NickTheGreek99 Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 γεια σας και παλι εννοουσα αν μπορω να ξεκλειδωσω με προγραμμα (αν υπαρχει) το ρουτερακι του γειτονα. Σου κλείδωσαν το άλλο θέμα που άνοιξες.Αυτό που ζητάς και είναι παράνομο και εδώ δεν αφήνουμε τέτοιες συζητήσεις.Φιλικά πάντα..:) Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 ena tis hol to netfaster wlan 3 Μπορείς να δοκιμάσεις άλλο ρούτερ?? Από κάποιον φίλο ίσως? Με άλλον υπολογιστή μπορείς να δεις αν κάνει τα ίδια?? Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 PSTN απλή γραμμή τηλεφώνου. Εχουμε συνδεδεμένη συσκευή τηλεφώνου/φαξ και λειτουργεί άψογα. Χρειαστήκαμε και δεύτερη συσκευή. Ε λοιπόν, όποια απλή συσκευή και να δοκιμάσαμε δεν δίνει καθόλου σήμα! Φυσικά δοκιμάσαμε και κάθε συνδυασμό με καλώδια (πχ να χρησιμοποιήσουμε το ίδιο του φαξ κλπ) χωρίς τύχη. Τι μπορεί να συμβαίνει; Μπορεί το σήμα να είναι πολύ χαμηλό, να το ενισχύει η συσκευή φαξ ενώ η απλή συσκευή να μην μπορεί να ανταπεξέλθει; Από τον πίνακα που φτάνει στο κτίριο (κουτί ΟΤΕ) μέχρι το χώρο μας, το καλώδιο "περπατάει" καμιά 30ριά μέτρα εξωτερικά του κτιρίου προστατευμένο μέσα σε μια πλαστική σωλήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Πως κάνετε τη σύνδεση της δεύτερης συσκευής; Αν βγάλετε το φαξ και στη θέση του συνδέσετε τη νέα συσκευή, δουλεύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Το ποιό πιθανό είναι το FAX που χρησιμοποιείτε να χρησιμοποιεί τα δύο ακρειανά ΡΙΝ στον Κοννέκτορα , και να σας έχουν συνδέσει ανάλογα την μπρίζα. Τα τηλέφωνα χρησιμοποιούν όλα τα δύο μεσαία ΡΙΝ . Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Πως κάνετε τη σύνδεση της δεύτερης συσκευής; Αν βγάλετε το φαξ και στη θέση του συνδέσετε τη νέα συσκευή, δουλεύει; οχι, το δοκιμάσαμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Το ποιό πιθανό είναι το FAX που χρησιμοποιείτε να χρησιμοποιεί τα δύο ακρειανά ΡΙΝ στον Κοννέκτορα , και να σας έχουν συνδέσει ανάλογα την μπρίζα. Τα τηλέφωνα χρησιμοποιούν όλα τα δύο μεσαία ΡΙΝ . Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. αν συμβαίνει κάτι τέτοιο τι μπορώ να κάνω για να μην "λύσω" την μπρίζα που έχουν βάλει; Υπάρχει κάποιος αντάπτορας; (Ετσι κι αλλιώς θα πρέπει να συνδέσω κάποιο Τ ώστε να πάρω και δεύτερη γραμμή από τη μπρίζα.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Highlander Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Στα νέα router ξέρουμε το root password ; Παράθεση http://users.altecnet.gr/dwc/DW.jpg I am the end of time ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisag Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Έχω ένα ρουτερ pirelli από τη cyta. Θέλω να αλλάξω και να βάλω ένα Thomson. Μου λένε ότι δεν θα έχω τηλ. αν το συνδέσω. Όντως δεν έχω τηλ αλλά ούτε ιντερνετ. Έχω 2play από cyta. Με ποιόν τρόπο μπορώ να συνδέσω το Thomson χωρίς να χάσω κάτι. Το Pirelli είναι καλό σαν ρουτερ; Ευχαριστώ πολύ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Έχω ένα ρουτερ pirelli από τη cyta. Θέλω να αλλάξω και να βάλω ένα Thomson. Μου λένε ότι δεν θα έχω τηλ. αν το συνδέσω. Όντως δεν έχω τηλ αλλά ούτε ιντερνετ. Έχω 2play από cyta. Με ποιόν τρόπο μπορώ να συνδέσω το Thomson χωρίς να χάσω κάτι. Το Pirelli είναι καλό σαν ρουτερ; Ευχαριστώ πολύ... Όντως αν αλλάξεις modem δεν θα έχεις τηλεφωνία. Το pirelli έχει καλύτερη φήμη σε σχέση με το thomson.Για ποιον λόγο θέλεις να το αλλάξεις; Έχω σχεδόν 3 χρόνια το pirelli και δουλεύει μια χαρά και με δυνατό WIFI. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_595 Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 (edited) Έχω ένα ρουτερ pirelli από τη cyta. Θέλω να αλλάξω και να βάλω ένα Thomson. Μου λένε ότι δεν θα έχω τηλ. αν το συνδέσω. Όντως δεν έχω τηλ αλλά ούτε ιντερνετ. Έχω 2play από cyta. Με ποιόν τρόπο μπορώ να συνδέσω το Thomson χωρίς να χάσω κάτι. Το Pirelli είναι καλό σαν ρουτερ; Ευχαριστώ πολύ... Από που το έχεις αυτό το modem; Αν το Thomson που θες να βάλεις είναι το μοντέλο που δίνει η cyta, για ποιο λόγο να χάσεις τηλεφωνία; Απλά θα σου περάσουν τα στοιχεία στο νέο και θα δουλεύει κανονικά. Internet γιατί δεν έχεις; Edited October 20, 2013 by Stavros_595 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Υπάρχουν ακόμα εταιρίες στην αγορά που σε δεσμεύουν για απλά χρήση ίντερνετ να χρησιμοποιείς μόνο το δικό τους ρούτερ; :X Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Υπάρχουν ακόμα εταιρίες στην αγορά που σε δεσμεύουν για απλά χρήση ίντερνετ να χρησιμοποιείς μόνο το δικό τους ρούτερ; :X Είναι VOIP τηλεφωνία και αν βάλεις άλλο ROUTER δεν θα έχεις τηλεφωνία αλλά μόνο internet. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DocNick Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Αγόρασα το επαγγελματικό τηλέφωνο Gigaset DX800 και δυσκολεύομαι να το ρυθμίσω... Η γραμμη μου ειναι PSTN. Συνδεω το καλώδιο utp με το router, το καλώδιο RJ11 τηλεφωνίας και το τροφοδοτικό του τηλεφώνου. Η οθόνη του ανάβει αλλα σήμα στο ακουστικό ΔΕΝ παίρνω... Μου ζητάει να κάνω καποιες ρυθμίσεις Voip αλλα δεν καταλαβαίνω τί πρέπει να βάλω. Δε θα έπρεπε να δουλεύει έστω για τις βασικές του λειτουργίες δίνοντας μου έστω σήμα? Υπάρχει κάποιος οδηγός how to γιατί απ' το εγχειρίδιο άκρη δε βγάζω? Ευχαριστώ πολύ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roza_mafioza Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Οχι δεν γινεται για κανενα λογο αριθμοδοτιση σταθερου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Τι περιοχή και πάροχο λες; Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Popheart Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Υπαρχει καποιος τροπος να παρω τηλεφωνο αμερικη και να μου βγει οικονομικα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Υπαρχει καποιος τροπος να παρω τηλεφωνο αμερικη και να μου βγει οικονομικα??? Χρονοκάρτα ΟΤΕ, skype , Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 (edited) Υπαρχει καποιος τροπος να παρω τηλεφωνο αμερικη και να μου βγει οικονομικα??? Με voip είναι δωρεάν. https://www.freevoipdeal.com/en/rates/#letter-U Αν έχεις αντροιντ βάλε το Csipsimple η το Mobilevoip η τον client για PC. Edited November 5, 2013 by pavlitakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Με VOIP είναι δωρεάν αφού πρώτα πληρώσεις 10 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Με VOIP είναι δωρεάν αφού πρώτα πληρώσεις 10 ευρώ. Ναι... Πληρώνεις 12,5€ αλλά παίρνεις απεριόριστα δωρεάν σε σταθερά και κινητά στις ΗΠΑ και απεριόριστα σε σταθερά Ελλάδας (300'/7ημ) και τα € μένουν στην κάρτα για να τα χαλάσεις όπου αλλού θέλεις, για 4 μήνες. Δωρεάν λέγεται αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roza_mafioza Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Εγω δουλευω στη wind αλλα απ οσο ξερω απο φιλους που δουλευουν σε γερμανο κ vf δν γινεται ουτε εκει.δεν ξερω μονο ισως ο οτε σε εταιρικο πακετο αν το κανει γιατι ο εταιρικος πελατης ειναι ειδικη κατηγορια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokalo Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Χρονοκάρτα ΟΤΕ, skype , Από τα λίγα που διάβασα και είδα, έχω τις εξής ερωτήσεις: 1. Μπορεί να πάρει κάποιος χρονοκάρτα οτε και να μιλάει από σταθερό Forthnet? 2. Ποιά είναι η διάρκεια ισχύος της Χρονοκάρτας ΟΤΕ? Παράθεση Στο στόμα του σκύλου.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Από τα λίγα που διάβασα και είδα, έχω τις εξής ερωτήσεις: 1. Μπορεί να πάρει κάποιος χρονοκάρτα οτε και να μιλάει από σταθερό Forthnet? 2. Ποιά είναι η διάρκεια ισχύος της Χρονοκάρτας ΟΤΕ? Μπορεις , απλά καλεσε 8071122000 γιατί αν δεν βάλεις 10 ψηφία δεν σε συνδέει Η διάρκεια ισχύος είναι 1 χρόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalisti Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Αν βάλεις forthnet έχεις απεριόριστα διεθνή και ΗΠΑ εννοείται με 7 ευρώ το μήνα . .είναι πολύ οικονομικό http://www.forthnet.gr/ServicesDefault.aspx?a_id=5329 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts