jote Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Παραλία καλαμακιου στην Πάτρα. Δεν έχει η συσκευή την band 20 και είμαι με hi-speed. Είμαι πολύ ευχαριστημένος Στάλθηκε από το Huawei honor note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_geek Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Παραλία καλαμακιου στην Πάτρα. Δεν έχει η συσκευή την band 20 και είμαι με hi-speed. Είμαι πολύ ευχαριστημένος Στάλθηκε από το Huawei honor note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μια χαρά σε βρίσκω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Ξέρει κανείς αν στην Κω έχει 4g κάλυψη? Στάλθηκε από το P9000_Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Ξέρει κανείς αν στην Κω έχει 4g κάλυψη? Στάλθηκε από το P9000_Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δωδεκανησα εχει κανονικα καλυψη αρα και κω θα εχεις 4G.Αν παρεις ομως Wind μαζι σου παρε και μια 2η καρτα απο αλλη για να κανεις τη δουλεια σου. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Ξέρει κανείς αν στην Κω έχει 4g κάλυψη? Στάλθηκε από το P9000_Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι είναι άψογη. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Ξέρει κανείς αν στην Κω έχει 4g κάλυψη? Στάλθηκε από το P9000_Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κω πετάει από τα λεγόμενα συνεργάτη. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kazboyi Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 Ξέρει κανείς αν στην Κω έχει 4g κάλυψη? Στάλθηκε από το P9000_Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν είσαι για θητεία μην ερθεις χωρις δίκαρτο.Έφυγα προσφατα με φύλλο απο το 543 μ/κ. Αν είσαι για τουρισμό Πόλη αεροδρομιο κλπ θα είσαι ΟΚ με wind, όμως πιο μεσα χρειαζεσαι δίκαρτο. Να εχεις πανα το κινητο στη χειροκινητη αναζητηση δικτυου διοτι υπάρχει πιθανότητα να συνδέεσαι με τουρκικα δικτυα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις, για διακοπές θα πάω αλλά θα πάρω μαζί και μια cosmote για σιγουριά. Θα κλείσω και περιαγωγή από κινητό ή πρέπει να πάρω τηλ την wind? Μην δε πάρω χαμπάρι και με σκίσει καμιά turkcell... Στάλθηκε από το P9000_Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 Δε την παλεύει γενικα η wind με το νετ. Χιλιετίες πισω απο κοσμοτε. Δεινοπαθω.... Μια ωρα να ανοιξει μια σελιδα Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 Παίζει να φταίει και το Leeco σου. Σε 2g βλέπω ότι δεν συνεργάζεται καλά στα data.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 2g/3g/4g Θα με κανεις να βαλω την καρτα στο χιαομι να δοκιμασω πως παει :p Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dioskur Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί στο Πόρτο Χέλι καθόλου σήμα από Wind ούτε 2g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Εγώ πάντως στο Δήλεσι που δεν έπιανα καλά πλέον έχω εξαιρετικό 4g Στάλθηκε από το P9000_Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markonis Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Στην περιοχή Αμπελοκήπων (750μ από την Πανόρμου) δεν παρέχεται κάλυψη VDSL και η απορία είναι αν παρέχεται πουθενά αλλού και που; :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Είμαστε λιγααααακι off topic απλά μεγάλο μέρος των αμπελοκήπων πήρε η Voda και η wind έχει ξεκινήσει ιδιόκτητο vdsl σε Μοσχάτο Καλλιθέα και στα υπόλοιπα δίνει από Ακ αν είσαι κάτω από 800 μέτρα. Στάλθηκε από το P9000_Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Στην περιοχή Αμπελοκήπων (750μ από την Πανόρμου) δεν παρέχεται κάλυψη VDSL και η απορία είναι αν παρέχεται πουθενά αλλού και που; :wacko: Στην ίδια περιοχή μένω κι εγώ (Γηροκομείο Αθηνών). Ούτε σε εμένα έδιναν VDSL, γιατί δεν υπάρχει διαθέσιμη θύρα μου είπαν. Οπότε πήγα στη Cyta για VDSL, που μου βρήκε θύρα μετά από σχεδόν 60 μέρες! :wacko: Αλλά αυτό το θέμα είναι για WIND κινητή, οπότε είμαστε εκτός και θα μας τα σβήσουν... Συνεχίζουμε εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7248337 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 (edited) Χθες στην περιοχή Νέα Μάκρη προς Μαραθώνα(la playa για όσους ξέρουν)....στην παραλία...... Wind όταν έπιασε 4G (για κάποιο λόγο αργούσε να μπει σε 4g) η ταχύτητα ήταν......επιεικώς κάτω του μετρίου!!! Edited July 10, 2017 by XP130TD off topic Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 Χθες στην περιοχή Νέα Μάκρη προς Μαραθώνα(la playa για όσους ξέρουν)....στην παραλία...... Wind όταν έπιασε 4G (για κάποιο λόγο αργούσε να μπει σε 4g) η ταχύτητα ήταν......επιεικώς κάτω του μετρίου!!! Ειχε πολυ κοσμο και σερνοταν.Το περασμενο ΣΚ με την συνεταιρα στη Victus(Voda) ειχα 5-7Mbps 4G. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. July 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2017 Ειχε πολυ κοσμο και σερνοταν.Το περασμενο ΣΚ με την συνεταιρα στη Victus(Voda) ειχα 5-7Mbps 4G. Το πρόβλημα είναι ότι το καλοκαίρι πηγαίνω πολύ συχνά εκεί τα Σαββατοκύριακα! Απλά δεν περίμενα κι εκεί να μπει η Victus!!Περίμενα να έχουν δική τους κεραία! Έχω δίκαρτο άρα είτε wind βάλω είτε Vodafone αφού είναι Victus η φάση την έκανα!!!Ευτυχώς που τουλάχιστον μου δούλευε χωρίς πρόβλημα το 4G της Cosmote!!! Γι'αυτό λέω σε όλους.....δίκαρτο κινητό με δύο διαφορετικές εταιρείες να είστε σίγουροι ότι δνε θα πετάξετε το κινητό στην θάλασσα!!! :p Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. July 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2017 Πλατεία Καισαριανής ασθενές 4g και για κλήσεις 2g.το 3g δεν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2017 Το πρόβλημα είναι ότι το καλοκαίρι πηγαίνω πολύ συχνά εκεί τα Σαββατοκύριακα! Απλά δεν περίμενα κι εκεί να μπει η Victus!!Περίμενα να έχουν δική τους κεραία! Έχω δίκαρτο άρα είτε wind βάλω είτε Vodafone αφού είναι Victus η φάση την έκανα!!!Ευτυχώς που τουλάχιστον μου δούλευε χωρίς πρόβλημα το 4G της Cosmote!!! Γι'αυτό λέω σε όλους.....δίκαρτο κινητό με δύο διαφορετικές εταιρείες να είστε σίγουροι ότι δνε θα πετάξετε το κινητό στην θάλασσα!!! :p Εχω την αίσθηση πως αναφέρεστε σε διαφορετικές περιοχές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. July 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2017 Στην Κω τελικά έχω 4g σχεδόν παντού και με καλές ταχύτητες. Το γράφω για όποιον τυχόν επισκεφθεί το νησί. Στάλθηκε από το P9000_Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. July 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2017 (edited) Προσφατη μετρηση απο το αναβαθμισμενο Η+ (dc-hspa) σε αποκρυμνη παραλια της Αρκαδιας. http://i.imgur.com/YBIDi6a.jpghttp://i.imgur.com/deT3Tg6.jpg Edited July 16, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 Πολυ μικρη εικονα , δεν ξεχωριζω τιποτα!!!!! lol!!! Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Εδώ στη Βέροια ακόμα το παλιό 3G έχει... 1mbps λίγη υπομονή ακόμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts