Jump to content

Περί... σταθερής τηλεφωνίας γενικά (Μέρος ΙΙ)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

@Miro , η ταμειακή συνδέεται απευθείας με οτε και εχει ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΈΝΟ μοντεμ ή ειναι εξωτερικό ?

αν ειναι με εξωτερικο δοκιμασε να συνδσεις ISDN modem που ανοίγει 2 καναλια φωνης , και εχει πιο γρηγορη μεταδοση !

Εχει εξωτερικο modem οποτε θα δοκιμασω και αυτο που λες και μακαρι να δουλεψει!

Σ'ευχαριστω anyway!

Από την Τρίτη 24/03/2009 θα είναι διαθέσιμο εμπορικά το νέο πρόγραμμα τηλεφωνίας Tellas Telephony 400 που προσφέρει:

ΜΟΝΟ με 19,90€ / μήνα

To νέο προϊόν απευθύνεται σε χρήστες τηλεφωνίας που θέλουν οικονομία και όλο το δωρεάν χρόνο ομιλίας που χρειάζονται για τις ανάγκες επικοινωνίας τους

- Δωρεάν εφάπαξ κόστος ενεργοποίησης έως και 30/04/2009

- To νέο πρόγραμμα είναι διαθέσιμο στις περιοχές που καλύπτονται από το ιδιόκτητο δίκτυο για παροχή υπηρεσιών σταθερής Τηλεφωνίας Tellas

Από τις 23/03/2009 οι χρεώσεις κλήσεων από Σταθερό Tellas προς κινητά Wind μειώνονται και διαμορφώνονται ως εξής : 0,1650 ΠΡΟΣ ΚΙΝΗΤΑ WIND-Q-MOMAD

http://www.wind.com.gr/images/wint_images/logo_1.gif

Τι αλλο θα δουμε ... ο ΟΤΕ εχει φθηνοτερες χρεωσεις ενω η tellas προς wind (ιδια εταιρια δηλαδη) χρεωνει ακριβοτερα τη κληση!

Δε δοκιμαζεις ενα λαπτοπ πανω στη γραμμη να δεις πως πανε οι ταχυτητες;

Αν κατεβαζει ΟΚ τοτε το προβλημα ειναι στη μηχανη. Αν οχι τοτε μπορει να φταιει το μοντεμ (ή το καλωδιο) ή η γραμμη/καλωδιωση.

Τι μοντεμ χρησιμοποιειτε;

έχω conn-x η οποία λήγει σε 1 μήνα (τελειώνει το 6μηνο)

θέλω να πάρω καινούργιο εξοπλισμό....και για αυτό θέλω να πάρω νέο πακέτο.....

χρειάζεται να ακυρώσω το παλιό.....ή απλά αν πάω μετά το πέρας του 6μήνου και κάνω την αίτηση...θα είμαι εντάξει???

ευχαριστώ πολύ!

έχω conn-x η οποία λήγει σε 1 μήνα (τελειώνει το 6μηνο)

θέλω να πάρω καινούργιο εξοπλισμό....και για αυτό θέλω να πάρω νέο πακέτο.....

χρειάζεται να ακυρώσω το παλιό.....ή απλά αν πάω μετά το πέρας του 6μήνου και κάνω την αίτηση...θα είμαι εντάξει???

ευχαριστώ πολύ!

Αν θελεις να παραμεινεις στο conn-x-που μαλλον θελεις-τοτε εχει δικιο ο Bayern7.Αν ομως θελεις ν'αλλαξεις παροχο,τοτε δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα:)Πας απλως σε οποια εταιρεια θελεις και κανεις αιτηση.Τα υπολοιπα γινονται αυτοματα!

Apple iPhone 14 Pro Max

Γεια σε όλους!

Έχω μία ερώτηση σχετικά με την σύνδεση στο πρόγραμμα της Forthnet 2Play και αριθμού τηλεφώνου από μεταφορά!

Πως έχουν τα πράγματα: Πριν έναν χρόνο μετακόμισα από την Καλαμαριά στον Εύοσμο (Θεσσαλονίκη) κρατώντας τον αριθμό τηλεφώνου, μέχρι και σήμερα έχω Connex και τώρα θα θελα να φύγω από τον ΟΤΕ και να πάω στην Forthnet στο πρόγραμμα 2Play. Ο υπάλληλος δεν ήταν σίγουρος αν θα έχω πρόβλημα μιας και το κέντρο στο οποίο ανήκω είναι στην άλλη άκρη της πόλης.

Η ερώτηση: Έχει κανείς καμία αντίστοιχη εμπειρία με σύνδεση στην Forthnet και αριθμό από μεταφορά?

Μία λύση θα ήταν να αλλάξω αριθμό κάτι το οποίο όμως δεν θα θελα λόγο δουλειάς!

Θελω να με καλουν στο σταθερο κ να απαντω στο κινητο χωρις χρεωση.

Δηλαδη να εχω ενα τηλεφωνο που μολις με καλουν στο σταθερο, αυτο να ανοιγει την γραμμη του κινητου και με ενα λεπτο το λεπτο να με καλει μεσω κινητου στο κινητο που θα του εχω ορισει.

Καταλαβατε?

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Μήπως παιζει καποιο 'identification' με IP και μπέρδεψαν τα μπουτια τους οι 'μπουνταλάδες' του Skype;

Κάτι τετοιο νομιζω ομως οτι θα επρεπε να το επιβεβαιωσεις για αλλη μια φορα με νεα εγγραφη και μετα στειλε τους ενα 'ξεχε....' email.

τετοιο λαθος ειναι πολυ χοντρο...μου θυμιζει τοτε που στην απομονη της F1 στην Πολη εδωσε το βραβειο του τριτου ο προεδρος του ψευδοκρατους...εφαγαν καλη καμπανιτσα παντως

εμενα κατι μου λεει οτι εγινε επιτηδες ολο αυτο αλλα οκ

Vamos Aris

Καλεσε αν θελεις το 800 11 35555 συνηθως εξυπηρετουν και λυνουν το προβλημα.
If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates?

Ίσως να είχες περισσότερες απαντήσεις να είχες γράψει την απορία σου στο κατάλληλο θέμα και όχι εδώ.Αν θες λοιπόν ξαναρώτα στο επίσημο θέμα της Forthnet

Forthnet ADSL

Οπωσδήποτε θα πρέπει να πας για Τ/Κ.

Εχω βάλει Τ/Κ στο γραφείο και μιλάω και με viop στο σπίτι μου δωρεάν μέσω

internet.

Το Τ/Κ μου το πρότεινε ενας φίλος και η λύση δουλεύει μια χαρά

Αν θέλεις μπές στο www. dial-net.gr

Σιγά μην ιδρώσει ο ΟΤΕ απο καταγγελία. Αν υπάρχει άλλο δίκτυο στην περιοχή δοκίμασε...

Το επίσημο θέμα του ΟΤΕ είναι εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=80550

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Υπάρχει τρόπος να δω αν κλέβουν από το Wi-Fi μου ? (δεν το έχω Free)

Έχω το NetGear DG834GBv5

Παρατήρησα ότι το λαμπάκι του ασύρματου δικτύου αναβοσβήνει παρόλο που έχω κλειστό το PC !!!!

Είχα πολύ χαμηλή ταχύτητα και σήμερα που άλλαξα κωδικό πάει μια χαρά, (και το λαμπάκι δεν αναβοσβήνει ):p

ναι! απλα μπαινεις στο setup του router και μπορεις να δεις ποσοι και ποιοι ειναι συνδεμενοι στο ρουτερ σου!

Ευχαριστώ.. αλλά ολίγων τι άσχετος μήπως γνωρίζεις σε ποια «καρτέλα» θα μπορούσα να το δω?

ΑΚΥΡΟ φίλε μου το είδα πως γινεται

δεν γνωριζω που ακριβως ειναι στο ρουτερ σου! παντως καπου στο status ή wireless θα ειναι! λογικα καπου θα γραφει connected clients!

παιδια καλησπερα θα ηθελα να με κατατοπισετε μιας και καινουργιος στην γειτονια σας...θα ηθελα να μου πειτε ακουσα οτι υπαρχουν προγραμματα οτε χωρις παγιο ανα δυμηνο; ενδιαφερομαι για σταθερο νεα συνδεση +adsl τι πακετα υπαρχουν μπορει να με βοηθησει καποιος ;ευχαριστω :)

καλημερα σε ολο το φορουμ.

εχω το εξης προβλημα: εχουμε ενα σπιτι σε νησι του Ιονιου σε σημειο αρκετα απομακρυσμενο, τοσο ωστε να μην πιανει καμια εταιρια κινητης τηλεφωνιας. (η μορφολογια του εδαφους ειναι τετοια που δεν ευνοει καθολου και δεν νομιζω να ερθει ποτε καμια εταιρια κινητης να βαλει κεραια καπου κοντα...) τις εχω δοκιμασει ολες! ετσι, ο μοναδικος τροπος τηλεφωνικης επικοινωνιας ειναι το σταθερο τηλεφωνο. Για 3-4 χρονια και μεχρι το περασμενο καλοκαιρι χρησιμοποιουσα την Teledome και μπορω να πω οτι ημουν απολυτα ευχαριστημενος!!! πληρωνα ολο τον χρονο το παγιο του ΟΤΕ και οποτε πηγαιναμε εκει (ειτε Πασχα, ειτε καλοκαιρι) ειχα και αστικες+υπεραστικες κλησεις απεριοριστης διαρκειας (προσφατα εγινε μεχρι 60 λεπτα, αλλα και παλι ουδεν προβλημα) με 0,098€ ανα κληση. χωρις εξτρα παγια, χωρις τιποτε αλλο. οποτε το χρησιμοποιουσα πληρωνα, τον υπολοιπο χρονο ειχα μονο το παγιο του ΟΤΕ.

τωρα λοιπον που η Teledome μας τελειωσε, δεν ξερω τι να κανω. οταν παμε εκει, χρησιμοποιουμε πολυ το τηλεφωνο και κυριως για υπεραστικες κλησεις. εχω ξεμεινει στον ΟΤΕ που "τριβει τα χερια του" και ετοιμαζεται να μου τα παρει χοντρα!!!

μπορει καποιος φιλος/φιλη να μου προτεινει κατι;;; επαναλαμβανω οτι δεν υπαρχει σημα κινητου ουτε για αστειο, αρα λυσεις μεσω των εταιριων αυτων δεν υφισταται καν.

ειχα ακουσει καποτε και για την altec με παρομοιο προγραμμα, αλλα νομιζω οτι και αυτη μας "αποχαιρετησε"...

ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια σας!

• The title was changed to Περί... σταθερής τηλεφωνίας γενικά (Μέρος ΙΙ)
  • The topic was pinned