stathis123 Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 στην tellas αν εχεις και κινητο wind γινεται αλλα οχι απεριοριστο χρονο.. Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xakou Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 στην tellas αν εχεις και κινητο wind γινεται αλλα οχι απεριοριστο χρονο.. Λες για τα 60 λεπτά που δίνει το double play ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 οχι για αυτο http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=1574 βεβαια ειναι μεχρι τελος του χρονου Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polisv Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Βάλε με προεπιλογή Cosmoline Talk Free 300 και οποιδήποτε τηλ κάνεις σε κιν,σταθ θα χρεώνεσαι 5 σεντς το λεπτό με χρέωση ανά δευτερόλεπτο από το πρώτο δευτερόλεπτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geox01 Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 Χρειάζεσαι ενα utility το οποίο ονομαζεται συνήθως Soft AP (access point). Συνήθως το δίνουν στο CD που έρχεται με τους drivers της ασυρματης καρτας (PCI eite USB). Αν δεν το έχει μέσα θα πρεπει να βρεις τι chipset φορα η καρτα σου και να πας να το κατεβασεις απο τον κατασκευαστη του chipset. Π.χ εγω ειχα μια Gigabyte (usb stick) για το οποίο η πρώτη version των drivers δεν το περιελαμβανε. Από κάποια χρονική στιγμή και μετά εδινε η gigabyte προς download αυτο το utility αλλα ηταν ψιλοπροβληματικό. Βρηκα το chipset που φορά η καρτα και πηγα στο site του κατασκευαστή (Ralink) και κατέβασα το πιο προσφατο generic driver/SoftAP utility. Εκτοτε τα προβληματα μου λυθηκαν. Αφου εχεις βρει το παραπανω utility και το εχεις εγκαταστησει, το δευτερο βήμα ειναι αν εχεις Vista, να διαμοιρασεις τη συνδεση του internet. 1. Θα πρεπει εχεις συνδεδεμενη και ενεργοποιημενη την ασυρματη καρτα 2. Θα πας στο Πίνακας Ελέγχου\Συνδέσεις δικτύου 3. Κλικαρεις στην καρτα δικτυου που εχεις συνδεσει το ADSL modem και επιλεγεις Ιδιοτητες. 4. Στο 2ο tab Κοινη Χρηση, επιλέγεις "Να επιτρεπεται η συνδεση αλλων χρηστων του δικτυου κτλ.¨" 5. Στο listbox που θα εμφανιστει επιλεγεις την ασυρματη καρτα. (αν δεν την εχεις συνδεδμενη δεν εμφανιζεται τιποτε) 6. Εφαρμογη και λογικα μολις δημιουργησες ενα access point στο PC. 7. πας στο utility και φτιαχνεις SSID, ενεργοποιεις την ασφαλεια και λογικα εισαι ετοιμος. Αν θες τιποτε αλλο πες, και ελπιζω να μη μου ξεφυγε τιποτε (τα παραπανω ειναι απο μνημης) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Θα γραφουμε το SSID του δικτυου και απο διπλα το WEP/WAP εφοσον ειναι default Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsioutas Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Καλησπέρα, Έχω μία γραμμή PSTN με τον ΟΤΕ. Υπάρχει τρόπος να γνωρίζω εκ των προτέρων σε τί ταχύτητες θα συγχρονίζει το ADSL χωρίς να έχω ζητήσει από τον ΟΤΕ να το ενεργοποιήσει? Ρωτώ καθώς στον ίδιο χώρο έχουμε και 2η γραμμή με 2play της Forthnet, αλλά δεν με συγκλονίζουν οι ταχύτητες (DSL Speed (DS/US) 4021/1016 Kbps)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Στο 134 κάτι μπορούν να σου πουν, αλλά είναι κατ' εκτίμηση. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Eνας αλλος τροπος ειναι να μαθεις ποση αποσταση εχεις απο το DSLAM.Στο adslgr.com μπορεις να το δεις αλλα χρειαζεται εναν αριθμο απο το μοντεμ αλλα αφου οπως λες δεν εχεις ακομα συνδεση δεν μπορεις να το δεις.Υποθετω πως στο τμημα εξυπηρετησης ομως μπορουν να στο πουν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spagel Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 Καλησπερα, μιλαω πολυ με κινητο ξενου δικτυου. Εκτος απο το skype ξερετε καποιο αλλο προγραμμα που να εχει φτηνες κλησεις ? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 Καλησπερα, μιλαω πολυ με κινητο ξενου δικτυου. Εκτος απο το skype ξερετε καποιο αλλο προγραμμα που να εχει φτηνες κλησεις ? Ευχαριστω. Σε ποια χώρα; Μπορείς να βάλεις τα 5 πρώτα ψηφία του αριθμού; ετσι θα σε συμβουλεύσουμε καλύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spagel Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Μιλαω με ιταλικο vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Η omnivoice.gr χρεώνει 0,175/λεπτό για κινητά με πρόθεμα +3934, με χρεωση να δευτερόλεπτο η calleasy.com χρεώνει για ιταλικά κινητά (γενικά) 0,071/λεπτό και χρέωση ανά λεπτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Συνήθως τις καλύτερες τιμές τις βρίσκεις στους κλώνους της Betamax. Εδώ http://backsla.sh/betamax ένα σύγκριτικό των τιμών για κάθε χώρα με όλους τους κλώνους της.Διαλέγεις τον πιο φθηνό και κάνεις την δουλειά σου,όλοι την ίδια ποιότητα ακριβώς έχουν.Οι τιμές που βλέπεις είναι χωρίς Φ.Π.Α.Διασταύρωσε τες και με τα αντίστοιχα site καθώς πολλές φορές αλλάζει τις τιμές της εντελώς απροειδοποίητα Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spagel Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Ευχαριστω πολυ ολους σας για την ανταποκριση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spagel Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Συγνωμη αν γινομαι κουραστικη αλλα δε μπορω να δημιουργησω λογαριασμο στο calleasy μου βγαζει λαθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 γειά σε όλους! πρόσφατα έκανα φορητότητα απο τον ΟΤΕ στήν HOL. είμαι σίγουρος οτι δεν είμαι ο μόνος που το έκανε αυτο (ή το αντίστροφο) και μιάς και δεν μπορώ να εκφέρω ακόμα γνώμη γιατί δεν έχω συνδεθεί θα με ενδιέφερε να ακούσω την δικιά σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Θα σε παρακαλέσω να κάνεις την ερώτηση σου εδώ, όπου θα πάρεις περισσότερες απαντήσεις από forthnet συνδρομητές. Επίσης διευκρίνησε τι ζητάς, εντυπώσεις από τη διαδικασία της μεταφορά; ή από τη σύνδεση της HOL. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KennyDopeGr Δημ. June 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2009 χαιρετώ τα πλήθη. Είμαι σε αναζήτηση μιας συσκευής για ασύρματο σταθερό τηλέφωνο και εκτός απο τα Panasonic δε ξέρω που αλλού να στραφώ για αναζήτηση. Η εμβέλεια που χρειάζομαι είναι τουλάχιστον 40 μέτρα (χωρίς οπτική επαφή βάσης-ακουστικού). Επίσης εάν υπάρχει τρόπος να συνδυάσω ένα ασύρματο ακουστικό με βάση+ενσύρματο ακουστικό, θα ήταν ίσως η ιδανικότερη λύση. Για την εμβέλεια, απο εμπειρία σας και μόνο, προτείνεται κάτι συγκεκριμένο; σας ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalyptos_82 Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 Γεια σας, εχω OTE στο σπιτι και χρειαζεται να βαλω και forthnet. Ειναι εφικτο αυτο? το εχει κανει κανεις αλλος? Kαθε βοηθεια δεκτη thanx!!! Παράθεση Poco: X3 NFC HTC: P3300, Sensation, u ultra Sony Ericsson: T20,T28s,T68i,K750,W580i Nokia: 5110, 6510, 6610, 3650 Samsung:A100, D500,Omnia,Corby Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 αν εχεις 2 τηλεφωνικες γραμμες στο σπιτι βεβαιως και γινεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 Φίλε μου, αν σε ενδιαφέρει η εμβέλεια, όχι μόνο 40 m, αλλά μέχρι 40 Κm, με χρήση του σταθερού σου νούμερου σε ασύρματο μακράς εμβέλειας δες το παρακάτω λινκ και απάντησε...Μιλάμε για καινούργια και επώνυμη συσκευή....Διαθέτει σταθερή βάση, ασύρματη συσκευή σε μικρό μέγεθος και λειτουργεί και σαν γουόκι τόκι με την βάση...Αν ενδιαφέρεσαι στην στέλνω και στην Ξάνθη... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=241884 ;) Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalyptos_82 Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 Aν δεν εχω 2η γραμμη τι γινεται σε αυτη την περιπτωση Παράθεση Poco: X3 NFC HTC: P3300, Sensation, u ultra Sony Ericsson: T20,T28s,T68i,K750,W580i Nokia: 5110, 6510, 6610, 3650 Samsung:A100, D500,Omnia,Corby Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 Aν δεν εχω 2η γραμμη τι γινεται σε αυτη την περιπτωση Θα έχεις μόνο μία εταιρεία εκτός και αν έχεις για παράδειγμα σταθερό από τον ΟΤΕ και internet από την Tellas.Ψάξ'το λίγο.Πολλές εταιρείες δίνουν προιόντα (όπως internet) τους και σ'αφήνουν να κάτσεις στον ΟΤΕ αλλά έχεις το μηνιαίο πάγιο του.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Δωρεαν διεθνεις κλησεις VoIP μπορει να πραγματοποιησει κανεις μεσω της ιστοσελιδας http://evaphone.com/ Η ιστοσελιδα αυτη δινει την δυνατοτητα σε καθε χρηστη της να πραγματοποιησει μεχρι δυο κλησεις διαρκειας 27 δευτερολεπτων την ημερα προς εναν μεγαλο αριθμο χωρων στον οποιο συμπεριλαμβανετε και η Ελλαδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts