Jump to content

sachnek

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About sachnek

  • Ημ. Γέννησης Ιούλιος 28

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

sachnek's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. sachnek

    Lenovo S920

    Καλησπερα. Θέλω την βοήθεια σας. Μετα απο επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων χάθηκαν τα ΙΜΕΙ απο το κινητο. Αυτο το προβλημα μου το είχε κάνει ξανα στο παρελθόν και το είχα λύσει τότε με το mtkdroid.Ολά καλα τότε. Αυτη την φορα όμως δεν με αφήνει να πέρασω της ΙΜΕΙ. Το κινητο ειναι root και φοράει 4,4,2 rom. Μπορειται να με βοηθήσετε?????????????? ( ΥΣ εχω συν. φωτο
  2. sachnek

    Lenovo S920

    Σε ευχαριστω πολυ φίλε μου, μόλις το έκανα, άλλαξε η γλώσσα στα αγγλικα , πως ήθελα, αλλά τώρα όταν κάνω επανεκκίνηση για να μπω στο recovery απλά δεν μπαίνει................ κολλάει........ Εχεις να μου προτείνεις κάποια λύση για αυτό ?????????/ Σε ευχαριστω........... οκ βρηκα την λύση!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σε ευχαριστώ και πάλι!!!!!!!!!!
  3. sachnek

    Lenovo S920

    Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Οπως ανέφερα και στην επικεφαλίδα έχω ένα Lenovo s920 και θέλω να αλλάξω recovery γλώσσα , γιατί αυτό που έχω είναι στα κινέζικα και δεν βγάζω άκρη. Το κινητό είναι ρουταρισμενο.
  4. Καλημέρα σε όλου τους φίλους και φίλες φυσικά!!!!! Έχω ένα lenovo s 650 και έχω ένα θεματάκι με την κάρτα sd. Κάθε φορά που κάνω επανεκκίνηση το κινητό, όλα τα περιεχόμενα της κάρτας sd χάνονται. Δηλ. σαν να την κάνω διαμόρφωση.Υπάρχει κάποια ρυθμίσει που μπορώ να κάνω για να μην έχω ξανά στο μέλλον απώλειες? ? Η κάρτα sd ειναι 32 gb class 10+, το κινητό δεν είναι root και έχω anroid 4.2.2. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.:):):):):):):)
  5. Καλησπέρα σε όλου τους φίλου και φίλες. Έχω ένα lenovo s650 . Προχθές έκανα αναβάθμιση λογισμικου και στην συνέχεια άρχισαν τα πανυγήρια. Εκει που είχα ελληνικα και google play χάθηκαν όλα και το εγκαταστήθηκαν κινζικες εφαρμογές. έκανα επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων και πάλι το ίδιο, κινέζικα όχι google play κτλ. Θέλω να σας ρωτήσω κάτι: α. Υπάρχει τρόπος να επαναφερω το κινητο σε μια κατάσταση, δηλ. να μην υπάρχρχει κινέζικη εφαρμογη? β. Μπορώ να βάλω μια άλλη rom? γ. Εαν το πάω σε ένα μαγαζι που ασχολειται με κινητα, θα μπορέσει να μου το επισκευάσει?
  6. όταν το έκανες root και έβαλες άλλη rom είχες ελληνικα???????
  7. τι 20 τι 30 λεπτά και να το αφήσω δεν κάνει τίποτα. Την πρώτη φορά που έβγαλα το κινητο απο το κουτί και το δοκίμασα δουλεψε, μετα το συνδεσα στο Internet ( ΟVI ) κατέβασα χάρτες και γλώσσα ελληνικα εκ τότε τσουφ!τι μπορεί να φταίει?
  8. ok να το αφήσω ! Αλλά πόση ώρα?Το είχα περίπου στα 5 λεπτά και αυτό επέμενε ΄΄Αναζήτηση gps΄΄.
  9. καλησπέρα. έκανα τα παραπανω βήματα, αλλά δεν μπορει να συνδεθει με το gps κάνει συνεχώς αναζητηση. Τι μπορει να φταίει?
  10. Καλησπέρα. Μόλις πήρα το ΝΟΚΙΑ e52 και το πρώτο πράγμα που έκανα, ήταν να μπώ στο site της ΝΟΚΙΑ και να κατεβάσω τον χάρτη της Ελλάδος με ομιλια στα ελληνικά. Μέχρι εδώ όλα καλα. Το πρόβλημα έχει να κάνει με το ότι κάνει συνέχεια αναζήτηση gps και δεν μπορεί να βρεί. Το δοκίμασα σε πολλά σημεία και σε αρκετά υψηλά μέρη με καθαρό καιρό αλλά τίποτα. Μήπως έχω κάνει κάτι λάθος ή μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση που δεν την έχω κάνει? Βοηθήστε με !
  11. Καλησπέρα σε όλους τους χρήστες.Μόλις σήμερα παρέλαβα ενα κινητο Jc777s made china απο ebay.το κινητο είναι υπέροχο(για τα λεφτά του) και όχι μόνο.Υστερα απο μια μικρη περιήγηση που έκανα στο κινητο ανακάλυψα ότι η κάρτα μνήμης που έχει δεν αναγνωριζεται απο το κινητο. Άλλαξα θεση στην κάρτα και πάλι τα ίδια. Μνήμη πουθενά. Μήπως υπάρχει κανένα κόλπο, ή καμία ρύθμιση που πρέπει να γίνει?
×
×
  • Create New...