xaxa1982 Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 και μενα μου στειλανε μηνυμα απο το 1283 οτι θα αργησει,λενε οτι υπαρχει μεγαλος φωρτος εργασιας λογο της προσφορας που δωσανε και πολυ ερχονται με φορητοτητα,τωρα ποια προσφορα δε ρωτησα,κανει και προσφορες η βονταφον πως το παθε? :rolleyes: Μήπως λένε για το πακέτο με τα 1000 λεπτά ομιλίας,τα 1000 sms και τα 30mb internet που δίνει στο Cu;:worry: Εμ, για το CU λένε... Σιγά μην τράβηξε τόσες φορητότητες η προσφορά 1+1 στα συμβόλαια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 πριν απο 2 βδομάδες , Κυριακή, πήρα τηλ και ζήτησα να κάνω φορητότητα απο cosmote σε cu. Μου είπαν πως κάνουν γύρω στις 10 εργάσημες μερες. Σ'εμένα έκανε λιγάκι παραπάνω βέβαια, θα παραλάβω την κάρτα αυριο! Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 καλημερα παιδια,πως κανω αιτηση για φορητοτητα?απο βονταφον θελω να παω σε κοσμοτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoupas Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 καλημερα παιδια,πως κανω αιτηση για φορητοτητα?απο βονταφον θελω να παω σε κοσμοτε. Παίρνεις 13897. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Ή πας σε ενα καταστημα cosmote και ξεμπερδευεις. Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Τηλεφωνικά ξεμπερδεύεις πιο γρήγορα και πιο υπεύθυνα συνήθως :) Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaZent Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 μετα απο διψήφιο αριθμό ετών ως συνδρομητής της τελεστέτ, μετέπειτα τιμ, γνωστή ώς wind τώρα τελευταία (περισσότερα σε άλλο θρέντ) άλλαξα και πήγα vodafone. Ως αρχικές εντυπώσεις, μπορώ να πώ οτι η εξ.πελατών είναι αρκετά καλύτερη, με την κάλυψη πάντως να φαίνεται λίγο υποδεέστερη, καθώς έχω ταλαιπωρηθεί λίγο σε σημεία που μέχρι πρότινος δεν είχα πρόβλημα. άλλαξα και συσκευές μπας και αλλά τίποτα. είδωμεν... περισσότερα με τον πρώτο λογαριασμό γιατί...στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Ο πρώτος λογαριασμός θα έχει παραπάνω μέρες μέσα κι έτσι θα είναι μεγαλύτερος από τον κανονικό. (γίνεται προπληρωμή). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=169530 Καλο θα ηταν να το συζητησετε εδω. Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 Η VODA ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΒΑΡΕΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΚΛΕΙΝΩ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΗΣ ΣΙΜ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑΣ,ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ,ΥΠΟΜΟΝΗ Ε? ΜΗ ΠΤΟΕΙΣΑΙ ΚΟΡΟΙΔΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΘΑ ΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ.:angry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 Να πω κι εγω την κακια μου, οταν απολυεις κοσμο απο "μη κρισιμα" τμηματα της εταιρειας, λογικο ειναι σε περιοδους ....αυξημενης δουλειας να υπαρξουν καθυστερησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 Να πω κι εγω την κακια μου, οταν απολυεις κοσμο απο "μη κρισιμα" τμηματα της εταιρειας, λογικο ειναι σε περιοδους ....αυξημενης δουλειας να υπαρξουν καθυστερησεις. Καμία σχέση όμως.:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 Η VODA ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΒΑΡΕΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΚΛΕΙΝΩ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΗΣ ΣΙΜ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑΣ,ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ,ΥΠΟΜΟΝΗ Ε? ΜΗ ΠΤΟΕΙΣΑΙ ΚΟΡΟΙΔΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΘΑ ΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ.:angry: Καλά δεν σου έχουν δώσει ημερομηνία που θα γίνει η φορητότητα; Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 Η VODA ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΒΑΡΕΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΚΛΕΙΝΩ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΗΣ ΣΙΜ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑΣ,ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ,ΥΠΟΜΟΝΗ Ε? ΜΗ ΠΤΟΕΙΣΑΙ ΚΟΡΟΙΔΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΘΑ ΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ.:angry: Κάπου αλλού έχει κολλήσει το θέμα, πάρ' τους ένα τηλέφωνο στο 1283(χωρίς χρέωση) και πες τους να σε συνδέσουν με το τμήμα εξυπηρέτησης για να δουν τι ακριβώς γίνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 επιτελους σημερα με ενεργοποιησε η βονταφον ωρα 2 το μεσημερι,παντα τετοια. καλα ειναι αμα ειχαμε και χαμηλες χρεωσεις καλα θα ηταν,θελω πακετα χρονου ομιλιας προς ολους και στο cu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 flatrate θελουμε τα σ/κ οπως σε ολη την ευρωπη!!!!! Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 Η VODA ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΒΑΡΕΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΚΛΕΙΝΩ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΗΣ ΣΙΜ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑΣ,ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ,ΥΠΟΜΟΝΗ Ε? ΜΗ ΠΤΟΕΙΣΑΙ ΚΟΡΟΙΔΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΘΑ ΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ.:angry: Και σ'εμένα το ίδιο. Πάνω απο 3 βδομάδες που έκανα την αίτηση φορητότητας και πάνω απο βδομάδα που παρέλαβα την κάρτα sim. Πήρα τηλ στην βοδα και μου είπαν πως υπάρχει πρόβλημα στο σύστημά τους. Ακόμα περιμένω... Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 Δεν εχουν προβλημα, απλα τα "αναβαθμιζουν"... Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 κι εγώ υποτίθεται για αναβάθμιση φεύγω απο cosmote και πάω vodafone αλλα κοντεύει να κλείσει μήνας κι αρχίζω να το μετανοιώνω Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 έχω κάνει αίτηση για φορητότητα στη voda και σήμερα μου ήρθε μήνυμα στο κινητό να περάσω απο το κατάστημα να παραλάβω το πακέτο. επειδή αυτές τι μέρες θα απουσιάζω και δε θα μπορέσω να το παραλάβω ξέρει κανείς πόσες μέρες περιθώριο έχω μέχρι να μπω στο δίκτυο της voda? διότι αν είναι μόνο 1-2 μου φαίνεται θα μείνω χωρίς τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 εχεις πολλες μερες γιατι λογικα για να σου ερθει μηνυμα εχεις κανει εδω και 5 μερες την αιτηση. αλλα και παλι αν δεν εξακριβωθουν τα στοιχεια σου δεν ενεργοποιουν την καρτα... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 μου έγινε η ακύρωση της καρτας sim της cosmote κ ενεργοποίηση της vodafone την Τρίτη. Χρησιμοποιώ κανονικά πλέον το νούμερο και τις υπηρεσίες (mms, internet over gprs κτλ κτλ) αλλα χθές έλαβα ένα sms που έλεγε πως θα αργήσει η ολοκλήρωση της φορητότητας γιατι δεν έγινε παραλαβή του πακέτου. Τι ακριβώς εννοεί; Απο τη στιγμή που μου ενεργοποιήθηκε η κάρτα sim δεν έχει γίνει η φορητότητα; Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 ναι εχει γινει η φορητοτητα απλως το μηνυμα ηταν να παραδωθει οταν ειχες ακομα cosmote και σου παραδωθηκε τωρα... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 η voda πλεον δε κανει φορητοτητα μεσω τηλ. πας σε καταστημα απλα εκεινη την περιοδο ηταν λογο της προσφορας,την περασμενη παρασκευη πηγα σε καταστημα βονταφον και εκανα αιτηση για εναν ακομη αριθμο κοσμοτε αλλα ακομη δε μου ηρθε μηνυμα,το καθυστερουν πολυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 και εγω εχω μεγαλη καθυστερηση σε καρτα... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts