oxxy Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 (edited) Τι συσκευή και λογισμικό έχεις; Καταχώρισε το σαν βλάβη στη wind στο 1231 και εν μεταξυ θα το λύσουμε κάπως. ;) Ειπα παραπανω δεν το ειδες...? Nokia lumia 930 και microsoft lumia 640 lte Windows phone 8.1 update 1 το 930.... και.. windows phone 8.1 update 2 το 640 το 640 ειναι το μοναδικο που εχει update 2 Ειναι σπασιμο νευρων το θεμα εαν τα εχεις 4G ειναι σιγουρο οτι θα χασεις κλησεις Edited December 26, 2015 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Καλησπερα σας,θα σας δωσω αναφορα για την καλυψη στο δικτυο στην Εγνατια Οδο απο Ασπροβαλτα μεχρι Αλεξανδρουπολη(το υπολοιπο απο Θεσσαλονικη το περασα απο Αγ.Βασιλειο οπου αμα βγει κανεις στο τερμα των λεωφορειων(58 και καποια αλλα) εξω απο το Πανοραμα θα παει με Gprs στη διαδρομη μεχρι Ασπροβαλτα και στο βουνο(Ρεντινα) δεν θα πιανει σημα.Μονο η Cosmote το εχει καλυψει το σημειο.Απο την εξοδο της Ασπροβαλτας εχουμε στη αρχη Gprs με 3G και σε ορισμενα σημεια για ενα με δυο χιλιομετρα δεν θα εχει σημα.Αυτο μεχρι καβαλα και Gprs μεχρι να περασεις τα τουνελ πριν μπεις στην πολη θα δειτε 3G μεχρι την Καρβαλη.Απο εκει παιζει με Edge και 3G λιγο εξω απο τους Κομβους της Ξανθης.Μετα μεχρι Κομοτηνη παλι Edge και σε σημεια επεφτε σε Gprs(πριν τις Σαπες). Αλεξανδρουπολη ειχε καλο 3G μεσα στην πολη.Εδω που ειμαι τωρα εινναι οριακα και μεσα σε μαγαζια πεφτει.Χθες ημουν σε μια ταβερνα και δεν ειχα σημα.Η Vf/Cote ειχαν κανονικα..Στο τελος πεταξε εμενα(με την νεα 4G SIM) περιαγωγη σε Turkcell. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Ειπα παραπανω δεν το ειδες...? Nokia lumia 930 και microsoft lumia 640 lte Windows phone 8.1 update 1 το 930.... και.. windows phone 8.1 update 2 το 640 το 640 ειναι το μοναδικο που εχει update 2 Ειναι σπασιμο νευρων το θεμα εαν τα εχεις 4G ειναι σιγουρο οτι θα χασεις κλησεις Μπορείς να δοκιμάσεις άλλη συσκευή εκτός από Windows να δεις τι συμβαίνει; :wacko: Δεν έχω δει κάτι τραγικό με ΝΟΚΙΑ αλλά ποτέ δε ξέρεις. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Καλησπερα σας,θα σας δωσω αναφορα για την καλυψη στο δικτυο στην Εγνατια Οδο απο Ασπροβαλτα μεχρι Αλεξανδρουπολη(το υπολοιπο απο Θεσσαλονικη το περασα απο Αγ.Βασιλειο οπου αμα βγει κανεις στο τερμα των λεωφορειων(58 και καποια αλλα) εξω απο το Πανοραμα θα παει με Gprs στη διαδρομη μεχρι Ασπροβαλτα και στο βουνο(Ρεντινα) δεν θα πιανει σημα.Μονο η Cosmote το εχει καλυψει το σημειο.Απο την εξοδο της Ασπροβαλτας εχουμε στη αρχη Gprs με 3G και σε ορισμενα σημεια για ενα με δυο χιλιομετρα δεν θα εχει σημα.Αυτο μεχρι καβαλα και Gprs μεχρι να περασεις τα τουνελ πριν μπεις στην πολη θα δειτε 3G μεχρι την Καρβαλη.Απο εκει παιζει με Edge και 3G λιγο εξω απο τους Κομβους της Ξανθης.Μετα μεχρι Κομοτηνη παλι Edge και σε σημεια επεφτε σε Gprs(πριν τις Σαπες). Αλεξανδρουπολη ειχε καλο 3G μεσα στην πολη.