Zorz Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 :X Σε ποια κανάλια μπήκες? Τί ρυθμίσεις streaming έχεις? Μια φίλη μου που παλιά έβλεπε δωρεάν τηλεόραση με το παλιό κόλπο.. μετά την αλλαγή χρεώθηκε, ενώ είχε ενεργοποιημένο το wind plus.. Κανάλια δεν θυμάμαι. Μπήκα με τον προβλεπόμενο τρόπο, ακολουθώντας το λινκ από το πόρταλ του wind plus. Ρυθμίσεις, αυτές που μου ήρθαν αυτόματα: Σύνδεση με: Wind streaming, apn: timgr.tv, username & password: κενό. Παράθεση Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Γεια σας παίδες! Λοιπόν έχω Sony Ericsson P1, έχω βάλει wind plus και πλέον του Opera που είχε, κατέβασα και το Οpera mini και φυσάει. Μπαίνω κανονικά στις περισσότερες σελίδες. ΑΛΛΑ δεν μπορώ πλέον να κατεβάσω τα email μου (στα μηνύματα έχω σετάρει τους λογαριασμούς μου κανονικά). Όταν κάνω αποστολή/λήψη εμφανίζει μήνυμα οτι υπάρχει σφάλμα στις ρυθμίσεις του διακομιστή μου, ενώ πριν με Wind internet προφίλ δεν είχα πρόβλημα. Τις ρυθμίσεις των εμαιλ δεν τις έχω αλλάξει καθόλου, το μόνο κατά την σύνδεση απλά επιλέγω να συνδέεται με Wind Plus και όχι με Wind Internet. Μήπως ξέρει κανείς τι παίζεται; Ευχαριστώ. Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Δεν μπορείς να πάρεις POP/SMTP e-mail από το wind plus προφίλ, το μπλοκάρει ο proxy. Μόνο μέσω του wind internet προφίλ μπορείς να πάρεις e-mail ή αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις το wind plus προφίλ, τότε μπορείς να τα δεις μέσω webmail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 Εσένα σου έρχεται μήνυμα έστω και ετεροχρονισμένα. Εμένα που έληξε προχθές και δε μου έχουν στείλει ακόμη τίποτα τι να πω. :lol: Επειδή κακά τα ψέμματα αυτές τις μικρό .... (Συμπληρώστε τη λέξη που θέλετε) τις κάνει η Wind είχα βάλει υπενθύμιση. ρε παιδια εμενα απο την wind μου ειπαν οτι αυτοματα ανανεώνεται το wind plus εκτος αν στειλεις sms εσυ για να το κοψεις..... πο πο καλα που μου το ειπατε......:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 ρε παιδια εμενα απο την wind μου ειπαν οτι αυτοματα ανανεώνεται το wind plus εκτος αν στειλεις sms εσυ για να το κοψεις..... πο πο καλα που μου το ειπατε......:blink: Θα στο είπε ο ίδιος υπάλληλος που είπε σε γνωστό μου ότι στο Non stop της παρέας (αυτό με τα 1200 λεπτά και 1200 sms) τα δωρεάν λεπτά είναι για όλους τους αριθμούς Wind και όχι μόνο για τα f2g. Αυτά τα bugs στο προσωπικό να μην είχε η εταιρεία αυτή ... . :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 Το wind plus ανανεώνεται αυτόματα για όσους έχουν συμβόλαιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Το wind plus ανανεώνεται αυτόματα για όσους έχουν συμβόλαιο! ειναι ετσι ρε παιδια τελικα.....??? ειναι σιγουρο 100%.....? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Εγώ έχω συμβόλαιο και μου ανανεώνεται αυτόματα εδώ και μήνες. Για την καρτοκινητή δεν ξέρω τί επικρατεί αλλά σύμφωνα με αυτά που γράφουν πρέπει να το ανανεώνεις κάθε 30 ημέρες εσύ, δε γίνεται αυτόματα. Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Εγώ έχω συμβόλαιο και μου ανανεώνεται αυτόματα εδώ και μήνες. Για την καρτοκινητή δεν ξέρω τί επικρατεί αλλά σύμφωνα με αυτά που γράφουν πρέπει να το ανανεώνεις κάθε 30 ημέρες εσύ, δε γίνεται αυτόματα. thanks για την απαντηση......:):) ρωταω και ξαναρωταω για να μην κανουμε λαθος και πληρώσουμε τρελά λεφτα....:p μπραβο παντως στην wind φοβερη μαγκιά...το wind plus.... πραγματικα εδω της βγαζω το καπελο...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 thanks για την απαντηση......:):) ρωταω και ξαναρωταω για να μην κανουμε λαθος και πληρώσουμε τρελά λεφτα....:p μπραβο παντως στην wind φοβερη μαγκιά...το wind plus.... πραγματικα εδω της βγαζω το καπελο...... αμα εχεις καρτοκινητη στελνεις μυνημα και το αναναιωνεις εσυ καθε 30 μερες προσοχη ομως οταν περασει ο μηνας δεν σε ειδοποιουν αμεσως αλλα μετα απο 1-2 μπορει και 3 μερες με αποτελεσμα αμα χηισημοποιεις την υπηρεσια να σε χρεωσει για τα καλα και ναι ειναι πολυ καλη μαγκια εγω ειμαι στη wind μονο και μονο γιαυτη την υπηρεσια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Ρε παιδια, τα χω παρει αρκετα με το θεμα της ανανεωσης του wind plus στην καρτοκινητη. Επειδη ξερω οτι αν γινει λαθος με τις ημερομηνιες, μπορεις να βρεθεις 'φεσωμενος' για τα καλα, προτιμω, χωρις να κοιταζω ημερολογιο, να ανανεωνω μια-δυο μερες πριν απο την υποτιθεμενη ληξη του μηνα. Πχ. τελευταια ενεργοποιηση του wind plus, ηταν 16 Μαη. Ηδη απο τις 14, δεν πειραζει λεω, τους χαριζω 2 μερες, προσπαθησα να επανα-ενεργοποιησω, στελνοντας το μηνυμα. Και επισης εκανα το ιδιο και σημερα(16/6- ενας μηνας 'ακριβως' ας πουμε, απο τις 16 Μαη). Λοιπον, και προχτες, και σημερα, το ιδιο μηνυμα ελαβα: η συνδρομη σας για 1 μηνα απεριοριστη περιηγηση στο wind plus, ειναι ηδη ενεργη. ανανεωστε στελνοντας 'plus' στο 19349 μετα τη ληξη της περιοδου του 1 μηνα. Γιατι **** την ξεφτιλα τους τα κανουν αυτα? Δηλαδη, πρεπει να παλευω συνεχεια να κανω νεα ενεργοποιηση; Στο κατω κατω, γιατι να μην 'προστιθεται' ενας μηνας ακομη στην περιοδο του wind plus που ειναι ηδη ενεργη; Δηλαδη ποτε θα 'ανοιξει' στο συστημα τους για να κανω ξανα ενεργοποιηση? Εχω φτασει τωρα, να φοβαμαι να σερφαρω, γιατι δεν ξερω ποτε ακριβως, ποια ωρα ακριβως, θα ληξει η συνδρομη μου! Και ουτε να σερφαρω με ησυχο το κεφαλι μου μπορω, ουτε να χανω την ωρα μου να παλευω να στελνω sms εχω χρονο(για χασιμο). Μπορει καποιος να με βοηθησει με ολη αυτη την παλιο-κατασταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Ρε παιδια, τα χω παρει αρκετα με το θεμα της ανανεωσης του wind plus στην καρτοκινητη. Επειδη ξερω οτι αν γινει λαθος με τις ημερομηνιες, μπορεις να βρεθεις 'φεσωμενος' για τα καλα, προτιμω, χωρις να κοιταζω ημερολογιο, να ανανεωνω μια-δυο μερες πριν απο την υποτιθεμενη ληξη του μηνα. Πχ. τελευταια ενεργοποιηση του wind plus, ηταν 16 Μαη. Ηδη απο τις 14, δεν πειραζει λεω, τους χαριζω 2 μερες, προσπαθησα να επανα-ενεργοποιησω, στελνοντας το μηνυμα. Και επισης εκανα το ιδιο και σημερα(16/6- ενας μηνας 'ακριβως' ας πουμε, απο τις 16 Μαη). Λοιπον, και προχτες, και σημερα, το ιδιο μηνυμα ελαβα: η συνδρομη σας για 1 μηνα απεριοριστη περιηγηση στο wind plus, ειναι ηδη ενεργη. ανανεωστε στελνοντας 'plus' στο 19349 μετα τη ληξη της περιοδου του 1 μηνα. Γιατι **** την ξεφτιλα τους τα κανουν αυτα? Δηλαδη, πρεπει να παλευω συνεχεια να κανω νεα ενεργοποιηση; Στο κατω κατω, γιατι να μην 'προστιθεται' ενας μηνας ακομη στην περιοδο του wind plus που ειναι ηδη ενεργη; Δηλαδη ποτε θα 'ανοιξει' στο συστημα τους για να κανω ξανα ενεργοποιηση? Εχω φτασει τωρα, να φοβαμαι να σερφαρω, γιατι δεν ξερω ποτε ακριβως, ποια ωρα ακριβως, θα ληξει η συνδρομη μου! Και ουτε να σερφαρω με ησυχο το κεφαλι μου μπορω, ουτε να χανω την ωρα μου να παλευω να στελνω sms εχω χρονο(για χασιμο). Μπορει καποιος να με βοηθησει με ολη αυτη την παλιο-κατασταση; Το σίγουρο είναι ότι δε θα λήξει μέσα στη μέρα αλλά τα μεσάνυχτα.. Σε εμένα τουλάχιστον έτσι συμβαίνει κάθε φορά.. Οπότε μπορείς να δοκιμάζεις μια φορά τη μέρα και όχι κάθε τόσο.. Βέβαια και αυτό δεν είναι τέλεια λύση, αλλά απ'το τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Βρε παιδιάκάνετε ώρες ώρες σαν μικρά παιδιά. Όταν έχεις την υποψία ή δεν θυμάσαι πότε ακριβώς τελειώνει το απεριόριστο στέλνεις ξανά το plus στο 19349 και έρχεται η σχετική απάντηση ενεργοποίησης αν έχει τελειώσει. Διαφορετικά σου λέει ότι έχεις ακόμα απεριόριστο και όλα οκ. Φυσικά καλό θα ήταν να έρχεται αυτόματα όπως γίνεται με το απεριόριστο στις άλλες εταιρείες αλλά και έτσι γίνεται η δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Τελικα οπου εχει 3g σημα, η συνδεση πεταει. Οπου δεν εχει, απο τη δικη μου εμπειρια, σερνετε... Υπαρχει καμια σελιδα της wind, που να δειχνει σε ποιες περιοχες εχει 3g και σε ποιες δεν εχει καλυψη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Τελικα οπου εχει 3g σημα, η συνδεση πεταει. Οπου δεν εχει, απο τη δικη μου εμπειρια, σερνετε... Υπαρχει καμια σελιδα της wind, που να δειχνει σε ποιες περιοχες εχει 3g και σε ποιες δεν εχει καλυψη? http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageID=26 Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Ευχαριστω για το link. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. June 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2008 Μπράβο στη Wind που κατάργησε την υπηρεσία WIND Click! :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekod92 Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 Παιδιά να ρωτήσω κάτι; τα realtones τι διαφορά έχουν με τα μουσικά κομμάτια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthlouk Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 Τελικα καταφερα να ενεργοποιησω το non stop...Εχω ομως την εξης απορια. Διαβασα παραπανω οτι αν ρυθμισεις το κιν σου να μπαινει στο νετ μονο μεσω του προφιλ wind plus τοτε σε οποιαδηποτε σελιδα και αν μπεισ δ χρεωνεσαι..Ισχυει αυτο? Για να ξερω δλδ τι να κανω...Αν ναι, απλα διαγραφω το προφιλ wind internet? Δε θα μου χρειαστει που8ενα? Ειστε 100% σιγουροι οτι με το προφιλ wind plus ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΩ ΔΕ ΘΑ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ?Γιατι ο υπαλληλος του 1260 που πηρα για να ρωτησω πληροφοριακα, μου ειπε οτι δωρεαν ειναι μονο η προσβαση μου στο πλας και ο,τι κανω εκει μεσα.Οτιδηποτε εκτος αυτου θα χρεωνεται κανονικα.. Μη μου ερθει κανας λογαριασμος φωτια! Και κατι τελευταιο... Αν θελω να ακυρωσω καποια στιγμη τη συνδρομη αυτη(ειμαι συνδρομητης συμβολαιου) τι μνμ πρεπει να στειλω?(η' γινεται μονο μεσω κλησης στο 1260??) thx in advance! Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Notice to mods!: Γραφω με greeklish MONO οταν ειμαι σε PC χωρις ελληνικα ή για καποιο αλλο σοβαρο λογο. Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 ασε τι σου ειπε ο υπαληλος σβησε το προφιλ ιντερνετ και θα εισαι οκ δεν χρεωνεσε τιποτα οπου και να μπεις για να σταματησεις την υπηρεσια στελνεις μυνημα αλλα δεν μου ρχετε τωρα το νουμερο κανε μια αναζητηση πιο πισω και θα το βρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 Τελικα καταφερα να ενεργοποιησω το non stop...Εχω ομως την εξης απορια. Διαβασα παραπανω οτι αν ρυθμισεις το κιν σου να μπαινει στο νετ μονο μεσω του προφιλ wind plus τοτε σε οποιαδηποτε σελιδα και αν μπεισ δ χρεωνεσαι..Ισχυει αυτο? Για να ξερω δλδ τι να κανω...Αν ναι, απλα διαγραφω το προφιλ wind internet? Δε θα μου χρειαστει που8ενα? Ειστε 100% σιγουροι οτι με το προφιλ wind plus ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΩ ΔΕ ΘΑ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ?Γιατι ο υπαλληλος του 1260 που πηρα για να ρωτησω πληροφοριακα, μου ειπε οτι δωρεαν ειναι μονο η προσβαση μου στο πλας και ο,τι κανω εκει μεσα.Οτιδηποτε εκτος αυτου θα χρεωνεται κανονικα.. Μη μου ερθει κανας λογαριασμος φωτια! Και κατι τελευταιο... Αν θελω να ακυρωσω καποια στιγμη τη συνδρομη αυτη(ειμαι συνδρομητης συμβολαιου) τι μνμ πρεπει να στειλω?(η' γινεται μονο μεσω κλησης στο 1260??) thx in advance! φιλε εγω τον προηγουμενο μηνα που το χρησιμοποίησα για πρωτη φορα μπηκα Π Α Ν Τ Ο Υ και δεν χρεωθηκα καθολου... σβησε και το wind internet και θα εισαι οκ 100%.... πραγματικα τρομερη υπηρεσια...... θα μεινω στην τιμ μονο και μονο για αυτο..... ο υπάλληλος και σε μενα τα ιδια ελεγε..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthlouk Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 ok!thx guyzz!!! αλη8εια αυτο ισχυει και για προγραμματα τσατ στο κιν οπως το e-buddy ή σε χρεωνει? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Notice to mods!: Γραφω με greeklish MONO οταν ειμαι σε PC χωρις ελληνικα ή για καποιο αλλο σοβαρο λογο. Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billkiork Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 Γειά σας "παιδιά". Έχω μια καρτούλα Wind Plus με δώρο 100€ υπηρεσίες. Προσπαθώ να στείλω τον κωδικό στο 5555 αλλά το μήνυμα δεν πάει. Ξέρετε γιατί? Εχω καρτοκινητό αν παίζει κάποιο ρόλο αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 Γειά σας "παιδιά". Έχω μια καρτούλα Wind Plus με δώρο 100€ υπηρεσίες. Προσπαθώ να στείλω τον κωδικό στο 5555 αλλά το μήνυμα δεν πάει. Ξέρετε γιατί? Εχω καρτοκινητό αν παίζει κάποιο ρόλο αυτό Έχει αλλάξει ο αριθμός: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2391084#post2391084 Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billkiork Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 Ευχαριστώ!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts