Jump to content

aris1390

Members
  • Δημοσιεύσεις

    41
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

aris1390's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Πιστέυετε ότι σε ένα μήνα η τιμή θα έχει πέσει σε σημείο που δεν αξίζει να το πάρεις τώρα; Γιατί θέλω να το αγοράσω αλλά αν πέσει κάνα 50ρικο σε 1 μήνα μάλλον δεν αξίζει...
  2. Καλησπερα , τα unlimited της vodafone απ'οτι βλέπω λέει στο site απεριόριστη1 ομιλία προς Vodafone & σταθερά Δεν είναι περίεργο να έχει ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ για σταθερά? Μήπως εννοει απεριοριστα για σταθερα βόνταφον (ΧΟΛ) ? Επειδή μέχρι περυσι τα unlimited εδιναν λεπτα για αλλα κινητα και σταθερά μαζί.
  3. Καλησπέρα παιδιά , έχω 2 τηλεφωνάκια στη vodafone στο πρόγραμμα unlimited 35 , κάποιες φορές ο λογαριασμός ξεφεύγει και προς τα πάνω μάλιστα πολύ. Σκέφτομαι σε λίγο καιρό που θα λήξει το συμβόλαιο , να ζητήσω στα ίδια λεφτά που δίνω, άντε 40 ευρώ το καθένα , να πάρω και για τα 2 αντί για επιδότηση το πρόγραμμα unlimited 60.Πιστεύετε με αιτηση φορητοτητας προς cosmote είναι εφικτό?
  4. Μάλλον βρήκα τη λύση (για το όπερα σίγουρα , για youtube kai facebook δεν τσέκαρα ακόμα). Create a new mobile internet profile. Insert full stops '.' in all fields. This will make the phone always connect using Wireless Fidelity. Αυτό το βρήκα σε ξένο φόρουμ. Το πρώτο πεδίο όταν δημιουργείς δίκτυο έβαλα "." και στο ΑPN έβαλα σκέτη τελεία. ΔΟκιμάστε το.
  5. Είμαι κανονικά συνδεδεμένος στο wifi του σπιτιού μου...
  6. Καλά , σήμερα πήρα το ΕΛΜ και είμαι απογοητευμένος. Με το wifi είναι ΑΧΡΗΣΤΟ. Δεν δουλεύει το opera , δε δουλέυει η εφαρμογή facebook και δε μπορείς να δεις ούτε video στο youtube !!! Εχετε βρει καμιά λύση?
  7. Οταν περάσει ο χρόνος που χρειάζεται για να έχω δικαίωμα αναβάθμισης , μπορώ να πάρω νέα συσκευή με επιδότηση μόνο από vodafone shop ή και απο άλλα?
  8. Οταν περάσει ο χρόνος που χρειάζεται για να έχω δικαίωμα αναβάθμισης , μπορώ να πάρω νέα συσκευή με επιδότηση μόνο από vodafone shop ή και απο άλλα?
  9. Ξέρει κανείς αν στο Unlimited (συγκεκριμένα στο 35) είναι απεριόριστες κλήσεις και sms σε Vodafone , αν εννοεί και τα CU/alacart?
  10. Α μάλιστα ευχαριστώ.Δηλαδή εγώ που έχω του αυτοκινήτου έχω καμία διαφορά σε αυτά που πρέπει να κάνω από το αν δεν είχα?Επίσης τι παράβολο χρειάζεται? Ευχαριστώ ξανά.
  11. Καλησπέρα.Είμαι 19 χρονών και έχω δίπλωμα για αυτοκίνητο.Επειδή δεν θέλω τώρα να δώσω λεφτά για δίπλωμα για 125 και θέλω να πεταχτώ στην τροχαία να βγάλω για 50 κυβικά,χρειάζεται πάλι παράβολα από γιατρούς?Γιατί έχω πάρει για αμάξι,μήπως δε χρειάζεται.
  12. apo pio magazi me simferei na parw to k750i twra? diladi pio to ehei se hamiloteri timh?thanx
  13. paidia ehw to 6681, ehw memory card reader alla gia na perasw tis efarmoges prepei prota na ehw file explorer gia na tis egatastisei apo tin karta omws den ehw bluetooth oute iperithres gia na stilw ton explorer.ginetai na ton egatastisw stelnointas to stin karta mmc?
×
×
  • Create New...