spirosteam Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Μετα απο 5 χρονια σχεδον στην ONTELECOM αλλαζω παροχο και υπηρεσιες με κατευθυνση την forthnet. φυσικα πληρωσα τελη ενεργοποιησης στην δευτερη 35 € . τωρα η πρωτη με το εκκαθαριστηκο σημειωμα που μου εστειλε μου ζητα και τελη απ-ενεργοποιησης 20 € , κατι που δεν αναφερεται πουθενα στο αρχικο συμβολαιο που ειχαμε κανει προ 5ετιας . και λεω αρχικο διοτι δεν ειχαμε κανει αλλο απο τοτε και απλα ανανεωνοταν η συμβαση αυτοματα. Η ερωτηση μου ειναι τι κανουμε σε αυτη την περιπτωση? εχει συμβει αναλογο σε καποιον αλλο? να κανω μονουρα στα κεντρρικα τους ή οχι? ευχαριστω εκ των πρωτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terminal Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Μετα απο 5 χρονια σχεδον στην ONTELECOM αλλαζω παροχο και υπηρεσιες με κατευθυνση την forthnet. φυσικα πληρωσα τελη ενεργοποιησης στην δευτερη 35 € . τωρα η πρωτη με το εκκαθαριστηκο σημειωμα που μου εστειλε μου ζητα και τελη απ-ενεργοποιησης 20 € , κατι που δεν αναφερεται πουθενα στο αρχικο συμβολαιο που ειχαμε κανει προ 5ετιας . και λεω αρχικο διοτι δεν ειχαμε κανει αλλο απο τοτε και απλα ανανεωνοταν η συμβαση αυτοματα. Η ερωτηση μου ειναι τι κανουμε σε αυτη την περιπτωση? εχει συμβει αναλογο σε καποιον αλλο? να κανω μονουρα στα κεντρρικα τους ή οχι? ευχαριστω εκ των πρωτερων. Λυπάμαι αλλα θα πρέπει να διαβάσεις καλυτερα τους όρους του (αρχικού) συμβολαίου που υπεγραψες.Οι όροι του ειναι σαφείς για το τελος αποσυνδεσης-η ΟΝ ειναι η μονη που χρεώνει την εν λογω κίνηση (και ειναι δικαίωμα της αφού με την υπογραφή το αποδέχεται ο καταναλωτής). Η ανανέωση σύμβασης κάθε φορα επεκτείνει την αρχική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Λυπάμαι αλλα θα πρέπει να διαβάσεις καλυτερα τους όρους του (αρχικού) συμβολαίου που υπεγραψες.Οι όροι του ειναι σαφείς για το τελος αποσυνδεσης-η ΟΝ ειναι η μονη που χρεώνει την εν λογω κίνηση (και ειναι δικαίωμα της αφού με την υπογραφή το αποδέχεται ο καταναλωτής). Η ανανέωση σύμβασης κάθε φορα επεκτείνει την αρχική. ευτυχως εχω κρατησει το αρχικο συμβολαιο αλλα δεν λεει κατι τετοιο. αναφερει μονο για ποινες σε περιπτωση αποσυνδεσης πριν το καθορισμενο απο το συμβολαιο χρονο.... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reggin Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 O οτε ειναι ακριβως και δεν λεει την αληθεια οσων αφορα τα παγια τελη , τον ειχα και πληρωνα πανω απο 140 ευρω και εβαλα φορνετ και ειμαι πολλη ευχαριστημενος στο ιντερνετ εχω 14 αρα γραμμη και δεν κανει καμια διακοπη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasGre Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Έχω κάνει νέα σύνδεση τηλεφώνου στην cosmote πρόσφατα και για άλλη μία φορά βάλανε τα στοιχεία μου χωρίς να με ρωτήσουν. Πάμε λοιπόν... Έκανα αίτηση σε κατάστημα cosmote για απόκρυψη, τα στοιχεία μου βγήκαν από τους καταλόγους της cosmote αλλά όχι του ΟΤΕ. Καλώ την εξυπηρέτηση πελατών της cosmote και μου λένε ότι είναι θέμα του ΟΤΕ πλέον μιας και η cosmote προώθησε το αίτημα σ'αυτούς. Καλώ στο 11888 και μου λένε ότι δεν είναι αυτοί υπεύθυνοι και να καλέσω στην cosmote. Τους λέω ότι από την cosmote μου είπαν να καλέσω σε εσάς. Ωραία μου λένε θα καλέστε στο 13888 μήπως και εξυπηρετηθείτε. Στο 13888 δεν έχουν ιδέα και μου λένε να καλέσω πάλι στο 11888. Μου λένε να αφήσω ένα τηλέφωνο εντέλει ,θα το κοιτάξουν κάποια στιγμή και θα με καλέσουν για την εξέλιξη του θέματος. Στο μεταξύ εγώ ο μακάκας πλήρωνα ~1€ το λεπτό για να μιλάω με τους ανίκανους γιατί μάλλον περί ανίκανων πρόκειται και η δουλειά μου φυσικά δεν έγινα έπειτα από 20 ημέρες+ που έχω κάνει την αίτηση. Επειδή με έχουν κουράσει απίστευτα και δεν βλέπω να κάνω δουλειά με αυτούς πώς να κινηθώ μήπως και συγκινηθούν; Να του ρίξω καταγγελία στην ΕΕΤΤ; Να κάνω αίτηση φορητότητας σε άλλο πάροχο; Καμία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Παντα το πρωτο που κανεις ειναι η καταγγελια στην ΕΕΤΤ και συνηγορο του καταναλωτη, πριν καν μιλησεις. Καθε συνομιλια να ηχογραφειται οπως κανουν κι αυτοι, αφου το ανακοινωσεις πριν τη συνιμιλια. Αν σου πουν οτι δεν εχεις δικαιωμα κλπ. συνεχισε. Αυτο εμενα με εχει εξυπηρετησεις 2 φορες. Βιβοντι και κοσμοτε. Να ζητας παντοτε το ονομα του υπαλληλου απ την πρωτη κουβεντα. Πιστευω αν ξαναπαρεις τηλ. και ζητησεις ονομα, ενημερωσεις για ηχογραφηση, πεις το προβλημα σου και αφου τους εχεις δωσει τις καταγγελιες, σε λιγες ωρες αν οχι αμεσως, θα βρεθει λυση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasGre Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Προχώρησα σε καταγγελία στην ΕΕΤΤ. Ο συνήγορος του καταναλωτή είναι αρμόδιος για θέμα τηλεπικοινωνιών για να προωθήσω και εκεί καταγγελία ή άδικα θα κάνω τον κόπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Προχώρησα σε καταγγελία στην ΕΕΤΤ. Ο συνήγορος του καταναλωτή είναι αρμόδιος για θέμα τηλεπικοινωνιών για να προωθήσω και εκεί καταγγελία ή άδικα θα κάνω τον κόπο; Οτιδηποτε αφορα τον καταναλωτη ειναι αρμοδιος. Στη πραξη προσπαθεις να τους σπασεις τα νευρα, για να αναγκαστουν να σε εξυπηρετησουν. Τον νομο τον εχουν γραμμενο κατα βαθος. Αν καποιος, ομως, τους ενοχλησει, κοιτανε να τον ξεφορτωθουνε. Παντως να ζητας παντα τα ονοματα αυτων, που σου δινουν απαντησεις και γραψτα στις καταγγελιες με λεπτομερειες. Τα ζητανε και οι φορμες των καταγγελιων τα ονοματα. Αν στρεφεσαι προσωπικα κατα καποιων υπαλληλων εχεις καλυτερο αποτελεσμα, απ οτι εχω δει σε δικες μου περιπτωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artline Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Δοκίμασα σήμερα να τηλεφωνήσω με απόκρυψη αριθμού #31#αριθμός όπως στα κινητά αλλά δεν άνοιγε η γραμμή. Έκανα κάτι λάθος ή δεν υποστηρίζεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluenavy Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Δοκίμασα σήμερα να τηλεφωνήσω με απόκρυψη αριθμού #31#αριθμός όπως στα κινητά αλλά δεν άνοιγε η γραμμή. Έκανα κάτι λάθος ή δεν υποστηρίζεται; Ρίξε μια ματιά εδω http://www.hol.gr/sites/e-support/GR/Documents/files/psifiakes_efkolies_internet_vers.pdf Έχει όλες τις δωρεάν υπηρεσίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantierakos Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ και λύθηκε με ένα Mail στο 11888.gr Και ένα φαξ με την ταυτότητα αριθμό κινητού και το αίτημα στο fax 2102586446. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasGre Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ και λύθηκε με ένα Mail στο 11888.gr Και ένα φαξ με την ταυτότητα αριθμό κινητού και το αίτημα στο fax 2102586446. Εγώ πάλι δεν εξυπηρετήθηκα τόσο εύκολα,τράβηξα πολύ κουπί αλλά επιτελούς έγινε η δουλειά μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xaro5 Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Καλησπέρα σας. Εκανα πρόσφατα νέο πακέτο στον ΟΤΕ με isdn + 1 γραμμή msn. Θέλω στο ΜΣΝ να είναι μόνιμα ένα ΦΑΞ που θα στέλνει και θα λαμβάνει και θα είναι το ΜΟΝΙΜΟ νούμερο ΦΑΞ μου, ενώ από τον άλλο αριθμό θέλω να μπορούν να μιλήσουν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ 2 άτομα σε 2 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ προορισμούς (εξ'ου και το isdn). Δηλαδή: Έστω το 1 νούμερο 210*****90 και το MSN 210*****96. Στο ΜΣΝ μόνιμα 1 φαξ Στο *****90 θέλω 2 συσκευές αλλα όχι σε duplex. Να καλεί και η μία και η άλλη ταυτόχρονα. Απο τον ΟΤΕ είχαν πεί οτι γίνεται. Γίνεται? Στο intracom isdn modem που μου έφεραν, που συνδέω τις 2 συσκευές και πού το fax? Eυχαριστώ εκ των προτέρων! Κωστής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Δεν ξέρω τι τερματικό δίνει πλέον ο ΟΤΕ για ISDN γραμμές, αλλά τυπικά έχουν 2 ψηφιακές και 2 αναλογικές εξόδους. Μια εύκολη λύση είναι να συνδέσεις απευθείας 2 ISDN τηλεφωνικές συσκευές στις ψηφιακές θύρες και το fax σε μια αναλογική. Η ρύθμιση για το ποιο MSN χρησιμοποιεί η κάθε θύρα/συσκευή γίνεται πάνω στο τερματικό, αλλά μπορείς να ζητήσεις βοήθεια και από τον ΟΤΕ σε αυτό. Πάντως για τις δύο γραμμές δε χρειάζεσαι πλέον ISDN, σχεδόν όλοι οι πάροχοι δίνουν περισσότερες γραμμές ακόμα και από PSTN (μέσω VoIP). Σε κάθε περίπτωση, και ανάλογα με τις ανάγκες σου, ίσως να σε βοηθήσει να συνδέσεις ένα μικρό τηλεφωνικό κέντρο για να κάνεις τη διαχείριση των γραμμών και να έχεις περισσότερες υπηρεσίες όπως καταγραφή κλήσεων κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kuopiotis Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Καλησπέρα, έχω το πρόγραμμα Voip Discount. Εκτός από τις νορμάλ χρεώσεις, είχα χρέωση για 2 κινητά (δικό μου και της γυναίκας μου), μόλις 2 σεντς το λεπτό αντί για το κλασσικό 17ρι! Το πρόβλημα είναι, ότι τώρα που πάω να το αλλάξω αυτό, ΔΕΝ μπορώ να το κάνω! e-mail δεν έχουν οι τύποι. Οπότε αν κάποιος έχει Voip και γνωρίζει πως να το κάνω αυτό η κανένα mail της εταιρείας, θα σας ήμουν υπόχρεος. Συγνώμη αν σε κάποιους η ερώτηση ακούγεται χαζή. Καλό Σαββατοκύριακο! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
March Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Αγαπητά μέλη, θα ήθελα τη βοήθειά σας. Θέλω να γράψω το παιδί μου σε ένα σχολείο στο οποίο δεν ανήκω (άσχετα αν είναι απέναντι από το σπίτι μου). Για να γίνει αυτό πρέπει να προσκομίσω αποδεικτικό της διεύθυνσης πράγμα που γίνεται και με ένα λογαριασμό τηλεφώνου (αν είναι ΟΤΕ ακόμα καλύτερα). Πόσο εύκολο είναι να ζητήσω νέα τηλεφωνική γραμμή σε μια διεύθυνση (ενός φιλου που γνωρίζει και συναινεί) και τι έλεγχος γίνεται για να την ανοίξουν και πόσο κόστος θα έχει και σε πόσο διάστημα μπορώ να την κλείσω; Καλοδεχούμενες όλες οι προτάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Δεν ξέρω για ΟΤΕ αλλά στους άλλους η νέα γραμμή είναι περίπου 70€ και πρέπει να μείνεις έναν χρόνο. Επίσης θα έχεις και ένα παλιό γύρω στα 15€,που είναι τα πιο φτηνά για τηλεφωνία μόνο (σε wind και forthnet, υποθέτω και στις άλλες εκεί θα είναι) η wind συμφέρει περισσότερο μεταξύ των δύο, γιατί δίνει κάποια λεπτά προς όλους, ενώ η forthnet μόνο προς το δίκτυο της σε αυτά τα λεφτά. Το θέμα είναι να κινηθείς γρήγορα για να προλάβεις να ανοίξεις τη γραμμή, δεν ξέρω πόσο καιρό θέλουν μπορεί από θέλουν και καμιά 10αρια μέρες. Στον ΟΤΕ ίσως είναι πιο γρήγορα. Αλλά δεν έχω παρόμοια εμπειρία άρα μπορεί να λέω και βλακειες :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Μην προβληματίζεσε τόσο εύκολα..... Βρες έναν φίλο, συγγενή, γνωστό, στη διεύθυνση που θέλεις να δηλώσεις ή κοντά στο σχολείο που θέλεις να δηλώσεις. Πάρε τον λοαριασμό της ΔΕΗ που έχει και φτιάξε μία υπεύθυνη δήλωση πως μένεις σε αυτή τη διεύθυνση και πως ο ρολόι είναι στο όνομα του ιδιοκτήτη. Με το που θα α προσκομίσεις θα γράψουν και το παιδί χωρίς πολλά πολλά.... Δύο παιδιά έχω, και τα δύο έτσι τα έγραψα στο σχολείο της επιλογής μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Καλησπέρα σας. Εκανα πρόσφατα νέο πακέτο στον ΟΤΕ με isdn + 1 γραμμή msn. Θέλω στο ΜΣΝ να είναι μόνιμα ένα ΦΑΞ που θα στέλνει και θα λαμβάνει και θα είναι το ΜΟΝΙΜΟ νούμερο ΦΑΞ μου, ενώ από τον άλλο αριθμό θέλω να μπορούν να μιλήσουν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ 2 άτομα σε 2 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ προορισμούς (εξ'ου και το isdn). Δηλαδή: Έστω το 1 νούμερο 210*****90 και το MSN 210*****96. Στο ΜΣΝ μόνιμα 1 φαξ Στο *****90 θέλω 2 συσκευές αλλα όχι σε duplex. Να καλεί και η μία και η άλλη ταυτόχρονα. Απο τον ΟΤΕ είχαν πεί οτι γίνεται. Γίνεται? Στο intracom isdn modem που μου έφεραν, που συνδέω τις 2 συσκευές και πού το fax? Eυχαριστώ εκ των προτέρων! Κωστής Μιλωντας για το νεντμοντ που εδινε ο οτε υπαρχουν 2 αναλογικες εξοδοι. Θα ορισεις μεσω προγραμματισμου (η και μεσω προγραμματος απο τον υπολογιστη) την δευτερη εξοδο να αντιστοιχει ΜΟΝΟ στο νουμερο του φαξ και στην αντιστοιχη εξοδο θα συνδεσεις το φαξ σου. Θα ορισεις την πρωτη εξοδο ΜΟΝΟ τον αριθμο ομιλιας. Θα συνδεσεις ενα ταυ στην εξοδο και στην συνεχεια τις 2 συσκευες. Αν εχεις ντουμπλεξ με αυτη την συνδεσμολογια, θα συνδεσεις μια συσκευη στην πρωτη αναλογικη και την δευτερη στην πρωτη ψηφιακη. ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Εαν εχεις καποιο νταμπλ πλει προγραμμα θα πρεπει να προγραμματισεις με καποιο κωδικο και το φαξ σου ετσι ωστε οι κλσεις που γινονται απο το μσν να περνανε μεσα απο το κεφαλικο και να μην χρεωνονται εξτρα. Καλη επιτυχια. Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Πρόκειται να εγκατασταθώ σε νέο σπίτι (νεόδμητο) όπου δεν υπάρχει ακόμα τηλεφωνική γραμμή. Γνωρίζετε τι δικαιολογητικά θα χρειαστώ για να αγοράσω νέα γραμμή σταθερού και πόσο περίπου θα χρειαστεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grogas Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Πας στον οτε με την ταυτοτητα σου και ζητας νεα τηλεφωνικη γραμμη εφοσον δεν υπαρχει. Εγώ επειδη ημουν μικρος τοτε μου ειχαν ζητησει βεβαιωση αποδοσης αφμ, αλλα δεν πιστευω να το ζητησουν. Η ενεργοποιηση νεας τηλεφωνικης γραμμης νομιζω ειναι 50 ευρω; Δυστυχως δεν θυμαμαι καθολου τι παιζει. Παρε το 13888 και θα σε ενημερωσουν πληρως. Οσον αφορα τη συνδεση αυτη θα γινει πολυ συντομα, ο οτε εχει καταπιαστει με ενα ανελεητο κυνηγι πελατων το τελευταιο διαστημα. Σε υφισταμενη γραμμη, φορητοτητα μου πηρε 1μιση βδομαδα να ενεργοποιηθω. Επειδ ειναι καινουργια γραμμη, αντε λιγο περισσοτερο. Ε΅χει βγαλει παρα πολυ ωραια προγραμματα ο οτε, με 4mbps που παλιοτερα δεν ειχε και τιμες από 23.90. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkelf Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Για σας. Θελω να βαλω internet απο την cyta αλλα εχω καποιες απορίες. Ειναι απαραιτητο το σταθερο? Αν ναι μπορω να μου βαλουν απο την cyta ή πρεπει αναγκαστηκα απο τον ΟΤΕ? και αν δεν πληρωνω το σταθερο και ειναι κομμενο θα εχω κανονικα internet ή οπως στην conex θα κοβετε και το internet? Υπάρχει καποια εταιρια που να μην χρειαζεται σταθερο αν στην cyta ειναι απαραιτητο? Οχι 3g αλλα κανονικη adsl συνδεση. Ευχαριτω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Για σας. Θελω να βαλω internet απο την cyta αλλα εχω καποιες απορίες. Ειναι απαραιτητο το σταθερο? Αν ναι μπορω να μου βαλουν απο την cyta ή πρεπει αναγκαστηκα απο τον ΟΤΕ? και αν δεν πληρωνω το σταθερο και ειναι κομμενο θα εχω κανονικα internet ή οπως στην conex θα κοβετε και το internet? Υπάρχει καποια εταιρια που να μην χρειαζεται σταθερο αν στην cyta ειναι απαραιτητο? Οχι 3g αλλα κανονικη adsl συνδεση. Ευχαριτω! Είναι απαραίτητο το σταθερό μαζί με το ADSL. Γι' αυτό και οι εταιρείες δείχνουν σαν ένα πακέτο απο κει και πέρα αν δεν θέλεις να βάλεις κάποια λεπτά ομιλίας θα το έχεις απλά για να σε καλούν αλλά και για να καλείς και φυσικά να πληρώνεις κάθε κλήση που κανείς. Δεν υπάρχει κάποια εταιρία που να δίνει ADSL χωρίς σταθερό. Και κάτι παράξενο κοιτάχτε λιγο το screenshot που δείχνει ημερομηνία κάτι παίχτηκε με το Server. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Για σας. Θελω να βαλω internet απο την cyta αλλα εχω καποιες απορίες. Ειναι απαραιτητο το σταθερο? Αν ναι μπορω να μου βαλουν απο την cyta ή πρεπει αναγκαστηκα απο τον ΟΤΕ? και αν δεν πληρωνω το σταθερο και ειναι κομμενο θα εχω κανονικα internet ή οπως στην conex θα κοβετε και το internet? Υπάρχει καποια εταιρια που να μην χρειαζεται σταθερο αν στην cyta ειναι απαραιτητο? Οχι 3g αλλα κανονικη adsl συνδεση. Ευχαριτω! Όπως είπε και ο φίλος PreHistoric δεν γίνεται χωρίς τηλεφωνική γραμμή.Εξάλλου η πλειοψηφία των ανθρώπων που έχουν σταθερό έχουν απεριόριστα προς σταθερά οπότε θα σε καλούν.Στα sites της κάθε εταιρίας μπορείς να δεις τα πιο φθηνά πακέτα με online ενεργοποίηση πάντα και να κανεις μια αιτηση.Επειδή οι τιμές δεν διαφέρουν πολύ,πχ η Hol το έχει 16€ το πιο φθηνό και η Wind 17€κλπ μην σκέφτεσαι την διαφορά γιατί πχ η Hol μπορεί να μην πιάνει καλά στο σημείο που βρίσκεσαι και να έχεις προβλήματα.Καλο είναι να ρωτήσεις γνωστους εκεί γυρω ποια εταιρία έχουν και αν είναι ευχαριστημένοι και έτσι προχωράς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaios1 Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Καλησπέρα και ένα μεγάλο γεία σε όλους! Αγόρασα το bt cordless dect phone 1km απο αγγλία. Το καλώδιο που συνοδεύει το τηλέφωνο για να το συνδέσεις σε πρίζα είναι το παρακάτω http://www.adslgr.com/forum/attachment.php?attachmentid=128361&d=1378487649&thumb=1 http://www.adslgr.com/forum/attachment.php?attachmentid=128362&d=1378487659&thumb=1 Το συγκεκριμένο καλώδιο έχει τέσσερα (04) καλώδια ενώ από ότι βλέπω όλες οι πρίζες σπίτι μου έχουν 2 καλώδια. Σύνδεσα το τηλέφωνο με το συνηθισμένο καλώδιο (2 καλωδιών) αλλά δεν λειτουργεί (δεν ακούω τόνο). Υπάρχει περίπτωση να λειτουργήσει ακόμα και αν αγοράσω καλώδιο με 4 καλώδια και το συνδέσω με την πρίζα του σπιτιού μου η οποία διαθέτει 2 καλώδια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts