cute_eyes Δημ. July 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2010 ^^οντως αλλα απο τη στιγμη που θα κλειδώσει ακομα αν και χασει καποια στιγμη το σημα(αν περνας διπλα απο πολλες πολυκατοικιες ή απο τουνελ) το βρίσκει μετα αμεσως.επισης θα ηθαλα να πω να μην κατεβαζεται τη βλακεια το ovi για χαρτες απλα κατεβαστε το nokia map loader 3 λειτουργει αψογα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sachnek Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 ^^οντως αλλα απο τη στιγμη που θα κλειδώσει ακομα αν και χασει καποια στιγμη το σημα(αν περνας διπλα απο πολλες πολυκατοικιες ή απο τουνελ) το βρίσκει μετα αμεσως.επισης θα ηθαλα να πω να μην κατεβαζεται τη βλακεια το ovi για χαρτες απλα κατεβαστε το nokia map loader 3 λειτουργει αψογα... τι 20 τι 30 λεπτά και να το αφήσω δεν κάνει τίποτα. Την πρώτη φορά που έβγαλα το κινητο απο το κουτί και το δοκίμασα δουλεψε, μετα το συνδεσα στο Internet ( ΟVI ) κατέβασα χάρτες και γλώσσα ελληνικα εκ τότε τσουφ!τι μπορεί να φταίει? Παράθεση Lenovo s650 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 δοκιμασε να διαγραψεις τα παντα και να τα ξαναβαλεις..αν ακομα δεν λειτουργει ε τι να πω πηγαινε το στη νοκια να το κοιταξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emakrinos Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Ψάξε ψάξε και θα το βρεις...;) Παίζει κάποιο Hint? Προς το παρόν μου έδωσε 3 μήνες δωρεάν πλοήγηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meres Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 (edited) Ovi maps σε κινητό 6124 (με bluetooth gps) μπορώ να βάλω? Κατέβασα το nokia_maps_3.03_10wk11_b04_s60_3.1_rom.Nocs.sis, το έκανα sign αλλά όταν ξεκινάει η εγκατάσταση αφού μου γράψει ότι δεν είναι συμβατό με τη συσκευή, μου λέει "Unable to install, no access". Η ROM του κινητού είναι η τελευταία που έχει βγει V04.34, 4/3/2008 2o EDIT: Του έβαλα την 3.01 αντί για 3.03 και έπαιξε μια χαρά! Edited July 22, 2010 by meres Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 καλησπερα.βρε παιδια εχω το εξης προβλημα!ενω με το sygic k το ndrive μου κλειδωνουν σε μισο λεπτο το πολυ οι δορυφοροι,στο ovi μπορει να κλειδωσουν και σε 10 λεπτα! (παντα μιλαω για την συσκευη σε ανοιχτο ουρανο).μηπως ξερει κανεις γιατι μου το κανει αυτο; ευχαριστω Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonik21 Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 Καλησπερα... Μόλις πήρα το nokia c5 και εγκατέστησα το ovi pc suite και τους χάρτες και όλα πήγαν καλα.Επίσης Έχω απενεργοποιημένο το a-gps. Πηγαίνοντας στον εντοπισμό θέσης εντοπίζει την θέση στην οποία βρίσκομαι. Το πρόβλημα είναι πως αν κάνω αναζήτηση κάποιου αλλου σημείου μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα: Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα εκτός σύνδεσης. Να σημειώσω ότι εχω απενεργοποιήσει τη δυνατότητα internet απο τον πάροχο για ευνόητους λόγους.Βέβαια το ovi map δεν απαιτεί σύνδεση στο δίκτυο ετσι δεν είναι; Μπορεί να μου κάποιος αν υπάρχει λύση; Ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 Καλησπερα... Μόλις πήρα το nokia c5 και εγκατέστησα το ovi pc suite και τους χάρτες και όλα πήγαν καλα.Επίσης Έχω απενεργοποιημένο το a-gps. Πηγαίνοντας στον εντοπισμό θέσης εντοπίζει την θέση στην οποία βρίσκομαι. Το πρόβλημα είναι πως αν κάνω αναζήτηση κάποιου αλλου σημείου μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα: Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα εκτός σύνδεσης. Να σημειώσω ότι εχω απενεργοποιήσει τη δυνατότητα internet απο τον πάροχο για ευνόητους λόγους.Βέβαια το ovi map δεν απαιτεί σύνδεση στο δίκτυο ετσι δεν είναι; Μπορεί να μου κάποιος αν υπάρχει λύση; Ευχαριστω... Εχεις περασει τον χαρτη της Ελλαδας;Στο σημειο που δειχνει οτι εισαι εχει τους δρομους κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonik21 Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 ναι ειναι ολα οκ!!!Έκανα τις κατάλληλες ενημερώσεις και εντοπίζει το σημείο που είμαι επακριβώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 Γνωρίζει κάποιος αν εγκαθίσταται η v3.04 σε Nokia E63? Έχω εγκαταστήσει επιτυχώς την 3.03 αλλά δεν έχει lonely planet κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Τελικά έχει εγκαταστήσει κανείς κάποια έκδοση πάνω από 3.0.1 σε S60 3rd FP1; Με ενδιαφέρει να βάλω την τελευταία έκδοση με τους πιο τελευταίους χάρτες στο Ν82 μου. Αυτή τη στιγμή έχω την 3.01 9wkb02. Θενξ! :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 καλησπέρα! Γιατι το Nokia 2710 Navigation Edition εχει Χάρτες Nokia 2.1 ενω είναι νέα συσκευή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 καλησπέρα! Γιατι το Nokia 2710 Navigation Edition εχει Χάρτες Nokia 2.1 ενω είναι νέα συσκευή? Χωρίς να το έχω ψάξει, ή να είμαι ειδικός, είναι το 2710 Symbian? Γιατί οι εκδόσεις στις οποίες αναφερόμαστε είναι για Symbian τηλέφωνα. Μπορεί και να μην έχει σχέση αλλά είναι το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό. Πέραν τούτου, δοκίμασες να του κάνεις αναβάθμιση μέσω του ovi suite? Αν η απάντηση είναι θετική και δεν άλλαξε κάτι, τότε έχεις την πιο αναβαθμισμένη έκδοση για το δικό σου τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Χωρίς να το έχω ψάξει, ή να είμαι ειδικός, είναι το 2710 Symbian? Γιατί οι εκδόσεις στις οποίες αναφερόμαστε είναι για Symbian τηλέφωνα. Μπορεί και να μην έχει σχέση αλλά είναι το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό. Πέραν τούτου, δοκίμασες να του κάνεις αναβάθμιση μέσω του ovi suite? Αν η απάντηση είναι θετική και δεν άλλαξε κάτι, τότε έχεις την πιο αναβαθμισμένη έκδοση για το δικό σου τηλέφωνο. είναι s40.. και εγω κάτι τέτοιο σκέφτηκα αλλά δεν ξέρω σίγουρα... :confused: δεν το έχω το κινητό, λέω να το πάρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 Κατεβασα τον χαρτη της Ελλαδας για το Ε66 αλλα ο χαρτης ειναι με λατινικους χαρακτηρες, δεν υπαρχει με ελληνικα?:worry: Eχω το Nokia Map Loader για 5800, ιδια διαδικασια δεν ειναι και για το Ε66 'η πρεπει να κατεβασω κατι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. September 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2010 Οταν βρίσκω ένα σημείο, είτε μέσα απο τα ΡΟΙ είτε βάζοντας το κυκλάκι σε ένα σημείο, και ζητήσω να με πάει εκεί, όλα καλά. Κάνει μια χαρά πλοήγηση. Οταν όμως του βάζω να αναζητήσεις κάποια οδό και αριθμό, μου ζητάει σύνδεση σε δίκτυο. Ξέρει κανείς πως μπορώ να βρω μιά διεύθυνση και να με πάει εκεί χωρίς σύνδεση σε δίκτυο; Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spireto Δημ. September 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2010 Κατεβασα τον χαρτη της Ελλαδας για το Ε66 αλλα ο χαρτης ειναι με λατινικους χαρακτηρες, δεν υπαρχει με ελληνικα?:worry: Eχω το Nokia Map Loader για 5800, ιδια διαδικασια δεν ειναι και για το Ε66 'η πρεπει να κατεβασω κατι αλλο? Μονο λατινικα αλλα αναζητηση κανεις και με ελληνικα. Το ιδιο map loader ειναι,δεν χρειαζεσαι αλλο. Οι συσκευες ολες της Νοκια με το ιδιο map loader λειτουργουν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ps3176 Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 Μήπως γνωρίζει κάποιος πως δουλεύει το GPS με OVI maps στο ΝΟΚΙΑ Ν95? έχω εγκαταστήσει τους χάρτες αλλά δεν δουλεύει το GPS...:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 Μήπως γνωρίζει κάποιος πως δουλεύει το GPS με OVI maps στο ΝΟΚΙΑ Ν95? έχω εγκαταστήσει τους χάρτες αλλά δεν δουλεύει το GPS...:!: Καλώς ήρθες στο myphone. Για να δεις πως θα λειτουργήσεις το GPS του Ν95 διάβασε το Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 3rd Edition Platform FAQ -> GPS, A-GPS, Nokia Maps και η πρώτη χρήση. Για ότι άλλη απορία έχεις σχετικά με το Ovi Maps το ρωτάς στο συγκεκριμένο θέμα. Αν θες να ρωτήσεις κάτι για το Ν95 μπορείς να το κάνεις στο αντίστοιχο θέμα [ΕΠΙΣΗΜΟ] Nokia N95 - Μέρος ΙΙ. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ps3176 Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 (edited) Οι OVI maps δουλευον με το Νokia N95?? Και αν ναι μονο με GPRS kai WiFi η και με free GPS?? Ευχαριστώ... Edited September 22, 2010 by stendor Συνεχόμενα μηνύματα - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων χρησιμοποιούμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 Ναι δουλεύουν με το N95 κανονικά. Θα περάσεις τους χάρτες όπως λένε οι οδηγίες που σου έδωσα και θα μπορείς να δεις που βρίσκεσαι. Σύνδεση χρειάζεται μόνο όταν χρησιμοποιείς το A-GPS αλλά και αυτό κατεβάζει μόνο 4-5kb. Το μόνο που δεν θα έχεις είναι δωρεάν φωνητική πλοήγηση, όπως συμβαίνει με άλλες νεότερες συσκευές. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να κοιτάξεις προς άλλα προγράμματα πλοήγησης που υπάρχουν ή να αγοράσεις άδεια για να έχεις φωνητική πλοήγηση. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 (edited) Παιδιά, μια ερώτηση για όποιον ξέρει και δεν βαριέται να απαντήσει...Εχω βάλει τους χάρτες από το OVI γιατί τους προεγκατεστημένους τους έσβησα κατα λάθος, αλλά ποτέ δεν κατάφερα να μπω!Δεν βρίσκει τίποτα.Ούτε σημείο, ούτε πλοήγηση ξέρω να κάνω, τίποτα.Δεν το χρειάζομαι, αλλά είπα να μπρω να δω πώς γίνεται και μάλλον κάτι δεν κάνω σωστά.Ξέρει κανείς? Ευχαριστώ πολύ (για ΝΟΚΙΑ Ε72) Edited September 23, 2010 by camerakias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 τους πέρασες από το πρόγραμμα του υπολογιστή? (map loader) γιατί μου μυρίζει πως δεν έχεις περάσει τους χάρτες... :) Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kasiotis_ Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 Καλησπέρα παιδιά..! Πρώτο μήνυμα και απορία.. Έχω ένα Nokia N79. Του έχω περάσει την τελευταία ενημέρωση λογισμικού, την τελευταία έκδοση Ovi maps και του εχω φορτώσει τον χαρτη απο το map loader. Το πρόβλημα μου είναι οτι δεν με αφήνει να αγοράσω την άδεια πλοήγησης. Δηλαδή με εμφανίζει στο χάρτη κανονικά, του φτιάχνω μια διαδρομή, πατάω έναρξη πλοήγησης, μου βγάζει το μήνυμα ότι απαιτείται αγορά και σύνδεση στο διαδίκτυο, πατάω ναι και δεν κάνει τίποτα απο εκεί και περα.. Να σημειώσω οτι προσπαθώ όλη τη βδομάδα, και οτι εχω διαβάσει καποιά πράγματα απο εδώ μεσα. Και οτι σημερα, τα διέγραψα όλα και τα εγκατέστησα απο την αρχή. Αν έχει κάποιος ιδέα τι φταίει, καθώς φεύγω ταξίδι σε 2 μέρες, και θα μου χρειαστεί η πλοήγηση. Αύριο θα πάω και από ενα Nokia store, να ρωτησω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 Καλησπέρα παιδιά..! Πρώτο μήνυμα και απορία.. Έχω ένα Nokia N79. Του έχω περάσει την τελευταία ενημέρωση λογισμικού, την τελευταία έκδοση Ovi maps και του εχω φορτώσει τον χαρτη απο το map loader. Το πρόβλημα μου είναι οτι δεν με αφήνει να αγοράσω την άδεια πλοήγησης. Δηλαδή με εμφανίζει στο χάρτη κανονικά, του φτιάχνω μια διαδρομή, πατάω έναρξη πλοήγησης, μου βγάζει το μήνυμα ότι απαιτείται αγορά και σύνδεση στο διαδίκτυο, πατάω ναι και δεν κάνει τίποτα απο εκεί και περα.. Να σημειώσω οτι προσπαθώ όλη τη βδομάδα, και οτι εχω διαβάσει καποιά πράγματα απο εδώ μεσα. Και οτι σημερα, τα διέγραψα όλα και τα εγκατέστησα απο την αρχή. Αν έχει κάποιος ιδέα τι φταίει, καθώς φεύγω ταξίδι σε 2 μέρες, και θα μου χρειαστεί η πλοήγηση. Αύριο θα πάω και από ενα Nokia store, να ρωτησω.. και εμενα εχει ληξει η συνδρομη και δεν μπορω να αγορασω νεα.,οτι κανει και σε εσενα.Δεν εχω βρει τι φταιει,αν μαθεις κατι σε παρακαλω να μας το αναφερεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts