Jump to content

k1ng

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by k1ng

  1. Δεν ξερω τι ειναι γιστι δεν το χω παει.Χθεσ το πηρα απ το σερβις κ την ωρα π μ εβγαλε το προβλημα ειχαν κλεισει.Θα το παω αυριο να το κοιταξουν κ μετα θα κοιταξω να το διωξω.Ολοι λενε πως το W580 εχει προβλημα γιατι σπανε τα πληκτρα.Να κοιταξω για P1i?Δωστε καμια βοηθεια γιατι δεν ειμαι διαθετημενοσ να πεταξω αλλα $!
  2. Αυτο με τα πληκτρα αφης το χα παθει 4 μερες αφοτου το αγορασα...1 1/2 μηνα παιδευομαι με τα σερβις..εχουν βαρεθει να με βλεπουν,κολλητοι εχουμε γινει:)!Kaλο κ το W810 αλλα προτιμω καλυτερα το W580.Σκεφτομαι κ την αγορα του P1i αλλα φοβαμαι μην μ βγει ευπαθη κ κλαιω παλι τα $ μ!Παντως μετα απ οσα τραβηξα εγω θα συνιστουσα μακρια απο K850.Μπορει να ημουν η περιπτωση αλλα εχω ταλαιπωρηθει τοσο π χω αγανακτησει!
  3. Η εγω ειμαι γκαντεμης η αυτο το μοντελο ειναι τελειως ελλαττωματικο!μολις σημερα παρελαβα το Κ850 απ το σερβις επειδη ειχαν ξεχασει να τ περασουν ολο το software κ περιμενα πως κ πως να χαρω το τηλεφωνο..αλλα για κακη μ τυχη τωρα δεν μ αφηνει να κανω κλησεις..καλει κ σταματα κοβοντας την γραμμη οπως κανει οταν δεν εχει σημα.Εχω απογοητευτει τελειως!παω να το φτιαξω κ να το πουλησω..λεω να στραφω σε κατι αρκετα υποδιεστερο αλλα αποτελεσματικο,W580.
  4. Καλημερα κ χρονια πολλα..Ειμαι κατοχοσ του κ850 λιγεσ μερες μετα την κυκλοφορια του.Περιμενα πως θα ναι αξιος αντικαταστατης του κ800(που ηδη εχω) αλλα καπου διαψευστηκα..μετα απο 4 μερες αγορας παρουσιαστηκε προβλημα στα πληκτρα αφης.Το εστειλα για αναβαθμηση οπου το προβλημα λυθηκε ομως παρουσιαστικε καποιο αλλο,αρχισε να κολλαει το μενου.Σταλθηκε ξανα για ελεγχο οπου κ εγινε η αντικατασταση..Το ποιο αστειο ομωσ ειναι οτι εγινε αντικατασταση με ενα κ850 στο οποιο δεν ειχαν περασει ολο το λογισμικο.κ ετσι αν κ εδω κ ποσο καιρο εχω παρει νεο κινητο συνεχιζω να ειμαι με το παλιο γιατι ακομη δεν εχουν καταφερει να φτιαξουν το αλλο..Ελπιζω απο δω κ περα να μην παρουσιασει κατι αλλο γιατι θα κλαιο τα 500 ευρουπουλα π δωσα!
×
×
  • Create New...