Εδω που ειμαι τωρα εινναι οριακα και μεσα σε μαγαζια πεφτει.Χθες ημουν σε μια ταβερνα και δεν ειχα σημα.Η Vf/Cote ειχαν κανονικα..Στο τελος πεταξε εμενα(με την νεα 4G SIM) περιαγωγη σε Turkcell. Επιτέλους τα γράφει και ένας ακόμα... Τόσες μα τόσες φορές τα έχω γράψει για την Β. Ελλάδα. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 (edited) Επιτέλους τα γράφει και ένας ακόμα... Τόσες μα τόσες φορές τα έχω γράψει για την Β. Ελλάδα. Παιδια η Εγνατια και η Καβαλα εχει θεματα αλλα και η Αλεξανδρουπολη.Ο φιλος μου ειπε οτι ολοι εχουν Cosmote και Vodafone.Σε ενα μαγαζι στην παραλια δεν ειχα σημα(οι αλλες δυο ειχαν) και εφαγα περιαγωγη με Turkcell. Δειτε και το μηνυμα. http://1drv.ms/1TlXMVQ Οι ταχυτητες ηταν καλες ;) Edited December 27, 2015 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 (edited) Παιδια η Εγνατια και η Καβαλα εχει θεματα αλλα και η Αλεξανδρουπολη.Ο φιλος μου ειπε οτι ολοι εχουν Cosmote και Vodafone.Σε ενα μαγαζι στην παραλια δεν ειχα σημα(οι αλλες δυο ειχαν) και εφαγα περιαγωγη με Turkcell. Δειτε και το μηνυμα. http://1drv.ms/1TlXMVQ Οι ταχυτητες ηταν καλες ;) Συνιστώ οποία εταιρία και εάν έχει κάποιος να κλείσει το roaming γιατί σε οποία εταιρία και εάν είσαι οι τουρκικές εταιρίες τα έχουν όλα φουλ και αυτό ισχύει για τις παραλίες μέχρι την Ξάνθη. Να πιάνει κοντά στα σύνορα και άλλα δίκτυα είναι λογικό αλλά όχι έως τα παράλια της Ξάνθης. Και η μεγάλη παγίδα είναι με την voda Τουρκίας γιατί στο display γραφεί Vodafone και αν δεν προσέχεις το TR στο τέλος την έβαψες (αφού έτσι και αλλιώς θα έρθουν μηνύματα περιαγωγής στα παράλια). Από Ίμβρο και Τένεδο τα έχουν όλα στο κόκκινο. Αυτό συμβαίνει από πέρσι και είναι μέσα στα πλαίσια να δείξουν που ανήκει το αιγαίο. Το ίδιο κάνανε και στην αναλογική τηλεόραση από ότι λένε ντόπιοι πελάτες μας στις περιοχές. Έχει έρθει άνθρωπος με cosmote από Αλεξανδρούπολη με καμία 200ρα λογαριασμό από κλήσεις roaming. Όποιος έχει q απλά το βάζει στην χειροκίνητη επιλογή αφού δεν μπορεί να απενεργοποιήσει το roaming. Όσο για τα ποσοστά στην περιοχή μάλλον στο προάστιο που είσαι παίζει να συμβαίνει γιατί Σε πολλές περιοχές στην Έβρο η Wind έχει πολύ καλύτερη κάλυψη και ταχύτητες (Σουφλί, Ορεστιάδα, τριεθνές κλπ) από τις άλλες δυο στο 90% των σημείων. Ήταν από τα πρώτα σημεία που είχαν φτιάξει τότε λόγο στρατού και το έχουμε επαληθεύσει από τις δοκιμές σε ΦΒ πάρκα σε πελάτες τα τελευταία χρόνια. Edited December 27, 2015 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Σε κανένα κινητό δεν απενεργοπιείται το Roaming ομιλίας μόνο το internet, Όλοι όσοι είναι κοντά στα σύνορα κάνουν χειροκίνητη αναζήτηση σε όποια εταιρεία και να ανήκουν. Το πρόβλημα στην Q εχει να κάνει με τα Data , αφού πρέπει να έχεις ανοικτά το data roaming Επιπλέον