johnthegreek Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Διαγράψτε το..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OrganisedChaos Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Ό,τι έχει σχέση με την Hol το συζητάμε εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=81287. :):lock: Ε όχι και κλειδαριά! :lock: Μετακινήστε το αν είναι. Απλά το θεώρησα γενικότερο θέμα και ας αφορά τη Hol.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Ό,τι έχει σχέση με την Hol το συζητάμε εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=81287. :):lock: Johnthegreek όπως σου ξαναείπαμε στο σχολιασμό, δεν επιτρέπεται ούτε φαίνεται σωστό μέλη να κάνουν συστάσεις σε μέλη. Για αυτό είναι οι mods και οι comods. OrganisedChaos από τη στιγμή που δεν έχει βγει τέτοια ανακοίνωση ότι η HOL πουλάει χωρίς συμβόλαιο, δεν πρέπει να ισχύει. Η μόνη που το κάνει αυτό, είναι η Netone. Το συμβόλαιο δε χρειάζεται να υπάρχει κατάστημα για να υπογραφεί. Γίνεται με courier. Οπότε φανάζομαι οι η κοπέλα προσπαθούσε να σε πείσει στο τηλέφωνο. Δεν θα το μεταφέρω το θέμα στο επίσημο της HOL, γιατί το χαλάσαμε λίγο. Αν δε σε κάλυψα θα σου ζητήσω να ξανακάνεις το ποστ σου εκεί. Το θέμα παραμένει προσωρινά ανοιχτό. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OrganisedChaos Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Το ότι δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα στο κοινό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν ισχύει. Δεν είναι λίγες οι εταιρείες που έχουν "κρυφά" πακέτα (μη ανακοινώσιμα) για να προσελκύσουν ή να κρατήσουν πελάτες (βλ. Vodafone). Βέβαια και μένα μου φάνηκε κάπως... :hypno: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 Και από σήμερα Vodafone INTERNATIONAL . Νέο πακέτο 150 λεπτά προς σταθερά με 5 ευρώ Δυστυχώς ελάχιστη χρέωση 3 λεπτά . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
labkos Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Είμαι στην HOL και έχω μια ώρα δωρεάν προς κινητά. Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να υπολογίζει τα λεπτά που μιλάμε για κάθε κλήση ωστε να βλέπουμε πότε τελειώνει η δωρεάν ώρα για τα κινητά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grichrN82 Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 Τέλεια εξυπηρετηση. Αριστη 24ωρη επικοινωνια και βοήθεια Αξιες ταχυτητες εχω conx και το μοντεμ κλειδώνει στα 8100 και πιανω 950 kb/s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarsaparilla Δημ. July 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2009 Να ρωτήσω κάτι, μήπως γνωρίζει κανείς τι αφορούν ακριβώς οι metro & interoffice (IOF) ή long haul υπηρεσίες - εγκαταστάσεις οπτικών ινών; Έχουν να κάνουν μόνο με την απόσταση που καλύπτουν ή είναι κάτι πέρα από αυτο;; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eski Δημ. July 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2009 Eδω και λιγες μερες χρησιμοποιω το κινητο μου για να κανω δωρεαν κλησεις. Ετοιμασα εναν οδηγο με βαση αυτα που εκανα οσο πιο απλα και κατανοητα μπορουσα. Πανω απ' ολα ο οδηγος παιζει.. Μπορειτε να τον βρειτε αυτου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varp Δημ. July 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2009 Μόλις ενημερώθηκα από το 134, ότι η αναβάθμιση του conn-x talk 24/7 με τα επιπλέον 60 δωρεάν λεπτά προς κινητά και τις δωρεάν διεθνείς κλήσεις δεν ισχύει για εμάς, που έχουμε all in one, δηλαδή δεχόμαστε κοινό λογαριασμό για σταθερό, ίντερνετ και κινητό. Αν τα θέλουμε θα πρέπει να κόψουμε το all in one με χρονοβόρες διαδικασίες (επίσκεψη σε κατάστημα ΟΤΕ κλπ)! ΚΑΙ Η ******* (μην το κόψεις) ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varp Δημ. July 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2009 Κακώς το έκοψες το μπινελίκι! Εδώ χρειάζονταν!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 Γεια σας, Θα ήθελα να ρωτήσω ποια είναι η καλύτερη επιλογή για κινητά – σταθερά και internet σε μια εταιρεία! Οι λύσεις που σκέφτομαι είναι 2: 1) Double play σε κάποιον από τους isp και πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας σε μία από τις 3 εταιρείες ή 2) Πρόγραμμα all in one. Θα ήθελα την βοήθειά σας. Η υπάρχουσα κατάσταση είναι: Σχετικά με τις τηλεφωνικές γραμμές, αυτή τη στιγμή είμαστε στον ΟΤΕ με σύνδεση conn-x. Έχουμε τηλεφωνικό κέντρο 5 γραμμών + 1 το φαξ. Μίλησα με Hellas on Line, μου δίνουν 6 γραμμές 12Mbps και αξία είναι €110,00. Τα 24Mbps είναι στα €120,00 το μήνα. Στην κινητή τηλεφωνία έχουμε 6 ενεργές γραμμές στο επαγγελματικό 300 + απεριόριστα ενδοεταιρικά. Ένα από αυτά είναι σε επαγγ. 520. το πάγιο είναι στα 32, κάτι συν το φπα. (vodafone αν θυμάμαι καλά) Υ.γ. δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο section, αν δεν είναι ας το μετακινήσει κάποιος moderator! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 κανείς? κάποια σκέψη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. August 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2009 Θελω να μιλαω προς γερμανια σε ελληνικό αριθμο κινητου η αν δεν γινεται αυτο σε γερμανικο αριθμο κινητου για δυομισι εβδομαδες περιπου αλλα θελω αρκετο χρονο την μερα. ποια ειναι η οικονομικοτερη λυση?? το skype και την υπερεσια που λεεγεται Unlimited Europe γινεται να μιλαω οσο θελω προσ το κινητο την μερα?? αλλιως τι αλλο μπορω να κανω?? παρακαλω αν μπορειται βοηθειστε γιατι ειναι αμεση αναγκη. ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macovet Δημ. August 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2009 Παιδιά ευχαριστώ πολύ! Τελικά η wind μάλλον έχει τα πιο ευέλικτα και τίμια προγράμματα. Πάω σε F2G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 παιδια γνωριζει κανεις πως γινεται συντονισμος με την βαση ? :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgion67 Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 καλημερα σκεφτομαι να φυγω απο τον οτε και να παω vivodi για οικονομικους λογους πεστε μου εντυπωσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Αν πιστευεις οτι η προσευχη βοηθαει προχωρα. Ok ειμαι υπεβολικος,σε ποια περιοχη εισαι? Γιατι δεν κοιτας και τους αλλους Providers? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgion67 Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Αν πιστευεις οτι η προσευχη βοηθαει προχωρα. Ok ειμαι υπεβολικος,σε ποια περιοχη εισαι? Γιατι δεν κοιτας και τους αλλους Providers? ειμαι στην περιοχη του ρεντη αλλα περνω απο το κεντρο του οτε της νικαιας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Είχα vivodi μέσω ΟΤΕ στην περιοχή αυτή παλιότερα. Γενικά δουλεύει, αλλά να ξέρεις μόλις σου τύχει κάποιο πρόβλημα θα γίνεις μπαλάκι μεταξύ vivodi και οτε. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgion67 Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Είχα vivodi μέσω ΟΤΕ στην περιοχή αυτή παλιότερα. Γενικά δουλεύει, αλλά να ξέρεις μόλις σου τύχει κάποιο πρόβλημα θα γίνεις μπαλάκι μεταξύ vivodi και οτε. καταλαβα οτε και παλι οτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Aλλους παροχους γιατι δεν κοιτας???Βρες καποιους απο κει γυρω που να χουν forthnet/hol κλπ και ρωτα τους εντυπωσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsis Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 Όμορφε καλησπέρα και χαιρετίσματα στο ξαδερφάκι σου! Καρταρχήν το all in one απ'οσο ξέρω κάνει μόνο για μία γραμμή οτέ κι όχι για 6 όπως έχεις εσύ. Επίσης, το να μεταβείς σε hol,tellas κλπ δεν ξέρω κατα πόσο συμφέρει απο άποψη αξιπιστίας καθότι η διαφορά των χρημάτων είναι πολύ μικρή σε σχέση με τον ΟΤΕ και η αξιοπιστία του υπο μεγάλη αμφισβήτιση, τουλάχιστον απο πείρα φίλων...Κάτσε στα αυγά σου, (ΟΤΕ), βάλε ό,τι μπορείς πάνω (conn-x talk,mobile κλπ), ρύθμισε και το τηλεφωνικό σου κέντρο ωστε να καλεί πρώτα απο το νούμερο με τα δωρεάν π.χ conn-x talk κλπ, αν σε παίρνει βάλτου και μια κάρτα ωστε να παίρνει sim και να καλείς απο εκεί τα κινητά...Αυτό πιστέυω είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για να μειώσεις το λογαριασμό σου και όχι την αξιοπιστία σου. Αν θες να δοκιμάσεις τους άλλους, άλλαξε τη μία ISDN (φαντάζομαι έχεις 3 ISDN έτσι δεν είναι;) και δες για λιγο καιρό αν παίζει σωστά. Καλά να περνάς! Γιάννης Παράθεση ΑΡΗ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2009 Θα πρότεινα να κοιτάξεις forthnet, hol και tellas που είναι μεγάλες σχετικά εταιρείες όπως επίσης και netone που προσφέρει αρκετά αξιόπιστες υπηρεσίες. Η Vivodi πάει από το κακό στο χειρότερο και μάλλον θα εξαγοραστεί στο μέλλον από την On. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nadware Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 Αν δε μου έδιναν εγγράφως την προσφορά (mail, fax κλπ), δε θα τη θεωρούσα καν σοβαρή. Έχει τύχει να διαβάσω ή να ακούσω πολλές παρόμοιες περιπτώσεις, που «μετά την απομάκρυνση από το ταμείο», ο/η πωλητής δε παραδεχόταν τίποτα! Πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί … Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts