SkyNet Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 Hello! Η κοπελιά μου έχει το Nokia 7260. Στο site της Cosmote δεν έχει ρυθμίσεις για το συγκεκριμένο μοντέλο. Έχει καταφέρει κανείς να το ρυθμίσει / ενεργοποιήσει για αποστολή και λήψη MMS ? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 Hello! Η κοπελιά μου έχει το Nokia 7260. Στο site της Cosmote δεν έχει ρυθμίσεις για το συγκεκριμένο μοντέλο. Έχει καταφέρει κανείς να το ρυθμίσει / ενεργοποιήσει για αποστολή και λήψη MMS ? Ευχαριστώ! Στείλε MMS στο 1651 και θα σου έρθουν!! Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkyNet Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 MMS N ή απλά MMS ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 MMS N ή απλά MMS ?? Τώρα πλέον σε όλα τα κινητά ότι μάρκα και να είναι στέλνεις MMS ή WAPA και έρχονται!! Το δοκίμασα σε Sharp V 903 και ήρθαν αμέσως!! Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganiki Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 mipos kserei kaneis an boro k pos na stilo mms apo ameriki (amerikaniko diktio h email account) se kinito stin ellada? eyxaristo poli. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LIB Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Καλημέρα σας, μπορώ να ρωτήσω κάτι εάν το γνωρίζετε βέβαια, έχει μια φίλη ένα Sharp V903, και μπορεί να αποστείλει οποιαδήποτε φωτογραφία, πλην αυτων που τραβάει η ίδια συσκευή, μήπως είναι καμμιά ρύθμιση?...:O Παράθεση ...Life Is Beautiful... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas83 Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Καλημέρα και απο μένα πως ενεργοποιώ τα mms k700i cosmote συνδεση ? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganiki Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 steile to minima WAPA sto 1651 k to minima MMS sto 1651. 8a soy er8oyn aftomata oi ry8museis k fysika patas to yes gia apo8ykeush. meta stis rithmisis pali energopoihs to profil ths cosmote giati allios den 8a doylepsei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlr8 Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 Για να μπορω να στειλω και να λαβω mms τι πρεπει να κανω ;(samsung D500,καρτοκινητο cosmocarta). Εστειλα sms στο 1651 με την εντολη MMS και μου ηρθε sms που γραφει :KAΛΩΣ HΛΘATE ΣTHN YΠHPEΣIA MMS. ΓIA ΠΛHPOΦOPIEΣ ΣXETIKA ME THN AΠOKTHΣH KAI XPHΣH TOY ΠPOΣΩΠIKOY ΣAΣ AΛMΠOYM, EΠIΣKEΦΘEITE TO SITE THΣ COSMOTE (http://WWW.COSMOTE.GR) χωρις να μου στειλουν ρυθμισεις, και εξακολουθω να μην μπορω να λαβω MMS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 Νομίζω οτι πρέπει να βάλεις και το αρχικό γράμμα της εταιρίας μετά απο το WAPA/MMS πχ WAPA N (N = Nokia), MMS E (Sony Ericsson) Δοκίμασε να στήλεις MMS S κι αν δεν σου έρθουν οι ρυθμίσεις, πάρε τους τηλέφωνο και πες να σου τις στείλουν. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Όπως θα είδατε και στην αρχική σελίδα, οι κάτοχοι imode συσκευών μπορούν να στέλνουν δωρεάν mms μέχρι τέλη Σεπτέμβρη! Καλό γράψιμο και μην πιαστεί το χέρι σας ! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elavd Δημ. April 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2006 Παιδιά ρυθμίσεις για το NOKIA 7370 έχει βγάλει η COSMOTE? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. April 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2006 Παιδιά ρυθμίσεις για το NOKIA 7370 έχει βγάλει η COSMOTE? ΜMS στο 1651 και θα σου έρθουν!! Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elavd Δημ. April 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2006 :) :) Σε ευχαριστώ!!! Όλα ΟΚ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Mporei na mou 8umisei kapoios posa kb mporw na steilw mms? Epishs apo mia kainourgia sindesi simvolaiou enos filoy piga na energopoihsw ta mms kai moy leei "h upiresia mms den vrethike".... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Mporei na mou 8umisei kapoios posa kb mporw na steilw mms? 300 kb υποστηρίζει το δίκτυο. Είναι βέβαια και θέμα συσκευής Epishs apo mia kainourgia sindesi simvolaiou enos filoy piga na energopoihsw ta mms kai moy leei "h upiresia mms den vrethike".... Το μήνυμα "MMS" που έστειλες ήταν με κεφαλαία; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 μισο..χτες πηγα να στειλω ενα ~90κβ αλλα δεν πηγαινε.. και το μικρυνα επιτηδες μπας και εφταιγε αυτο..αλλα δεν το στελνε..ενω εκανε συνδεση κανονικα..μου ελεγε..οτι θα σταλει στις -ταδε ωρα- :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 300 kb υποστηρίζει το δίκτυο. Είναι βέβαια και θέμα συσκευής Το μήνυμα "MMS" που έστειλες ήταν με κεφαλαία; Μήπως είναι 500kb; Δεν θυμάμαι και καλά... :confused: το mms ήταν με μικρά. Αλλά δεν νομίζω να φταίει αυτό. Στέλνεις μύνημα "Λ" στο 1256 (για να σου πεί πόσο θα σου έρθει ο λογαριασμός και την ημερομηνία έκδοσής του) και σου λέει οτι πάλι η υπηρεσία δεν βρέθηκε και να επικοινωνήσεις με την εξυπηρέτηση πελατών... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν 500 για ΤΙΜ και 300 για τις άλλες τρεις. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1390 Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 gia se w800i mms pws pairnw rithmiseis? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ryback3 Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 gia se w800i mms pws pairnw rithmiseis? Στειλε sms στο 1651 και γραψε MMS E Θα ερθουν ρυθμισεις. Αποθηκευσε τες και σε λιγο διαστημα, θα ενεργοποιηθουν τα MMS!;) Προβλημα: Εχω Nokia και μου στελνουν απο SonyEricsson (επισης Cosmote) ενα MMS και βγαζει "Χωρις δεδομενα για προβολη". :confused: Δεν εμφανιζει την εικονα, που δεν ειναι μεγαλη...για να το δω, αναγκαστικα το προωθησα στη θυριδα MMS και το ειδα απο το Internet, αλλα δεν ειναι αυτο λυση. Στο κινητο μου δεν βγαινει η εικονα!:( :cry: Εγω στελνω κανονικα MMS σ' αυτον. :O Τι μπορει να φταιει? :worry: Απο customer service Cosmote, δεν εχουν ιδεα. Μου εστειλε η υπαλληλος εκεινη την ωρα MMS και το ειδα κανονικα! thanks in advance! Παράθεση http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif My love for you insatiable, not superficial You 'LL never waLk aLone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koulou Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Ρε παίδες, sorry κι όλας που ξαναρωτάω κάτι που λογικά θα έχει ειπωθεί, αλλά σε ποιον αριθμό στέλνουμε το sms με περιεχόμενο κείμενο "mms" για την ενεργοποίηση;;;:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Στο 1651 :) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koulou Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!:) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 Καλησπέρα. Το VIEW N στο 1651 για ενεργοποιήση και wap over gprs και για mms ισχύει ακόμα; Η πρέπει να στείλω WAPA N και MMS N ξεχωριστά; Χρειάζονται παραπάνω ρυθμίσεις απ' αυτές που στέλνουν για 3230 όπως γίνεται πχ στο 7610; Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts