Jump to content

myphone.gr :: προτάσεις για βελτίωση

dedcat
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κ υπάρχει λόγος που φαίνονται οι 2 από τις 3 υποενοτητες του chat and fun στους επισκέπτες ?

Το ίδιο συμβαίνει και στην ενότητα "Mobile Yard".Οι επισκέπτες (αν δεν κάνω λάθος) βλέπουν μόνο το φόρουμ "Διαξιφισμοί".

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Κ υπάρχει λόγος που φαίνονται οι 2 από τις 3 υποενοτητες του chat and fun στους επισκέπτες ?

Ισως κινητρο για να συμμετεχει κανεις στην κοινοτητα του myphone.

Ισως κινητρο για να συμμετεχει κανεις στην κοινοτητα του myphone.

Μα αν δεν ξέρουν τί υπάρχει πώς θα γίνουν μέλη;;)

Μα αν δεν ξέρουν τί υπάρχει πώς θα γίνουν μέλη;;)

:google:

Απο τα αποτελεσματα του google (στα οποια περιλαμβανονται και αυτες οι ενοτητες) εχουν μαθει παρα πολλοι για την υπαρξη του φορουμ..;)

:google:

Απο τα αποτελεσματα του google (στα οποια περιλαμβανονται και αυτες οι ενοτητες) εχουν μαθει παρα πολλοι για την υπαρξη του φορουμ..;)

Και εγώ από εκεί το έμαθα.:rolleyes:

Εννοώ πως υπάρχουν κατηγορίες (πχ. με τα αυτοκίνητα που είπε και ο φίλος πιό πάνω) που σε μερικούς είναι ενδιαφέορον.

Τέλος πάντων.

Παιδιά είναι ξεκάθαρο ότι το φόρουμ είναι για κινητά, δεν θα έρθει ένας να μπει για να σχολιάζει και να γράφει για αυτοκίνητα (άσχετο αν υπάρχουν κάποια άτομα που το κάνουν). Δεν είναι λογικό. Εξού και το όνομα "MyPHONE".
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Παιδιά είναι ξεκάθαρο ότι το φόρουμ είναι για κινητά, δεν θα έρθει ένας να μπει για να σχολιάζει και να γράφει για αυτοκίνητα (άσχετο αν υπάρχουν κάποια άτομα που το κάνουν). Δεν είναι λογικό. Εξού και το όνομα "MyPHONE".

Αυτο ακριβως σκεφτομουν και γω πριν. Οτι ισως δεν φαινονται καποιες ενοτητες γιατι δεν εχουν σχεση με τα κινητα.

Anyway μικρη σημασια εχει!

• 2 weeks later...

Καλησπέρα σας.

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά και έχει απαντηθεί το συγκεκριμένο,αν έχει γίνει και δεν το έχω δει,ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη.

Διαβάζοντας σχεδόν καθημερινά χρήστες,να αναζητούν πόστ ή θέματα που έχουν διαγραφεί και δεν τα βρίσκουν.Αλλά και από προσωπική εμπειρία.Σκέφτηκα να προτείνω, ένα "σύστημα" που χρησιμοποιούν άλλα site για την ενημέρωση του χρήστη όταν διαγράφεται κάποιο πόστ ή θέμα που έχει δημιουργήσει.

Είναι ένα αυτοματοποιημένο σύστημα,με το οποίο ,σε περίπτωση που κάποιος διαχειριστής σβήσει κάποιο ποστ/θέμα,"αποστέλλεται" αυτόματα,προσωπικό μήνυμα στον χρήστη ειδοποιώντας τον.

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα,να μην "ψάχνεται" ο χρήστης και να μην γίνονται παιρετέρω σχόλια,θέματα,πόστ,για το "που πήγαν ρε παιδιά τα ποστ μου".

Ένα site που χρησιμοποιεί αυτό το σύστημα είναι το adslgr . Μπορείτε να το δείτε σε χρήση λοιπόν,εκεί.

Το αυτοματοποιημένο μήνυμα που αποστέλεται έχει την παρακάτω μορφή:

Θέμα:Το μήνυμα διαγράφηκε

Γειά σας, τάδε,

Το μήνυμα που δημιουργήσατε στο παρακάτω θέμα διαγράφηκε

-----
Μήνυμα: ......link
Θέμα: ......link
Αιτία: Απάντηση σε διεγραμμένο μήνυμα...
-----

Αυτό είναι ένα αυτόματο μήνυμα, μην απαντήσετε ,
παρά μόνο εάν έχετε βάσιμες υποψίες πως αυτή η πράξη 
δεν δικαιολογείται από τους κανόνες λειτουργίας του forum.

Φιλικά,(και το όνομα του διαχειριστή)

Ελπίζω να σας αρέσει σαν ιδέα!

My life was unending,unchanging midnight.

It must,by necessity,always be midnight for me.

So how was it possible that the sun was rising now,

in the middle of my midnight?

Προσωπικά, σαν ιδέα μου φαίνεται καλή. Ωστόσο, δεν το βρίσκω και εντελώς απαραίτητο μιας και αν κάποιος χρήστης έχει απορία σχετικά με το γιατί διαγράφτηκε το μήνυμα ή το θέμα του, μπορεί να στείλει ΠΜ στον ανάλογο Moderator ώστε να πάρει και πιο άμεση απάντηση σε σχέση με ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα.

Έχω μια πρόταση για τη βελτίωση του Motorola subforum.

Είναι επισημασμένα θέματα που αφορούν κινητά τηλέφωνα περασμένων ετών (2004 πχ) τα οποία δεν έχουν κάποιο νέο ποστ εδώ και ένα ή ενάμιση χρόνο.Ούτως ή άλλως,γενικότερα θεωρώ πως το ενδιαφέρον για το RIZR Z3,το Motorola MAXX ή τους οδηγούς περί Modding του V3,είναι πια ανύπαρκτο,οπότε δεν υπάρχει λόγος να είναι επισημασμένα.Είναι πολλά τα επισημασμένα και πιάνουν μεγάλο μέρος του subforum χωρίς πάλι να υπάρχει λόγος.

Επίσης,λίαν συντόμως,έρχονται και τα νέα Motorola Android κινητά που θεωρώ πως θα έχουν κάποια κίνηση και ίσως θα ήταν λογικότερο να είναι αυτά sticky.

Ευχαριστώ,

ελπίζω να ληφθεί υπόψη η πρόταση μου. :)

Έχω μια πρόταση για τη βελτίωση του Motorola subforum.

Είναι επισημασμένα θέματα που αφορούν κινητά τηλέφωνα περασμένων ετών (2004 πχ) τα οποία δεν έχουν κάποιο νέο ποστ εδώ και ένα ή ενάμιση χρόνο.Ούτως ή άλλως,γενικότερα θεωρώ πως το ενδιαφέρον για το RIZR Z3,το Motorola MAXX ή τους οδηγούς περί Modding του V3,είναι πια ανύπαρκτο,οπότε δεν υπάρχει λόγος να είναι επισημασμένα.Είναι πολλά τα επισημασμένα και πιάνουν μεγάλο μέρος του subforum χωρίς πάλι να υπάρχει λόγος.

Επίσης,λίαν συντόμως,έρχονται και τα νέα Motorola Android κινητά που θεωρώ πως θα έχουν κάποια κίνηση και ίσως θα ήταν λογικότερο να είναι αυτά sticky.

Ευχαριστώ,

ελπίζω να ληφθεί υπόψη η πρόταση μου. :)

Σωστή η πρόταση, έχει ήδη εντοπισθεί όμως και θα ληφθεί υπόψην σύντομα, στην αναδιοργάνωση του Motorola forum.

Σε ευχαριστούμε! ;)

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Έχω να κάνω μία πρόταση για το MyPhone.

Σκέφτηκα αν είναι εύκολο να βάλετε το εξής "κόλπο" για όσους δεν ξέρουν να χρησιμοποιούν την "Τροποποίηση": Να γράφει κάποιος σε ένα thread και αν θέλει να προσθέσει κάτι και πατήσει το "Απάντηση", αυτό που έγραψε να ενωθεί αυτόματα μαζί με το προηγούμενο μήνυμά του αν δεν έχει απαντήσει κάποιος άλλο στο thread που έγραψε ο προηγούμενος.

Παράδειγμα: Γράφω εγώ ένα μήνυμα σ'αυτό το θέμα, αλλά ξεχνάω να προσθέσω κάτι. Πατάω το "Απάντηση" και αυτό που έγραψα να προσθεθεί αυτόματα στο προηγούμενο μήνυμά μου.

Σημείωση: Αν έχει απαντήσει κάποιος άλλος σ'αυτό το θέμα και εγώ γράψω μετά αυτό που ήθελα να προσθέσω τότε θα γίνεται douple-post και τότε θα πρέπει να επέμβει κάποιος Mod.

Το καταλάβατε; :O Ρωτάω γιατί τα είπα κάπως.. :O

Υ.Γ: Επίσης, σε περίπτωση που γίνει αυτό, όταν γίνει το παραπάνω να εμφανίζετε από μόνο του το "Τελευταία τροποποίηση από (μέλος) : 00 - 00 -00 και ως δικαιολογία να αναγράφετε το:" Ένωση διπλών μηνυμάτων".

Σκέφτηκα αν είναι εύκολο να βάλετε το εξής "κόλπο" για όσους δεν ξέρουν να χρησιμοποιούν την "Τροποποίηση": Να γράφει κάποιος σε ένα thread και αν θέλει να προσθέσει κάτι και πατήσει το "Απάντηση", αυτό που έγραψε να ενωθεί αυτόματα μαζί με το προηγούμενο μήνυμά του αν δεν έχει απαντήσει κάποιος άλλο στο thread που έγραψε ο προηγούμενος.

Παράδειγμα: Γράφω εγώ ένα μήνυμα σ'αυτό το θέμα, αλλά ξεχνάω να προσθέσω κάτι. Πατάω το "Απάντηση" και αυτό που έγραψα να προσθεθεί αυτόματα στο προηγούμενο μήνυμά μου.

Σημείωση: Αν έχει απαντήσει κάποιος άλλος σ'αυτό το θέμα και εγώ γράψω μετά αυτό που ήθελα να προσθέσω τότε θα γίνεται douple-post και τότε θα πρέπει να επέμβει κάποιος Mod.

Θα το ελέγξουμε. :)

Προσωπικά, σαν ιδέα μου φαίνεται καλή. Ωστόσο, δεν το βρίσκω και εντελώς απαραίτητο μιας και αν κάποιος χρήστης έχει απορία σχετικά με το γιατί διαγράφτηκε το μήνυμα ή το θέμα του, μπορεί να στείλει ΠΜ στον ανάλογο Moderator ώστε να πάρει και πιο άμεση απάντηση σε σχέση με ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα.

Ναι δεν έχεις άδικο,αλλά πολλοί το σκέφτονται να στείλουν μήνυμα στους διαχειριστές....

Εκτός αυτού με το αυτοματοποιημένο βλέπει κατευθείαν ποιο μήνυμα σβήστηκε κτλ..

My life was unending,unchanging midnight.

It must,by necessity,always be midnight for me.

So how was it possible that the sun was rising now,

in the middle of my midnight?

Ναι δεν έχεις άδικο,αλλά πολλοί το σκέφτονται να στείλουν μήνυμα στους διαχειριστές....

Εκτός αυτού με το αυτοματοποιημένο βλέπει κατευθείαν ποιο μήνυμα σβήστηκε κτλ..

Δεν υπάρχει λόγος, δεν δαγκώνουμε :p

Υ.Γ: Επίσης, σε περίπτωση που γίνει αυτό, όταν γίνει το παραπάνω να εμφανίζετε από μόνο του το "Τελευταία τροποποίηση από (μέλος) : 00 - 00 -00 και ως δικαιολογία να αναγράφετε το:" Ένωση διπλών μηνυμάτων".

Αν γίνει κάτι τέτοιο.. θα πρέπει να υπάρχει και κάποιο χρονικό διάστημα. Δηλαδή αν κάνω εγώ ένα ποστ, δεν απαντήσει κανένας και μετά από μία βδομάδα ξαναποστάρω.. εννοείται ότι δεν πρέπει να ενωθεί με το προηγούμενό μήνυμά μου! :rolleyes:

Μάλλον θα ήταν καλύτερο το κάθε μέλος με το που κάνει εγγραφή να περνάει ένα τεστ για να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός του. Ένα τεστ το οποίο να λέει πώς κάνουμε τροποποίηση, πώς κάνουμε πολλαπλή παράθεση κλπ :lol: Αν δεν τα καταφέρνει με την πρώτη.. θα ξανακάνει το τεστ μέχρι να τα μάθει! :D

Θα πρεπει να υπαρχει ενα συντομο χρονικο διαστημα που να ενονωνται τα ποστ γιατι καμια φορα τα συνεχομενα χρειαζονται.

Ολα αυτα βεβαια σε θεωρητικο επιπεδο γιατι δεν ξερουμε αν υποστηριζεται.

Χαχα ωραιο αυτο με το τεστ.

-Τι κανεις παιδι μου?

-Διαβαζω για να περασω στο myphone μαμα..:baby::rolleyes:

Είναι γεγονος οτι καποια θεματα εχουν ανοιχτει απο το 2005 για παραδειγμα και αποτελουνται απο 50-100 σελιδες εκαστο.

Πιστευω οτι θα επρεπε να υπαρχει εστω ενας χρονικος διαχωρισμος. Αλλωστε η τεχνολογια του τωρα διαφερει κατα πολυ απο αυτη που εφυγε η θα ερθει σε 1-2 χρονια

ευχαριστω

Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were f#*ked

• 2 weeks later...

Απευθείας στο ψητό.

Ο καθένας να μπορεί μέσα από τις ρυθμίσεις του προφίλ του να μπορεί να αλλάξει την γραμματοσειρά και το χρώμα που θα φαίνονται στα μυνήματά του.

Απευθείας στο ψητό.

Ο καθένας να μπορεί μέσα από τις ρυθμίσεις του προφίλ του να μπορεί να αλλάξει την γραμματοσειρά και το χρώμα που θα φαίνονται στα μυνήματά του.

Οι ΟΠΧ αναφέρουν με σαφήνεια τι επιτρέπεται και τί όχι. Σε γενικές γραμμές, για λόγους ομοιομορφίας δεν είναι καλό ο καθένας να χρησιμοποιεί ό,τι χρώμα και όποια γραμματοσειρά θέλει, το αποτέλεσμα θα ήταν πολύ κουραστικό για τον μέσο χρήστη.

Οι ΟΠΧ αναφέρουν με σαφήνεια τι επιτρέπεται και τί όχι. Σε γενικές γραμμές, για λόγους ομοιομορφίας δεν είναι καλό ο καθένας να χρησιμοποιεί ό,τι χρώμα και όποια γραμματοσειρά θέλει, το αποτέλεσμα θα ήταν πολύ κουραστικό για τον μέσο χρήστη.

Έχω διαβάσει το FAQ (και όπως είδα το αλλάξατε) αλλά δεν λέει τίποτα για το χρώμα και την γραμματοσειρά.

Σε άλλο φόρουμ (κυρίως για chat) γίνεται αυτό αλλά δεν είναι καθόλου κουραστικά.

Έχω διαβάσει το FAQ (και όπως είδα το αλλάξατε) αλλά δεν λέει τίποτα για το χρώμα και την γραμματοσειρά.

Σε άλλο φόρουμ (κυρίως για chat) γίνεται αυτό αλλά δεν είναι καθόλου κουραστικά.

ΟΠΧ

# Απαγορεύεται η άσκοπη χρήση των δυνατοτήτων μορφοποίησης, που έχει ως αποτέλεσμα την υπερβολική και χωρίς λόγο αύξηση του μεγέθους της γραμματοσειράς σε μέρος ή σε ολόκληρο το δημοσιευμένο κείμενο. Επιτρέπεται η χρήση των συγκεκριμένων δυνατοτήτων μόνο για να δοθεί έμφαση σε ορισμένα σημεία της δημοσίευσης, όπως για παράδειγμα σε επικεφαλίδες και τίτλους.

# Η αλλαγή των χρωμάτων, καθώς και η χρήση πλάγιας ή υπογραμμισμένης γραφής για να δοθεί έμφαση σε ορισμένα σημεία της δημοσίευσης είναι επιθυμητή. Ωστόσο, συνιστάται η χρήση σκούρων χρωμάτων, όπως π.χ. σκούρο μπλε και μαύρο, ώστε να το δημοσιευμένο κείμενο να είναι ευανάγνωστο.

Αυτά ισχύουν, βάσει των ΟΠΧ. Κατά τ'άλλα, δεν είμαστε forum κυρίως για chat. :)

Καλησπέρα,

έχω αναφέρει ξανά, όπως και άλλοι χρήστες, πως θα ήταν καλό να υπάρχει ένα αυτοματοποιημένο σύστημα ειδοποίησης σε περιπτώσεις διαγραφής μηνυμάτων και άλλων παρόμοιων περιπτώσεων.

Είναι πολύ άκομψο αυτό που γίνεται και δεν υπάρχει καμία ειδοποίηση. Σε άλλα μεγάλα forum υπάρχει (adslgr), άρα δεν νομίζω να είναι κάτι δύσκολο στην υλοποίηση.

Θεωρώ πολύ σημαντική την ύπαρξή του, όπως και πολλοί άλλοι χρήστες πιστεύω.

Ευχαριστώ.

مفاجأة

+1

Πριν μερικές μέρες είχε γίνει μία μικρή συζήτηση για μία μπαταρία σε κάποιο θέμα ενός κινητού και μετά από 2-3 μέρες έψαχνα να βρω αυτή τη συζήτηση αλλά είχε εξαφανιστεί!

Δεν έχει εξαφανιστεί... μεταφερθεί έχει, στο θέμα που θα έπρεπε να εξ' αρχής να τη περιέχει.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″