μου φαίνεται δύσκολο να μπεις roaming στην Ξάνθη , διότι η κινητή τηλεφωνία έχει όριο στα 35 χιλιόμετρα ( εκτός αν άλλαξε και αυτό πλέον ) , Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Σε κανένα κινητό δεν απενεργοπιείται το Roaming ομιλίας μόνο το internet, Όλοι όσοι είναι κοντά στα σύνορα κάνουν χειροκίνητη αναζήτηση σε όποια εταιρεία και να ανήκουν. Το πρόβλημα στην Q εχει να κάνει με τα Data , αφού πρέπει να έχεις ανοικτά το data roaming Επιπλέον μου φαίνεται δύσκολο να μπεις roaming στην Ξάνθη , διότι η κινητή τηλεφωνία έχει όριο στα 35 χιλιόμετρα ( εκτός αν άλλαξε και αυτό πλέον ) , Εγω στον παραλιακο Αλεξ/πολης μπηκα roaming με turkcell μετα απο 2 ωρες που δεν ειχα σημα(το εχω χειροκινητα).Ο πατερας μου με F2G και αυτος(εχουμε τις νεες 4G).Η μανα μου με F2G(κομμενη χωρις 4G) δεν μπηκε.Τον φιλο με Vodafone δεν και με εχει πει στο χωριο του(Κηπους) εχει οπτικες μονο ο ΟΤΕ και ειναι με Cosmote-ΟΤΕ το χωριο. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Παιανία κοντά στο φήπεδο η wind και η vodafone μόνο ομιλία με το ζόρι ενώ κοσμοτε ίσα ίσα 3G........ΕΛΕΟΣ!!! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 πάντως στο τέρμα Νεάπολης η Q τίποτα,ουτε με 2τζι δεν είχα νετ. (λέω για την περιοχή σκορπιός καν καν βιοιατρική ) και χωρίς δεδομένα ανοιχτα μ'ία γραμμή με το ζόρι. ενώ πιο κάτω στη νεάπολη μέσα στα στενά μια χαρά 3g. *Νεαπολη Θεσσαλονίκης. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotismixa Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Στη συγκεκριμένη περιοχή (Νεάπολη) περνάω κάθε μέρα με το αυτοκίνητο επειδή χρησιμοποιώ το κινητό για ίντερνετ ραδιόφωνο δεν έχω κανένα κόλλημα παίζει απιαστα με Η+ έχω f2g δηλαδή Wind δηλαδή q πάνω στη Παπανδρέου κινουμε αλλά και στα στενά που έχω μπει δεν έπεσε καθόλου το σήμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Στη συγκεκριμένη περιοχή (Νεάπολη) περνάω κάθε μέρα με το αυτοκίνητο επειδή χρησιμοποιώ το κινητό για ίντερνετ ραδιόφωνο δεν έχω κανένα κόλλημα παίζει απιαστα με Η+ έχω f2g δηλαδή Wind δηλαδή q πάνω στη Παπανδρέου κινουμε αλλά και στα στενά που έχω μπει δεν έπεσε καθόλου το σήμα ανάλογα το ύψος της Παπανδρέου που συζητάμε,εγώ μιλάω για πολύ πολύ ψηλά όπου ξαφνικά κόβεται το σήμα. δεν έχω τίποτα καθόλου. και το παρατηρώ μέρες τώρα που περνάω με το λεώφορείο. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Μπορείς να δοκιμάσεις άλλη συσκευή εκτός από Windows να δεις τι συμβαίνει; :wacko: Δεν έχω δει κάτι τραγικό με ΝΟΚΙΑ αλλά ποτέ δε ξέρεις. Δυσκολο να βρω συσκευη με android ειμαι διακοπες για χριστουγεννα Λοιπον το τεσταρα με 2G -3G δεν εχω κανενα θεμα δεν χανω κλησεις. μετα εβαλα μια καρτα της cosmote σε 4G και δεν χανω κλησεις. αν ειχαν θεματα η συσκευες θα ειχα και με την καρτα της cosmote κατι που δεν συμβαινει Κστι που εχω προσεχει ειναι οτι απο LTE το σημα παει E συχνα Με κλειστα τα δεδομενα!!! Τα windows phone δυπλα απο το logo της wind κ.τ.λ δειχνουν το συμβολο της συνδεσεις δεδεμενον Mixtri για πες την γνωμη σου και οποιος αλλος... Εγω το βλεπω για θεμα δικτιου και οχι με τα τηλ Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Όσο για τα ποσοστά στην περιοχή μάλλον στο προάστιο που είσαι παίζει να συμβαίνει γιατί Σε πολλές περιοχές στην Έβρο η Wind έχει πολύ καλύτερη κάλυψη και ταχύτητες (Σουφλί, Ορεστιάδα, τριεθνές κλπ) από τις άλλες δυο στο 90% των σημείων. Ήταν από τα πρώτα σημεία που είχαν φτιάξει τότε λόγο στρατού και το έχουμε επαληθεύσει από τις δοκιμές σε ΦΒ πάρκα σε πελάτες τα τελευταία χρόνια. Αλήθεια, για πείτε, η WIND πως τα πάει από 3G στα στρατόπεδα; Γιατί με ενδιαφέρει... Κρήτη, Βόρειο Αιγαίο, Καστελοριζο κλπ. Να ξέρω που θα δηλώσω δηλαδή, όταν έρθει η ώρα (την Άνοιξη). :p Πάντως στο στρατόπεδο στην Καλαμάτα που είχα μπει το Νοέμβριο για 1 βράδυ (και πήρα αναβολή την επόμενη), η WIND στον 3ο και 4ο λοχο, έπιανε περισσότερο Edge, παρά 3G... Ελάχιστα είδα το Η. Ευτυχώς που είχα δίκαρτο κινητό και μπορούσα να μπω στο ίντερνετ με 3G από vodafone. Δεν ξέρω αν είχε κάποιο θέμα η συσκευή κιόλας, γιατί ήταν 2-3 ετών και υποστηριζε μέχρι Η... Θα πάρω μια άλλη την επόμενη φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Δυσκολο να βρω συσκευη με android ειμαι διακοπες για χριστουγεννα Λοιπον το τεσταρα με 2G -3G δεν εχω κανενα θεμα δεν χανω κλησεις. μετα εβαλα μια καρτα της cosmote σε 4G και δεν χανω κλησεις. αν ειχαν θεματα η συσκευες θα ειχα και με την καρτα της cosmote κατι που δεν συμβαινει Κστι που εχω προσεχει ειναι οτι απο LTE το σημα παει E συχνα Με κλειστα τα δεδομενα!!! Τα windows phone δυπλα απο το logo της wind κ.τ.λ δειχνουν το συμβολο της συνδεσεις δεδεμενον Mixtri για πες την γνωμη σου και οποιος αλλος... Εγω το βλεπω για θεμα δικτιου και οχι με τα τηλ To θέμα είναι σε τι δίκτυο προσπαθεί να κάνει μετάβαση όταν λαμβάνεις κλήση. Αν η ΚΟΣΜΟΤΕ σε ρίχνει σε 3G κάνουμε άτοπη σύγκριση. Αν η Wind προσπαθεί να σε ρίξει από 4η σε 2η γενιά και το κινητό δε καταλαβαίνει την εντολή τότε πιθανότητα να έχεις το πρόβλημα που αναφέρεις. Κάνε καταχώριση βλάβης στο 1231 και περιέγραψε το πρόβλημα όπως το λες. Δηλαδή όταν είσαι σε 3η/2η γενιά δεν έχεις πρόβλημα αλλά όταν είσαι σε 4η δε κάνει handover. Και εμένα βλάβη δικτύου μου ακούγεται. Συνήθως τα Windows Phone είναι καθαρά από network bugs. :lol: Τα iPhone από την άλλη...:blink: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 To θέμα είναι σε τι δίκτυο προσπαθεί να κάνει μετάβαση όταν λαμβάνεις κλήση. Αν η ΚΟΣΜΟΤΕ σε ρίχνει σε 3G κάνουμε άτοπη σύγκριση. Αν η Wind προσπαθεί να σε ρίξει από 4η σε 2η γενιά και το κινητό δε καταλαβαίνει την εντολή τότε πιθανότητα να έχεις το πρόβλημα που αναφέρεις. Κάνε καταχώριση βλάβης στο 1231 και περιέγραψε το πρόβλημα όπως το λες. Δηλαδή όταν είσαι σε 3η/2η γενιά δεν έχεις πρόβλημα αλλά όταν είσαι σε 4η δε κάνει handover. Και εμένα βλάβη δικτύου μου ακούγεται. Συνήθως τα Windows Phone είναι καθαρά από network bugs. :lol: Τα iPhone από την άλλη...:blink: Τι είναι το 1231; Το 800 500 0200 θα καλέσει, χωρίς χρέωση, για βλάβες και προβλήματα. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 To θέμα είναι σε τι δίκτυο προσπαθεί να κάνει μετάβαση όταν λαμβάνεις κλήση. Αν η ΚΟΣΜΟΤΕ σε ρίχνει σε 3G κάνουμε άτοπη σύγκριση. Αν η Wind προσπαθεί να σε ρίξει από 4η σε 2η γενιά και το κινητό δε καταλαβαίνει την εντολή τότε πιθανότητα να έχεις το πρόβλημα που αναφέρεις. Κάνε καταχώριση βλάβης στο 1231 και περιέγραψε το πρόβλημα όπως το λες. Δηλαδή όταν είσαι σε 3η/2η γενιά δεν έχεις πρόβλημα αλλά όταν είσαι σε 4η δε κάνει handover. Και εμένα βλάβη δικτύου μου ακούγεται. Συνήθως τα Windows Phone είναι καθαρά από network bugs. :lol: Τα iPhone από την άλλη...:blink: θα φανω γραφικος, αλλα χαιρομαστε που εχει 800 για να καλυπτει τις τρυπες του 2100, αλλα να τι συμβαινει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Αψυχολογητη η wind... Απο φουλ lte με ρίχνει σε σχεδόν μηδενικό Ε. Και στο καπάκι φουλ lte παλι... Φυσικά στο ίδιο σημειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 (edited) θα φανω γραφικος, αλλα χαιρομαστε που εχει 800 για να καλυπτει τις τρυπες του 2100, αλλα να τι συμβαινει. Δε φταίει το 800MHz φίλε μου...αλλά η ρύθμιση του δικτύου σε αυτή την περίπτωση ή κάποιο bug, κανένας δεν είναι τέλειος. Εξάλλου για αυτό στήνουν single RAN, για να αποφύγουν πολλά φαινόμενα σαν το παραπάνω. Η μετάβαση από 4η σε 2η γενιά είναι απόλυτα φυσιολογική. Η Huawei το κάνει και load balancing στο radio. Δεν είναι κάτι περίεργο. Δεν αναφέρομαι στο VoLTE (ho ho ho!!!) στο οποίο έχουμε να δούμε πολλά τραγελαφικά. To QA τμήμα στην Victus θέλει αρκετό κόσμο από ότι βλέπω... @mol, είσαι σε LTE 2600; Εγκυκλοπεδικά ρωτάω. Αν έχεις ΜΤΚ μπορείς να το δεις εύκολα. Αν μπορείς κλείδωσε το σε LTE και να δεις αν έχει την ίδια συμπεριφορά. Παιδιά έχει πολύ δρόμο ακόμη το δίκτυο από ότι βλέπω για να στηθεί στο 100%. Edited December 29, 2015 by mixtri Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Δε ξέρω σε τι είμαι, αλλά 800 δεν υποστηριζει η συσκευή μου. Μπορεί να έφαγε κάνα Σκάλωμα... Πάντως στο ίδιο σημείο, πριν λίγο καιρό επιανα με το ζόρι σήμα 2g... Όπως και να χει, με καλύπτει το δίκτυο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 (edited) To θέμα είναι σε τι δίκτυο προσπαθεί να κάνει μετάβαση όταν λαμβάνεις κλήση. Αν η ΚΟΣΜΟΤΕ σε ρίχνει σε 3G κάνουμε άτοπη σύγκριση. Αν η Wind προσπαθεί να σε ρίξει από 4η σε 2η γενιά και το κινητό δε καταλαβαίνει την εντολή τότε πιθανότητα να έχεις το πρόβλημα που αναφέρεις. Κάνε καταχώριση βλάβης στο 1231 και περιέγραψε το πρόβλημα όπως το λες. Δηλαδή όταν είσαι σε 3η/2η γενιά δεν έχεις πρόβλημα αλλά όταν είσαι σε 4η δε κάνει handover. Και εμένα βλάβη δικτύου μου ακούγεται. Συνήθως τα Windows Phone είναι καθαρά από network bugs. :lol: Τα iPhone από την άλλη...:blink: Πηρα τηλ 1231 γεια, γεια σας εχω αυτο το προβλημα που ειπαμε παραπανω το lte κυριε δεν υπο κλησεις ειναι λογικο να χανεις κλησεις γυρισε το σε 3G.. μα κυρια μου δεν ειναι λυση αυτο που μου λετε κατι δεν παει καλα με το δικτιο σας. μα σας ειπα κυριε το lte δεν υπο κλησεις και φυσικα δεν το περασε σαν βλαβη .. μετα το εκλεισα εγω γιατι θα ακουγε καντηλια Πες ελληνα τι κανω τωρα εγω με τους αχρηστους και πως θα βρω το δικιο μου!!! Edited December 29, 2015 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Πηρα τηλ 1231 γεια, γεια σας εχω αυτο το προβλημα που ειπαμε παραπανω το lte κυριε δεν υπο κλησεις ειναι λογικο να χανεις κλησεις γυρισε το σε 3G.. μα κυρια μου δεν ειναι λυση αυτο που μου λετε κατι δεν παει καλα με το δικτιο σας. μα σας ειπα κυριε το lte δεν υπο κλησεις και φυσικα δεν το περασε σαν βλαβη .. μετα το εκλεισα εγω γιατι θα ακουγε καντηλια Πες ελληνα τι κανω τωρα εγω με τους αχρηστους και πως θα βρω το δικιο μου!!! Πάρε ξανά και μη χάσεις την υπομονή σου... Εξήγησέ τους ότι όταν το έχεις σε τριπλή λειτουργία δεν λαμβάνεις κλήσεις και αυτό δε σου συμβαίνει σε άλλες περιοχές. Να αναγκαστούν να το περάσουν σαν βλάβη. Αυτό που το στο 1231 το παίζουν και τεχνικοί δε το καταλαβαίνω. Και εμένα με πρήζουν μέχρι να περάσουν βλάβες. Κακή πολιτική, ειδικά όταν το δίκτυο είναι υπό ανάπτυξη. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Πάρε ξανά και μη χάσεις την υπομονή σου... Εξήγησέ τους ότι όταν το έχεις σε τριπλή λειτουργία δεν λαμβάνεις κλήσεις και αυτό δε σου συμβαίνει σε άλλες περιοχές. Να αναγκαστούν να το περάσουν σαν βλάβη. Αυτό που το στο 1231 το παίζουν και τεχνικοί δε το καταλαβαίνω. Και εμένα με πρήζουν μέχρι να περάσουν βλάβες. Κακή πολιτική, ειδικά όταν το δίκτυο είναι υπό ανάπτυξη. Τωρα το το πσιξω αλλιω θα παρω στο 800 500 0200 για παραπονα και βλαβες Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Τωρα το το πσιξω αλλιω θα παρω στο 800 500 0200 για παραπονα και βλαβες Στη κεραία του Λιδωρικίου πέρσι μετά απο πέντε ημέρες αποκαταστάθηκε η βλάβη ,αφού τους ''ενόχλησα'' αρκετές φορές, ευτυχώς είχα την cosmote κατα πρώτο και κύριο λόγο και μετά τη voda Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Στη κεραία του Λιδωρικίου πέρσι μετά απο πέντε ημέρες αποκαταστάθηκε η βλάβη ,αφού τους ''ενόχλησα'' αρκετές φορές, ευτυχώς είχα την cosmote κατα πρώτο και κύριο λόγο και μετά τη voda Δεν υπήρχε η δυνατότητα το κινητό να συνδεθεί με γειτονική κεραία; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts