Jump to content

Κάλυψη δικτύου & αναφορές προβλημάτων [2.5G/3G]

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

περιπου 15-20mbps εχω download στη wind σε δικτυο 4G,το upload παντα μεγαλυτερο,δε ξερω γιατι το εχει ετσι η wind και σε τι εξυπηρετει αυτο..

Αυτό το συνειδητά με μπερδεύει .

Δηλαδή με απλά λόγια έκανα την ... συνειδητά γιατί μου άρεσε περισσότερο αυτο χωρίς την 800.

Δεν βλέπω γιατί άλλο εκτός αν το έχεις μπετομενο το κινητό σε σημείο που έχει διπλή κάλυψη.

πετάει μια κεραία και καλύπτει ένα νόμο και καλα.οι άλλοι δεν ξέρουν που βάζουν 10 κεραίες.

Αυτό ακριβώς. Κοροϊδία. Για να γεμίζει μπλε τους χάρτες και να λέει έχει τόσο % πληθυσμιακή κάλυψη.:mad:

Από το ολότελα...σκεφθείτε πως ακόμη κι έτσι, στα ίδια σημεία που κάποιος είχε 2G τώρα έχει 4G..Και εν πασει περιπτώσει δεν είναι απλό πράγμα να αναβαθμιστεί παράλληλα και όλο το δίκτυο κορμού εν μία νυκτί.. Δεν είναι απλά ότι πάνε και στήνουν τον εξοπλισμό.

Αυτό ακριβώς. Κοροϊδία. Για να γεμίζει μπλε τους χάρτες και να λέει έχει τόσο % πληθυσμιακή κάλυψη.:mad:

Αν εσυ βλέπεις οτι ειναι κοροϊδία απο gprs ξαφνικά να έχεις 4g και δεν βλεπεις το κέρδος του να εχεις 3Μ/3Μ απο το "τίποτα/τίποτα" που είχες πριν μάλλον δεν βλέπεις μπροστά σου η έχεις απαιτήσεις αυξημένες.

Μπορεί βέβαια να μην ξέρεις τι είναι το ping αλλά να ξέρεις πολύ καλά το speedtest .

Μπορεί βέβαια να μιλάς εντελώς θεωρητικά όπου είναι εύκολο να περιγράψεις το σωστο αλλά στην πράξη δεν είναι και τοσο εύκολο.

Εγώ είμαι ευχαριστημένος με αυτή την επιλογή που κάνει η wind, δεν ειμαι ευχαριστημένος με το που μόνο την κάνει.

Το παράπονο είναι οτι πχ στην δικιά μου περίπτωση για καλύψει τα Νότια θα ήθελε αυτες τις λίγες κεραίες που λες και δεν τις έβαλε.

Σιγά μην έχω απαιτήσεις να τερματιζω τα κοντέρ απο την μια μέρα στην αλλη. (ΜΌΝΟ ΕΓΩ)

Το νεο μου κινητό δεν την υποστηριζει που είναι ενός μήνα,το παλιο υποστήριζε τα πάντα..Δηλαδή η 800 που είναι ευρείας κάλυψης αλλά χαμηλής ταχύτητας τους φταίει που είχαν 3.2mbbs ταχύτητα στην Θεσσαλονίκη και εγώ επέλεξα σημα απο γρήγορη κεραία...το κινητό συνειδητά το πήρα χωρίς 800 μιας και η wind μονο την δουλεύει,πετάει μια κεραία και καλύπτει ένα νόμο και καλα.οι άλλοι δεν ξέρουν που βάζουν 10 κεραίες.

Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στη Λακωνία έχω δει αρκετές διαφορετικές κεραίες 4G της WIND, με 800 και 1800. Σε κάποια σημεία έχει και η Vodafone 800. Μόνο η Cosmote δεν έχει και παίζει σε 3G, εκεί όπου οι άλλες δύο έχουν 3G και 4G... ;)

Εγώ Λευκάδα πρόπερσι πάντως cote και Vοda παίζανε πολυ καλα 4G.τα άλλα τα νησιά δεν τα έχω γυρίσει.παλαιρο απέναντι είχαν 3 G και η δυο..στην Βόρεια Ελλάδα δεν θέλει βελτίωση.βομβαρδισμό χρειάζεται και απο την αρχή.στρατόπεδο είμαστε και δεν έχει στα μισά σημεία καν σήμα οταν η voda έχει πολυ καλο σημα και η cote βαράει και 4G σε πολλά.Αυτό ισχύει εδώ και πολλά χρόνια που είχαμε όλοι σύνδεση wind και είχαμε κάνει πόσα παράπονα,είχαμε δώσει άδεια μέχρι και για κεραία η αναμεταδότη και δεν ασχολήθηκαν ποτέ.Εγώ πάντως Εχθές είδα πρώτη φορά 4G wind και ήταν κάκιστο

Αυτό που λες συμφωνεί με όσα ξέρω από φίλο μηχανικό που δουλεύει εκεί και γενικότερα στην περιοχή μεταξύ Λευκάδας, Πρέβεζας, Άρτας...οι άλλες δυο έχουν δυνατό 4G ακόμα και στα εργοτάξια ''στη μέση του πουθενά''. Βέβαια με μπερδεύει το γεγονός πως κάποια μέλη βλέπουν ανύπαρκτο 4G από τις άλλες δυο και με wind καλό σήμα...:rolleyes:

Καλά για Βόρεια Ελλάδα τι να πω..εγώ μένω Καλαμαριά full 4G με wind, max download 40mbps (και κοντά στη κεραία μάλιστα). Βάζω στο δίκαρτο (lenovo) τη frog sim, speedtest... ταχύτητα 110mbps με μισό σήμα 4G...ε και εκεί κάπου τσατίζομαι...δε ξέρω γιατί τέτοιες διαφορές και μάλιστα μέσα σε κατοικημένη περιοχή..να φταίει το free facebook της q και ρίχνει την ταχύτητα;

Edited by Tasos30

Αυτό το συνειδητά με μπερδεύει .

Δηλαδή με απλά λόγια έκανα την ... συνειδητά γιατί μου άρεσε περισσότερο αυτο χωρίς την 800.

Δεν βλέπω γιατί άλλο εκτός αν το έχεις μπετομενο το κινητό σε σημείο που έχει διπλή κάλυψη.

Συνειδητά για τι μέχρι να βάλει 4G στην.Περιοχή μου η wind σε μέρος που είναι τουριστικό,στο βουνό έχει 3G με ταχύτητα 0.3 και στην παραλία 2G το κινητό το πήρα για ένα δίμηνο τρίμηνο μέχρι να παω στο htc.10 εξάλλου πάντα υπάρχει η cote με την γεμάτη κάλυψη 4G ακόμη και στο οδικό δίκτυο. Όχι μια κεραία 800 και διαφημίσεις μόνο.3.6 στην Πυλαία ρε σεις Δηλαδή αν πήγαινα βασιλικα τι θα είχε 2Gπου μάλλον έχει

Φιλικά Γιώργος

Στη Λευκάδα όλες καλές είναι. Για πάτε Κέρκυρα Κεφαλλονιά Ζάκυνθο να δείτε διαφορά...

Τώρα σε παιδιά αν γκρινιάζετε με τα 40αρια συγνώμη αλλά υπάρχει πρόβλημα και δεν είναι στο δίκτυο. Εγώ έχω μια εταιρική και μια προσωπική γραμμή εδώ που ζω. Η εταιρική μου έχει περιορισμούς και ο ένας αφορά τη μέγιστη ταχύτητα στα 7mbps αν και εχω απεριόριστο data. Προσωπικά πότε δε γκρινιαξα γιατί κάνω τα πάντα χωρίς πρόβλημα και όταν χρησιμοποιώ την προσωπική γραμμή χωρίς ανώτατο περιορισμό χτυπάω 200mbps στο χαλαρό αλλά δε καταλαβαίνω καμιά διαφορά στη χρήση. Και μιλάω για διάφορα 7mbps vs 200 mbit. Σπάνια χρησιμοποιώ την προσωπική γραμμή μου για dat αν και έχω 20gb το μήνα δωρεάν.

Έτσι λοιπόν το 4G είναι καλό να είναι γρήγορο, ναι κι εγώ γουστάρω να βλέπω κοντέρ, αλλά παντελώς αδιάφορο για χρήση.

Edited by mixtri

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στη Λευκάδα όλες καλές είναι. Για πάτε Κέρκυρα Κεφαλλονιά Ζάκυνθο να δείτε διαφορά...

Τώρα σε παιδιά αν γκρινιάζετε με τα 40αρια συγνώμη αλλά υπάρχει πρόβλημα και δεν είναι στο δίκτυο. Εγώ έχω μια εταιρική και μια προσωπική γραμμή εδώ που ζω. Η εταιρική μου έχει περιορισμούς και ο ένας αφορά τη μέγιστη ταχύτητα στα 7mbps αν και εχω απεριόριστο data. Προσωπικά πότε δε γκρινιαξα γιατί κάνω τα πάντα χωρίς πρόβλημα και όταν χρησιμοποιώ την προσωπική γραμμή χωρίς ανώτατο περιορισμό χτυπάω 200mbps στο χαλαρό αλλά δε καταλαβαίνω καμιά διαφορά στη χρήση. Και μιλάω για διάφορα 7mbps vs 200 mbit. Σπάνια χρησιμοποιώ την προσωπική γραμμή μου για dat αν και έχω 20gb το μήνα δωρεάν.

Έτσι λοιπόν το 4G είναι καλό να είναι γρήγορο, ναι κι εγώ γουστάρω να βλέπω κοντέρ, αλλά παντελώς αδιάφορο για χρήση.

Τι εννοείτε ''υπάρχει πρόβλημα και δεν είναι στο δίκτυο''; Μας προσβάλλετε;

Τι εννοείτε ''υπάρχει πρόβλημα και δεν είναι στο δίκτυο''; Μας προσβάλλετε;

Δε θεωρώ ότι είναι φυσιολογικό να ενοχλείται κάποιος με τέτοιες ταχύτητες. Εκτός αν μας εξηγήσεις το λόγο που παρεξήγησες τα λεγόμενα μου. Πχ εγώ θέλω να κατεβάσω τα updates του iOS σε 1 λεπτό λιγότερο γιατί αυτό μετράει για εμένα σαν εμπειρία χρήσης.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φυσιολογικό Μπορεί να είναι και το 3G μια χαρά είναι..τι να το κάνεις το 4G για να σου καίει μπαταρία..η το vs s7 vs htc 10 τι να την κάνεις την θύρα type c να ψάχνεις πως θα το φορτίζεις;;φυσιολογικό είναι να σου δίνει η wind 2.5 gb με 10 ευρω και στην cote να θες 35 για 800mb.ελα όμως που το ενα δίκτυο καταναλώνω 180mb το μήνα ενώ δουλεύει συνέχεια το data και στο αλλο στα μισά του μήνα δίνω ενα 10 αρικο ακόμη για 1gb για να βγάλω τον μήνα γιατί η wind τοσα Χρόνια υποσχεται το supers δίκτυο και καλά καλά δεν έχει δίκτυο σε ολόκληρη Μακεδονία και Θράκη. Στο δε οδικό δίκτυο απο Αθήνα εως εδώ πανω στο 70% είναι καρφωμένη σε 2g

Φιλικά Γιώργος

Αυτό που λες συμφωνεί με όσα ξέρω από φίλο μηχανικό που δουλεύει εκεί και γενικότερα στην περιοχή μεταξύ Λευκάδας, Πρέβεζας, Άρτας...οι άλλες δυο έχουν δυνατό 4G ακόμα και στα εργοτάξια ''στη μέση του πουθενά''. Βέβαια με μπερδεύει το γεγονός πως κάποια μέλη βλέπουν ανύπαρκτο 4G από τις άλλες δυο και με wind καλό σήμα...:rolleyes:

Καλά για Βόρεια Ελλάδα τι να πω..εγώ μένω Καλαμαριά full 4G με wind, max download 40mbps (και κοντά στη κεραία μάλιστα). Βάζω στο δίκαρτο (lenovo) τη frog sim, speedtest... ταχύτητα 110mbps με μισό σήμα 4G...ε και εκεί κάπου τσατίζομαι...δε ξέρω γιατί τέτοιες διαφορές και μάλιστα μέσα σε κατοικημένη περιοχή..να φταίει το free facebook της q και ρίχνει την ταχύτητα;

Ίσως η διαφορά στην ταχύτητα να οφείλεται στο ότι η Cosmote δίνει το 4G στην περιοχή σου από 2600ΜΗz συχνότητα ή μπορεί να έχεις και 4G+ (αν το υποστηρίζει η συσκευή σου).

Αυτές τις ταχύτητες όμως θα τις βλέπεις συνήθως έξω, για δοκίμασε και βαθιά μέσα σε κτίρια και θα δεις αν πιάνει τίποτα... Αυτή η συχνότητα είναι περισσότερο για "εντυπωσιασμό" μιας και το σήμα δε φτάνει μακριά, ούτε μέσα στα κτίρια. :rolleyes: Προς το παρόν "χαίρονται" όσοι έχουν Cosmote και μας κοροϊδεύουν, αλλά σύντομα θα βάλει και η WIND περισσότερες κεραίες με 2600 και θα βλέπουμε παρόμοιες ταχύτητες, με τα μισά λεφτά.

Για τις τιμές που έχει η WIND, μια χαρά είναι. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι θέλετε να βλέπετε 100άρια σε ταχύτητα, που στην ουσία μας είναι άχρηστα (στο κινητό)... Κι εμένα μερικές φορές μου "ξενίζει" που βλέπω 30άρια με WIND 4G μέσα στην Αθήνα, αλλά μετά σκέφτομαι ότι καλύτερα να βλέπω 20άρια Mbps και να έχει σήμα παντού, παρά να βλέπω 60άρια και 100άρια μόνο στο δρόμο και μέσα στα κτίρια να έχει με το ζόρι EDGE και να μη μπαίνει καν στο ίντερνετ (με Vodafone μου γίνεται αυτό, ακόμα και στην Αθήνα)...

Υ.Γ. Πάντως, κι εγώ που έχω μια Q σαν τρίτη κάρτα, πολλές φορές με γυρίζει σε EDGE χωρίς λόγο, ενώ έχει καλό σήμα 3G/4G στην περιοχή! Φταίει το Roaming μάλλον... Όμως με το F2G παίζει κανονικά, δεν έχω τέτοια περίεργα "σκαμπανεβάσματα".

Edited by MitsosDaBest13

Ίσως η διαφορά στην ταχύτητα να οφείλεται στο ότι η Cosmote δίνει το 4G στην περιοχή σου από 2600ΜΗz συχνότητα ή μπορεί να έχεις και 4G+ (αν το υποστηρίζει η συσκευή σου).

Αυτές τις ταχύτητες όμως θα τις βλέπεις συνήθως έξω, για δοκίμασε και βαθιά μέσα σε κτίρια και θα δεις αν πιάνει τίποτα... Αυτή η συχνότητα είναι περισσότερο για "εντυπωσιασμό" μιας και το σήμα δε φτάνει μακριά, ούτε μέσα στα κτίρια. :rolleyes: Προς το παρόν "χαίρονται" όσοι έχουν Cosmote και μας κοροϊδεύουν, αλλά σύντομα θα βάλει και η WIND περισσότερες κεραίες με 2600 και θα βλέπουμε παρόμοιες ταχύτητες, με τα μισά λεφτά.

Για τις τιμές που έχει η WIND, μια χαρά είναι. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι θέλετε να βλέπετε 100άρια σε ταχύτητα, που στην ουσία μας είναι άχρηστα (στο κινητό)... Κι εμένα μερικές φορές μου "ξενίζει" που βλέπω 30άρια με WIND 4G μέσα στην Αθήνα, αλλά μετά σκέφτομαι ότι καλύτερα να βλέπω 20άρια Mbps και να έχει σήμα παντού, παρά να βλέπω 60άρια και 100άρια μόνο στο δρόμο και μέσα στα κτίρια να έχει με το ζόρι EDGE και να μη μπαίνει καν στο ίντερνετ (με Vodafone μου γίνεται αυτό, ακόμα και στην Αθήνα)...

Υ.Γ. Πάντως, κι εγώ που έχω μια Q σαν τρίτη κάρτα, πολλές φορές χωρίς λόγο με γυρίζει σε EDGE, ενώ έχει καλό σήμα 3G/4G στην περιοχή! Φταίει το Roaming μάλλον... Όμως με το F2G παίζει κανονικά.

Δεν έχεις και άδικο. Και εγώ για αυτό είμαι wind λόγω των καλών τιμών απλά μερικές φορές μου κάνει εντύπωση η διαφορά στη ταχύτητα ανάμεσα στα 2 δίκτυα μιας και είναι ίδια τεχνολογία.

----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δε θεωρώ ότι είναι φυσιολογικό να ενοχλείται κάποιος με τέτοιες ταχύτητες. Εκτός αν μας εξηγήσεις το λόγο που παρεξήγησες τα λεγόμενα μου. Πχ εγώ θέλω να κατεβάσω τα updates του iOS σε 1 λεπτό λιγότερο γιατί αυτό μετράει για εμένα σαν εμπειρία χρήσης.

Θεωρώ ενοχλητικό να λανσάρεται κάτι ως 4G και πρακτικά να βλέπει ο απλός χρήστης ταχύτητες αντίστοιχης 3ης γενιάς δικτύου, διαφορετικά λέμε ότι έχουμε 4G κατ' επίφασιν, απλά για να βλέπουμε την αντίστοιχη ένδειξη στην οθόνη του κινητού. Το να χρησιμοποιεί κανείς επιχειρήματα όπως '' γιατί θέλεις παραπάνω ταχύτητα... τι να την κάνεις την παραπάνω ταχύτητα, για πιο λόγο θέλεις παραπάνω ταχύτητα, κτλ...'' με σκοπό να υποστηρίξει τις χαμηλές ταχύτητες ενός δικτύου, συγγνώμη αλλά είναι αστείο. Δηλαδή ο απλός χρήστης που βλέπει χαμηλές ταχύτητες, πάντα σε σχέση με το τι μπορεί να προσφέρει μια δεδομένη τεχνολογία, θα πρέπει να πει και ευχαριστώ επιπλέον; 4G έχουμε ώστε να εκμεταλλευόμαστε (για τον οιονδήποτε λόγο) μεγαλύτερες ταχύτητες από αυτές που μας προσέφερε το προηγούμενης γενιάς δίκτυο, για το χ y z λόγο που επιλέγει ο καθένας, αλλιώς κάλλιστα θα μπορούσαμε να μείνουμε σε 3G και όλα καλά. Να σου απαντήσω επίσης γιατί εγώ χρειάζομαι υψηλές ταχύτητες, αν και δεν οφείλω να το κάνω: είναι επειδή χρησιμοποιώ mobile internet για να στέλνω σχέδια κτλ σε συνεργάτες. Οπότε εάν έχω ένα αρχείο >100-200mb να στείλω/λάβω, προφανώς με απασχολεί εάν θα έχω 7 ή 40 ή 140 mbps ταχύτητα διότι μεγαλύτερη ταχύτητα σημαίνει εξοικονόμηση χρόνου για μένα. Συνοψίζοντας, θεωρώ φυσιολογικό να βλέπω στην πράξη αυτό που λανσάρεται και όταν δεν βλέπω αντιστοιχία να το αναφέρω και όχι να βρίσκω αιτιολογίες που αυτό δεν συμβαίνει, στην περίπτωσή μας, μια εταιρία λέει ότι διαθέτει 4G δίκτυο; ε τότε να έχω πραγματικά 4G ταχύτητες και όχι να ψάχνω να βρω λόγους και αιτίες γιατί αυτό δεν συμβαίνει. Φιλικά πάντα απλά πρέπει κάποια στιγμή να ''ξυπνήσουμε'' σαν καταναλωτές και να αξιολογούμε τα πράγματα που μας προσφέρουν, πανάκριβα κατά την άποψή μου.

Για την παραπάνω χωρητικότητα σε μια sd και εμένα μου την έσπαγε που οι "στοκοι" μου έλεγαν οτι δεν την χρειάζομαι .

Εκει βέβαια υπάρχει σεβαστή λογική εξήγηση που την αποδέχεται και αφορά ευρύ κοινό.

Για την παραπάνω ταχύτητα το κκαταλαβαίνω ότι τα 3Μ είναι λίγα για αρκετούς σε καθημερινή χρήση καθώς και το άνοιγμα σελίδας εχει μεγάλη διαφορά αν το ανοίξεις με 30-40Μ .

Αλλά το να συζητάμε οτι πιάνουμε "μονο 30-40 πιστεύω πρέπει να απασχολεί μόνο κατόχους demo κάρτας, οι ελάχιστους ανθρωπους που θα κάνει την διαφορά.

Στον τελευταίο φίλο αλλά και αρκετούς άλλους θέλω να πω οτι εμείς τουλάχιστον εδω ξέρουμε τι σημαίνει 4g και γνωρίζουμε ότι μας "κοροϊδεύουν" αλλά στην αγορά οι τιμές είναι ακριβότερες στους άλλους.

Θέλετε 110M με τιμές cote?

ΕΚΕΙ ειναι ορματε για φορητότητα.

Αυτο που κρατάω ειναι αυτο που είπε ο Μήτσος.

Το 2600 είναι για ανοιχτούς χώρους.

Εδω και το "οικιακό" wifi το πήγαν απο τα 2.4 στα 5 και τώρα το ρίχνουν στους 900.

Μακάρι εδω που είμαι Νότια να ειχα 3M και ας το ονόμαζαν όπως ήθελαν, αυτό είναι το πρόβλημα.

Και 384 να είχα την έκανα την δουλειά μου, μην πω edge να δουλεύω με opera mini/max αλλά και να απαντώ και σε κάνα voip κουτσά στραβά.

Edited by drdedus

Για όσους λέτε ότι η WIND δεν πιάνει 100άρια, ορίστε μερικά speedtests από συμφορουμίτες, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (κάντε και scroll down): :)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6683309#post6683309

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6683541#post6683541

Για όσους λέτε ότι η WIND δεν πιάνει 100άρια, ορίστε μερικά speedtests από συμφορουμίτες, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (κάντε και scroll down): :)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6683309#post6683309

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6683541#post6683541

Πραγματικά δεν είχα κανένα σκοπό να κάνω speedtest αλλά μόνο και μόνο επειδή ακούω τα χειρότερα για τη wind εκνευρίστηκα! Ορίστε λοιπόν στα σημεία που ζω και κινούμαο στη Θεσσαλονίκη πως τα πάει η wind. Βαρέθηκα να ακούω αυτούς που βλέπουν μόνο 20-30 mbps μόνο...

Στάλθηκε από το SM-N7505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν εσυ βλέπεις οτι ειναι κοροϊδία απο gprs ξαφνικά να έχεις 4g και δεν βλεπεις το κέρδος του να εχεις 3Μ/3Μ απο το "τίποτα/τίποτα" που είχες πριν μάλλον δεν βλέπεις μπροστά σου η έχεις απαιτήσεις αυξημένες.

Μπορεί βέβαια να μην ξέρεις τι είναι το ping αλλά να ξέρεις πολύ καλά το speedtest .

Μπορεί βέβαια να μιλάς εντελώς θεωρητικά όπου είναι εύκολο να περιγράψεις το σωστο αλλά στην πράξη δεν είναι και τοσο εύκολο.

Εγώ είμαι ευχαριστημένος με αυτή την επιλογή που κάνει η wind, δεν ειμαι ευχαριστημένος με το που μόνο την κάνει.

Το παράπονο είναι οτι πχ στην δικιά μου περίπτωση για καλύψει τα Νότια θα ήθελε αυτες τις λίγες κεραίες που λες και δεν τις έβαλε.

Σιγά μην έχω απαιτήσεις να τερματιζω τα κοντέρ απο την μια μέρα στην αλλη. (ΜΌΝΟ ΕΓΩ)

Για την παραπάνω χωρητικότητα σε μια sd και εμένα μου την έσπαγε που οι "στοκοι" μου έλεγαν οτι δεν την χρειάζομαι .

Εκει βέβαια υπάρχει σεβαστή λογική εξήγηση που την αποδέχεται και αφορά ευρύ κοινό.

Για την παραπάνω ταχύτητα το κκαταλαβαίνω ότι τα 3Μ είναι λίγα για αρκετούς σε καθημερινή χρήση καθώς και το άνοιγμα σελίδας εχει μεγάλη διαφορά αν το ανοίξεις με 30-40Μ .

Αλλά το να συζητάμε οτι πιάνουμε "μονο 30-40 πιστεύω πρέπει να απασχολεί μόνο κατόχους demo κάρτας, οι ελάχιστους ανθρωπους που θα κάνει την διαφορά.

Στον τελευταίο φίλο αλλά και αρκετούς άλλους θέλω να πω οτι εμείς τουλάχιστον εδω ξέρουμε τι σημαίνει 4g και γνωρίζουμε ότι μας "κοροϊδεύουν" αλλά στην αγορά οι τιμές είναι ακριβότερες στους άλλους.

Θέλετε 110M με τιμές cote?

ΕΚΕΙ ειναι ορματε για φορητότητα.

Αυτο που κρατάω ειναι αυτο που είπε ο Μήτσος.

Το 2600 είναι για ανοιχτούς χώρους.

Εδω και το "οικιακό" wifi το πήγαν απο τα 2.4 στα 5 και τώρα το ρίχνουν στους 900.

Μακάρι εδω που είμαι Νότια να ειχα 3M και ας το ονόμαζαν όπως ήθελαν, αυτό είναι το πρόβλημα.

Και 384 να είχα την έκανα την δουλειά μου, μην πω edge να δουλεύω με opera mini/max αλλά και να απαντώ και σε κάνα voip κουτσά στραβά.

Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς......:lol:

Φύσικα και έχω απαιτήσεις. Το παράξενο και το ύποπτο θα ήταν να μην έχω απαιτήσεις, όπως εσύ.

Λέτε και ξαναλέτε για τις τιμές της wind και πόσο χαμηλές είναι σε σχέση με τις τιμές των άλλων.

Εγώ κοιτάω στη σελίδα της wind και της cosmote και βλέπω παραπλήσιες τιμές για παραπλήσιες παροχές.

https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/price-plans/wind-to-all/

https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=HCG&catName=COSMOTE-mobile&cat=COSMOTE-mobile

Και αν βάλεις και την έκπτωση που παίρνεις αν έχεις σταθερό cosmote τότε ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ Η COSMOTE!!!:X

Και για να σε προλάβω μη μου πεις για σταθερή wind, γιατί εκτός από τις υποδομές της (καμπίνες adsl και vdsl σε απομακρυσμένες σχετικά περιοχές) είναι και το ping της (ναι αυτό που δεν ξέρω τι είναι) στο θεό. Μην αναφέρω και ΟΤΕ tv και ξεφύγουμε τελείως.

Μη μου αρχίσετε για f2g και ανανεώσεις από το κατάστημα ή μέσω paypal ή μέσω του πρίγκηπα της Νιγηρίας που χαρίζει τζάμπα εκατομμύρια και λεπτά προς όλους. Εγώ κοιτάω τις τιμές στα συμβόλαια και πουθενά δεν βλέπω αυτή την υποτιθέμενη διαφορά τιμών υπέρ της wind που θα μας κάνει να κάνουμε τα στραβά μάτια στο κακό δίκτυο της.

Αλλά ντάξει εσύ πάλι βολεύεσαι και με edge όπως μας είπες..... back to the future φάση.:rolleyes:

Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς......:lol:

Φύσικα και έχω απαιτήσεις. Το παράξενο και το ύποπτο θα ήταν να μην έχω απαιτήσεις, όπως εσύ.

Λέτε και ξαναλέτε για τις τιμές της wind και πόσο χαμηλές είναι σε σχέση με τις τιμές των άλλων.

Εγώ κοιτάω στη σελίδα της wind και της cosmote και βλέπω παραπλήσιες τιμές για παραπλήσιες παροχές.

https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/price-plans/wind-to-all/

https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=HCG&catName=COSMOTE-mobile&cat=COSMOTE-mobile

Και αν βάλεις και την έκπτωση που παίρνεις αν έχεις σταθερό cosmote τότε ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ Η COSMOTE!!!:X

Και για να σε προλάβω μη μου πεις για σταθερή wind, γιατί εκτός από τις υποδομές της (καμπίνες adsl και vdsl σε απομακρυσμένες σχετικά περιοχές) είναι και το ping της (ναι αυτό που δεν ξέρω τι είναι) στο θεό. Μην αναφέρω και ΟΤΕ tv και ξεφύγουμε τελείως.

Μη μου αρχίσετε για f2g και ανανεώσεις από το κατάστημα ή μέσω paypal ή μέσω του πρίγκηπα της Νιγηρίας που χαρίζει τζάμπα εκατομμύρια και λεπτά προς όλους. Εγώ κοιτάω τις τιμές στα συμβόλαια και πουθενά δεν βλέπω αυτή την υποτιθέμενη διαφορά τιμών υπέρ της wind που θα μας κάνει να κάνουμε τα στραβά μάτια στο κακό δίκτυο της.

Αλλά ντάξει εσύ πάλι βολεύεσαι και με edge όπως μας είπες..... back to the future φάση.:rolleyes:

Αυτά τα προγράμματα της WIND θα έχουν να ανανεωθουν κάμποσα χρόνια... Δε νομίζω να υπάρχουν και πολλοί ακόμα, με τόσο αρχαία προγράμματα... Προσπαθεί να πουλήσει τα Triple Play, που συμφέρουν περισσότερο και άφησες το "W" απέξω... Ξέχασες και κάτι "φοβερά" Καρτοσυμβολαια Cosmote που σου δίνουν 25 ολόκληρα ΜΒ για ένα μήνα!! Μιλάμε για τρελή κοροϊδία, αλλά θα σας πουν ότι τουλάχιστον έχει καλύτερο δίκτυο, από αυτόν που στη WIND έχει ένα σωρό GB και ομιλία προς όλους με τα μισά λεφτά... Τεσπα, έχουμε βγει Off-topic.

Υ.Γ. Τραγική η "πράσινη" να έχει 200€ πρόγραμμα, "ραμμενο" ακριβώς στα μέτρα των βο(υ)λευτών που το έχουν τσάμπα και δεν είναι καν "All You Can Eat"...

Το speedtest.net έχει καταντήσει το antutu της κινητής τηλεφωνίας. Δε λέει τίποτα και δεν αλλάζει την εμπειρία χρήσης όμως οι χρήστες το θεωρούν κριτήριο απόδοσης.

Παιδιά η Wind υπόσχεται 4G όχι 4G+ για την ώρα. Αν και βλέπω ότι το προχωρά.

Το ping εφόσον είναι χαμηλό πρακτικά δε θα δείτε διαφορα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτά τα προγράμματα της WIND θα έχουν να ανανεωθουν κάμποσα χρόνια... Δε νομίζω να υπάρχουν και πολλοί ακόμα, με τόσο αρχαία προγράμματα... Προσπαθεί να πουλήσει τα Triple Play, που συμφέρουν περισσότερο και άφησες το "W" απέξω... Ξέχασες και κάτι "φοβερά" Καρτοσυμβολαια Cosmote που σου δίνουν 25 ολόκληρα ΜΒ για ένα μήνα!! Μιλάμε για τρελή κοροϊδία, αλλά θα σας πουν ότι τουλάχιστον έχει καλύτερο δίκτυο, από αυτόν που στη WIND έχει ένα σωρό GB και ομιλία προς όλους με τα μισά λεφτά... Τεσπα, έχουμε βγει Off-topic.

Υ.Γ. Τραγική η "πράσινη" να έχει 200€ πρόγραμμα, "ραμμενο" ακριβώς στα μέτρα των βο(υ)λευτών που το έχουν τσάμπα και δεν είναι καν "All You Can Eat"...

Τα καρτοσυμβολαια γενικα ειναι λιγο απατη.Πεταμενα λεφτα σε σχεση με το καρτοκινητο.Οσο για τα 25MB θα επρεπε να ειναι 500MB το ελαχιστο.

Για το προγραμμα των 100€ και πανω θα επρεπε να μπει απεριοριστα δεδομενα και λεπτα προς Cosmote αλλα και στα εθνικα δικτυα+χρηση των παροχων του συμβολαιου στην Ε.Ε με τα δικτυα που η Cosmote εχει full roaming.Για τους αλλους περιορισμο στα 20GB και 1000' ομιλιας.Στα 50-60€ θα επρεπε να υπαρχει και ενα προγραμμα για απεριοριστα λεπτα,sms και δεδομενα σε LTE με μαξ ταχυτητα τα 50mbps.

Απελευθερωση του LTE σε ολα τα συμβολαια και απεριοριστα δεδομενα πακετο με 15€.Σε ολα τα προγραμματα συμβολαιου φυσικα απεριοριστα σε Cosmote.

Edited by Nikolas14

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Τι εννοείς ότι αυτά τα προγράμματα έχουν να ανανεωθούν χρόνια;

Δεν βρίσκω κάποια άλλα στο site της. Δλδ αν πάω εγώ σε ένα κατάστημα wind και τους πω ότι θέλω να κάνω νέα σύνδεση συμβολαίου δεν θα μου προτείνουν αυτά; Θα μου προτείνουν κάποια άλλα; Τα οποία που είναι; Τα κρύβουν από τον κόσμο και δεν τα βάζουν στη σελίδα τους;

Μην κοροιδευόμαστε μεταξύ μας. Η σταθερή της wind δεν είναι ανταγωνιστική, μάλιστα είναι από τις χειρότερες. Όταν φτιάξει wind tv (με CL, europa, premier league, primera Κλπ), φτιάξει το routing με το εξωτερικό και ρίξει τα Ping της το ξανασυζητάμε. Αλλά μη φεύγουμε εκτός θέματος.

Μου λες ξέχασα το W. Δεν το ξέχασα, το έχουν ξεχωριστά σε άλλη σελίδα.

Πάμε όμως. Challenge accepted. Τι δίνει το W: 1500' προς όλους, 1500SMS προς όλους και 1,5GB internet στα 49,90€.

Πάμε να δούμε τι δίνει το αντίστοιχο της cosmote το οποίο το ονομάζει XL. Δίνει τον ίδιο χρόνο ομιλίας (1500'), τα ίδια SMS (1500) ΑΛΛΑ 1GB περισσότερο (δλδ 2,5GB) στα 49,41€ (μισό ευρώ φθηνότερα, κλάιν).

Δε ξέχασα τπτ. Εγώ συγκρίνω συμβόλαια (που με ενδιαφέρουν). Και βλέπω παραπλήσιες τιμές. Σε καμία περίπτωση δεν προκύπτει δλδ αυτό που διαβάζω εδώ μέσα ότι η cosmote είναι ο εξαποδός με τις τιμές στα ύψη, μας πίνει το αίμα κλπ κλπ.

Εμ μιλάμε για συμβόλαια,εδώ είναι πιο φθηνή στην κάρτα,έχει χτυπήσει Όλα τα πιτσιρίκια και αν δουν 3G κάνουν κοπάνα απο το σχολείο για να ανεβάσουν φώτο,ευτηζως σπάνια το βλέπουν..

Φιλικά Γιώργος

Εμ μιλάμε για συμβόλαια,εδώ είναι πιο φθηνή στην κάρτα,έχει χτυπήσει Όλα τα πιτσιρίκια και αν δουν 3G κάνουν κοπάνα απο το σχολείο για να ανεβάσουν φώτο,ευτηζως σπάνια το βλέπουν..

Η κοσμοτε εχει χτυπησει τα πιτσιρικια που μπαινουν 0. και συχνα δεν εχουν καρτα οταν θελουν να παρουν τηλεφωνο.Η Q το φορτωνει με Edge το ιδιο με την Cosmote το 0. + οτι με 6€ εισαι καλυμενος σε λεπτα και MB.

0.=zero facebook(δεν εχει εικονες και ειναι ενα light facebook).

Προσωπικα και στο εξοχικο μου με Gprs το σηκωνει.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Τότε κάτι κάνουν διαφορετικά τα πιτσιρίκια στην.Ασπροβάλτα για τι μονο αυτά και κάτι μπαμπάδες έχουν wind..εχει χτυπήσει το 80% με της άκρες των ηλικιών.

Φιλικά Γιώργος