σταθερή τι χρεώνομαι;;;;

0,0580 € το λεπτό λέει το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, μα εγώ δεν πρέπει να χρεώνομαι έτσι γιατί δεν έχω κάνει φορητότητα της γραμμής, έχω κάνει προεπιλογή...

Ρε παιδιά, πως είναι δυνατόν να μην γνωρίζουν;;;;

Μου λένε καλέστε μας από την επόμενη εβδομάδα...

Είναι λογικό;;;

Τα παπάκια μια φορά, πως χορεύανε τρελα, μες της λίμνης τα νερα... :X

Παιδιά μήπως ξέρετε αν έχω κάνει προεπιλογή και θέλω να καλέσω κάποιον που επίσης έχει κάνει προεπιλογή στην Wind σταθερή τι χρεώνομαι;;;;

Κλήση προς σταθερό ΟΤΕ θα χρεωθείς φυσικά άσχετα αν αυτός που θα καλέσεις έχει επίσης wind σταθερή (:rotfl:). Η προεπιλογή ισχύει μόνο για τις εξερχόμενες, η γραμμή παραμένει ΟΤΕ.

Ρε παιδιά, πως είναι δυνατόν να μην γνωρίζουν;;;;

Μου λένε καλέστε μας από την επόμενη εβδομάδα...

Είναι λογικό;;;

Όλα τα υπόλοιπα στο θέμα wind σταθερή και adsl σού έχουν φανεί λογικά ως τώρα και σου έκανε εντύπωση αυτό; :p

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

:ninja::ninja:Αυτό προσπαθούσα κι εγώ να εξηγήσω στην κοπέλα στο 1260, και εκείνη επέμενε. :ninja:

Κάποια στιγμή που άρχισα να εκνευρίζομαι γιατί δεν γνώριζε αυτονόητες έννοιες, σταμάτησα να προσπαθώ και απλά ρώτησα αν μπορώ να πάρω 5% έπτωση στο ADSL με το πρόγραμμα "έκπτωση ενιαίου λογαριασμού" και 5% στο πρόγραμμα του κινητού με την προεπιλογή στην Wind σταθερή, και μου λέει επι λέξη, "αυτά που λέτε, που τα λέει;;;;" :X:X,αναστενάζω και της απαντώ, στην ανακοίνωση στο site σας στο internet, και μου απαντά: "από την άλλη εβδομάδα να πάρετε που θα γνωρίζουμε, τώρα δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση".:X

Αυτό ήταν το τελειωτικό χτύπημα. :angry:

Ήταν άσκοπο να συνεχίσω την συνομιλία, της λέω, "αυτό που μου λέτε είναι ανεπίτρεπτο, τέλος πάντων ευχαριστώ πολύ.." και πριν τελειώσω την πρόταση μου, μου απαντά "εμείς που καλέσατε, καλό μεσημέρι..". Ακόμη έχω την απορία, πως είναι δυνατόν το τμήμα εξυπηρέτησης να μην γνωρίζει στοιχειώδη πράγματα για αυτό το θέμα, την στιγμή που όλοι περιμέναμε την πρόταση της Wind για να καταλήξουμε στον πάροχο!

Πρώτο χτύπημα:Βλέπουμε αυτά τα άθλια (προσωπική γνώμη) προγράμματα.

Δεύτερο χτύπημα: Το τμήμα εξυπηρέτησης κάνει τον Κινέζο,

Τρίτο χτύπημα: Δεν υπάρχει άνθρωπος να σου λύσει μια απορία. Φαντάσου να έχεις και πρόβλημα και να ζητάς τεχνική εξυπηρέτηση τι πανηγήρι θα γίνει..

Απλά πράγματα ρωτούσα, και αυτή κατέληξε να με κάνει να απορώ αν είχε καν σταθερό στο σπίτι της.

Και δεν την πάτησα μόνο μια φορά για να πεις ότι έτυχε, ξαναπήρα,άρα πέτυχε, και μου απάντησε άλλος υπάλληλος την δεύτερη φορά, ο οποίος μεν φάνηκε να γνωρίζει περισσότερα αλλά επίσης επέμενε ότι χρεώνομαι με προεπιλογή, το κόστος των κλήσεων προς εναλλακτικούς φορείς...:cry::cry:

Θεώρησα άσκοπο να του εξηγήσω τα αυτονόητα.

Αρκετό "τμήμα εξυπηρέτησης" έφαγα για σήμερα..

Θα πάω στην Vodafone για φορητότητα (και σταθερό και κινητά) αύριο το απόγευμα κι όλας.

Πλέον οι διαφορές είναι τεράστιες.

Δεν έχω λόγια.. :ninja:

Τα παπάκια μια φορά, πως χορεύανε τρελα, μες της λίμνης τα νερα... :X

Κλήση προς σταθερό ΟΤΕ θα χρεωθείς φυσικά άσχετα αν αυτός που θα καλέσεις έχει επίσης wind σταθερή (:rotfl:). Η προεπιλογή ισχύει μόνο για τις εξερχόμενες, η γραμμή παραμένει ΟΤΕ.

Όλα τα υπόλοιπα στο θέμα wind σταθερή και adsl σού έχουν φανεί λογικά ως τώρα και σου έκανε εντύπωση αυτό; :p

opos pliroforithika....afto egine mexri na teliopiithei h tilefonia tis tellas...giati den leei gia tin eteria na vazei statherh kai na min litourgh sosta....

den eimaste kai vodafone :D

http://www.wind.com.gr/images/wint_images/logo_1.gif

opos pliroforithika....afto egine mexri na teliopiithei h tilefonia tis tellas...giati den leei gia tin eteria na vazei statherh kai na min litourgh sosta....

χαχαχχαχαχχαχαχαχα ΑΣΤΕΙΑ πραγματα :wacko:

"Για συνδυασμό WIND ADSL με οποιοδήποτε εμπορικά διαθέσιμο πρόγραμμα συμβολαίου κινητής WIND, παρέχεται έκπτωση 5% στο μηνιαίο πάγιο του WIND ADSL, εάν το μηνιαίο πάγιο του συμβολαίου κινητής WIND είναι από 20€ έως και 35€ και 10% εάν το μηνιαίο πάγιο του συμβολαίου κινητής WIND είναι μεγαλύτερο από 35€. "

εγω που ειμαι στο παλαιό-μη εμπορικά διαθέσιμο- WIND 240 χωρις την Υπηρεσία Ενημέρωσης Υπολοίπου αλλα με το μειωμένο πάγιο του 2ου χρόνου δεν δικαιούμαι την έκπτωση 5% ??

Απο τον τιμοκαταλογο καταλαβαινω πως αν καποιος εχει wind σταθερη και καλεσει εμενα που εχω forthnet 2play θα χρεωνεται παντα σαν υπεραστικη κληση και ας ειναι στον ιδιο Νομο με εμενα!! Το πιο αστειο βεβαια ειναι οτι θα χρεωνεται υπεραστικη και αν καλει τους tellas zisto, δηλαδη εντος του ιδιου δικτυου :lol:

Επισκέπτης
"ΞΞΉΞ± ΟΟΞ½Ξ΄ΟΞ±ΟΞΌΟ WIND ADSL ΞΌΞ΅ ΞΏΟΞΏΞΉΞΏΞ΄ΞΟΞΏΟΞ΅ ΡμΟΞΏΟΞΉΞΊΞ¬ διαθΞ*ΟΞΉΞΌΞΏ ΟΟΟΞ³ΟΞ±ΞΌΞΌΞ± ΟΟΞΌΞ²ΞΏΞ»Ξ±Ξ―ΞΏΟ ΞΊΞΉΞ½Ξ·ΟΞΟ WIND, ΟΞ±ΟΞ*ΟΞ΅ΟΞ±ΞΉ Ξ*ΞΊΟΟΟΟΞ· 5% ΟΟΞΏ ΞΌΞ·Ξ½ΞΉΞ±Ξ―ΞΏ Οάγιο ΟΞΏΟ WIND ADSL, Ράν ΟΞΏ ΞΌΞ·Ξ½ΞΉΞ±Ξ―ΞΏ Οάγιο ΟΞΏΟ ΟΟΞΌΞ²ΞΏΞ»Ξ±Ξ―ΞΏΟ ΞΊΞΉΞ½Ξ·ΟΞΟ WIND Ρίναι Ξ±ΟΟ 20β¬ Ξ*ΟΟ ΞΊΞ±ΞΉ 35β¬ ΞΊΞ±ΞΉ 10% Ράν ΟΞΏ ΞΌΞ·Ξ½ΞΉΞ±Ξ―ΞΏ Οάγιο ΟΞΏΟ ΟΟΞΌΞ²ΞΏΞ»Ξ±Ξ―ΞΏΟ ΞΊΞΉΞ½Ξ·ΟΞΟ WIND Ρίναι μΡγαλΟΟΞ΅ΟΞΏ Ξ±ΟΟ 35β¬. "

Ξ΅Ξ³Ο ΟΞΏΟ Ξ΅ΞΉΞΌΞ±ΞΉ ΟΟΞΏ ΟαλαιΟ-ΞΌΞ· ΡμΟΞΏΟΞΉΞΊΞ¬ διαθΞ*ΟΞΉΞΌΞΏ- WIND 240 ΟΟΟΞΉΟ ΟΞ·Ξ½ Ξ₯ΟΞ·ΟΞ΅ΟΞ―Ξ± ΞΞ½Ξ·ΞΌΞ*ΟΟΟΞ·Ο Ξ₯ΟολοίΟΞΏΟ Ξ±Ξ»Ξ»Ξ± ΞΌΞ΅ ΟΞΏ μΡιΟΞΌΞ*Ξ½ΞΏ Οάγιο ΟΞΏΟ 2ΞΏΟ ΟΟΟΞ½ΞΏΟ Ξ΄Ξ΅Ξ½ δικαιοΟΞΌΞ±ΞΉ ΟΞ·Ξ½ Ξ*ΞΊΟΟΟΟΞ· 5% ??

Mipos an dokimazes na kaneis mia allagi paketou se flexy na ekmetalefteis kai me tin efkairia to higer promo?

Mipos an dokimazes na kaneis mia allagi paketou se flexy na ekmetalefteis kai me tin efkairia to higer promo?

Μήπως όμως τον καλύπτει το 4ωρο που έχει τώρα με 32,50 ευρώ με ΦΠΑ και τέλη κινητής και δεν θέλει να μεταφερθεί στα 45,90 ευρώ πάγιο γιατί του πέφτει πολύς ο χρόνος ομιλίας; ας αφήσουμε αυτού του τύπου τις λύσεις εδώ μέσα γιατί άλλωστε δεν έχουμε και στόχο ενεργοποιήσεων στο myphone. Σε φόρουμ είμαστε και όχι σε wind store.

Εδώ με βρίσκεις απολύτως σύμφωνω. Η wind είναι μια πολύ μικρή εταιρία συγκριτικά με τον κολοσσό vodafone και είναι φυσικό να μην μπορεί να δώσει τόσα πολλά. Οπότε ας αφήσουμε τις συγκρίσεις όταν δεν μας παίρνει και ας δούμε τι μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας χωρίς φανφάρες και μεγάλα λόγια. Απορώ πόσα "συστεμικά προβλήματα" (όρος που ανακάλυψε η telestet, έχει την παγκόσμια αποκλειστικότητα του όρου, και χρησιμοποιεί με τεράστια επιτυχία ακόμη και σήμερα η wind) θα παρουσιαστούν στην υποτυπώδη σταθερή το επόμενο διάστημα. Και να πεις ότι βιάστηκαν και δεν είχαν χρόνο να την ετοιμάσουν...

Υπηρεσία για τα μπάζα. Όχι και υπεραστικές χρεώσεις για τεχνική υποστηριξη. Αφήστε που τους πήρε μισό χρόνο για να παρουσιάσουν υπηρεσία που ακόμα υπολείπεται από τον ανταγωνισμό. Έχουν το εξαιρετικό wind plus οπότε θα με διατηρήσουν ως πελάτη, αλλά για σταθερή/adsl τους βλέπω εκτός ανταγωνισμού, τόπου, και χρόνου.

Στις σημερινές εφημερίδες υπάρχουν 3 ανακοινώσεις της WIND.

α) Πρόγραμμα και Υπηρεσίες ΣΤΑΘΕΡΗΣ τηλεφωνίας WIND με ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗ ΦΟΡΕΑ

B) Πρόγραμμα Ευρυζωνικής Πρόσβασης WIND ADSL

γ) Νέα οικονομικά πακέτα δεδομένων ADSM

Βασικά σημεία για ΣΤΑΘΕΡΗ:

- Πανάκριβες κλήσεις προς εναλλακτικούς (0,0580 ευρώ/λεπτό)

+ Wind Σταθερή 500 (440' αστικές+υπεραστικές,60' κινητά WIND) 12,50 ευρώ

+ Wind Σταθερή Απεριόριστα (περιλαμβάνει και 60' προσ WIND) 17,95

Βασικά σημεία για ADSL:

Μέσω TELLAS 12Mbps/1Mbps 18,95 ευρώ το μήνα

Μέσω ΟΤΕ 1Mbps/256kps >>

για shared LLU πάντα

Να σχολιάσω και γώ με την σειρά μου δίνοντας βάση στα μαρκαρισμένα...

1ον.)Εάν περίμενα τόσο καιρό για "σταθερή" με προεπιλογή...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

2ον.)Μέσω tellas θα δίνει 12Mbps/1Mbps και δεν θα δίνει σταθερή τηλεφωνία?Είναι δυνατόν?

3ον.)για shared LLU πάντα.Shared LLU από tellas???

Λίγο μπερδεμένα δεν νομίζετε?

Θα δίνει adsl μέσω ιδιόκτητου tellas,αλλά δεν θα δίνει τηλεφωνία?Shared LLU πάντα,αλλά για να πάρεις 12mbps/1mbps δεν θα πρέπει να είσαι Full LLU από tellas?

Όσο για το άν είναι η όχι σαν την vodafone η wind.

Κράτα μικρό καλάθι v_zalmas....Και άλλοι είχαν φιλοδοξίες και βγαίναν και λέγαν ότι θα είναι καλύτεροι και βλέπεις το κράξιμο που τρώνε!

Στην τελική,μέχρι τώρα η voda από άποψη υπηρεσιών δίνει περισσότερα από σένα(βλέπε wind)!

Εγώ απλός χρήστης ενός F2GO είμαι και βαράω κόλλημα με την wind,αλλά δεν βγαίνω να λέω ότι "θα είμαστε καλύτεροι"!

Πόσο μάλλον εσύ,που έχεις και κατάστημα!Ο πρώτος που θα τ 'ακούσει,εσύ θα είσαι! :D

Φιλικά

.:: where are the weapons of mass destruction ::.

εκτος συναγωνισμου+τοπου&χρονου το προγραμμα τηλεφωνιας. του shared llu καλο. αλλα τελειως απαραδεκτο να με αναγκασουν να αλλαξω σε καποιο νεο-ακριβοτερο,διοτι τα παλαιοτερα ειναι συμφερότερα+με μειωμένα πάγια-προγραμμα συμβολαιου για να εχω την εκπτωση του 5% ή 10% σαν υπάρχον συνδρομητής.να μου λειπει...στα ιδια 240 λεπτα που εχω τωρα θα πληρωνω 5 ευρώ περισσότερο παγιο για να παω στο νεο εμπορικα διαθεσιμο WIND 240 για να γλυτώσω 1 ευρώ στο WIND ADSL.

αυτη ειναι η ουσια των συνδιασμένων πακετων 2,3,4 xxx play...οικονομιες κλιμακος. ξυπνηστε μερικοι, σου δινουν κατι απ'την μια και στο παιρνουν απ΄την αλλη(και συνηθως περισσοτερο)

Η wind είναι μια πολύ μικρή εταιρία συγκριτικά με τον κολοσσό vodafone και είναι φυσικό να μην μπορεί να δώσει τόσα πολλά. ..

Και οι Citibank και HSBC είναι κολοσσοί, αλλά είναι πίσω από Εθνική, Eurobank, Πειραιώς, Alpha!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Περιμένετε λίγο καιρό...απλά έπρεπε να κάνει κάποια αρχή η WIND για να έχει μια ολοκληρωμένη πρόταση.

Δείτε και κάποια θετική πλευρά των πραγμάτων:

1) Μπορούν να εκμεταλλευτούν τα προγράμματα αυτά στην επαρχία κάτοικοι που κατοικούν εκτός περιοχής κάλυψης ιδιόκτητου δικτύου(δηλαδή το 50% του ελληνικού πληθυσμού) και τα σταθερής είναι καλά,ειδικά με τα δωρεάν τηλέφωνα προς WIND mobile phones!

2) Σε λίγο καιρό θα προσφέρει FULL LLU απλά πρέπει να ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά με την tellas

3) Τα προγράμματα της datacard είναι ΤΕΛΕΙΑΑΑΑ :) Αρκεί όμως και το φοιτητικό πακέτο να μπορώ να το συνδυάσω με φωνή ή καρτοκινητό!!!

4) Οι λογαριασμοί της WIND σταθερής μετράνε ως πόντοι στο avantage+επιδότηση συσκευής της κινητής

Μη βιάζεστε να κατηγορήσετε μια εταιρεία που έχει στη διάθεσή της ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα κορμού ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.Και βέβαια είναι σε πλεονεκτηκότερη θέση από vodafone,και βέβαια θα προσφέρει ΠΟΛΥ περισσότερα σε λίγο καιρό.ΥΠΟΜΟΝΗ! :) Εμένα με αφορά πολύ το FULL LLU αφού τέλη Νοεμβρίου θα δώσει η TELLAS aDsl μέσω ιδιόκτητου δικτύου στο Βόλο:)

Εγώ προς το παρόν κρατάω τα πακέτα data ως μεγάλο ατού αυτής της κίνησης και ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έγινε μια αρχή για το WIND aDSL!

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καταρχήν να ξεκαθαρίσω ότι έχω κινητό cosmote και internet tellas zisto.

Τα προγράμματα που ανακοίνωσε η wind είναι καλά κα ι εφάμηλα του ανταγωνισμού μιας και στην χειρότερη περίπτωση έχει με 19 ευρώ 1Mb ταχύτητα και καλύτερη του ανταγωνισμού εντός δικτύου tellas 12 Mb και για τους πελάτες της wind φθάνει μέχρι 17 ευρώ. Αν καταφέρει και δίνει internet μέσα σε 8-12 μέρες τότε θα κάνει ζημιά. Τώρα για το share LLU και το full LLU υπάρχει μία παρεξήγηση εγώ για παράδειγμα με το zisto δεν μπορώ να κάνω χρήση υπηρεσιών-προσφορών τηλεφωνίας που υπάρχουν κατά καιρούς με διάφορες εταιρείες μέσω 801 διότι υπάρχει φραγή από την tellas. Επομένως με τον ΟΤΕ θα τα έχεις αυτά και οι υπεραστικές-διεθνείς κλήσεις γίνονται αυτόματα τοπικές. Μην ξεχνάμε και τις εταιρείες που δουλεύουν μέσα από τα 807xxxx νούμερα όπως για παράδειγμα η hellocard. Την υπηρεσία sms του ΟΤΕ την ξεχάσαμε; Ποιός άλλος πάροχος μέσω full LLU προσφέρει sms; Το στοίχημα για εμένα είναι πόσο γρήγορα θα προσφέρει ενεργοποίηση του internet.

Μήπως όμως τον καλύπτει το 4ωρο που έχει τώρα με 32,50 ευρώ με ΦΠΑ και τέλη κινητής και δεν θέλει να μεταφερθεί στα 45,90 ευρώ πάγιο γιατί του πέφτει πολύς ο χρόνος ομιλίας; ας αφήσουμε αυτού του τύπου τις λύσεις εδώ μέσα γιατί άλλωστε δεν έχουμε και στόχο ενεργοποιήσεων στο myphone. Σε φόρουμ είμαστε και όχι σε wind store.

Εδώ με βρίσκεις απολύτως σύμφωνω. Η wind είναι μια πολύ μικρή εταιρία συγκριτικά με τον κολοσσό vodafone και είναι φυσικό να μην μπορεί να δώσει τόσα πολλά. Οπότε ας αφήσουμε τις συγκρίσεις όταν δεν μας παίρνει και ας δούμε τι μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας χωρίς φανφάρες και μεγάλα λόγια. Απορώ πόσα "συστεμικά προβλήματα" (όρος που ανακάλυψε η telestet, έχει την παγκόσμια αποκλειστικότητα του όρου, και χρησιμοποιεί με τεράστια επιτυχία ακόμη και σήμερα η wind) θα παρουσιαστούν στην υποτυπώδη σταθερή το επόμενο διάστημα. Και να πεις ότι βιάστηκαν και δεν είχαν χρόνο να την ετοιμάσουν...

Συμφωνώ απολύτως!

3) Τα προγράμματα της datacard είναι ΤΕΛΕΙΑΑΑΑ :) Αρκεί όμως και το φοιτητικό πακέτο να μπορώ να το συνδυάσω με φωνή ή καρτοκινητό!!!

QUOTE]

τι να τα κανεις τα νεα τελεια προγραμματα αν δεν μπορεις να τα συνδυασεις με φωνη....μειον σε σχεση με την cosmote.

τι να τα κανεις τα νεα τελεια προγραμματα αν δεν μπορεις να τα συνδιασεις με φωνη....μειον σε σχεση με την cosmote.

Συμφωνώ μαζί σου. Είναι μεγάλο μείον. Να πούμε όμως ότι και η cosmote δεν δίνει internet στα καρτοκινητά.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...