Jump to content

Wind Plus

billakosss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με μία ανανέωση,διαρκεί για εναν μήνα και ανανεώνεται αυτόματα!Συνεπώς,40 mb το μήνα χρησιμοποιείς!Αν τα ξοδέψεις :cry::cry: 12 ευρώ το mb!!!

Mαλιστα, θα μεινω με το wifi μου φαινεται!

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

[...]Ούτε καν στο εξωτερικό δίνουν τέτοια προνόμια σε απλό wap!![...]

Για να δούμε πότε θα φτάσουμε σε κάτι τέτοιο:

1GB για 30 ημέρες με 9,90 ευρώ. Κανονικό internet σε καρτοκινητή τηλεφωνία.

Και αν περάσεις το 1GB εντός των 30 ημερών μπορείς να ξανααγοράσεις άλλο 1GB για ακόμα 30 ημέρες.

Το ξεκινάς όποτε θέλεις και το σταματάς επίσης όποτε θέλεις.

Ιδού: http://www.simyo.de/de/informieren/aktuell/handy-internetpaket1gb.html

Όχι σαν το ADSM (διαθέσιμο μόνο για εμάς τους λεφτάδες των συμβολαίων) που δίνω 8 ευρώ για 120MB για 30 ημέρες! :mad:

Δεν νομίζω να δούμε στην Ελλάδα κάτι τέτοιο.... Εδώ ζούμε σε εποχή ογκοχρέωσης ακόμα.

Mαλιστα, θα μεινω με το wifi μου φαινεται!

Στο σπίτι και γενικά όπου βρεις Wi-Fi καλύτερα,δεν το διαπραγματευόμαστε καν! ;)

@Eastwood,

Ποια εταιρία είναι αυτή;

Και αν περάσεις το 1GB εντός των 30 ημερών μπορείς να ξανααγοράσεις άλλο 1GB για ακόμα 30 ημέρες.

Όχι σαν το ADSM (διαθέσιμο μόνο για εμάς τους λεφτάδες των συμβολαίων) που δίνω 8 ευρώ για 120MB για 30 ημέρες! :mad:

μωρέ, όταν τα λέω εγώ... Δεν ακούει κανείς... Πρέπει να καταλάβουν ότι με αυτά που κάνουν, ΧΑΝΟΥΝ

Κοιτα πλακα πλακα εγω θα εδινα 8 ευρω γισ 120mb αν υπηρχε σε καρτοκινητο, αλλα 12 το mb με τιποτα.

APN: gwap.b-online.gr

Username: wap

Password : wap

Use proxy: Yes

IP address 192.168.200.10

Port number: 9401

Address: http://wapportal.wind.com.gr

Αυτά είναι τα βασικά που θα χρειαστούν! :)

Ναι,και μετά το δίκτυο θα γονατίσει! Είναι λίγο υπερβολικό αυτό!Όχι και 1 gb!Ποια άλλη δίνει για να το δώσει η Wind;Και μάλιστα με 4 ενεργοποιήσεις το μήνα!!Ούτε καν στο εξωτερικό δίνουν τέτοια προνόμια σε απλό wap!!Αυτό που θα έπρεπε να κάνει είναι να δώσει π.χ. και ένα ακόμη πρόγραμμα με πιο πολύ όγκο και ελαφρώς πιο ακριβό(π.χ. 80 ή 100 mb με 6 ευρώ)!Και επιτέλους,ας μετατρέψει το plus σε κανονικό Ίντερνετ και όχι wap!Eίναι εντελώς απαρχαιωμένο και με τρομερούς περιορισμούς!

Εδω και 2.5 χρονια ηταν απεριοριστο και δεν γονατισε..Θα γονατισει με το οριο?Μπορει να δωθει κατι καλυτερο ανετα και οχι μονο 40MB.

@Eastwood,

Ποια εταιρία είναι αυτή;

Είναι η εταιρεία simyo στη Γερμανία. Σύντομο λήμμα στη Wikipedia εδώ.

Θεωρείται (και είναι) εταιρεία που προσφέρει κινητή τηλεφωνία με χαμηλό κόστος. Έχει προγράμματα prepaid και postpaid, flat, καθώς και αυτό που προανέφερα με το internet. Δεν έχει καταστήματα, η διαχείριση του λογαριασμού γίνεται online.

Εμ, βέβαια.... Αν θέλουμε internet στο κινητό, και INTERNET, όχι ψωρό-wap, πρέπει να κάνουμε συμβόλαιο, ή να πληρώνουμε 15 ευρώ ανά 2 μέρες για 2gb, που στην τελική είναι απλά ΑΠΙΘΑΝΟ να καταναλωθούν 2048 mb σε 48 ώρες...

Απορώ γιατί ενώ η Wind το κατάργησε το απεριόριστο internet στις κάρτες ανανέωσης χρόνου ομιλίας των 3 ευρώ (δεν ξέρω αν ισχύει και για τις άλλες)έχουν ένα έντυπο μαζί με την κάρτα που λέει:"Ενεργοποιήστε την υπηρεσία Wind Plus Non-Stop και σερφάρετε απεριόριστα στο μενού υπηρεσιών Wind Plus".:confused:

Εδω και 2.5 χρονια ηταν απεριοριστο και δεν γονατισε..Θα γονατισει με το οριο?Μπορει να δωθει κατι καλυτερο ανετα και οχι μονο 40MB.

Ήταν απεριόριστο,αλλά όχι πραγματικό Ίντερνετ..Είχε περιορισμούς στο κατέβασμα αρχείων(το πολύ μέχρι 1 mb)και δεν έμπαινε σε όλες τις ιστοσελίδες που χρησιμοποιούσαν συγκεκριμένα πρωτόκολλα..Αν αυτός δεν είναι περιορισμός,τότε τι είναι; :rolleyes: Και ποιος είπε ότι δε γονάτισε;Δεν ξέρω αν θυμάσαι πριν ένα χρόνο περίπου που το θέμα με την κάλυψη του δικτύου είχε γεμίσει παράπονα απ'όλους όσους το χρησιμοποιούσαν..Άλλωστε,ακόμη και το adsm τα πάει χάλια κατά τόπους,όπως αναφέρεται στο αντίστοιχο θέμα..Σκέψου να συνέχιζαν το απεριόριστο του wap τι θα γινόταν..

Στο non-stop αν μπεις μεσω opera και surfareis χρεωνεσαι?

Αναλόγως ποιό προφίλ έχεις ρυθμίσει να χρησιμοποιεί ο Opera

Ήταν απεριόριστο,αλλά όχι πραγματικό Ίντερνετ..Είχε περιορισμούς στο κατέβασμα αρχείων(το πολύ μέχρι 1 mb)και δεν έμπαινε σε όλες τις ιστοσελίδες που χρησιμοποιούσαν συγκεκριμένα πρωτόκολλα..Αν αυτός δεν είναι περιορισμός,τότε τι είναι; :rolleyes: Και ποιος είπε ότι δε γονάτισε;Δεν ξέρω αν θυμάσαι πριν ένα χρόνο περίπου που το θέμα με την κάλυψη του δικτύου είχε γεμίσει παράπονα απ'όλους όσους το χρησιμοποιούσαν..Άλλωστε,ακόμη και το adsm τα πάει χάλια κατά τόπους,όπως αναφέρεται στο αντίστοιχο θέμα..Σκέψου να συνέχιζαν το απεριόριστο του wap τι θα γινόταν..

Οταν εφαρμοστει το οριο 40 ΜΒ σε ολους θα σου απαντησω και θα καταλαβεις οτι δεν γονατισε...

Ε,όχι και δε γονάτισε..Και γω το βίωσα πριν κάποιους μήνες,όταν δεν μπορούσε να φορτώσει μια απλή σελίδα...Και όχι μόνο εγώ,αλλά οι περισσότεροι που έγραφαν εδώ,τα ίδια έγραφαν...Τώρα δεν ξέρω,δε χρησιμοποιώ Wind πουθενά,οπότε δεν ξέρω αν έχει βελτιωθεί η κατάσταση!

Απορώ γιατί ενώ η Wind το κατάργησε το απεριόριστο internet στις κάρτες ανανέωσης χρόνου ομιλίας των 3 ευρώ (δεν ξέρω αν ισχύει και για τις άλλες)έχουν ένα έντυπο μαζί με την κάρτα που λέει:"Ενεργοποιήστε την υπηρεσία Wind Plus Non-Stop και σερφάρετε απεριόριστα στο μενού υπηρεσιών Wind Plus".:confused:

Αλήθεια γράφει. Μπορείς να "κατεβάσεις" όσα δεδομένα θέλεις μέσα από το wapportal.wind.com.gr, και οπουδήποτε έξω από αυτό μέχρι τα 40ΜΒ.

Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110

• 3 weeks later...

Εχω...κανα χρονο να μπω σε τουτο δω το τοπικ...

Ειχα καρτουλα wind plus για απεριοριστο σερφαρισμα...μεχρι που εβαλε οριο η wind στα 40mb και της ειπα αντε γεια, και πηγα cosmote imode(Απεριοριστο!).

Ομως τελικα, μετα τα 40mb, στα καρτοκινητα, χρεωνει?

Εφαρμοστηκε τελικα το οριο των 40mb στα καρτοκινητα, ή παραμενει απεριοριστο?

Ομως τελικα, μετα τα 40mb, στα καρτοκινητα, χρεωνει?

Εφαρμοστηκε τελικα το οριο των 40mb στα καρτοκινητα, ή παραμενει απεριοριστο?

Υπάρχει μια σχετική ομηρία των χρηστών. Άτυπα ισχύει το απεριόριστο, αλλά η wind (νομότυπα) μπορεί ανα πάσα στιγμή να ενεργοποιήσει ξαφνικά το όριο των 40mb και να βρεθείς με αρνητικό υπόλοιπο στην κάρτα σου!

άρα μπαίνουμε από το κινιτό χωρίς να μας χρεώνει ακόμα κ αν τα ξεπεράσουμε τα 40 ? Το μόνο που πρέπει να φοβόμαστε είναι μήπως αρχίσει να το χρεώνει ?
no sig...

άρα μπαίνουμε από το κινιτό χωρίς να μας χρεώνει ακόμα κ αν τα ξεπεράσουμε τα 40 ? Το μόνο που πρέπει να φοβόμαστε είναι μήπως αρχίσει να το χρεώνει ?

καποιοι τολμηροι ξεπερασαν το οριο κ το μετανιωσαν οταν ειδαν κατι -30 κ -40 ευρω γιαυτο πολυ προσοχη

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για τα καρτοκινητά ναι, αρκεί να ελέγχεις κατά περιόδους. Για τα συμβόλαια νομίζω οτι εφαρμόζεται το όριο των 40mb και αν το ξεπεράσεις χρεώνεσαι κανονικά.

α οκ ! Εντάξει εγώ το θέλω για τους 3 μήνες του καλοκαιριού μόνο κ είμαι κ χρόνια συνδρομητής όπότε δεν νομίζω να έχω πρόβλημα! Ευχαριστώ πάντως !
no sig...

α οκ ! Εντάξει εγώ το θέλω για τους 3 μήνες του καλοκαιριού μόνο κ είμαι κ χρόνια συνδρομητής όπότε δεν νομίζω να έχω πρόβλημα! Ευχαριστώ πάντως !

παρολα αυτα να εισαι πολυ προσεκτικοσ κ να ελεγχεισ το υπολοιπο σου για να μην βρεθεισ προ εκλπηξεων

[sIGPIC][/sIGPIC]