Jump to content

stikos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    127
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

stikos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Στο αυτοκίνητο δουλεύει λογικά και στη βεράντα σου θα έπρεπε να δουλεύει απλά μέσα στο σπίτι έχεις τοίχους και άλλα τέτοια εμπόδια.
  2. Το ndrive σε συνδιασμό με το τηλ θέλουν λίγο χρόνο για να βρουν στίγμα. Βεβαιώσου πως είσαι σε ανοικτό χώρο μη περιμένεις στίγμα μέσα στο σπίτι σου. Για το wifi δεν ξέρω αν υπάρχουν δίκτυα αλλά αν εντοπίζιες κάτι με laptop ή άλλη συσκευή το i8910 θα έπρεπε να τα βρίσκει αμέσως.
  3. Πως γίνεται το ίδιο προϊόν να βγαίνει σε 2 διαφρετικές ποιότητες; Όσον αφορά τα ελλατωματικά προϊόντα συνήθως είναι ένα ποσοστό της παραγωγής και άρα αδύνατο να ξερείς ποιό είναι ελαττωματικό και ποιό όχι γι αυτό και βγαίνουν στην αγορά.
  4. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω νέα widgets;
  5. Προσωπικά πέρασα το Σάββατο από vodafone στη Πάτρα και ρώτησα για το i8910 μου είπε πως δεν το είχε στην αποθήκη αλλά όταν το φέρει η αποθήκη θα το έχει σε περίπου 2 μέρες. Βεβαίως δεν ήξερε πότε θα το φέρει η αποθήκη!
  6. Από εσάς που το έχετε έχετε περάσει εφαρμογές και παιχνίδια; Τις βρήκατε/εγκαταστήσατε εύκολα; Σήμερα που έριξα μια ματιά οι περισσότερες που είδα αφορούσαν τα nokia symbian τηλέφωνα.
  7. Καλησπέρα μέχρι πρόσφατα δεν υπάρχει sony ericsson pc suite που να λειτουργεί σε windows xp x64 παρόλα αυτά βρήκα μια επεξεργασμένη έκδοση σε γνωστα torrent site η οποία φαίνεται να λειτουργεί κανονικά! Πιστεύω όποιος έχει παρόμοιο πρόβλημα αξίζει να το κοιτάξει!
  8. Το λογικο είναι να κρατάει 1-2 μέρες. Τώρα η ομιλία καταναλώνει σαφώς περισσότερη ενέργεια από την αναμονή. Επίσης όλες οι εφαρμογές ή οτιδήποτε αλλό κάνεις με το τηλ καταναλώνει ενέργεια!
  9. Αυτό συμβαίνει επειδή το pc σου αναγνωρίζει το memory stick και όχι το κινητό! Πρέπει να περάσεις τους drivers του τηλεφώνου για να μπορείς να δεις τη μνήμη του. Δοκίμασε το pcsuite της sony!
  10. Για free δεν ξέρω αλλά υπάρχουν παιχνίδια που παίζουν σε πλήρη οθόνη.
  11. Φίλε themis_pan έχω δοκιμάσει το g900 με άλλο εξωτερικό gps δέκτη και λειτούργησε κανονικά αλλά επειδή αντιμετώπισα ένα παρόμοιο πρόβλημα ίσως δεν έχεις ξεκλειδώσει σωστά το πρόγραμμα ή τους χάρτες, τουλάχιστον αυτό συνέβη σ' εμένα!
  12. δεν εχει ενσωματομένο gps δεχεται όμως εξωτερικό bluetooth δέκτη gps και μπορεί να τρέξει προγράμματα πλοήγησης συμβατά με το UIQ 3 όπως το garmin mobile xt!
  13. Το έχω γράψει ξανά καμιά φορά οι drivers δεν εγκαθίστανται αυτόματα και πρέπει να τους βάλεις χειροκίνητα!
  14. αμφιβάλω αν θα δεις τρελές διαφορές με την αναβάθμιση αλλά φρόντισε να ελέγξεις αν έχουν εγκατασταθεί οι οδηγοί του τηλεφώνου για την αναβάθμιση! Κάτι σχετικό υπάρχει στο πρόγραμμα αναβάθμισης για να δεις τι να κάνεις!
  15. a sorry oxi den nomizw pws yparxei kati tetoio gia to g900 toulaxiston ap oso kserw!!
×
×
  • Create New...