Jump to content

arisgr0

Members
  • Δημοσιεύσεις

    57
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

arisgr0's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Προσφατα ελαβα κανονικο sms από ένα ατομο που μου ευχοταν τυπικα χρονια πολλα και ανεφερερε το ονομα της ως ταδε "τραγουδιστρια" Την googlaro και βλεπω ότι είναι από Σαλονικη. Της εξηγησα την κατασταση μεσω sms και μου ειπε ότι δεν ξερει το επωνυμο του ανθρωπου παρα μονο ότι τον λενε Αλεξανδρο! Δεν επέμεινα βεβαια... Τα sms που λαμβανω (ΑΚΟΜΑ) από ονόματα αναφερουν σαλονικιοτικες οδους. Με λιγα λογια συμπεράνω οτι αυτά τα sms στελνονται από εγγραφες που εκανε ο προηγούμενος κατοχος! Είναι δυνατον η Cosmote να μη ξερει από που προερχονται???
  2. Για να καταλαβω, το κινητο μου βλεπει από ποιο αριθμο ερχεται το sms? Θα το μπλοκαρει (δεν θα μου το εμφανισει) αφου παραδοθεί σε αυτό βλέποντας τον αριθμο ή βλέποντας ως αποστολεα "PATE SEVEN" ?
  3. Εγω παντως στο 13888 το ζητησα και με ρωτησε αν θελω ΚΑΙ για προωθησεις του ΟΤΕ. Ειπα ναι, για όλα. Παντως ηδη με εχουν παρει δυο φορες. Τους λεω γιατι με καλειτε αφου εχω εγγραφει στο αρθρο 11 και μου λενε δεν θα σας ξαναενοχλήσουμε. Ειδομεν...
  4. Δεν είναι απλα προχειρη. Σε προηγουμενη επικοινωνια μου ειχαν πει ότι ερχεται από το δικτυο της Wind. Τωρα μου ειπαν για δικτυο από το εξωτερικο. Από την εταιρια "PATE SEVEN". Που προφανως είναι greeklish και όχι ονομα εταιριας
  5. Ναι τα εβαλα στη "μαυρη λιστα" του κινητου. Ελπιζω να λειτουργησει και να μη με ενοχλησει ξανα. Παντως χθες επειδή ξαναρωτησα, ελαβα διαφορετικη απαντηση από Cosmote. "Πειτε μας τι ωρα το λαβατε για να τσεκαρουν οι μηχανικοι μας". Τελικα μου λενε: Ερχεται από ξενο δικτυο απο εξωτερικο (ουτε λογος για Wind) από μια εταιρια που λεγεται PAME SEVEN (ΧΑΧΑΧΑ ΕΛΕΟΣ!!!ΞΕΝΗ ΕΤΑΙΡΙΑ!!!!!! ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ SPELLING ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ SEVEN ΜΕ C !!!) Λεω δεν υπαρχει τετοια εταιρια στο google. Αυτό μας ειπανε λεει η κοπελιτσα, να σας συνδεσω στις πληροφοριες καταλογου να ρωτήσετε! Με συνδεει, με βγαζει καπου αλλου (infor-express 1250 λεει δεν μπορω να σας βοηθησω σε αυτό που ζητατε) Οι ανθρωποι είναι για γελια. Προκαλουν τη νοημοσυνη μας. Αυτό που δεν καταλαβαινω (αν αφήσουμε το ενδεχομενο να πληρωνονται και αρα να το παιζουν κινεζοι), πως γινεται να μη μπορεις να δεις απο που ερχεται αυτό το SMS! Από ποιον βρε αδερφε? Δεν μπορεις να μου λες ερχεται απο "αλλου" και δεν ξερω τιποτα άλλο.
  6. Από ότι φαινεται (θα σιγουρευτω στον επομενο λογαριασμο) δεν χρεωνομαι. (Η εφαρμογή COSMOTE , αν υποθεσουμε ότι ενημερωνεται συνεχως, δεν μου εμφανιζει χρεωση). Και ναι, παταω "κληση" και μου βγαζει αυτά τα παραξενα νουμερα. Ως SMS δεν φαινεται νουμερο αποστολεα. STOP δεν εχει, τα μηνυματα είναι όπως σας τα γραφω. Αφου αποκλειεται να προερχεται από τον προηγουμενο, τοτε πως προκληθηκαν τα SMS? Διοτι εγω ΣΙΓΟΥΡΑ δεν μπηκα καπου επιφοβα. Παιζει να τα στελνουνε από μονοι τους?
  7. Δεν πιστευω ότι πραγματι ελέγξανε από που ερχονται....απλα το ειπαν για να με ξεφορτωθούνε. Το ερωτημα είναι τι κανω....να παρω την wind...και να πω τι ακριβως? Τελικα εσας που παει το μυαλο σας? Ο προηγούμενος κατοχος του αριθμου ειχε κανει την βλακεια?
  8. Γεια σας,Πριν κανε μηνα εκανα νέο συμβολαιο με Cosmote Και πηρα νέο αριθμο. Περιστασιακα μου ερχονται παραξενα SMS. Παραθετω δυο από αυτά: Αποστολεας: PATE SEVEN ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΕΡΔΙΣΤΕ 200 ΕΥΡΩ ΜΕΤΡΗΤΑ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ...ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙ-ΑΠΟΓΕΥΜΑ-ΝΥΧΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΚΑΙ FREE!!! (Πατωντας "κληση", καλει τον αριθμο 728373836 και μου βγαζει ηχητικο "δεν χρησιμοποιείται" ) Αποστολεας: ROYAL ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!! ΕΧΕΤΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ BONUS 30 ΕΥΡΩ ΙΣΧΥΕΙ ΕΩς ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 19/7 ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! ΜΠΟΤΣΑΡΗ 20 (Πατωντας "κληση", καλει τον αριθμο 76925 και μου βγαζει ηχητικο "δεν χρησιμοποιείται" ) Καλεσα την Cosmote και ενώ αρχικα πηγαν να με γραψουν κανονικα, επεμεινα και τελικα μου ειπανε "Οι μηχανικοι μας βλεπουν ότι το sms δρομολογειται από την wind και πρεπει να αποταθείτε σε αυτην" Τι να κανω? Δεν εχω μπει σε κανενα υποπτο site και σιγουρα αυτά τα sms δεν εχουν προκληθεί από δικη μου απροσεξια! Να σημειωσω ότι από Cosmote τους ειπα να μη δεχομαι από 5ψηφια που μπορει να χρεωθώ και ειπαν ότι μου βαλαν φραγη.
  9. Δηλαδη το κάθε κινητο όταν κοιταζει στο Internet γα Update, κοιταζει καπου στην google και όχι σε Server τις εταιριας? Εχω την εντυπωση ότι κάθε μοντελο εχει την δικη του εκδοση που βγαινει από την κάθε εταιρια.
  10. Γεια σας παιδια, Τελικα πηρα το EU και μου βγηκε VODAFONE Ιταλιας :) Πρακτικα παντως δεν υπαρχει κανενα πρόβλημα. Μια τελευταια ερωτηση: Αλλα είναι τα firmware Update της google και άλλα για κάθε εταιρια (πχ Samsung)? Τα πρωτα κανουν για rooted κινητα ενώ στα δευτερα πρεπει να περιμενεις την εκάστοτε εταιρια? Ευχαριστω!
  11. Σε ευχαριστω. Αρα θα παρω από skroutz το EU με πιθανοτητα να πετυχω unbranded. Από οπου τελικα και να είναι, η Cosmote SIM θα παιξει κανονικα, σωστα?
  12. Ευχαριστω παιδια. Δηλαδη το ελληνικο μενου το εχουμε σιγουρο από ότι καταλαβα. Επίσης καταλαβαινω ότι στο VF θα υπαρχουν καποια προγράμματα εγκατεστημένα που δεν μπορεις να βγαλεις. Δεν εχει άλλο πρόβλημα το VF, σωστα? Για το EU, δεν εχω καταλαβαβει τελικα τι σημαινει. Θα εχει frimware καποιου ευρωπαικου provider? Επισης γενικα, πωλουνται καπου επισημα συσκευες που δεν είναι καποιο Brand, αλλα σκετο android?
  13. Γεια σε ολους! Μια newbie ερωτηση παιδια! Θελω να αγορασω το Samsung A3 από skroutz και καποια καταστήματα εχουν VF στο τελος του μοντελου και αλλα εχουν EU. Ειχα την εντυπωση ότι το δευτερο είναι unbranded αλλα μου ειπε μια υπάλληλος στο τηλεφωνο ότι δεν μπορουν να δεσμευτουνε τι είναι, μιας και ισως ανηκει σε καποιο provider. Δωστε τα φωτα σας παρακαλω! Ποιο να παρω και τι μπορει να αντιμετωπισω? Φανταζομαι όλα εχουν ελληνικα, σωστα? Θα κανει ετσι και αλλιως για Cosmote sim? Ευχαριστω!
  14. Γεια σε ολους! Μια newbie ερωτηση παιδια! Θελω να αγορασω το Samsung A3 από skroutz και καποια καταστήματα εχουν VF στο τελος του μοντελου και αλλα εχουν EU. Ειχα την εντυπωση ότι το δευτερο είναι unbranded αλλα μου ειπε μια υπάλληλος στο τηλεφωνο ότι δεν μπορουν να δεσμευτουνε τι είναι, μιας και ισως ανηκει σε καποιο provider. Δωστε τα φωτα σας παρακαλω! Ποιο να παρω και τι μπορει να αντιμετωπισω? Φανταζομαι όλα εχουν ελληνικα, σωστα? Θα κανει ετσι και αλλιως για Cosmote sim? Ευχαριστω!
  15. Εκτος απο το j5 , τα αλλα τρια ειναι περιπου το ιδιο?
×
×
  • Create New...