mixtri Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 ακριβώς.....έχει σήμα μόνο μετά τις περίπου 8 το βράδυ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες Πρωτοφανές πρόβλημα δικτύου. Απαράδεκτη η προσέγγιση της wind Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Και μια περιοχή στην Καβάλα είχε ανάλογο θέμα το έγραφε ένας φίλος του forum και κάνανε πολύ καιρό να το λύσουν. Send by Lenovo Phab Plus 6.8" (PB1-770M) using Tapatalk. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Η ίδια αντιμετώπιση και με την κεραία στο Λιδωρίκι, που κάθε λίγο και λιγάκι έβγαινε εκτος και κάνανε πάνω απο μια εβδομάδα να την φτιάξουν Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periclein Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 (edited) Τόσο λίγο? Όχι ρε φίλε δε μπορεί, κατά λάθος θα γινε. Μάλλον κάποιος από τους τεχνικούς της Wind στο Λιδωρίκι είχε κουμπάρο τον Stephen Hawking. Εδώ μιλάμε η βλάβη υφίσταται πάνω από δυόμιση μήνες, έχει αναφερθεί το τελευταίο δίμηνο και ακόμα γίνεται έλεγχος. Που να αρχίσει και η επισκευή, θα μας πάρει το Πάσχα. Καλές Γιορτές, Χριστός Ανέστη Edited December 17, 2016 by periclein Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Εμενα παντως με ξεπερναει η τιμολογιακη πολιτικη της.Αρχιζει και γινεται σαν τους αλλους,με το χειροτερο δικτυο πανελλαδικα.Ακομα υπαρχουν μερη στη Βορεια Ελλαδα που εχουν 3G με 1Mbps ακομα ή καθολου και τελη του 2016.Τουλαχιστον στα περιχωρα της θεσσαλονικης,καλυτερο 3G ειδα επιτελους αλλα ακομα εχει δρομο. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Εμενα παντως με ξεπερναει η τιμολογιακη πολιτικη της.Αρχιζει και γινεται σαν τους αλλους,με το χειροτερο δικτυο πανελλαδικα.Ακομα υπαρχουν μερη στη Βορεια Ελλαδα που εχουν 3G με 1Mbps ακομα ή καθολου και τελη του 2016.Τουλαχιστον στα περιχωρα της θεσσαλονικης,καλυτερο 3G ειδα επιτελους αλλα ακομα εχει δρομο. Όταν φτιάξει παντού το δίκτυο να δεις που θα πάνε οι τιμές. Το θέμα είναι ότι τα πακέτα των 30gb είναι τα ποιο συμφέρον για όπου έχει ήδη δίκτυο. Πάντως Νικόλα μην νομίζεις ότι ο πολύς κόσμος καταλαβαίνει τι παίζει με τις ταχύτητες. 4G να βλέπει αναμμένο στην καφετέρια από όποιο δίκτυο και να είναι και όλα καλά ανεξαρτήτως ποιότητας και ταχύτητας δικτύου. Αυτό εκμεταλευονται και οι 3 εταιρίες. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Εγώ πάλι πιστεύω ότι και μετά την ολοκλήρωση της αναβάθμισης δικτύου θα παραμείνει η πιο συμφέρουσα και οικονομική. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Όταν φτιάξει παντού το δίκτυο να δεις που θα πάνε οι τιμές. Το θέμα είναι ότι τα πακέτα των 30gb είναι τα ποιο συμφέρον για όπου έχει ήδη δίκτυο. Πάντως Νικόλα μην νομίζεις ότι ο πολύς κόσμος καταλαβαίνει τι παίζει με τις ταχύτητες. 4G να βλέπει αναμμένο στην καφετέρια από όποιο δίκτυο και να είναι και όλα καλά ανεξαρτήτως ποιότητας και ταχύτητας δικτύου. Αυτό εκμεταλευονται και οι 3 εταιρίες. Φιλε,εγω παντως στη Φλωρινα και γυρω απο αυτην που ημουν αυτες τις μερες εκανα αμαν να χρησιμοποιησω 3G,με το ζορι επαιρνα μηνυματα απο το viber.Ετοιμος ημουν να βαλω λεφτα στην αλλη καρτα που ειχα μαζι μου γιατι ηξερα οτι θα ειχα θεμα.Χωρια απ αυτο,τυχαινει και εχω το φοιτητικο γι αυτο ειμαι στο f2g.Αλλιως δεν θα ερχομουν καν και γι αυτο αφησα την Q μου, η οποια ειναι ασυμφορη με την αλλαγη των πακετων της μεσα σε 2 χρονια απο 2€ στα 4€.Για εμενα καλη η Wind αλλα τραβαω τα μαλλια μου οταν βγαινω εκτος θεσσαλονικης.Τωρα εφτιαξε την κατασταση με τερμα 3G εστω και οριακο εως το Κλειδι Ημαθιας πανω στην εθνικη,οπου το καλοκαιρι ειχε Gprs.Το ιδιο και μετα την Σινδο οπου πλεον μεχρι την Νεα Χαλκηδονα εχει 3G,ενω σε ολο το χωριο ειχα Gprs το καλοκαιρι που περνουσα απο εκει.Αμα κανει γενικως αυξησεις και δεν παει ξανα στις 30 ημερες ξανα στο φοιτητικο και επιτελους να γινει πιο ανταγωνιστικη τελειωσε.Τις προαλλες ημουν Καρολου Ντηλ με Προξενου Κορομηλα στο κεντρο της Θεσσαλονικης.Εδω και εναμιση χρονο παρολο που μπηκε 4G στη Θεσσαλονικη σε ολες τις μπαντες,ακομα το σημα της εχει θεμα.2G/3G/4G οριακο.Μεσα σε εσωτερικο χωρο,2G/4G απο 800 μονο και αυτο οριακο οπως το GSM. Ενω οι αλλες τουλαχιστον εχουν GSM σημα της προκοπης,που με Edge μπορεις οχι μονο να κανεις κλησεις,αλλα και να παιρνεις μηνυματα απο messenger,viber. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Πρωτοφανές πρόβλημα δικτύου. Απαράδεκτη η προσέγγιση της wind Πρόβλημα στο κλιματιστικό :lol::lol::lol: Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Πρόβλημα στο κλιματιστικό :lol::lol::lol: Nα πάμε να κάνουμε φου; :lol: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Καλη χρονια σε ολους,ευτυχισμενο το νεο ετος.Αντε και το 17 να εχει παντου 3G/4G απο τη Wind. Θα δωσω feedback λιγο για 2η/3η γενια που εχω αυτες τις μερες.Λοιπον στο σημειο που ειχα αναφερει(Καρολου Ντηλ) επιτελους το 3G το πιανει οριακα και πιο σταθερα σε εσωτερικους χωρους αρκει να το κλειδωσεις στη συσκευη ή στο iphone να βαλεις 3G/4G επιλογη και αμα δει 3G το κλειδωνεις μεχρι 3G για να εχεις σταθερο σημα. Επισης ειχα κανει αναφορα για 3G στο Κλειδι Ημαθιας.Ναι πιανω και μεσα στο χωριο με οριακο σημα ομως αλλα το κραταει.Ομως προς ΣΕΑ Πλατανου,που ειναι εξω απο το χωριο προς Πρασιναδα και το χωριο Πλατανος εχουμε μεγαλο θεμα με τη 2η γενια.Σε αμαξι και στο δρομο η καλυψη ειναι οκ και κλησεις κανεις.Μεσα ομως σε κτηρια το σημα ειναι απλα ελαχιστο εως ανυπαρκτο.Πεφτουν οι κλησεις,δεν ακουγεσαι ουτε ακους τον συνομιλητη σου. Τα ιδια και προς τα Τρικαλα και τα σπιτια κοντα στο Γυμνασιο του Χωριου.3G πλεον φαινεται αλλα ειναι εικονικο και ειναι πολυ δυσκολο να το δεις(μαλλον απο Αλεξανδρεια θα ειναι).Πλατυ ακομα στο Edge ειμαστε το οποιο κουτσο δουλευει για browsing και μηνυματα σε messenger με καθυστερηση. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Nα πάμε να κάνουμε φου; :lol: Μπα δεν κάνει τίποτα, μια φορά είχα πάει σε ένα σταθμό που αν πήγαινες με παγωμένη πίτσα μέσα, σε 7 λεπτά θα ήταν ξεροψημένη. Είχαν λιώσει και πλαστικά μέσα κουτιά και πρίζες. Δεν μπορούσα να κάτσω πάνω από 3 λεπτά. Την μέρα ανεβάζει high temp και η πέφτει η απόδοση η κλείνει τελείως και το βράδυ λόγω κρύου και free cooling αρχίζει και σιγά σιγά παίζει. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Μπα δεν κάνει τίποτα, μια φορά είχα πάει σε ένα σταθμό που αν πήγαινες με παγωμένη πίτσα μέσα, σε 7 λεπτά θα ήταν ξεροψημένη. Είχαν λιώσει και πλαστικά μέσα κουτιά και πρίζες. Δεν μπορούσα να κάτσω πάνω από 3 λεπτά. Την μέρα ανεβάζει high temp και η πέφτει η απόδοση η κλείνει τελείως και το βράδυ λόγω κρύου και free cooling αρχίζει και σιγά σιγά παίζει. Τώρα δηλαδή με αυτά τα κρύα στην Ελλάδα το δίκτυο πιάνει peak performance. Ένα ψυκτικό ρε παιδιά για τη Wind. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Εγώ πάλι πιστεύω ότι και μετά την ολοκλήρωση της αναβάθμισης δικτύου θα παραμείνει η πιο συμφέρουσα και οικονομική. Μακάρι να κρατήσει αυτό το "ανθρωπιστικό" της προφίλ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Μακάρι να κρατήσει αυτό το "ανθρωπιστικό" της προφίλ ;) Καλή Χρονιά! Διαχρονικά αυτό έχει αποδείξει. Εγώ είμαι συνδρομητής από το 1998 και μόνο κερδισμένος είμαι τόσα χρόνια! Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnis Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Περιοχή μετά τα Τέμπη σχεδον εώς Πλαταμώνα (δέλτα Πηνειού, Μεσάγκαλα κλπ) ανύπαρκτο το 3G..... gprs και άν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Περιοχή μετά τα Τέμπη σχεδον εώς Πλαταμώνα (δέλτα Πηνειού, Μεσάγκαλα κλπ) ανύπαρκτο το 3G..... gprs και άν! Λογικά μέχρι τα μέσα καλοκαιριού θα έχουν γίνει όλες οι αναβαθμίσεις σε ολόκληρο τον νομό. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnis Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Λογικά μέχρι τα μέσα καλοκαιριού θα έχουν γίνει όλες οι αναβαθμίσεις σε ολόκληρο τον νομό. Κρίμα...τώρα έχω μια κάρτα f2g που μου κανανε δώρο στα Public με 60 ευρώ μέσα, και ειπα να την έχω για ιντερνέτ όταν πάω στο χωριό μου, στη Λάρισα μού ειναι άχρηστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Κρίμα...τώρα έχω μια κάρτα f2g που μου κανανε δώρο στα Public με 60 ευρώ μέσα, και ειπα να την έχω για ιντερνέτ όταν πάω στο χωριό μου, στη Λάρισα μού ειναι άχρηστη. Νομίζω ότι ειπώθηκε σε άλλο θέμα, πως αυτή την εποχή αναβαθμίζεται η Θεσσαλία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Νομίζω ότι ειπώθηκε σε άλλο θέμα, πως αυτή την εποχή αναβαθμίζεται η Θεσσαλία. Πόσα έχουν ειπωθεί στο άλλο θέμα και ακόμα τα περιμένουμε.......:X:shifty::rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Πόσα έχουν ειπωθεί στο άλλο θέμα και ακόμα τα περιμένουμε.......:X:shifty::rolleyes: Καβάλα και Θάσο είχαν πει πριν μέρες και αναβαθμίστηκαν. Είπαν κάτι άλλο που δεν ισχύει; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Περιοχή μετά τα Τέμπη σχεδον εώς Πλαταμώνα (δέλτα Πηνειού, Μεσάγκαλα κλπ) ανύπαρκτο το 3G..... gprs και άν! Συμφωνω,εγω προς Λεπτοκαρυα-Λιτοχωρο τα ιδια βλεπω.Παλιο 3G-Gprs ακομα.Και οσο 3G ειχε,σε εξωτερικους χωρους μονο. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Εγώ ξέρω ότι εδώ και χρόνια στα Μελίσσια Αττικής(κοντά στην εκκλησία Αγίου Γεωργίου) η WIND δεν υποστηρίζει ΚΑΘΟΛΟΥ προσβαση στο ιντερνετ και η ομιλία είναι σχεδόν αδύνατο να υπάρξει.....όσες φορές τους το είπα....τίποτα. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Εγώ ξέρω ότι εδώ και χρόνια στα Μελίσσια Αττικής(κοντά στην εκκλησία Αγίου Γεωργίου) η WIND δεν υποστηρίζει ΚΑΘΟΛΟΥ προσβαση στο ιντερνετ και η ομιλία είναι σχεδόν αδύνατο να υπάρξει.....όσες φορές τους το είπα....τίποτα. Σε πολλά σημεία μέσα στις μεγαλουπόλεις υπάρχουν τρύπες απο όλες τις εταιρίες. Ακόμα και σε κεντρικά σημεία. Αν δεν επηρεάζει μεγάλο μέρος συνδρομητών δεν ασχολείται κανείς είτε μπλε είτε πράσινος είτε κόκκινος.... Για μπατσες όλοι... Απο την μια μπορεί να έχουν θέματα με άδειες κεραιών αλλά πάλι απο την πλευρά του καταναλωτή τι τον νοιάζει. Σε ποιό ύψος είσαι ; Send by Doogee Y6 Max 6.5" using Tapatalk. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Σε πολλά σημεία μέσα στις μεγαλουπόλεις υπάρχουν τρύπες απο όλες τις εταιρίες. Ακόμα και σε κεντρικά σημεία. Αν δεν επηρεάζει μεγάλο μέρος συνδρομητών δεν ασχολείται κανείς είτε μπλε είτε πράσινος είτε κόκκινος.... Για μπατσες όλοι... Απο την μια μπορεί να έχουν θέματα με άδειες κεραιών αλλά πάλι απο την πλευρά του καταναλωτή τι τον νοιάζει. Σε ποιό ύψος είσαι ; Send by Doogee Y6 Max 6.5" using Tapatalk. Τα ιδια εκαναν σε εμενα σε σημειο στο κεντρο της θεσσαλονικης.Καρολου Ντηλ με Κορομηλα ειχε θεμα,σε εξωτερικους χωρους το εφτιαξε.Αλλα μεσα σε κτηρια 4G με 800 μονο και αυτο με το ζορι.3G καθολου και μονο Edge που για ομιλια απλα παλευεται αλλα η ποιοτητα κλησης ειναι χαλια. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts