Jump to content

giorgion67

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by giorgion67

  1. ολα σωστα τα κανω,οταν κανω εγκατασταση την γλωσσα στα μισα της εγκαταστασεις μου βγαζει failed. εγω πιστευω οτι επειδη ολα αυτα τα λειτουργικα ειναι splitstream,και αυτοι που τα φτιαχνουν οι περισσοτεροι ειναι αιγυπτιοι,εχουν ως δευτερευων γλωσσα τα αραβικα,ωστε να μην μπορει αλλος χρηστης να τα δουλεψει,παντως ευχαριστω για το ενδιαφερον σου.αμα θες κατεβασε ενα τετοιο λειτουργικο να καταλαβεις τι γινετε.
  2. γεια σας παιδια,εχω κατεβασει κατα καιρους, ως συνηθως απο ξενα site, αυτα τα διασκευασμενα λειτουργικα συστηματα με διαφορες εμφανισεις, οπως π.χ.windows 7 mac os,windows xp vista ultimate edition κ.λ.π. αυτα ειναι παντα στα αγγλικα,και οταν κανω εγκατασταση την ελληνικη γλωσσα, δεν την δεχετε,τι γινετε με αυτα ειναι τοσο πειραγμενα που εχουν αφαιρεση ολες τις γλωσσες?υπαρχει τροπος να εγκαταστησω την ελληνικη γλωσσα με το ζορι?
  3. πρεπει να το βαλεις στις πισω θυρες usb για να το δει ο υπολογιστης
  4. κοιταξα τωρα το συμβολαιο και οντως δεν εχω τσεκαρει το τετραγωνακι τις static ip στις επιπροσθετες επιλογες.παντως φιλε μου σ"ευχαριστω για τις πληροφοριες.
  5. με οσους υπαληλους στην τεχνικη υπηρεσια που μιλησα ολοι το ιδιο μου ειπαν,οσο για τους δυο παροχους ο ενας μονο για τηλεφωνια και ο αλλος μονο για ιντερνετ. γινετε?
  6. καλησπερα παιδια,πριν λιγες μερες εφυγα απο τον ο.τ.ε. και πηγα στην on telecom, για τηλεφωνια και ιντερνετ,το προβλημα ειναι οτι η on δινει static ip και εμενα αυτο δεν με βολευει καθολου για κατεβασματα,τους πηρα τηλεφωνο να μου την αλλαξουν σε dynamic και μου ειπαν δεν γινετε τι να κανω? μπορω να διακοψω μονο το ιντερνετ γιατι και για τα δυο δεν θα το εγκρινουν λογω του 12μηνου συμβολαιου,και να παω σε αλλο παροχο μονο για ιντερνετ,γινετε δυο παροχοι σε μια γραμμη? και δευτερον οντως δεν μπορουν να την αλλαξουν σε dynamic ειναι εφικτο,δεν επρεπε κανονικα οι παροχοι να εχουν διαθεσιμες και τις 2ip ωστε ο συνδρομητης να διαλεξει αυτη που θελει? παρακαλω βοηθηστε με, ευχαριστω.
  7. ειμαι στην περιοχη του ρεντη αλλα περνω απο το κεντρο του οτε της νικαιας
  8. καλημερα σκεφτομαι να φυγω απο τον οτε και να παω vivodi για οικονομικους λογους πεστε μου εντυπωσεις
×
×
  • Create New...