Jump to content

alexis23

Members
  • Δημοσιεύσεις

    55
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About alexis23

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

alexis23's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδιά ξέρει κανείς πως μπορώ να ρυθμίσω το google maps να μην μπαίνει αυτόματα στο ίντερνετ κάθε φορά που το ανοίγω?
  2. Ρε παιδια έσβησα το pccompanion για να ελευθερώσω χώρο στην κάρτα και μέσα ήταν και οι drivers... :( Μπορώ να τους βρω πουθενά τώρα?
  3. Ο κίνδυνος υπάρχει πάντα δηλαδή? you tube, facebook και email μπαίνω κυρίως. Ελπίζω να μην αρπάξω τίποτα :) antivirus για κινητά ξέρεις μήπως που βρίσκω?
  4. Παιδιά τώρα που μπαίνουμε ιντερνετ απο τα κινητό είναι ασφαλές από ιούς, spyware κλπ? Χρείαζεται κανένα antivirus μήπως? Οι κωδικοί μας... τα mail μας... μήπως υπάρχει κίνδυνος να υποκλαπούν απο κανέναν??
  5. Ναι Και γω ψάχνω θήκούλα, Έχει δει κανείς σε κάνα κατάστημα ή είναι πολύ νωρις ακόμα?
  6. Ευχαριστώ πολύ! :) Κάτι άλλο που θα ήθελα να ρωτήσω είναι ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να αποθηκευτεί ο κωδικός wep στο κινητό έτσι ώστε να μην χρειάζεται να τον πληκτρολογώ συνέχεια κάθε φορά που συνδέομαι με το wifi του σπιτιού μου?
  7. Παιδιά ξέρει μήπως κανείς πως βγαίνει η δόνηση? Δηλαδή είναι δυνατο να μην δονείται το τηλ κάθε φορά που κάνω μια επιλογή στο μενού κλπ? Επίσης για να ρυθμίσουμε την ένταση στον ήχο κλήσης κλπ ή να επιλέξουμε ήχο κλήσης που ακριβώς πάμε ρε παιδιά? Δεν το βρίσκω με τίποτα! Και κάτι τελευταίο, το ξυπνητήρι λειτουργει άν κλείσουμε το κινητό? ή κάνω κάτι λάθος?
  8. Κουμπί τι εννοείς ακριβώς? Συντόμευση επάνω στην οθόνη ή ένα ξεχωριστό κουμπί επάνω στην συσκευή? Αν είναι συντόμευση μπορέι να φύγει απο την οθόνη ή μένει μόνιμα εκεί? και κάτι, άλλο το μενου του είναι πειραγμένο μέσα απο τη vodafone? δλδ έχει εικονίδια vodafone, κόκκινες αποχρώσεις στα θέματα κλπ? ή απλά αυτο το κουμπί που λες και τίποτα περισσότερο? Όποτε μπορέσεις φίλε μου πες μας για να καταλάβουμε ακριβώς πως είναι το μενού του!
  9. Πήγε και ένας φίλος μου χτες στο Πλαίσιο να το πάρει και ήταν ΟΛΑ με μενού vodafone. Απλά απαράδεκτο. (Τελικά δεν το πήρε, θα ψάξει να το βρει αλλού με το γνήσιο μενού του)
  10. Παιδιά καμιά Θήκη για το κινητό υπάρχει? Μου έχει πέσει ήδη 2 φορές κάτω... :(
  11. Εντάξει έβγαλα άκρη, αλλά παρείναι σύγχρονο για μένα αυτό το κινητό... έχω μείνει στην εποχή του Κ850 που ήταν πιο απλά τα πράγματα τότε! :) Ωραίο είναι αλλά ιντερνετ δεν κατάφερα να το συνδέσω! φαντάζομαι στο μέλλον θα βγάλω άκρη! Σε γενικές γραμμές πάντως το κινητό είναι πολύ καλό! Για την φωτογραφικη και το βίντεο του δηλ. που το πήρα είναι οκ!
  12. Καλησπέρα Παιδιά το πήρα σήμερα το κινητό αλλά δεν μπορώ να το συνδέσω με το pc? κάποιο cd με drivers δεν είχε η συσκευασία μέσα. Πώς θα το συνδέσω ξέρει κανείς?
  13. Καλησπέρα παιδιά, ξέρει κανείς αν υπάρχει κανένα πρόγραμμα για το G900 που να αποθηκεύει τις επαφές και τα sms στο PC?
  14. Καλημέρα παιδιά, ενδιαφέρομαι και εγώ για το vivaz οπότε πείτε μας γνώμες όσοι το έχετε! Αξίζει τα λεφτά του? Και κάτι άλλο που με ενδιαφέρει είναι αν υπαρχουν θήκες/καλύματα για την οθόνη του vivaz, όπως επίσης και αν υποστηρίζεται απο κανένα προγραμμα τυπου my phone explorer για αποθήκευση των επαφών και των sms στο PC! Αν ξέρει κανείς ας μας πεί! :)
  15. Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Με καλύψατε πλήρως! :)
×
×
  • Create New...