Jump to content

Sotos_R

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Sotos_R's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδες αν βαλω καποιο theme απο cydia θα μου επηρεασει το igreek???πρεπει να βαλω παλι language english για να περασω το θεμα??
  2. Μythozz βλεπω οτι εχεις avatar iphone..σου αναγνωρισε κανονικα τις επαφες σου απο το iphone και απο συνδεσιμοτητα με την συσκευη τι λεει? ειμαι στο να παρω navigon με ή χωρις Bluetooth αλλα αμα δεν συνδεεται με το Iphone θα μου ειναι αχρηστο..
  3. @ Raver για αντιπροσωπεια με βλεπω γιατι χτες προσπαθησα να κανω αναβαθμιση μονος μου και δεν υπηρχε κατι διαθεσιμο.. @kotsianis7 μονο οταν λειπει η μπαταρια απο πανω σβηνει με το που την βαζω ειτε ειναι σβηστο ειτε ανοιχτο αναβει συνεχεια!
  4. Ρε παιδια εδω και 2 μερες μου εχει κολησει το κινητο και ενω λειτουργουν ολα κανονικα στην πισω πλευρα που ειναι το καθετο μπλε φωτακι που αναβει οταν ανοιγουμε την καμερα παραμενει αναμμενο οτι και να κανω(ανοιγω-κλεινω καμερα, βγαζω μπαταρια, κανω επανεκινηση)..τι μπορει να ειναι και τι μπορει να κανω?
  5. Ειχαμε κανα νεο για το ποτε θα κυκλοφορησει???
  6. Εδω και 3 μερες ειμαι και εγω κατοχος του Ν82.. Εχω το εξης προβλημα, ενω φορτωσα κανονικα τους χαρτες μεσω Map loader με εντοπιζει αμεσα αλλα δεν μπορω με τιποτα να κανω πλοηγηση! Με βγαζει σε ενα menu που με παραπεμπει να αγορασω η να δω αν ειναι διαθεσιμη η φωνητικη πλοηγηση δωρεαν, παταω οκ κανει πως συνδεεται και μετα μου βγαζει μια λιστα με χωρες.. Επισης οταν παω να κανω αναζητηση μεσω διευθυνσης μου λεει παντα δεν βρεθηκαν δεδομενα.. Εχω διαβασει 35 σελιδες απο το Thread και συνεχιζω ακαθεκτος..
  7. Παιδες καλημερα εχω την εκδοση λογισμικου CX1250210- R1KG001-070418 ειναι η τελευταια??? και κατι εχει αναφερθει εδω για erom (αν δεν κανω λαθος) που βλεπω ποια εκδοση εχω και πως την ανανεωνω??? ευχαριστω
  8. Παιδες καλημερα..υστερα απο 4 χρονια συνεχομενης χρησης ολων των HIGH EDGE συσκευων της Samsung(αμετανοητος και φανατικος Samsungakιας) μπορω να πω οτι επιτελους "ξεφορτωθηκα" το u600 που ετρεξα απο τους πρωτους να το παρω..το κινητο 40 ημερων δεν μπορουσα να το συνηθισω με τιποτα..ναι μεν ειχε ολες αυτες τισ βελτιωσεις που περιμεναμε (δυνατους ηχους, ηχο στα μηνηματα κτλ) αλλα τα μειονεκτηματα με τα κουμπια αφης και η χαρακτηριστικη αργοπορια του (2 φορες την γλυτωσε να φυγει απο το παραθυρο του αυτοκινητου) δεν παλευεται..το ανταλλαξα με ενα ολοκαινουργιο Κ800i και ηρεμησα..αφου μου προτειναν να παρω το καινουργιο το samsung (3g με HSDPA) και ειχα φοβηθει τοσο πολυ που ουτε να το δω δεν ηθελα..απο τι βλεπω η Samsung θα συνεχισει την πολιτικη με τα αφης (πραγμα που δεν της παει καθολου) και θα χασει πολλους πελατες.. Τελικα αυτο το κινητο το χαιρεσαι μονο 2 φορες! οταν το αγοραζεις και οταν το πουλας..
  9. @fotis αν και δεν με ενδιαφερει το ραδιο γιατι δεν ακουω ποτε (ουτε το 3g) αν ολα αυτα που γραφουμε ισχυουν μιλαμε για την πιο τελεια συσκευη της Samsung..εχω παρει D410-D500-D600-D900 και απο τοτε δεν εχω παει ποτε σε αλλη μαρκα (και ας τις εχω δοκιμασει ολες) την ταχυτητα και την κομψοτητα της Sasmung δεν την πιανει κανεις αλλα με τα πιο πανω μειονεκτηματα να ειναι εκνευριστικα..μακαρι να ειναι ετσι!!
  10. 1.αποθηκευει τα αρχεια με την μια στην καρτα εχει επιλογη σε αυτο απο την αρχη(προεπιλογη) 2.ναι παιρνει και MP3 στα μηνυματα 3.κανει ζουμ σε φωτο που δεχεται το κινητο με ΒΤ η μηνυμα... 4.O ηχος κλησης ειναι δυνατος 5.Το ακουστικο κατα την διαρκεια κλησης ειναι καθαρο Παιδια αν ισχυουν ολα τα παραπανω μιλαμε οτι πλεον η Samsung διορθωσε ολα τα ελλατωματα του D900 σε μια συσκευη..πραγματικα αν επιβεβαιωθουν εφυγα να το παρω...
  11. Καλημερα παιδες.. Κατοχος D410-D500-D600 και απο χτες D900... Πιστευω οτι απο D600 σε D900 πρεπει να πανε μονο οσοι ενδιαφερονται για καλυτερη ποιοτητα φωτογραφιας και τελειο design!!! Kατα τα αλλα συκγριτικα με ολα τα samsung που ειχα απογοητευτικα εντελως απο την ενταση του ηχου (αντι να βελτιωθει απο το d600 χαλασε) το μενου του ειναι απαραδεκτο ( μιλαω για τα εικονιδια και τον περιβαλοντα χωρο και οχι για την ευχρηστια) οι τομεις που βελτιωθηκε ειναι φυσικα η καμερα το design και οτι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μπορεις να εχεις πρωτα ηχο-δονηση οταν σε καλουν.. Σε αυτα τα λεφτα περνεις ανετα 3g κινητο αλλης εταιριας αλλα ποιοτητα-design και ευχρηστια σαν της samsung δεν θα βρεις πουθενα.
  12. Παιδια καλησπερα, οποιος μπορει ας πει κανα προγραμματακι για bluetooth chat ! Thanks
×
×
  • Create New...