arisgr0 Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Τελικα ρε παιδια θα μας εξηγησει και εμας τους ασχετους τι παιζει με τα firmware? Παρακαλω κοιταξτε το post μου λιγο παραπανω και διαφωτιστε με! Παντως παροτι εχω το 029 με τις photo δεν εχω προβλημα. Εχω κατι αλλο ομως Μερικες φορες κολανε τα πλαγια πληκτρα της εντασης και δεν δουλευουν οταν ακους μουσικη ή μιλας στο τηλεφωνο! Και θελει να το κλεισεις και ξανανοιξεις Οταν ομως εισαι standby δουλευουν κανονικα. Ελεγα με καμια αναβαθμιση μηπως εφτιαχναν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Τελικα ρε παιδια θα μας εξηγησει και εμας τους ασχετους τι παιζει με τα firmware? Παρακαλω κοιταξτε το post μου λιγο παραπανω και διαφωτιστε με! Παντως παροτι εχω το 029 με τις photo δεν εχο προβλημα. Εχω κατι αλλο ομως Μερικες φορες κολανε τα πλαγια πληκτρα της εντασης και δεν δουλευουν οταν ακους μουσικη ή μιλας στο τηλεφωνο! Και θελει να το κλεισεις και ξανανοιξεις Οταν ομως εισαι standby δουλευουν κανονικα. Ελεγα με καμια αναβαθμιση μηπως εφτιαχναν.... να δουμε τι θα πρωτοφτιαξουν με αυτην την αναβαθμιση!!κριμα,πραγματικα κριμα για ενα τοσο πολυδιαφημισμενο και ακριβο κινητο να εχει τοσα bugs..εχω απογοητευτει τελειως :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkok Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Εχω κατι αλλο ομως Μερικες φορες κολανε τα πλαγια πληκτρα της εντασης και δεν δουλευουν οταν ακους μουσικη ή μιλας στο τηλεφωνο! Και θελει να το κλεισεις και ξανανοιξεις Οταν ομως εισαι standby δουλευουν κανονικα. Ελεγα με καμια αναβαθμιση μηπως εφτιαχναν....Νομιζω φιλε μου οτι τα πλαινα πληκτρα της εντασης πρεπει να τα πατας σταδιακα και οχι συνεχομενα για την αυξομειωση της εντασης.για δοκιμασε το ,αν δεν το εχεις κανει ηδη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriz Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Μάλλον δεν έγινε αντιλυπτό αυτό που είπε ο φίλος Ζαχαρίας, πιο πάνω. Κακώς το πήγε σε SE service point. Έπρεπε να το πάει εκεί που το πήρε. Αν παρουσιάσει πρόβλημα το κινητό μέσα σε 1 εβδομάδα από την στιγμή που το αγόρασε, είναι υποχρεωμένοι να του το αλλάξουν με ένα καινούργιο. Μου έχει συμβεί και μου το αλλάξανε χωρίς δεύτερη κουβέντα. Μάλιστα μου το είπαν και οι ίδιοι εκεί που το αγόρασα (όταν το αγόραζα), και μου το έδωσαν και γραπτώς σε ένα χαρτί το οποίο είχε και κάποιες άλλες γενικές οδηγίες. Στο service point που το πήγε, σωστά του τα είπαν. Άμα είναι έτσι τότε και γω λάθος κατάλαβα..:( Από το Service Point πάντως με ενημέρωσαν ότι δεν μπορούσαν να το φτιάξουν και ότι το έστειλαν στο κεντρικό σέρβις...:wacko: Μου είπαν να πάρω τηλ από τις 7 Ιανουαρίου και μετά για νεώτερα... Έφαγα ξενέρα λέμε...:mad: Ελπίζω τουλάχιστον στο τέλος να μου το αντικαταστήσουν με άλλη συσκευή για να έρθω λίγο στα ίσα μου...:mad: Τι να πω... σε αναμονή.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Συγνωμη εσυ 24 ωρεσ το 24ωρο εχεισ το κινητο σου στην τσεπη??παντωσ με την θηκη τησ KRUSELL που πηρα το προβλημα λυθηκε αλλα δεν παυει να ειναι για μενα μεγαλο λαθοσ τησ SE Δεν το εχω..αλλα δεν εχω και προβλημα με τον ηχο κλησης! αντιθετως το εχω 2 κλικ πιο χαμηλα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Άμα είναι έτσι τότε και γω λάθος κατάλαβα..:( Από το Service Point πάντως με ενημέρωσαν ότι δεν μπορούσαν να το φτιάξουν και ότι το έστειλαν στο κεντρικό σέρβις...:wacko: Μου είπαν να πάρω τηλ από τις 7 Ιανουαρίου και μετά για νεώτερα... Έφαγα ξενέρα λέμε...:mad: Ελπίζω τουλάχιστον στο τέλος να μου το αντικαταστήσουν με άλλη συσκευή για να έρθω λίγο στα ίσα μου...:mad: Τι να πω... σε αναμονή.... καταλαβα..δεν θελω να σε απογοητευσω,αλλα καλο πασχα!!!:mad:γιατι τοτε βλεπω να το παιρνεις πισω το κινητακι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Να ακούσω τα τόσα bugs ;γιατί εχω δε βρίσκω κάτι εκτός από σκοτεινές φωτό σε κάποιους που δε ξέρουμε αν φταίει ότι δε ξέρουν για τον αισθητήρα κάτω από το φλας κ Τον καλύπτουν... Κ σου μιλάει κάποιος που του χει βγάλει τα μάτια κ μια επανεκίνηση δέν έχει κάνει όταν κ800 ήταν μόνιμο πρόβλημα.κ σου μιλάει κάποιος που έχει περάσει όλη την σειρά Κ κ όχι μόνο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNHSitia Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 R1DA038 - Released on SEUS starting 21/12/07 Improvements / Changes - SMS/MMS icon changes - Media Player modifications and speed improvements - Java benchmarks show significant speed improvements - Updated Camera driver - Updated Java engine Performance - JBenchmark 3D HQ: 441 - JBenchmark 3D LQ: 430 - JBenchmark 2: 950 - JBenchmark 1: 5802 Software versions: EROM: R6A008 LCD: 200703291 Camera: 3.4 Videocall camera: 3.0 Content: PA17 Java: 8.1 Text: AP auto twra einai gia vodafon live? ebala to kinhto alla leei oti den yparxi kapio neo firmware. exw tin 037 pano! giauto leo mipos einai gia to vodafon live mono? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 http://img12.nnm.ru/imagez/gallery/e/8/4/3/2/e84321daca709c7d391a67bd2f6748ef_full.jpg AlcoholCalculator Analizator E AnalogClock AntiGnat BarCode BlueChat1.0 Book reader Calc Compass Converter Countries - Dictionary_1.0_full Facewarp File_Protect_1.0 GlobalTime - IRCClient Jimm(0.5.1)MIDP2 - Kiev Map Lighter Mathematics Matikar Menstral Metro Metro Navigator Metro Navigator MicrosoftExcel MicrosoftNotepad MicrosoftPaint MicrosoftWord MiniCommander Mjabber MME MobileCodes MobileLexicon MobilePrint MobileSafe. MobyExplorer MoneyManager MotoClock MSI_BluePlayer OperaMini(1.25) PaintCAD PartnerCompatibility PhoneManager1.0 PhonePasswordBase PhotoBlaster Physics Progtxt Pull_Face Rss - RSS Reader Secrets Shopper SmsBox Sys_Calculator Tvcontrol - TVControl Wapalta Webview v.3.0 WorldClock WorldClock3D WorldClock WorldMate Znaki ZnakiDvigenia http://rapidshare.com/files/79941510/Java_soft_100.rar Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgr0 Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Εχω κατι αλλο ομως Μερικες φορες κολανε τα πλαγια πληκτρα της εντασης και δεν δουλευουν οταν ακους μουσικη ή μιλας στο τηλεφωνο! Και θελει να το κλεισεις και ξανανοιξεις Οταν ομως εισαι standby δουλευουν κανονικα. Ελεγα με καμια αναβαθμιση μηπως εφτιαχναν....Νομιζω φιλε μου οτι τα πλαινα πληκτρα της εντασης πρεπει να τα πατας σταδιακα και οχι συνεχομενα για την αυξομειωση της εντασης.για δοκιμασε το ,αν δεν το εχεις κανει ηδη Ναι φιλε,το ξερω οτι ειναι ετσι. Πολλες φορες κολαει και δεν κανουν τιποτα. Θελει restart. Ουτε pc ναχα!Ελεος... Τελικα εγω που εχω σε vodafone την 029, πρεπει να κανω update μεσω του site της sony? Ας μου πει καποιος :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis23 Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Αν παρεισ θηκη να προτιμησεισ τησ KRUSELL που δενει τελεια με το κινητο και ειναι αριστησ ποιοτητασ.. Δεν την βρίσκω πουθενα ρε παιδιά αυτή τη θήκη, μονο μέσω ιντερνετ μπορεί να τη βρει κανείς? :confused: μονος οχι πρεπει να το πας στη ΣΕ αλλιως αμα εχεις τα καταληλα εργαλεια ανοιξε το, παρε μια βουρτσα για dslr καμερες που καθαριζουν τον αισθητηρα και σε ενα ''καθαρο'' δωματιο κανε την δουλεια σου. και αμα ξαναμπει σκονη θα κανεις το ιδιο Τον καθαρισμό τον κάνει δωρεάν η SE? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airborne Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Νομιζω φιλε μου οτι τα πλαινα πληκτρα της εντασης πρεπει να τα πατας σταδιακα και οχι συνεχομενα για την αυξομειωση της εντασης.για δοκιμασε το ,αν δεν το εχεις κανει ηδη Ναι φιλε,το ξερω οτι ειναι ετσι. Πολλες φορες κολαει και δεν κανουν τιποτα. Θελει restart. Ουτε pc ναχα!Ελεος... Τελικα εγω που εχω σε vodafone την 029, πρεπει να κανω update μεσω του site της sony? Ας μου πει καποιος :blink: Ρε παιδια κι εγω το ιδιο προβλημα εχω! Τι ειναι παλι τουτο?Ενταξει, με την καμερα θελει λιγο ψαξιμο αλλα μπορεις να βγαλεις απιστευτες φωτογραφιες με τις καταλληλες ρυθμισεις και λιγη προσοχη. Αλλα αυτο με τα πληκτρα ειναι απαραδεκτο!Δηλαδη δε μπορεις να ελεγξεις την ενταση ουτε της μουσικης ουτε του ακουστικου! UPDATE!:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
necropethamenos Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους θα ηθελα να μου πειτε λιγο για τα πληκτρα αφης θα αντεξουν στο χρονο η θα εχουμε προβληματα?ο ηχος απο το ηχειο πως ειναι επισης απο το ακουστικο ο ηχος ειναι καθαρος?κατι τελευταιο ξερω οτι παιρνει 2 ειδων καρτες μνημης μπορει και ταυτοχρονο η μονο μια απο τις 2?ευχαριστω εκ των προτερων και καλη χρονια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freespir Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους θα ηθελα να μου πειτε λιγο για τα πληκτρα αφης θα αντεξουν στο χρονο η θα εχουμε προβληματα?ο ηχος απο το ηχειο πως ειναι επισης απο το ακουστικο ο ηχος ειναι καθαρος?κατι τελευταιο ξερω οτι παιρνει 2 ειδων καρτες μνημης μπορει και ταυτοχρονο η μονο μια απο τις 2?ευχαριστω εκ των προτερων και καλη χρονια! Ο καιρος θα δειξει για τα πληκτρα. μεχρι τωρα δεν ακουστικε κατι αρνητικο. Ο ηχος ειναι ΟΚ. Καρτα παιρνει μονο μια ειναι στο ιδιο σλοτ. Η μια μπαινει με τις επαφες κατω και η αλλη με τις επαφες πανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freespir Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 επειδη δεν το θυμαμε ..... Πως βγαζουμε το κρυφο μενου στα Ericsson???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotmanolo Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 επειδη δεν το θυμαμε ..... Πως βγαζουμε το κρυφο μενου στα Ericsson???? >*<<*<* :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους θα ηθελα να μου πειτε λιγο για τα πληκτρα αφης θα αντεξουν στο χρονο η θα εχουμε προβληματα?ο ηχος απο το ηχειο πως ειναι επισης απο το ακουστικο ο ηχος ειναι καθαρος?κατι τελευταιο ξερω οτι παιρνει 2 ειδων καρτες μνημης μπορει και ταυτοχρονο η μονο μια απο τις 2?ευχαριστω εκ των προτερων και καλη χρονια! Εγω εχω προβλημα με τα πληκτρα..οταν πατας το πολυπληκτρο πατιεται χωρις να το πατησω ο δεξιος αισθητηρας..και το εχω παει για επισκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gougou Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Λοιπον την προιγοθμενη εβδομαδα το εστειλα για σερβις λογο ενος προβληματος στα μυνηματα δεν τα ανοιγε καθολου και δεν ερχοτανε μυνηματα δια μαγειας. Το στελνει ο γερμανος για αντικατασταση και η sony το στελνει στις αποθηκες του γερμανου και γινατε εξολοκληρου αντικατασταση απο το καταστημα και μαλλον θα καταληξω στη λυση w960i η Lg vieuty. Εσεις τι λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Λοιπον την προιγοθμενη εβδομαδα το εστειλα για σερβις λογο ενος προβληματος στα μυνηματα δεν τα ανοιγε καθολου και δεν ερχοτανε μυνηματα δια μαγειας. Το στελνει ο γερμανος για αντικατασταση και η sony το στελνει στις αποθηκες του γερμανου και γινατε εξολοκληρου αντικατασταση απο το καταστημα και μαλλον θα καταληξω στη λυση w960i η Lg vieuty. Εσεις τι λετε? μακρια απο w960.λενε οτι εχει πολλα περισσοτερα bugs απο το κ850... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k1ng Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Καλημερα κ χρονια πολλα..Ειμαι κατοχοσ του κ850 λιγεσ μερες μετα την κυκλοφορια του.Περιμενα πως θα ναι αξιος αντικαταστατης του κ800(που ηδη εχω) αλλα καπου διαψευστηκα..μετα απο 4 μερες αγορας παρουσιαστηκε προβλημα στα πληκτρα αφης.Το εστειλα για αναβαθμηση οπου το προβλημα λυθηκε ομως παρουσιαστικε καποιο αλλο,αρχισε να κολλαει το μενου.Σταλθηκε ξανα για ελεγχο οπου κ εγινε η αντικατασταση..Το ποιο αστειο ομωσ ειναι οτι εγινε αντικατασταση με ενα κ850 στο οποιο δεν ειχαν περασει ολο το λογισμικο.κ ετσι αν κ εδω κ ποσο καιρο εχω παρει νεο κινητο συνεχιζω να ειμαι με το παλιο γιατι ακομη δεν εχουν καταφερει να φτιαξουν το αλλο..Ελπιζω απο δω κ περα να μην παρουσιασει κατι αλλο γιατι θα κλαιο τα 500 ευρουπουλα π δωσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Με την καινούρια έκδοση λογισμικού R1DA038 έχει τις εξής βελτιώσεις:Όταν διαγράφουμε μια φωτό απ'τη γκαλερί φωτογραφιών διαγράφεται απ'ευθείας και δεν παραμένει στην οθόνη για 5 δευτερόλεπτα πριν διαγραφεί.Επίσης,όταν πηγαίνουμε δεξιά το διακόπτη για τη γκαλερί των φωτό δεν ανοίγει το καπάκι της κάμερας.Επίσης,ο ισοσταθμιστής θυμάται επιτέλους τις ρυθμίσεις και δεν ξαναγυρνάει στις προκαθορισμένες!Η πλοήγηση ανάμεσα στις φωτό είνα πιο άμεση και γρήγορη.Τέλος,στα μηνύματα όταν επιλέγουμε ταξινόμηση με βάση το όνομα του παραλήπτη υπάρχει η επιλογή να μη φαίνεται η πρώτη γραμμή του μηνυματος.Αυτά προς το παρόν!Επίσης,στα Jbenchmark 3D HQ & LQ δίνει με την καινούρια έκδοση της Τζάβα υπερ-υψηλά σκορ!Λίγο πιο υψηλά από 400! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Λοιπον την προιγοθμενη εβδομαδα το εστειλα για σερβις λογο ενος προβληματος στα μυνηματα δεν τα ανοιγε καθολου και δεν ερχοτανε μυνηματα δια μαγειας. Το στελνει ο γερμανος για αντικατασταση και η sony το στελνει στις αποθηκες του γερμανου και γινατε εξολοκληρου αντικατασταση απο το καταστημα και μαλλον θα καταληξω στη λυση w960i η Lg vieuty. Εσεις τι λετε? lg viewty. to eixa kai emeina katenthousiasmenos mono pou ithele poly ''frodida'' kai etsi to afisa;) alla einai polu kalo kinito. makria apo w960. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 lg viewty. to eixa kai emeina katenthousiasmenos mono pou ithele poly ''frodida'' kai etsi to afisa;) alla einai polu kalo kinito. makria apo w960. Τι σχεση εχει το w960i με το k850i :blink: :cold: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zachar_ias Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 Γειας παιδια θελω να ρωτησω κατι μου δινει ενας φιλος ενα κ850 που δεν φορτιζει και δεν βλεπει εξωτερικη μνημη μου το δινει 50 ευρω.ποσο λετε να παει η επισκευη?το κινητο δουλευει με φρτισμενη μπαταρια.. Happy new year.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelab Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 Πως μπορω να δω ποια εκδοση λογισμικου εχω? Κ τι εινα το κρυφο μενου ακριβως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts