getolika Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 EEE amfivalleis oti tha diorthwthoun grhgora? Shmera me phre thlefwno o kurios pou legame parapanw... E ta eipame ligo kai ananewsame th sumfwnia na milhsoume pali tou xronou tetoio kairo gia to idio provlhma!!!:lol: Alla an tha me kalesoun tha me vroun se allo diktyo!!! Kati hksera kai eixa toso kairo sto ftusimo 360 eyrw epidothsh(kai autes tis meres vgainei kai gia allh grammh + ~150) +fpa... OXI re den tis theloume tis keraies sas...An einai na sas parakalame. Uparxoun kai allou portokalies... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Τέλος καλό,όλα καλά με τη 3η γενιά στο Βόλο:) Βέβαια δε θα πω και μπράβο που έμεινε το πρόβλημα επί 7 ημέρες στο Βόλο αλλά μάλλον δεν έφταιγε τελικά η WIND :!: To πρόβλημα,απ'όσο κατάλαβα οφειλόταν σε παρεμβολές από links ραδιοφωνικών σταθμών.Ξαφνικά λοιπόν έσβησαν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ραδιοφωνικοί σταθμοί στο Σωρό(επέμβαση ΕΕΤΤ ή τσεκούρι WIND?!? ) και το 3g δίκτυο λειτουργεί κανονικά:blink: Να ρωτήσω κάτι εντελώς τεχνικό; Οι κεραίες FLEXI WCDMA NOKIA δεν έχουν πάνω αισθητήρες θορύβου; Δε θα έπρεπε να ειδοποιούν για τέτοιες περιπτώσεις έγκαιρα?!?:shifty: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. September 13, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 To 3G σήμερα στην πόλη της Ξάνθης είναι off. Και δυστυχώς η εθνική περιαγωγή δεν περιλαβάνει το 3G... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 To 3G σήμερα στην πόλη της Ξάνθης είναι off. Και δυστυχώς η εθνική περιαγωγή δεν περιλαβάνει το 3G... mia xara doulevei to 3g edw... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. September 13, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 mia xara doulevei to 3g edw... Γύρω στις 11.00 πρέπει να ήταν που είχα πάλι πρόσβαση στο 3G. Εκεί, πού εννοείς; Πάντως σε αναζήτηση δικτύων που έκανα δεν έπιανε καν 3G, δεν ήταν δηλαδή απλώς πρόβλημα σύνδεσης στο δίκτυο, αλλά δεν υπήρχε γενικά δίκτυο umts. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 xanthi ennow. pantos twra einai mia xara Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n80_s700i Δημ. September 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2007 Εγω αυτο που εχω να πω για το σημα της wind ειναι οτι τις προαλλες που βρισκομουν σε ενα μαγαζι(και γενικως σε κλειστους χωρους) το κινητο μου δεν εδειχνε ουτε καν το λογοτυπο(:(),ενω την ιδια στιγμη κοιταξα το κινητο ενος φιλου και η cosmote ειχε full 3G!!!αλλα και vodafone ηταν παρουσα(οχι 3G). Το προσπερνω αυτο και ακουστε κατι αλλο:ημασταν σε μια παρεα και λεει ενας φιλος μου οτι θα αλλαξει τη συνδεση του(cosmote) και θα παει στη wind.και με το που το λεει,η πρωτη κουβεντα που ακουστηκε απο εναν αλλο φιλο ηταν:αφου η wind δεν πιανει πουθενα! Αυτο αποδεικνυει οτι η ρετσινια της wind δεν εχει ξεχαστει,αλλα σε σχεση με το προβλημα σηματος που αναφερω πιο πανω,τοτε μου φαινεται καλως κανει και δεν ξεχνιεται. Δεν θελω να κατακρινω τη wind,απλα αναφερω καποια περιστατικα.Αυτο που εχω να πω ειναι οτι,απο δικη μου εμπειρια,η wind πιανει στα πιο κουφα μερη!!!αλλα το σημα το θελουμε και μεσα στην πολη και οχι στο πηγαδι.ευχαριστω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 Εγω αυτο που εχω να πω για το σημα της wind ειναι οτι τις προαλλες που βρισκομουν σε ενα μαγαζι(και γενικως σε κλειστους χωρους) το κινητο μου δεν εδειχνε ουτε καν το λογοτυπο(:(),ενω την ιδια στιγμη κοιταξα το κινητο ενος φιλου και η cosmote ειχε full 3G!!!αλλα και vodafone ηταν παρουσα(οχι 3G). Το προσπερνω αυτο και ακουστε κατι αλλο:ημασταν σε μια παρεα και λεει ενας φιλος μου οτι θα αλλαξει τη συνδεση του(cosmote) και θα παει στη wind.και με το που το λεει,η πρωτη κουβεντα που ακουστηκε απο εναν αλλο φιλο ηταν:αφου η wind δεν πιανει πουθενα! Αυτο αποδεικνυει οτι η ρετσινια της wind δεν εχει ξεχαστει,αλλα σε σχεση με το προβλημα σηματος που αναφερω πιο πανω,τοτε μου φαινεται καλως κανει και δεν ξεχνιεται. Δεν θελω να κατακρινω τη wind,απλα αναφερω καποια περιστατικα.Αυτο που εχω να πω ειναι οτι,απο δικη μου εμπειρια,η wind πιανει στα πιο κουφα μερη!!!αλλα το σημα το θελουμε και μεσα στην πολη και οχι στο πηγαδι.ευχαριστω... Το ότι η Cosmote είχε full 3g δε σημαίνει κάτι ιδιαίτερο όταν δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις αποδοτικά....Σαφώς είναι μια υπεροχή που δείχνει ότι η εταιρία έχει κάνει πολύ σημαντικά βήματα μιας και το 3g απ'το 2004 έχει επεκταθεί μόνο στα κέντρα των πόλεων κάθε νομού από Wind και οι χάρτες δεν ανταποκρίνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην κάλυψή της...Ελπίζω αυτά να τα διαβάζουν οι τεχνικοί της ώστε να έχουμε καλύτερη κάλυψη 3g μήνα με το μήνα...Το gsm δίκτυό της έχει φτιάξει για τα καλά σε σχέση με το παρελθόν αν και θέλει ακόμη κάποιες ρυθμίσεις σε κεραίες για να λειτουργούν αποδοτικά κι όχι να υπάρχει πτώση κλήσης ή διακοπές όπως ανέφερε ο Mixtri στα χωριά της Καρδίτσας ή στο Επταπύργιο Θεσσαλονίκης(όπως αναφέρω εγώ):pΑς ελπίσουμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 γίνονται συνεχώς αναβαθμίσεις αλλά πιστεύω ότι τελικά η αλλαγή ονόματος έκανε ζημιά στις δικτυακές επενδύσεις,που είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση. Βέβαια τώρα έχουν λίγο δίκιο που δεν επενδύουν στο δίκτυο,όταν δεν υπάρχει ένας νόμος που να προστατεύει και να αδειοδοτεί τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας.Ποιο το νόημα να στήνουν δίκτυο και η Παναττική επιτροπή με όλους τους κάφρους εκεί μέσα να το ξηλώνουν;:O Σε αυτή την Ερέτρια Φαρσάλων καημό το έχω...έβαλε κεραία η WIND που κάλυπτε 100% την περιοχή και την ξήλωσαν οι κάτοικοι...από που λέτε...από το βουνό.Τώρα οι άλλες δύο καλύπτουν 50% την περιοχή αλλά στους τυφλούς...:mad: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 Μηπως ξερει κανενας ποτε 8α υπαρξει καλυψη 3G στην ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ??η cosmote εχει ειδη... Ευχαριστω!!!! Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 Κάπου πήρε το αυτί μου ότι μπήκε 3g στις Σέρρες.:secret: Ισχύει κάτι τέτοιο;:confused: Να μπω στο μάτι του mixtri, όχι τπτ άλλο!:lol: Επίσης έχω πρόβλημα στα Πορόια με το wind plus καθώς υπερφορτώνεται συχνά πυκνά ίσως η κεραία και δεν αποκρίνεται το ιντερνετ!Πατάω δηλαδή να μπω σε μια σελίδα σήμερα και γίνεται μεταφορά δεδομένων "αύριο"! Κάνω αποσύνδεση,μπαίνω σε βόντα(εθνική περιαγωγή) κάνω τη δουλειά μου μέχρι να υπερφορτωθεί και αυτή και να μου κάνει το ίδιο, ή ακόμα και να με πετάξει εκτός δικτύου!!! Και πάλι σε wind...και πάω από το ένα δίκτυο στο άλλο και τούμπαλιν! Μηπως φταίει ότι έχω πει και σε άλλους πως να μπαίνουν στο νετ έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zorz Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 Νέα Κρήνη: ενώ παλιότερα για να πιάσεις σήμα 3G έπρεπε να ...ανέβεις στην ταράτσα, εδώ και λίγες μέρες πιάνει και μέσα στο σπίτι. Είναι όμως ακόμα αρκετά ασταθές, μάλλον πρέπει να γυρίσω τη συσκευή σε GSM only μέχρι να στρώσει. Ξέρει κανείς αν μπήκε νέα κεραία; Παράθεση Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 εννοείς για Νέα Κρήνη Θεσ/νίκης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 Γιατί έχει και άλλη;:confused: (Κρατικός Αερολιμένας Θεσσαλονίκης «Μακεδονία» Γενικά IATA SKG ICAO LGTS) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 Νέα Κρήνη: ενώ παλιότερα για να πιάσεις σήμα 3G έπρεπε να ...ανέβεις στην ταράτσα, εδώ και λίγες μέρες πιάνει και μέσα στο σπίτι. Είναι όμως ακόμα αρκετά ασταθές, μάλλον πρέπει να γυρίσω τη συσκευή σε GSM only μέχρι να στρώσει. Ξέρει κανείς αν μπήκε νέα κεραία; Δεν ξέρω αν μπήκε νέα κεραία αλλά το σίγουρο είναι πως στο μπαλκόνι πιάνεις 3g και μόλις μπαίνεις μέσα στο σπίτι δεν έχεις καθόλου σήμα (ούτε καν gsm). Για να κάνω κλήση, αν δεν θέλω να βγω στο μπαλκόνι, κολλάω στο παράθυρο και πάλι δεν μπορώ να μιλήσω. Συνέχεια χάνει το σήμα. :mad: Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 Δεν ξέρω αν μπήκε νέα κεραία αλλά το σίγουρο είναι πως στο μπαλκόνι πιάνεις 3g και μόλις μπαίνεις μέσα στο σπίτι δεν έχεις καθόλου σήμα (ούτε καν gsm). Για να κάνω κλήση, αν δεν θέλω να βγω στο μπαλκόνι, κολλάω στο παράθυρο και πάλι δεν μπορώ να μιλήσω. Συνέχεια χάνει το σήμα. :mad: Κι εγώ τους ανέφερα εδώ και 3 εβδομάδες πρόβλημα για τις Συκιές Θεσααλονίκης(στο ύψος του Γιεντί Κουλέ,στην Επταπυργίου και στους παρακείμανους δρόμους,όπου δεν υπάρχει ικανοποιητική κάλυψη ούτε σε εξωτερικούς χώρους αλλά και στους εσωτερικους εφόσον δεν μπορείς να μιλήσεις καθαρά,με το κινητό να κάνει ταξίδι σ'όποιες κυψέλες βρει στην περιοχή και να μην κάθεται σε μία σταθερά.... Να ρωτησω κάτι ακόμα για όποιον γνωρίζει:έχω το Κ800i της Sony Ericsson και το πρόγραμμα MyPhoneExplorer,το οποίο μεταξύ άλλων δείχνει και την ισχύ του σήματος αλλά και τον κωδικό της κυψέλης με την οποία συνδέεται το κινητό!Παρατηρώ ότι στο γραφείο μου που εχω το κινητό συνδεδεμένο με τον υπολογιστή,αυτό αλλάζει κάποιες φορές συνεχώς cell-id!Αυτό σημαίνει πως αλλάζει κυψέλες,ε;;Γι'αυτό,αν και έχω 2-3 γραμμές σήμα δεν μπορώ να σταυρώσω κλήση χωρίς διακοπές;Μήπως λόγω συνεχους handover;Το ανέφερα με δεκάδες e-mail το πρόβλημα,με πήραν τηλέφωνο απ'την εξυπηρέτηση ότι θα το μελετήσουν και θα επικοινωνήσουν μαζί μου οι τεχνικοι,έχει περάσει μια εβδομάδα και ακόμα το μελετάνε.................Με το πάσο σας παιδιά!!Μη μου αγχώνεστε!!Άλλωστε,έχετε λίγο καιρό ακόμη στη διάθεσή σας ώσπου να χάσετε την πλειονότητα των πελατών σας απ'την περιοχή,που θα πάνε σε ΚΟΤΕ/ΒΟΝΤΑ λόγω άριστου σήματος και άψογης διεκπεραίωσης κλήσεων στην περιοχή!Προσωπικά,με βλέπω για ΚΟΤΕ....Ξέρετε τι σημαίνει να θέλω να κάτσω στη WIND αλλά λόγω χαμένων κλήσεων να αναγκάζομαι να μετακινηθώ σ'άλλο δίκτυο;Γιατί να υποχρεώνουν τους συνδρομητές που θέλουν να παραμείνουν στην εταιρία να φύγουν απ'αυτήν,λόγω κακού σήματος ή τέλος πάντων κακής ρύθμισης στα priorities των κεραιών ή οποιουδήποτε άλλου προβλήματος;Αν οι άλλες 2 είχαν πρόβλημα στην περιοχή δε θα παραπονιόμουν,αλλά οι άλλες είναι άψογες,στην ποιότητα των κλήσεων τουλάχιστον,στην περιοχή(δεν ξέρω για ταχύτητες 3G/GPRS).Ας κοιταχτεί άμεσα το θέμα! Πάντως,για οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για 3G στην περιοχή Επταπυργίου(Γιεντί Κουλέ-Άγιοι Ανάργυροι-Συκιές σ'αυτό το ύψος κλπ)να πληροφορήσω ότι ο εκπρόσωπος της εξυπηρέτησης είπε ότι στο σχέδιο της εταιρίας δεν περιλαμβάνονται αυτές οι περιοχές τουλάχιστον μέχρι τέλος Δεκεμβρίου 2007... ΜΠΡΑΒΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΜΟΥ ΤΜΗΜΑ!!!:lol:ΑΨΟΓΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kateriniotis Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 se oles tis etaireis iparxei provlima me thn kalipsi,se diafores perioxes.allou pianei h wind kai den pianoun oi alles 2 kai antistrofa.... apla etixe,sthn dikia sou perioxi na min exei kalo sima h wind.... mipos na kaneis ligo ipomoni?? an pali den theleis......mporeis na kaneis foritotita. Παράθεση Symbian, Die hard Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 Πως γίνεται στις περισσότερες περιοχές που κινούμαι (σε 3 νομούς κυρίως) η wind να είναι αυτή που έχει το μεγαλύτερο πρόβλημα στην κάλυψη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Ξερει κανεις τη γινεται στην πτολεμαιδα με την Wind ? Ειχε μεσα στο καλοκαιρι σημα 3g στην πολη αλλα εδω και καιρο ειναι μονο με GSM? Ποιος ο λογος εδω και τοσο καιρο να ειναι χωρις 3g ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Ξερει κανεις τη γινεται στην πτολεμαιδα με την Wind ? Ειχε μεσα στο καλοκαιρι σημα 3g στην πολη αλλα εδω και καιρο ειναι μονο με GSM? Ποιος ο λογος εδω και τοσο καιρο να ειναι χωρις 3g ? Πάρε 1231 και πάτα 8 να συνδεθείς με το αρμόδιο τμήμα για 3η γενιά.Ανέφερε το πρόβλημα και θα πάρεις σύντομα απάντηση τι συνέβη.Σε μία βδομάδα σε παίρνουν τηλέφωνο για ενημέρωση συνήθως σε τέτοια θέματα. Μπορεί να συνέβη κάτι ανάλογο με την Κοζάνη,όπου το τεχνικό τμήμα δυστυχώς δεν είχε πάρει είδηση ότι η πόλη είχε μείνει χωρίς 3η γενιά για καιρό:wacko: Δε δίνουν σημασία απ'ό,τι βλέπω στις βλάβες δικτύου 3ης γενιάς στη WIND.Και έχω δυστυχώς πολλά παραδείγματα:( Μήπως φταίει το κέντρο διαχείρισης; ή ο ελλειπής έλεγχός του; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salamandra021 Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 Γειά σε όλους. Η κοπελιά μου νοίκιασε σπίτι λίγες μέρες πριν στα Άνω πατήσια μες στο κέντρο της Αθήνας όπως ξέρετε πολλοί από σας. Μέσα λοιπόν στο σπίτι δεν έχει καθόλου σήμα το δίκτυο της wind. Εκτός σπιτιού (στην βεράντα για παράδειγμα) έχει λίγο σήμα, δηλαδή μια-δύο γραμμές το πολύ. Υπάρχει κάποια λύση για το πρόβλημά μου. Έστω αν ξέρει κανείς για καμία μίνι φορητή κεραία ή κάτι τέτοιο ή έστω αν ξέρετε επικοινωνώντας με την εταιρία μήπως μου δώσουν εκείνοι κάποια λύση; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 Θα δοκιμάσει να βάλει τη κάρτα σιμ σε άλλη συσκευή, για τον φόβο των ιουδαίων αλλά και επειδή αν κλσ στη wind θα στο πουν να το κάνεις, και αν δείς ότι δεν υπάρχει βελτίωση τότε θα τους κλσ για να καταγράψουν το πρόβλημα. Θα κάνουν κάποιους τεχνικούς ελέγχους και θα σε ενημερώσουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 Πρεπει να τους πληρωσουμε για να μαθουμε τι συμβαινει τελικα με το σημα τους? Ομως βρε παιδια πουθενα δεν βλεπω αναφορες για νεα κεντρα 3ης γενιας... Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salamandra021 Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 ευχαριστώ πολύ φίλε μου. δεν υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω από μέρους μου έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 Γειά σε όλους. Η κοπελιά μου νοίκιασε σπίτι λίγες μέρες πριν στα Άνω πατήσια μες στο κέντρο της Αθήνας όπως ξέρετε πολλοί από σας. Μέσα λοιπόν στο σπίτι δεν έχει καθόλου σήμα το δίκτυο της wind. Εκτός σπιτιού (στην βεράντα για παράδειγμα) έχει λίγο σήμα, δηλαδή μια-δύο γραμμές το πολύ. Υπάρχει κάποια λύση για το πρόβλημά μου. Έστω αν ξέρει κανείς για καμία μίνι φορητή κεραία ή κάτι τέτοιο ή έστω αν ξέρετε επικοινωνώντας με την εταιρία μήπως μου δώσουν εκείνοι κάποια λύση; Ευχαριστώ. Αν η συσκευή σου είναι 3G δοκίμασε να το κλειδώσεις σε GSM μήπως φταίει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts