mixtri Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Τι εγινε η λεγομενη αναβαθμιση;Παγωσε; Όχι βέβαια. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Τι εγινε η λεγομενη αναβαθμιση;Παγωσε; Είπαμε είναι σαν το γιοφύρι της Άρτας. Ολημερίς το χτίζανε (στα λογια) το βράδυ γκρεμιζόταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Τι εγινε η λεγομενη αναβαθμιση;Παγωσε; Παρακολουθείς το θέμα (ή αυτό με το WIND 4G); Πριν 10 μέρες, "άνοιξαν" το 4G στα Γιάννενα. :wacko: ----- προσθήκη μηνύματος 117 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν εχει wifi εκει που ημουν,αλλιως καλα θα ηταν.Ωστοσο η κοσμοτε ειναι η μονη που εχει 3G και αυτη με οχι τοσο καλο σημα αλλα παλι καλα. Αφού και οι άλλες έχουν πρόβλημα εκεί, περιμένεις η WIND να "πετάει"; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Παρακολουθείς το θέμα (ή αυτό με το WIND 4G); Πριν 10 μέρες, "άνοιξαν" το 4G στα Γιάννενα. :wacko: ----- προσθήκη μηνύματος 117 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αφού και οι άλλες έχουν πρόβλημα εκεί, περιμένεις η WIND να "πετάει"; :lol: Η Wind ειναι χειροτερη,η Vodafone με την οποια εχουν την Victus εχει τερμα Edge.4G μονο με 800,γιατι το χιαομι δεν την εχει.Αλλα εξω αμα βγεις στον δρομο μια χαρα και οι τρεις... Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Η Wind ειναι χειροτερη,η Vodafone με την οποια εχουν την Victus εχει τερμα Edge.4G μονο με 800,γιατι το χιαομι δεν την εχει.Αλλα εξω αμα βγεις στον δρομο μια χαρα και οι τρεις... Στο νομό Θεσσαλονίκης, η Victus νομίζω δεν υφίσταται, οπότε δεν έχουν κοινό δίκτυο... Βλέπω πάντως, ότι πολλά προβλήματα αναφέρονται από το συγκεκριμένο νομό. Ίσως θα έπρεπε η WIND ν' ασχοληθεί και μ' εσάς κάποια στιγμή, εκεί έχει αρκετό κόσμο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Κατέβηκα την Δευτερα στην Χαλκίδα, από Βέροια. Χοντρικά σε όλη την εθνική οδό 3G είχε μόνο όταν περνούσες έξω από μεγάλες πόλεις (πρωτευουσες νομών) συν Στυλίδα και ένα κομμάτι από τον κόμβο για Βελεστίνο και προς τα κάτω σχεδόν μέχρι τα διόδια της Πελασγία με κάποια κενά βέβαια ενδιάμεσα. Στα υπόλοιπα κομμάτια 2G και σπάνιοτερα edge. Ξεκίνησα από Βέροια και προσπαθούσα να στείλω μια φωτό. Ξέρετε πότε την έστειλα; Φτάνοντας Κατερίνη. Έπιασε λιγο 3g στον κόμβο του Κλειδίου αλλά για ελάχιστο χρόνο και δεν πρόλαβε να γίνει η αποστολή. 4g εννοείται πουθενά. Ευτυχως είχα το Mifi της πράσινης που έπαιζε μοιρασμένα σε 4g Και 3g. Χαλκίδα εννοείται πουθενά 4g, αλλά καινούριο 3g με καλές ταχύτητες (πάνω από 15Mbps) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Κατέβηκα την Δευτερα στην Χαλκίδα, από Βέροια. Χοντρικά σε όλη την εθνική οδό 3G είχε μόνο όταν περνούσες έξω από μεγάλες πόλεις (πρωτευουσες νομών) συν Στυλίδα και ένα κομμάτι από τον κόμβο για Βελεστίνο και προς τα κάτω σχεδόν μέχρι τα διόδια της Πελασγία με κάποια κενά βέβαια ενδιάμεσα. Στα υπόλοιπα κομμάτια 2G και σπάνιοτερα edge. Ξεκίνησα από Βέροια και προσπαθούσα να στείλω μια φωτό. Ξέρετε πότε την έστειλα; Φτάνοντας Κατερίνη. Έπιασε λιγο 3g στον κόμβο του Κλειδίου αλλά για ελάχιστο χρόνο και δεν πρόλαβε να γίνει η αποστολή. 4g εννοείται πουθενά. Ευτυχως είχα το Mifi της πράσινης που έπαιζε μοιρασμένα σε 4g Και 3g. Χαλκίδα εννοείται πουθενά 4g, αλλά καινούριο 3g με καλές ταχύτητες (πάνω από 15Mbps) Όλες τις περιοχές, που δεν έχουν αναβαθμιστεί δηλαδή... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Όλες τις περιοχές, που δεν έχουν αναβαθμιστεί δηλαδή... :lol: Δεν ειναι αναβαθμισμενες αλλα δεν πρεπει να κανει η Wind κατι; Πρεπει να φτιαξει καποια στιγμη ενα σοβαρο δικτυο και οχι προχειροδουλειες... Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Όλες τις περιοχές, που δεν έχουν αναβαθμιστεί δηλαδή... :lol: Ναι διασχίζεις την μισή Ελλάδα και δεν έχει σήμα..και απο θεσσαλονικη για Αλεξανδρούπολη εξω απο της πόλεις πιάνεις 3g και στις μισές είναι το παλιό..ας βάλει λουκέτο λέω εγω Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Ναι διασχίζεις την μισή Ελλάδα και δεν έχει σήμα..και απο θεσσαλονικη για Αλεξανδρούπολη εξω απο της πόλεις πιάνεις 3g και στις μισές είναι το παλιό..ας βάλει λουκέτο λέω εγω Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είναι περίπου το μισό κομμάτι της Ελλάδας, που δεν έχει αναβαθμιστεί ακόμα. :p Εγώ που κάνω συχνά τη διαδρομή Αθήνα-Σπάρτη (και το αντίστροφο), έχω σχεδόν παντού 3G/4G. Πολύ σπάνια να δω EDGE, μόνο σε δύσκολα σημεία στα βουνά ή σε κάποιες σήραγγες. Πριν από 1 χρόνο, το σήμα του EDGE ήταν "κολλημένο" στο κινητό μου, ακριβώς στις ίδιες περιοχές. Τώρα το δίκτυο, είναι η μέρα με τη νύχτα. Στη Θράκη γίνεται αναβάθμιση, αποκλείεται να έχει μόνο παλιό 3G και EDGE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Είναι περίπου το μισό κομμάτι της Ελλάδας, που δεν έχει αναβαθμιστεί ακόμα. :p Εγώ που κάνω συχνά τη διαδρομή Αθήνα-Σπάρτη (και το αντίστροφο), έχω σχεδόν παντού 3G/4G. Πολύ σπάνια να δω EDGE, μόνο σε δύσκολα σημεία στα βουνά ή σε κάποιες σήραγγες. Πριν από 1 χρόνο, το σήμα του EDGE ήταν "κολλημένο" στο κινητό μου, ακριβώς στις ίδιες περιοχές. Τώρα το δίκτυο, είναι η μέρα με τη νύχτα. Στη Θράκη γίνεται αναβάθμιση, αποκλείεται να έχει μόνο παλιό 3G και EDGE. Θα συμφωνήσω εν μέρει μαζί σου. Σίγουρα έχει βελτιωθεί το δίκτυο στην συγκεκριμένη διαδρομή αλλά μετά την Κόρινθο έχει αρκετά σημεία με EDGE ακόμα...:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Θα συμφωνήσω εν μέρει μαζί σου. Σίγουρα έχει βελτιωθεί το δίκτυο στην συγκεκριμένη διαδρομή αλλά μετά την Κόρινθο έχει αρκετά σημεία με EDGE ακόμα...:worry: Ναι. Στον αυτοκινητόδρομο, είναι κάποια σημεία σε Ελευσίνα και νομό Κορινθίας, που η WIND παίζει με EDGE για μερικά χιλιόμετρα. Αργότερα όμως παίζει πολύ καλύτερα, όταν περνάω από Αργολίδα και Αρκαδία. Όμως, στον καινούργιο αυτοκινητόδρομο (Μορεάς) από Τρίπολη προς Σπάρτη. η WIND έχει σε πολλά σημεία EDGE και σε κάποια άλλα (λίγα), δεν έχει καν σήμα! Δυστυχώς, ο αυτοκινητόδρομος δόθηκε στην κυκλοφορία μερικούς μήνες μετά την αναβάθμιση της WIND και δε φαίνεται να έχουν ασχοληθεί εκεί. Πρέπει να το φτιάξουν όμως, γιατί περνάει μέσα από βουνά και το σήμα δε φτάνει. Στην παλιά ΕΟ Τρίπολης-Σπάρτης, δεν έχω προβλήματα με ομιλία και ίντερνετ. Πριν την αναβάθμιση, η WIND είχε τεράστιο χάλι εκεί. Τώρα μια χαρά. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Όλες τις περιοχές, που δεν έχουν αναβαθμιστεί δηλαδή... :lol: Αυτό είναι πρόβλημα της wind. Μιλάμε για τον κεντρικοτερο και μεγαλύτερο οδικο άξονα της ελπίδας το 2016. Και η wind είναι για κλωτσομπουνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Αυτό είναι πρόβλημα της wind. Μιλάμε για τον κεντρικοτερο και μεγαλύτερο οδικο άξονα της ελπίδας το 2016. Και η wind είναι για κλωτσομπουνια. Έτσι ήταν όλοι οι αυτοκινητόδρομοι με WIND, έως το Καλοκαίρι του '15. Παρακαλούσες το EDGE ν' ανοίξει έστω και 1 σελίδα... :p Μόνο για dump phones άξιζε, μέχρι τότε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilhs_lamia Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Καλημερα κ απο εμενα...στην πολη μου λαμια υπαρχει μια βελτιοση κ στην τριτη γενια που σερνοταν τωρα η ταχυτητες ειναι σε πολλα σημεια απο 2-7 εχω δει κ 9 στο κεντρο βελτιονεται εχω δει κ στο οπεν σινγκαλ να μου βγαζει καποιες κερεες λτε αλλα η καρτα μου δεν ειναι φορ 4!κ γενικα σαν η εφαρμογη μου εμφανιζει περισοτερες κερεες στην περιοχη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 (edited) Καλησπερα!Στην πλατεια ολγας στην πατρα λαμβανω 2 με 3 στις 4 γραμμες σημα ενω παλιοτερα ηταν φουλ και στο σπιτι μου στην αγυια μου φαινεται οτι ειναι λιγοτερο το σημα δεν πιστευω να φταιει η καρτα γιατι την αλλαξα πριν μια βδομαδα.Γινονται ακομα αναβαθμισεις στην πατρα ξερει κανεις;επισης παρατηρω μια ασταθεια στο σημα μια ειναι κανονικα,για το σπιτι μιλαω,και την αλλη χανεται,αν ηταν προβλημα της σιμ θα ταν μονιμο το προβλημα ετσι δεν ειναι; Edited November 19, 2016 by gogos2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Εγώ Αγυιά που κινούμαι χοντρικά από στάδιο Παναχαϊκής και προς το κέντρο έχω άψογο σήμα παντού (4G σχεδόν παντού) εκτός από σκάρτο τετράγωνο στην Κωνσταντινουπόλεως και Ιωαννίνων που πέφτει σε 2G. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAD 13 Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Ξερει κανεις τι γινεται με την κεραια στο Κεντρο της Κηφισιας??? Σήμερα παλι είμασταν χωρίς καθόλου σήμα όλη μερα! Και τη Παρασκευη το πρωι παλι τα ιδια ηταν για πολλε ώρες.. Μου κανει εντύπωση να ειναι offline τοσο κεντρικό και πολυσύχναστο σημειο (δίπλα στο τρένο της κηφισιας) για τόσες ώρες και μαλιστα 2η φορα μέσα σε 3-4 μερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Ξερει κανεις τι γινεται με την κεραια στο Κεντρο της Κηφισιας??? Σήμερα παλι είμασταν χωρίς καθόλου σήμα όλη μερα! Και τη Παρασκευη το πρωι παλι τα ιδια ηταν για πολλε ώρες.. Μου κανει εντύπωση να ειναι offline τοσο κεντρικό και πολυσύχναστο σημειο (δίπλα στο τρένο της κηφισιας) για τόσες ώρες και μαλιστα 2η φορα μέσα σε 3-4 μερες. αν θυμαμαι καλα η κεραια ειναι πανω απο το Γρηγορη διπλα απο το σουπερ μαρκετ θανοπουλος δες εδω http://eeae.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%84%CF%8C%CF%80%CE%B9%CE%B5%CF%82-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CF%80%CE%B5%CE%B4%CE%AF%CF%89%CE%BD/%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CF%8C%CF%82/1202260/21.12.2012 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrinos1986 Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Αδερφέ και εγώ μια από τα ίδια...Αλλά από χθες το πρωί 13/12 το σημα πιο φουλ δεν γίνεται!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periclein Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 (edited) Πριν από 2 περίπου μήνες πήγε ο πατέρας μου να δηλώσει βλάβη στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της Wind(δεν έχει καθόλου σήμα από το πρωί εώς τις 8 το βράδυ) στην περιοχή Σπηλιαζέζα Κερατέας Αττικής. Η περιοχή είναι σε αραιοκατοικημένο οικισμό πάνω στη Λεωφόρο Λαυρίου. Η βλάβη δηλώθηκε και στα δύο καταστήματα της Wind σε Λαύριο και Κερατέα όπου του είπαν ότι η βλάβη είναι γνωστή και είναι προς επιδιόρθωση. Μην έχοντας γίνει τίποτα, πριν 15 μέρες πήρα τηλέφωνο την Wind και τους δήλωσα ξανά την βλάβη ενώ τους ζήτησα να με ενημερώσουν πόσο καιρό θα διαρκέσει η επιδιόρθωση γιατί ο πατέρας μου μένει μόνος του στο σπίτι έχοντας πρόβλημα με την καρδιά του(2 φορές εγχείριση by-pass) έτσι ώστε αν καθυστερήσει πολύ, να αλλάξει πάροχο κινητής τηλεφωνίας.Μου απάντησαν ότι θα το κάνουν. Προχθές έλαβα μήνυμα από την Wind όπου έλεγε ακριβώς "ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ INC000000486617 ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ" πιστεύοντας όπως κάθε νοήμων άνθρωπος ότι αυτό σημαίνει ότι μετά από τόσο καιρό η βλάβη διορθώθηκε.Καμία σχέση. Η βλάβη εξακολουθούσε να υπάρχει κανονικότατα. Πήρα λοιπόν την Wind πάλι χθες και ακούστε τι μου είπαν. Ότι το μήνυμα που έλαβα δεν σημαίνει ότι η βλάβη διορθώθηκε αλλά ότι το τεχνικό τμήμα της Wind είναι ενήμερο και ότι η βλάβη είναι υπό έλεγχο. Απίστευτη απάντηση. Εν έτει 2016 άλλοι στέλνουν διαστημικά οχήματα στον Άρη και η Wind ελέγχει επί 2 μήνες την κατάσταση της βλάβης του δικτύου της σε περιοχή εντός Αττικής πάνω σε λεωφόρο. Όταν δε, τους ρώτησα πόσο θα διαρκέσει η επιδιόρθωση λόγω προβλημάτων υγείας του πατέρα μου , αυτή τη φορά μου απάντησαν ότι δε μπορούν να ξέρουν πόσο χρόνο θα πάρει. Τίποτα άλλο.....όλα τα άλλα τα αφήνω στην κρίση σας. Edited December 17, 2016 by periclein Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_gti Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Δηλαδή μετά τις 8 το βράδυ έχει σήμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periclein Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 (edited) ακριβώς.....έχει σήμα μόνο μετά τις περίπου 8 το βράδυ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες Edited December 16, 2016 by periclein Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Αλλαξτε παροχο, τι το ζαλιζετε το θεμα. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periclein Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Έχει δρομολογηθεί η αλλαγή παρόχου Το επισημαίνω μόνο γιατί υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι στην περιοχή κυρίως μεγάλης ηλικίας, μήπως το δει κάποιος αρμόδιος από την Wind και ενεργοποιήσει την εταιρεία για την επιδιόρθωση της βλάβης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts