Jump to content

Samsung SGH-U600

skatzoxoiros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

thelo na rotiso kati kai na mou apantisei opoios exei to u600 amesa..exei kaneis provlima me to portaki??diladi psilo paizei pano kato otan einai kleisto? k den einai stathero??exo pathei auto to pragma k me provlimatizei i kataskeui tou kinitou..otan einai kleisto to portaki psilopaizei ligo k kounietai...an boreite apantiste mou !!boro na kano kati???apntiste!:confused:

Ψιλοπαίζει οταν είναι κλειστό. Πιο σφικτο ήταν το D900. Τώρα τι να σου πω,προφανώς όλα ετσι θα είναι

Gilles smiles!

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

thelo na rotiso kati kai na mou apantisei opoios exei to u600 amesa..exei kaneis provlima me to portaki??diladi psilo paizei pano kato otan einai kleisto? k den einai stathero??exo pathei auto to pragma k me provlimatizei i kataskeui tou kinitou..otan einai kleisto to portaki psilopaizei ligo k kounietai...an boreite apantiste mou !!boro na kano kati???apntiste!:confused:

Παιδιά γεια!!!!!το δικό μου πορτάκι δεν παίζει !!δεν ξέρω τι να πω για τα υπόλοιπα! by the way , το δίνω σε συμφέρουσα τιμή γιατί μόλις πήρα εταιρικό nokia n73. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου κάνει pm.Το κινητό πάντως είναι το πιο στυλάτο με διαφορά!!!!!!!!!!!!!!

einai xeneroma me to p to pareis na sou pezei to portaki re gmt..diorthonetai auto?

Ούτε εμένα παίζει καθόλου... Μήπως σου έπεσε κάτω? Ψάξε για ράγισμα στο καπάκι, στα κουμπώματα γύρω γύρω

CR electronics

τα αρχεια να ειναι περασμενα στον φακελο <αλλα αρχεια> της μνημης του κινητου και οχι της καρτας μνημης.επισης να ειναι παιχνιδια για Samsung και οχι για αλλα κινητα!για δοκιμασε και πες μου!εγω περασα Zelda,Opera κλπ!!!!!

Είχες δίκιο τελικά..μάλλον θα προσπαθούσα να περάσω άκυρα παιχνίδια...Thanks for the tip ;)

Είχες δίκιο τελικά..μάλλον θα προσπαθούσα να περάσω άκυρα παιχνίδια...Thanks for the tip ;)

Εγώ δοκίμασα με παιχνίδια .jar που βρήκα για τα Sony Ericsson απο εδώ:

http://mysonik.com/modules/mydownloads/viewcat.php?cid=12

Τα μετετρεψα σε μορφή .jad με το JAD MAKER και τα πήρε κανονικά.

Εμφανίζονται σε όλη την οθόνη, και δεν είναι και κλειδωμένα! ;)

CR electronics

de m exei pesei kato oute exei ragisei tpt..exo xenerosei ligo..eseis ti tha kanate gia to portaki?:confused: ?lete na to pao sto germano??
By Order of The Peaky Blinders..

Ούτε εμένα παίζει καθόλου... Μήπως σου έπεσε κάτω? Ψάξε για ράγισμα στο καπάκι, στα κουμπώματα γύρω γύρω

de m exei pesei kato oute exei ragisei tpt..exo xenerosei ligo..eseis ti tha kanate gia to portaki? ?lete na to pao sto germano??

Σήμερα το πρωί ολοκλήρωσα την παραγγελία του κινητού από e-shop και θέλω να ρωτήσω σε ποιους άλλου εκτός των dimdark13 και jor1ge εμφάνισε τζόγο.. :worry:
http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

manaros19 και skatzoxoiros

φίλοι μου σας ευχαριστώ πολύ!!

η μόνη επιφύλαξη που είχα ήταν με τα jar, εφόσον μπαίνουν με τον τρόπο που είπατε... το κινητό είναι τέλειο, μικρό και θαυματουργό.... !!

άραγε θα παίζει και java 3d ?? θέματα / skins αλλάζουν ??(μάλλον ζητάω πολλά!?)

πάντως, με βλέπω να το παίρνω σύντομα, μόλις το φέρει η ΤΙΜ εδώ γιατί έχω μια μικρή επιδότηση... :D :rolleyes:

MyPhone history: Nokia 3310/6510 / Motorola V535/ V360 / Ubiquio 401 / O2 XDA Flame / Omnia i900 / GB T600 / Nokia 5230 / Huawei Ideos X5 / Toshiba AT100 / Samsung Duos / Lenovo 3500H /:cool:

Θέματα / skins δεν αλλάζουν, μπορείς να βάλεις οτι φόντο θες όμως όπως σε ολα τα κινητά.

Για όσους τους ενδιαφέρει ο τομέας των SMS, το Τ9 είναι μέν βελτιωμένο αλλα πάλι δε μπορείς να αποθηκέυσεις νέες λέξεις που δεν υπάρχουν στο λεξικό του.

Επίσης, κρατάει τα σταλμένα μυνήματα (δε χρειάζεται να πατήσεις "Αποστολή και αποθήκευση")

Και ναι, έβαλα mp3 ringtone για ήχο ειδοποίησης στα μηνύματα! :D

Δοκιμάστε το παρακάτω για ήχο μηνύματος!

http://briefcase.pathfinder.gr/file/skatzoxoiros/43471/516033

Ιιιιιιχααααα!!!! :lol:

@xeirwn και εγώ απο την ΤΙΜ το πήρα με μεταφορά αριθμού απο την Cosmote

CR electronics

Το τηλεφωνο φαινεται πολυ καλο,ανώτερο του d900.

H μπαταρια ποσο σας βγάζει χωρις υπερβολές?

Απο ποιοτητα κατασκευης?

Το ηχειο ειναι πιο δυνατο απο του d900?

μόλις διάβασα σε ξένο φορουμ ότι υπάρχει καινούργια δεύτερη μπαταρία 1000mAh!!

είναι για το Χ820 αλλά ταιριάζει και στο U600 και διπλασιάζει το χρόνο νέας φόρτισης από 2-3 σε 4-6 μέρες χρήσης !!:rolleyes:

http://www.uk-mobilestore.co.uk/product_info.php?products_id=632

MyPhone history: Nokia 3310/6510 / Motorola V535/ V360 / Ubiquio 401 / O2 XDA Flame / Omnia i900 / GB T600 / Nokia 5230 / Huawei Ideos X5 / Toshiba AT100 / Samsung Duos / Lenovo 3500H /:cool:

μόλις διάβασα σε ξένο φορουμ ότι υπάρχει καινούργια δεύτερη μπαταρία 1000mAh!!

είναι για το Χ820 αλλά ταιριάζει και στο U600 και διπλασιάζει το χρόνο νέας φόρτισης από 2-3 σε 4-6 μέρες χρήσης !!:rolleyes:

http://www.uk-mobilestore.co.uk/product_info.php?products_id=632

Άμα ταιριάζει πραγματικά, είναι υπέρτατο σκηνικό!

Η μπαταρία είναι το μόνο πράγμα που με ξενερώνει σ αυτό το κινητό..

Α! Και ο φόβος της περίπτωσης να έχει τζόγο...:rolleyes:

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

εμένα πλέον ο μόνος φόβος είναι να έχει γρήγορο μενου και γενικά απόκριση το τηλεφωνάκι... διότι η ταχύτητα έπεσε στα 85Mhz απο τα 104Mhz του d900!!

about samsung famous OPUS, for what I see they have donwgraded ARM speed to 85MHz instead of 104MHz (D900) in order to get more battery life. To me, this is totally out of mind as D900 was already very very slow especially browsing images on memory card

ας μας πει κάποιος κάτοχος, είναι γρήγορο το μενου στο U600 και μέσω της κάρτα μνήμης ειδικότερα ??

εμένα πλέον ο μόνος φόβος είναι να έχει γρήγορο μενου και γενικά απόκριση το τηλεφωνάκι... διότι η ταχύτητα έπεσε στα 85Mhz απο τα 104Mhz του d900!!

about samsung famous OPUS, for what I see they have donwgraded ARM speed to 85MHz instead of 104MHz (D900) in order to get more battery life. To me, this is totally out of mind as D900 was already very very slow especially browsing images on memory card

ας μας πει κάποιος κάτοχος, είναι γρήγορο το μενου στο U600 και μέσω της κάρτα μνήμης ειδικότερα ??

to leitourgiko tou einai aristo..

Στο μενού πάει σφαίρα, δεν πρόκειται να έχεις πρόβλημα, στο εγγυώμαι αυτό! ;)

Πέρασε δύσκολα crash test!

Στην πλόηγηση στην κάρτα μνήμης τώρα αργεί μόνο στο άνοιγμα των φακέλων όταν αυτοί έχουν πολλά αρχεία μέσα, αλλα αφού ανοίξει η πλοήγηση πάει πάλι σφαίρα! Του έβαλα μια 256 γεμάτη που είχα στο D600 μου, και μπορώ να πω πως στην πλοήγηση μέσα στον φάκελο πάει πιο γρήγορα απο το D600.

Σε θέμα έντασης ήχου τα mp3 σαν ήχοι κλήσης ακούγονται πολύ πιο καθαρά και ελάχιστα πιο δυνατά απο το D600 με περισσότερη έμφαση στις υψηλές συχνότητες

Απο θέμα σήματος.... Με το D600 μου δε μπορούσα να μιλήσω μέσα στο δωμάτιό μου, ενώ με το U600 δεν έχω πρόβλημα, (εχω δεχτεί πολλές κλήσεις λόγω ονομαστικής εορτής)

Επίσης το ραδιόφωνό του ακούγεται και απο τα ηχεία της συσκευής, έχει πολύ καλή απόδοση, άν και θα προτιμούσα να έχει και ρυθμιστικά μπάσων - υψηλών συχνοτήτων...

CR electronics

παιρνει σαν ταπετσαρια Βιντεο και αν ναι σε τι αναλυση?????

τελικα αποχαιρετω το Ζ720 που ημουν ετοιμος να παρω και παω στο υ600....

εχω πιστει

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Παίδες καλησπέρα.

Παίρνει κάρτα μνήμης micro SD σωστά?Ποια είναι αυτή?Η ψείρα όσο το νύχι στο μικρό μου δαχτυλάκι...???

Ο επιμένων νικά...

Παίδες σκέφτομαι να δώσω το w880 και να πάρω το u600. Τι λέτε? αξίζει?

Δεν νομίζω....;)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Δεν νομίζω....;)

Γιατί όχι?

το μονο samsung που μου αρεσει πολυ!

Εχει πολύ καλυτερη κάμερα απο το s.e,καλύτερη οθόνη προφανως,ωραιο design,γενικα πολύ καλό.

Το μόνο που φοβάμαι σε ολα τα samsung είναι ο ήχος και η μπαταρία...

Γιατί όχι?

το μονο samsung που μου αρεσει πολυ!

Εχει πολύ καλυτερη κάμερα απο το s.e,καλύτερη οθόνη προφανως,ωραιο design,γενικα πολύ καλό.

Το μόνο που φοβάμαι σε ολα τα samsung είναι ο ήχος και η μπαταρία...

Γιατί το w880 είναι εξίσου μουράτο με το u600 ενώ έχει περισσότερες λειτουργίες(και 3g).

Το u600 έχει σαφώς καλύτερη κάμερα αλλά για μένα αυτό δεν φτάνει.

Αν δεν είχε κανένα από τα 2 κινητά θα τον προέτρεπα να πάρει αυτό που του αρέσει περισσότερο, αλλά τώρα γιατί να αλλάξει το 880 με το u600?

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

• The title was changed to Samsung SGH-U600