skatzoxoiros Δημ. May 7, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 ...η δε πρωτοποριακή τεχνολογία OPUS (Optimized Power Usage System) εξασφαλίζει μειωμένη κατανάλωση στις βασικές λειτουργίες, όπως ομιλία, κάμερα, MP3 player, κλπ., για αυξημένη αυτονομία της μπαταρίας. έχει 3.7v 900Mh τα 690Μh έχεις δίκιο πρέπει να ειναι λίγα. Αν έχουν πετύχει όντως να καταναλώνει λιγότερη ενέργεια, τότε παρότι μικρότερης χωρητικότητας η μπαταρία απο του D900 θα κρατάει πολύ περισσότερο... τι καρτα δεχεται MicroSD οπως και το D900? Ναί, την ίδια κάρτα μνήμης δέχεται ;) Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 έχει 3.7v 900Mh τα 690Μh έχεις δίκιο πρέπει να ειναι λίγα. Αφου καποιος ειπε οτι κραταει 2-3 μερες πρεπει να ειναι καλη;) Σύμφωνα με τη samsung έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια για την αύξηση της αυτονομίας(σύμφωνα με την εταιρία έχει αυξηθεί μέχρι και 50%) Στην πράξη αυτό είχε σαν αποτέλεσμα τη μείωση της χωρητικότητας της μπαταρίας(και του βάρους συνεπώς) διατηρώντας την ίδια περίπου αυτονομία με το d900(που είχε μεγαλύτερη μπαταρία ) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 το u700 ξερουμε ποτε περιπου υπολογιζεται να φτασει ? Κι εγω φιλε μου περιμενω.. Πρεπει να ναι κι αυτο καλο.. Πολυ καλο, αστερι θα λεγα το υ600... Περιμενω και το 700αρι για να συγκρινω κυριως ποιοτητα κατασκευης... Κατα τα αλλα και οι δυο λεπτες συσκευες, ωραιες, ιδια καμερα... Θα δουμε.. Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis74 Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 το 700αρι ποτε το περιμενουμε? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679 Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 Μηπως εχει ακουσει κανεις την ενταση του εξωτερικου του ηχειου?ειναι σε επιπεδα D900? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 Ηι σε ολους. Απο τα specs κατι ειδα για file reading. Δηλ. θα μπορουμε να αποθηκευοθμε και να βλεπουμε αρχεια office? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 ναι ναι...αυτο γινεται... τελικα θα γινει μεγαλη μαχη.... http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_s500-1983.php Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. May 8, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 τελικα θα γινει μεγαλη μαχη.... http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_s500-1983.php Δε βλέπω καμμία μάχη... Η μάλλον πριν κάν αρχίσει έχει ήδη νικηθεί απο το Samsung! Πιο ελαφρύ, πιο λεπτό, με μεγαλύτερη οθόνη, με μεγαλύτερης ανάλυσης κάμερα, με μεγαλύτερη ενσωματωμένη μνήμη, με ραδιόφωνο και σίγουρα... πιο στυλάτο! Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotos_R Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 1.αποθηκευει τα αρχεια με την μια στην καρτα εχει επιλογη σε αυτο απο την αρχη(προεπιλογη) 2.ναι παιρνει και MP3 στα μηνυματα 3.κανει ζουμ σε φωτο που δεχεται το κινητο με ΒΤ η μηνυμα... 4.O ηχος κλησης ειναι δυνατος 5.Το ακουστικο κατα την διαρκεια κλησης ειναι καθαρο Παιδια αν ισχυουν ολα τα παραπανω μιλαμε οτι πλεον η Samsung διορθωσε ολα τα ελλατωματα του D900 σε μια συσκευη..πραγματικα αν επιβεβαιωθουν εφυγα να το παρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis74 Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 sotos_R ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣ ΚΙ ΑΥΤΟ Ε? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679 Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 Δε βλέπω καμμία μάχη... Η μάλλον πριν κάν αρχίσει έχει ήδη νικηθεί απο το Samsung! Πιο ελαφρύ, πιο λεπτό, με μεγαλύτερη οθόνη, με μεγαλύτερης ανάλυσης κάμερα, με μεγαλύτερη ενσωματωμένη μνήμη, με ραδιόφωνο και σίγουρα... πιο στυλάτο! εχεις απολυτο μα απολυτο δικιο δεν ειχα δει τα χαρακτηριστικα.... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 ΕΧΩ ΝΕΥΡΑ θελω το 700 γιατι χρειαζομαι το 3g ποτε θα ερθει πια? δε μπορω νε περιμενω θα παρω το 600 μου φαινεται τελικα και μετα θα τρεχω Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakoulis Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 xtes to pira k gw sta xeria mou k pragmati poli wraio. popli wraia xrwmata opws to sharp mou to v903. mpravo sti samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotos_R Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 @fotis αν και δεν με ενδιαφερει το ραδιο γιατι δεν ακουω ποτε (ουτε το 3g) αν ολα αυτα που γραφουμε ισχυουν μιλαμε για την πιο τελεια συσκευη της Samsung..εχω παρει D410-D500-D600-D900 και απο τοτε δεν εχω παει ποτε σε αλλη μαρκα (και ας τις εχω δοκιμασει ολες) την ταχυτητα και την κομψοτητα της Sasmung δεν την πιανει κανεις αλλα με τα πιο πανω μειονεκτηματα να ειναι εκνευριστικα..μακαρι να ειναι ετσι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 το Ε900 μου ετοιμάζεται να βρει σύντροφο έχουμε πληροφόρηση για το ποια χρώματα θα έρθουν Ελλάδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. May 9, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 το Ε900 μου ετοιμάζεται να βρει σύντροφο έχουμε πληροφόρηση για το ποια χρώματα θα έρθουν Ελλάδα? To Ε-shop.gr το έχει στο χρώμα που μου αρέσει... SAMSUNG U600 SAPPHIRE BLUE Τιμή χωρίς σύνδεση: 297.48 € + 56.52 € 19% ΦΠΑ = 354.00 € Το χτυπάω μέχρι τέλος της εβδομάδας... Quad Band GSM 850, 900, 1800, 1900 MHz, FM Radio (RDS), Music Player (MP3 / AAC / AAC+ / e-AAC / WMA), δυνατότητα Fullsize portrait / landscape view, λειτουργίες λήψης (Single - Multi - Mosaicshot), εγγραφή βίντεο σε μορφή MPEG4 / H.263, Document viewer, Mobile printing, Offline Mode (Flight mode), τεχνολογία OPUS (Optimized Power Usage Solution) για αυξημένη αυτονομία (10% Talktime / 30% Camera / 40% MP3 Player), SMS, MMS, Email client (POP3, SMTP, IMAP4), υποστήριξη USB 2.0, δυνατότητα TV-Out (σύνδεση με τηλεόραση), ημερολόγιο, λίστα εργασιών, ρολόϊ / παγκόσμιος χρόνος, ξυπνητήρι, μετατροπέας, αριθμομηχανή, βιβλίο υπομνημάτων, αντίστροφος μετρητής, χρονόμετρο, αναγνώριση κλήσης (κείμενο / εικόνα / video). 2 χρόνια εγγύηση από την Samsung Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 με το καλο και να μας πεις τις εντυπωσεις σου ..... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 Ρε γιατί αγοράσατε όλα τα U600 και δεν υπάρχει ούτε ένα για δείγμα να δούμε και εμείς πως είναι το κινητό:lol: :p ; Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serafims Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 1.αποθηκευει τα αρχεια με την μια στην καρτα εχει επιλογη σε αυτο απο την αρχη(προεπιλογη) 2.ναι παιρνει και MP3 στα μηνυματα 3.κανει ζουμ σε φωτο που δεχεται το κινητο με ΒΤ η μηνυμα... 4.O ηχος κλησης ειναι δυνατος 5.Το ακουστικο κατα την διαρκεια κλησης ειναι καθαρο Παιδια αν ισχυουν ολα τα παραπανω μιλαμε οτι πλεον η Samsung διορθωσε ολα τα ελλατωματα του D900 σε μια συσκευη..πραγματικα αν επιβεβαιωθουν εφυγα να το παρω... Παίδες ισχύουν πραγματικά όλα τα παραπάνω για επιβεβαίωση ρωτάω! Αν ναι σιγουρα πάμε με χίλια να το πάρουμε! :) Ας πει κάποιος που το έχει σίγουρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis74 Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 ναι βρε ισχύουν αυτά αλλιώς δεν θα τα έγραφαν τα παιδιά. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679 Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. May 11, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 :D :D Σήμερα έκανα αίτηση για μεταφορά του αριθμού στην ΤΙΜ. Μου είπαν πρέπει πρώτα να εγκριθεί και μετά θα μου δώσουν την συσκευή. (άρα τέλος της επόμενης εβδομάδας) Δεν το είχαν ανοικτό για επίδειξη, μόνο σφραγισμένο σε κουτί. Το κουτί του είναι μικροσκοπικό... σαν 3 κουτιά τσιγάρα το ένα δίπλα απο το άλλο... Το χρώμα που εχει και η ΤΙΜ είναι το SHAFIRE BLUE. Υπομονή λοιπόν για περισσότερες εντυπώσεις και φωτό μια βδομαδούλα ακόμη... Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stikos Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Δεν βλέπω να έρχεται άλλο χρώμα στην χώρα μας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 http://www.mobile-review.com/review/samsung-u600-en.shtml και εγω δυσκολο το βλεπω το πολυ μεσω ηλεκτρονικου καταστηματος... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 εγώ πιστεύω θα έρθει απλά όχι άμεσα το mobile-review δεν στάζει μέλι ακριβώς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis74 Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 αλλα τι λεει ΝαGR? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679 Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts